welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Elayne
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 39
IC posts : 31

Character sheet
Age: 20
Occupation: ~
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Towards a new future Empty Towards a new future

op di jun 12, 2018 9:27 pm
Elayne had in alle haast al haar spullen bij elkaar gezocht en de dingen die Allison het liefst meteen bij zich zou hebben. Daarnaast had ze ervoor gezorgd dat Juno en Gwynn met haar mee kwamen. Hoewel de witte wolf nog niet zo lang bij haar was, had ze hem niet zomaar achter kunnen laten in een leeg huis in Falkreath. Hij was nog niet helemaal de oude en ze kon hem niet aan zijn lot over laten. Bovendien had ze hem al omgedoopt tot vriend en vrienden liet ze niet zomaar in de steek. Vandaar dat ze nu in het ruim van een schip zat dat richting Brightwater Keep ging en dat de witte wolf hier ook was.

"How are you doing Gwynn?" vroeg ze terwijl ze op hem af liep. Ze waren al een aantal dagen op reis en hoewel ze zelf enthousiast was om Allison te zien en het feit dat ze naar de zee kon turen wanneer ze wilde, was ze ook nerveus. Over wat haar nieuwe leven daar zou brengen. Allison had gezegd dat het permanent was, dat ze vanaf nu daar zouden wonen, in haar brief. Verder was haar nog niks uitgelegd. Het feit dat ze zich niet in de kelder kon verstoppen voor alle vreemden hier werkte op haar zenuwen. Daarom had ze Gwynn en Juno nodig. Anders was ze verloren.  
Gwynn

   
Gwynn
Administrator
Real name : Kiki
Aantal berichten : 76
IC posts : 30

Character sheet
Age: 34 jaar
Occupation: Mercenary / Witcher
Residence : Skorravir
Profiel bekijken

Towards a new future Empty Re: Towards a new future

op di jun 12, 2018 9:41 pm

Boten waren niet zijn ding. Echt niet. Het was daarom dat hij eigenlijk nooit vrijwillig op een boot stapte, maar nu moest het wel. Hij moest met Elayne mee naar Brightwater Keep. Daar zouden ze gaan wonen in een kasteel. Die Allison waar Elayne zoveel over vertelde had dat geregeld. Hij wist niet precies hoe, maar hij rolde voor nu maar met het verhaal mee. Het shiften lukte nog altijd niet en soms had hij nog steeds suizen in zijn hoofd. Voordeel was dat zijn spraak als wolf ontzettend vooruit was gegaan in deze tijd. Ook was hij soms opeens random misselijk. Nu ook.
Elayne kwam op hem af en hij keek omhoog. Gwynn had geprobeerd om wat te slapen maar het lukte hem niet goed. "How are you doing Gwynn?" ze noemde hem steeds minder vaak 'mister wolf' zoals in het begin. "Doing okay I guess." kwam er sloom uit. "Feeling a bit sick, boats are not my preferred way of transportation I guess." hij keek Elayne even aan en liet zijn ogen toen naar de houten vloer gaan om daar op een vast punt te focussen in de hoop dat de misselijkheid weg ging. "How are you doing? Are we there yet?" bromde hij toen naar haar. Hij wou dat het hele bootverhaal afgelopen was.


Towards a new future TztLck5
I need a lot of your cheapest, strongest alcohol.
Elayne
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 39
IC posts : 31

Character sheet
Age: 20
Occupation: ~
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Towards a new future Empty Re: Towards a new future

op di jun 12, 2018 10:10 pm
Hoe argwanend hij eerst nog was geweest, was het haar wel gelukt om hem mee te krijgen. Ze was blij dat ze hem niet achter had hoeven laten. Daar had ze anders nog tijden aan terug gedacht. De wolf keek haar aan en reageerde sloom dat het wel ging, dat hij zich nog steeds ziek voelde en dat het kwam door de boot. Er waren wel meer mensen ziek op de boot, maar het leek haar gespaard te zijn. Op de een of andere manier voelde het lichtelijk vertrouwd om op het water te zijn. "Sorry, but I couldn't leave you behind in Falkreath," zei ze tegen hem terwijl ze naast hem op de grond ging zitten. Gwynn vroeg haar hoe het met haar ging en of ze er al waren. "I'm doing fine, luckily. And I don't know when we will get there.. I don't think we're too far off now, but I can't know for sure," antwoordde ze eerlijk. Ze had geen idee hoe lang het precies duurde om in Brightwater Keep te komen en hoe het er precies uit zag. Soms zag ze land vanaf het dek, maar er waren hier heel veel eilanden. De wind was wel een stuk warmer geworden, dus zo ver kon het niet meer zijn.  
Gwynn

   
Gwynn
Administrator
Real name : Kiki
Aantal berichten : 76
IC posts : 30

Character sheet
Age: 34 jaar
Occupation: Mercenary / Witcher
Residence : Skorravir
Profiel bekijken

Towards a new future Empty Re: Towards a new future

op wo jun 13, 2018 8:09 pm

Ze kon hem niet achterlaten in Falkreath. Nouja, dat had ze best kunnen doen maar hij kon zelf wel gokken dat het dan waarschijnlijk niet goed was gekomen met hem. Zijn hoofd was nog steeds wazig, soms miste hij complete stukken van zijn geheugen. Ellie vertelde dat ze zelf nergens last van had en dat ze niet zeker wist waar ze nu waren maar dat het vast niet meer ver kon zijn. Zijn hoofd tolde weer. "I sure hope so. I feel like total shit." kreunend kwam de witte wolf omhoog. Zijn gouden ogen keken heel even Ellie aan. "Please tell me about where were going. What do you know about it?" Maar toen voelde hij zijn maag omdraaien en wendde hij zich af van het meisje waarna hij zijn complete maaginhoud op de grond van het schip neer legde. Een vaag hoestend geluid kwam nog uit de wolf die met een poot langs zijn bek heen ging. "Told you I felt like shit." er klonk enige humor in zijn stem en een geluid dat op lachen moest lijken kwam uit zijn keel zetten.


Towards a new future TztLck5
I need a lot of your cheapest, strongest alcohol.
Elayne
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 39
IC posts : 31

Character sheet
Age: 20
Occupation: ~
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Towards a new future Empty Re: Towards a new future

op wo jun 13, 2018 11:05 pm
Elayne liet haar blik voor een moment naar de grond zakken toen de wolf zei dat hij zich niet goed voelde. Ze wou dat ze iets voor hem kon doen, maar na al meerdere keren te hebben gevraagd of dat mogelijk was aan de scheepslui die hun reis mogelijk maakte, werd ze telkens weggestuurd met hetzelfde antwoord. Hij was zeeziek en daar was niets aan te doen behalve staren naar de horizon en proberen zich op andere dingen te focussen. Ze wilde net beginnen met uitleggen waar ze heen gingen, toen ze zag hoe Gwynn zich weg draaide en de inhoud van zijn maag op de vloer leegde. Elayne legde een hand in zijn vacht, maar glimlachte wel toen ze hem haast hoorde lachen over wat er nu voorgevallen was. "Let's go upstairs so you can watch the horizon. I'll clean up the mess later," zei ze tegen hem. Waarschijnlijk was er al iemand die het weg zou halen voor zij ook maar de kans kreeg. Terwijl ze begon te lopen, begon ze ook aan haar uitleg waar hij eerder om gevraagd had. "We're going to Brightwater Keep. Allison promised me we would go to the beach together and apparantly she found us a permanent place to stay, because I had to pack all our belongings," vertelde ze tegen de wolf. Dat was ook eigenlijk hoe veel ze er zelf van wist, weinig als het was, maar omdat het van Allison kwam wist ze dat het goed moest komen.
Gwynn

   
Gesponsorde inhoud

Towards a new future Empty Re: Towards a new future

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum