welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Thriumph Medici
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

It runs in our blood [OPEN]

op vr sep 29, 2017 5:06 pm
Thriumph


Er heerste een stilte in het bos, en die in Navarre op bepaalde plekken maar al te bekend was. Vele ontweken de stilte. Het was er eentje die waardoor je je net ongemakkelijk voelde, niet de vredige rust die je normaal zou verwachten. Het enige hoorbaar, waren de blaadjes die zacht kraakten onder de hoeven van het paard wat Thriumph bij zich had. Die er overigens net zo min moeite had met de ongemakkelijke sfeer als hij zelf.

Met zijn rol als heerser van het land maakte hij niet veel tripjes buiten de veilige poorten van D’auvignon. Toch vond hij het zaak dat hij de omringende steden scherp in de gate gehouden moesten worden. Navarre is op het moment fragiel door de vele azende die het op zijn troon hadden voorzien. Bovendien zou hij op die manier ook zijn netwerk beter op kunnen bouwen, ja het was nooit verkeerd om langs de handelsroute polshoogte te houden.

Gestaag liep de hengst onder hem verder, in zijn stabiele pas vlogen de kilometers voorbij en niet snel daarna zou hij een van de handelsplaatsen bereiken. Het was een rustige dag, buiten de normale handelsroute om was niet veel gaande en dat stelde hem zowaar in een goed humeur. Hij besloot om eerst te observeren, zijn ijsblauwe ogen glijdend over de omgeving.Adeline Blackfyre
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op vr sep 29, 2017 11:34 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
Zacht trok ze aan de teugels waardoor het grote zwarte paard tussen de bomen heen stapte. Adeline hield ervan om shortcuts te nemen, daarbij was het ook nog eens veiliger omdat de bekende handelsroutes een goed doelwit waren voor rovers. Niet dat ze veel bij zich had wat voor hun van waarde kon zijn, maar ze had liever een rustige dag dan een dag vol met opstootjes waarbij ze aan mensen moest laten zien wie ze werkelijk was. Het was wel eens gebeurd dat ze haar krachten had moeten gebruiken om zichzelf te beschermen. Mensen hadden haar een heks genoemd, redelijk ongepast als je het haar vroeg. Ze vond zichzelf geen heks.

De bomen hielden op en ze zou een eindje over de route moeten stappen. Toen ze zichtbaar werd zag ze dat er net een andere ruiter over het pad heen kwam. Daardoor hield ze in en keek de ander kort aan, ze herkende zijn gezicht ergens van, maar ze zou oprecht niet meer weten waarvan. Tegenwoordig was ze niet meer zo vaak in Navarre te vinden, al helemaal niet in de buurt van haar geboortestad.
notes: none
Tamlin Spring
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op za sep 30, 2017 2:07 am

T A M L I N ▲
Het paard waar Tamlin opzat was al even blond als hijzelf. Het dier was een palomino. Een crème voskleurige paard met witte manen. Een mooi beest, vond hijzelf. Ergens was het ironisch dat het paard in principe een leeuw op zijn rug droeg. Tenminste, leeuw was de vorm die Tamlin aannam wanneer hij van gedaante wisselde. Dit kon hij deels of volledig. Wanneer Tamlin deels veranderde werden zijn handen klauwen, zijn ogen katachtiger en werden ook zijn benen meer zoals de achterpoten van een leeuw. Dit maakte hem dan sneller en sterker dan dat hij al was. Tamlin behoorde tot de Kings Guard, waarmee eigenlijk al werd aangeduid dat hij een goede vechter was. De jonge man had namelijk ook het idee dat hij enkel en alleen goed was voor het vechten en deelnemen in oorlogen.
Zijn helder blauwe ogen gingen naar het paard en de man voor hem. King Thriumph Medici, de man aan wie hij had gezworen hem en zijn familie te beschermen tot zijn laatste adem. Wat de koning precies wilde met dit uitje wist hij niet, dat maakte ook niet uit, Tamlin volgde hem. Zijn sterke genen kwamen goed van pas wanneer ze er op uit gingen, misschien was het omdat hij een elf was, of omdat zijn dier een leeuw was, maar de zintuigen van Tamlin waren uitstekend. In principe hield Tamlin altijd wat van zijn katachtige eigenschappen naar voren, dit zag je in zijn ogen, alsof hij nooit volledig elf was. Wat ook typerend was waren de lange, wilde blonde haren van Tamlin, vaak samengebonden in een halve, hoge knot.
Bij het horen van andere hoeven tikte Tamlin meteen met zijn hakken tegen het paard aan om de palomino te versnellen. Het paard bracht hem naast zijn koning en zijn helder blauwe, ietwat katachtige ogen gleden meteen naar de andere ruiter. De metalen om zijn lichaam, subtiel en licht, maar sterk, vielen op samen met het zwaard langs zijn heup, klaar om vast gegrepen te worden. Al gebeurde het meer dat hij zijn klauwen naar voren haalde en deze eerder als wapens gebruikte. Maar in dit geval leek het niet nodig te zijn. Het was een vrouw, iemand die bij hem overkwam als een traveler. Tamlin hield zijn mond en wachtte af op hoe King Medici zou reageren.
Thriumph Medici
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op za sep 30, 2017 6:08 pm
Thriumph


Terwijl Thri daar in al zijn gemak rustig aan het observeren was, viel zijn oog op een gedaante die net zoals hem uit de donkere bossen gewandeld kwam. Het was een groot zwart dier met daarop een vrouw die vanuit een andere richting leek te komen. Het liet hem even opkijken, het was niet vaak dat mensen de gewone, grote handelsroute  verkozen voor de snellere bossen. De meeste mensen verkozen hun veiligheid tegen de dieren en andere schepsels die hier hun thuis hadden gemaakt. Het wekte zijn aandacht, maar ook die van zijn kingsguard. Tamlin leek hetzelfde in gedachte te hebben als hem die zijn palomino meteen naast de zijne zette.

Hij was het niet gewend om een kingsguard naast zich te hebben. Iemand die hem zou beschermen tegen alles en iedereen. Hij had altijd zijn eigen boontjes moeten doppen, gevochten voor zijn avondmaal maar dit zou, eenmaal hij eraan gewend zou zijn wel voor aardig wat gemak zorgen. Hij knikte Tamlin even toe voordat hij zijn eigen hengst naar voren zette. Met zijn ijsblauwe ogen scande hij de vrouw kort, elk detail nauwgezet opslaand. ’Wat doe jij hier zo alleen?’ Hij was nieuwsgierig naar wat ze extra had. Gewoonlijk zou je iets, of iemand moeten hebben om je te beschermen, en hij wilde er buitengewoon graag achterkomen wat het was.Adeline Blackfyre
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op zo okt 01, 2017 11:09 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
De persoon die ze eerst had gezien bleek niet alleen te zijn. Een tweede man, eentje die rond haar leeftijd leek, reed op een palomino en stopte aan de zijde van de oudere man. Een kalme blik stond in haar ogen terwijl ze haar paard inhield aan de rand van de weg, haar ogen gericht op de twee mannen. Het bleef eventjes stil, waarbij de oudere man vervolgens zijn paard iets naar voren liet stappen en vroeg wat ze hier zo alleen deed. "I'm not alone, I'm with my horse, sir." Ze dacht het gezicht te herkennen, maar ze kon het niet plaatsen, dus sprak ze de man aan met sir.

Misschien was het niet de slimste manier om het gesprek te starten, maar Adeline was niet bang om een brutaal antwoord te geven. Immers waren deze mensen vreemde voor haar, al zagen ze er niet uit als struikrovers. Ze trok een beetje met haar wenkbrauw terwijl ze de mannen vragend aankeek. Was het een misdaad om hier te rijden soms? Haar paard deed nerveus een stap naar voren, waarbij ze iets aan de teugels trok om hem in bedwang te houden, wat ook lukte.
notes: none
Tamlin Spring
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op ma okt 02, 2017 12:30 pm

T A M L I N ▲
Als het zijn koning betrof, wat Tamlin in alle staten. Tamlin had gezworen zijn koning tot het uiterste te beschermen, dus dat zou hij dan ook doen. Meteen toen Tamlin de andere ruiter had opgemerkt, had hij met zijn hakken tegen zijn palomino aangetikt en was hij naast de koning gaan lopen. Tamlin keek naar de koning, wachtend op een teken. Hij ontving een knikje en vervolgens zette King Thriumph Medici zijn paard naar voren en wende zich tot de vrouwelijke ruiter. Tamlin zelf ging ook nog een stukje naar voren en richtte zijn katachtige blauwe ogen recht op die van de vrouwelijke ruiter. De koning vroeg naar wat de vrouw hier zo alleen deed, waarna zij antwoordde dat ze niet alleen was, dat ze met haar paard was, gevolgd door een 'sir'.Tamlin kuchtte. "Het is, 'Your Grace', mevrouw, u spreekt hier tegen The King Thriumph Medici en hij stelde u een vraag," sprak Tamlin strak en vernauwde zijn ogen. Hij zag de vrouw niet als een directe bedreiging, maar respect naar de koning was belangrijk, want als een gewone voorbijganger dit al niet deed. Misschien had ze het ook wel gewoon niet door gehad, maar dat leek Tamlin sterk. Zeker aangezien er een Kings Guard (ook al had hij over het algemeen lichtere armor aan) bij de Koning was en daarbij, King Thriumph Medici zag er zelf niet uit als en doorsnee burger. Vervolgens bleef Tamlin weer stil, kijkend naar wat er ging gebeuren, al verwachtte hij niet veel bijzonders. Toch had hij een licht onderbuik gevoel dat hij bij deze vrouw wel alert moest blijven. Een weerloos meisje zou namelijk niet alleen deze bossen intrekken als ze zichzelf niet verdedigen kon. Daarom gleed zijn blik nog eens over zijn omgeving en nam hij elk detail in zich op.


"I breathe in my courage and exhale my fear"
Thriumph Medici
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op di okt 03, 2017 9:13 pm
Thriumph


Langzaam liet Thriumph zijn ijsblauwe ogen over de vrouw heen glijden, ze leek niet bepaald onder de indruk van hem te zijn en dat vertelde hem dat ze waarschijnlijk geen idee had van zijn titel. Het betekende ook dat ze hier niet vandaan kwam, en, als hij een gokje zou moeten wagen rondtrok en toevallig hier was aanbeland. Al was dat nooit mogelijk gezien ze aardig ver noordelijk waren. Het liet een kleine, halve glimlach verschijnen op zijn gelaat. Haar woorden lieten hem zelfs even zijn wenkbrauw optrekken, zijn vluchtige schets was correct geweest. Naast dat was ze duidelijk niet op haar mondje gevallen, wat hem nieuwsgieriger maakte.

Nog voordat hij antwoord kon geven werd zijn aandacht naar zijn rechterkant toe gerukt door het kuchje wat van zijn Kingsguard af kwam. Vervolgens liet hij haar weten dat het niet op prijs werd gesteld hoe ze hem had benaderd. Zijn wenkbrauw trok zich nog iets verder op voordat hij zich weer terug richtte op de dame. ’En laat me mijn Kingsguard ook gelijk voorstellen, Tamlin.’ Hij knikte even naar zijn rechterkant voordat hij verder ging met zijn woorden. ’Correctie m’am, wat doe jij en je paard hier zo alleen?’ Verdere woorden dan die van Tamlin had hij niet nodig om te laten blijken wie hij was, gezien dat zojuist haarfijn bij de roodharige dame was neergelegd. ’Vertel me, zo toevallig hier gestrand of heeft je bezoekje in Navarre nog een rede?’ Daar kwam zijn eerste vraag die meer informatie over haar eiste, en dat zou zeker niet de laatste zijn.

Adeline Blackfyre
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op wo okt 04, 2017 9:16 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
Haar blik ging traag van de donkerharige man naar de blonde jongen van haar leeftijd. Hij had haar aandacht getrokken omdat hij had gekucht, waarna hij aan haar meldde dat ze het hier tegen de koning had, King Thriumph Medici. Voor een moment keek ze van de blonde jongeman naar de zogenaamde koning. Er werd nog eens benadrukt dat haar een vraag was gesteld, maar voordat ze er verder op kon reageerde stelde de koning zijn guard ook voor, Tamlin.

De koning stelde zijn vraag opnieuw, gevolgd door een specifiekere vraag wat ze hier in Navarre deed. "Excuse me, for not recognizing you, your grace." Haar paard was gelukkig gestopt met dat nerveuze gedoe, anders moest ze haar aandacht steeds van de twee mannen verplaatsen naar het dier waar ze op reed. "I was born in Navarre, your grace, but I have been travelling a lot the past couple of years." Voor een moment liet ze een stilte vallen waarin ze de twee onderzoekend aankeek. "The name is Adeline," stelde ze zichzelf toen ook maar voor. Het moest wel bijzonder overkomen dat ze zo kalm was, moederziel alleen, iets wat vrouwen normaal niet zo snel waren in deze streken.
notes: none
Tamlin Spring
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op vr okt 06, 2017 8:39 pm

T A M L I N ▲
Het deerde Tamlin niet wat King Thriumph er van vond dat hij de dame in de rede was gevallen. Het was de koning waar ze tegen sprak en dan sprak je met meer respect. Dit had zij niet gedaan naar zijn idee. Nadat Tamlin had gesproken en had benadrukt dat de Koning een vraag had gesteld, stelde de koning zelf hem voor aan de dame. Tamlin liet zijn katachtige blauwe ogen op de vrouw gericht. Ze was mooi, dat moest hij haar mee geven. Ook vroeg hij zich af wat er zo bijzonder aan haar was, want hij voelde wel iets. Dit zorgde voor een bepaald soort interesse samengaand met een alertheid en wantrouwen. De leeuw onder zijn huid stond daarom ook klaar om naar voren te komen als dit nodig was.
De vrouw boot haar excuses aan, waarna ze vertelde dat ze geboren is in Navarre en daarna een hoop heeft gereisd de afgelopen jaren. Opnieuw flikkerde er interesse in de blauwe ogen van de Shapeshifter elf. Waar was ze geweest? Wat had ze gezien? Waren er interessante ontwikkelingen over Fallen Skies buiten Navarre? Hierna gaf ze haar naam, Adeline. Tamlin hield zich echter stil. Hij zou het aan de koning overlaten om vragen te stellen en pas wanneer hij zijn vragen gesteld zou hebben en er nog vragen voor Tamlin, of eventuele aanvullingen waren, om uit te spreken, zou hij dat doen. Anders niet. Dus bleef hij stil en hield hij haar alleen in de gaten. Het moest vast een bijzonder beeld zijn om een elf als Kings Guard van een mens te zien. Maar wat was daar dan zo bijzonder aan? Dat waren vragen die Tamlin zelf ooit op een dag wel beantwoord zou willen hebben. Want voor hem was het niet meer dan normaal om onder de mensen te leven en voor de koning te werken als Kings Guard.


"I breathe in my courage and exhale my fear"
Thriumph Medici
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: It runs in our blood [OPEN]

op di okt 10, 2017 8:57 pm
Thriumph


Er hing een lichte spanning tussen het drietal. Of beter gezegd, tussen de twee naast elkaar en de jonge vrouw er tegenover. Met een lichte druk van Thriumph liet hij zijn hengst dichterbij de vrouw komen. Wetende dat Tamlin ongetwijfeld zou volgen. De tijden dat er spanning tussen hen in lag was gelukkig al lang voorbij. Al kwam het toch nog wel eens voor. Thri’s aandacht gleed verder naar het paard waar ze op zat. Nerveus draaide het paard heen en weer. Het liet zijn ogen even rusten op het dier, zich afvragend wat hem nou zo nerveus maakte. Misschien was het de omgeving die het dier niet geruststelde, wellicht zijn aanwezigheid.

Bij het horen van de woorden trok er een frons over zijn gelaat, waarbij hij even richting Tamlin keek of hij een tevreden reactie kreeg. Maar zijn kingsguard was al bezig met de woorden die erna kwamen en dat trok hem weer naar de jonge vrouw. Met een kleine glimlach liet hij zijn ogen weer naar de hare glijden. ’Reizen, waarheen?’ Liet hij zijn nieuwsgierige kant tonen, hij was altijd op zoek naar informatie. Nieuwe informatie die hij wellicht zou kunnen gebruiken, iets wat hem in een zeer goede stemming zette. ’Het zonnige Valyria? Of de vochtige wouden van Nymmer misschien?’ Thriumph draaide zijn hoofd richting dat van Tamlin. ’Reizigers, altijd interessant, nietwaar?’ Was zijn vraag naar zijn kingsguard terwijl hij de naam van de jonge vrouw in zich op nam. ’Adeline, Blackfyre is het toch?’ Hij had genoeg gehoord over het drama van de familie in D’auvignon, in de tijd dat hij net zijn titel had bemachtigd, en dat maakte dit gesprek met de minuut interessanter.

Gesponsorde inhoud

Re: It runs in our blood [OPEN]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum