welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 46
IC posts : 14

Character sheet
Age: 20
Occupation: Hunter
Residence : Falkreath (Traveler)
Profiel bekijken

Shelter

op vr sep 29, 2017 5:47 pm[Falkreath, ten noorden van Sk∅rravir]

Met voorzichtige stappen wandelde het roodharige meisje door het ruige landschap. Ze had een soort haas in haar linkerhand, die had ze daarstraks gevangen voor het avondeten. Ze plofte even neer op een grote steen, en keek omhoog om te checken hoe lang het nog licht zou blijven. De zon stond al erg laag dus waarschijnlijk bleef het nog maar een klein uurtje licht, en dat was bij lange na niet genoeg tijd om weer haar onderkomen te kunnen bereiken. Ana zuchtte, ze zou hier in de open lucht moeten slapen. 's Nachts reizen was geen optie, met al de gevaarlijke roofdieren die hier leefden. Ze kon zich natuurlijk wel verdedigen, maar ze wilde het niet riskeren. Ze wierp een blik op de rotsen naast haar en zag dat er een inham was, dus liep ze er snel naar toe. Het was smal, maar juist daardoor was het veilig. Ze gooide de haas en haar boog op de grond en begon sprokkelhout te zoeken, want zonder een vuurtje te maken zou ze doodvriezen. Op zich had ze wel ervaring met slapen in de open lucht, aangezien haar eigen woonplek niet meer was dan een verlaten houten schuurtje in the middle of nowhere. En een vuurtje was altijd noodzakelijk hier, in het koude noorden. Maar net toen ze weer naar binnen wilde lopen met haar handen vol hout, merkte ze op dat ze niet helemaal alleen meer was.


[Open]


avatar
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Re: Shelter

op vr sep 29, 2017 11:02 pm
Hij opende zijn juten zak vol goederen en haalde er een voorwerp uit. "Ik kan vast iemand wijsmaken dat je met deze lepel de sneeuw kan sturen, net als met Elemental Control magie." Hij kreeg een grijnsje op zijn zijn gezicht. Hij had zichzelf eerder vandaag de uitdaging gegeven om iets te verkopen, dat zó vergezocht was, dat hij bijna onmogelijk zou moeten zijn. Hij moest gewoon lachen, bij het idee dat iemand er daadwerkelijk zou kunnen intrappen. En toen was zijn grijns ineens niet meer te zien. Er zat een dikke laag sneeuw over heen. De tak van de boom waar hij onder stond had besloten wat sneeuw van zich af te lossen. Rustig veegde hij de sneeuw van zijn gezicht en schouders af. Was dit de manier van de natuur om te zeggen dat hij niet moest spelen met haar inwoners? Nonsens. Hij had gewoon niet onder een boom moeten gaan staan. Hij bond de zak weer vast, en legde het over zijn schouder heen. Met zijn andere hand pakte hij zijn bijl weer op. Hij voelde zich er veiliger door. En het was sowieso onverstandig om zonder wapens naar buiten te gaan. Op dat moment scheen de dalende zon in zijn ogen. Oh jee, het werd al erg laat nu. En hij gokte dat hij nog lang niet in de buurt van zijn bestemming zou zijn. Het werd maar gewoon tijd om al zijn vaardigheden van overleven in de sneeuw te gebruiken. En dat was precies nul procent. Wat hij dan nog wel wist, als reiziger, was dat je toch echt voor onderdak moest zorgen. Daarom prees hij zichzelf gelukkig toen hij een smalle opening zag tussen wat rotsen. Hij plantte zijn zak in de hoek. En begon wat kleine stenen te verplaatsen om meer ruimte op de grond te maken. Best knus zo, vond hij, voor iets dat enkel uit stenen bestond. "Ik zou architect moeten worden." Zei hij veel te trots op zijn creatie. Vervolgens draaide hij zich om. Hij dacht dat als hij naar de wildernis zou staren, hij misschien een idee zou krijgen over wat hij nu het beste kon doen, om te overleven. Maar er was niet veel natuur waar hij naar kon staren. Er was iemand naar hém aan het staren. "Oh, wat fijn dat je al het werk al hebt gedaan."
avatar
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 46
IC posts : 14

Character sheet
Age: 20
Occupation: Hunter
Residence : Falkreath (Traveler)
Profiel bekijken

Re: Shelter

op vr sep 29, 2017 11:50 pm
Ze had eigenlijk helemaal niemand verwacht hier op zo'n afgelegen plek, maar toch had zij weer net het geluk - of ongeluk - om iemand in haar schuilplek te vinden. Geschrokken liet ze al het hout uit haar handen vallen en staarde naar de voor haar onbekende jongeman. "Oh, wat fijn dat je al het werk al hebt gedaan." zei hij toen. Oeps, weggegaan plaats vergaan. Maar zo makkelijk zou ze haar schuilplek niet opgeven hoor. Ze fronste en begon de takken weer op te rapen van de grond. "Ik was hier eerst hoor." zei ze stellig en ze gooide haar lange rosse haren over haar schouders. Even twijfelde ze over wat ze moest doen, maar hij leek tot nu toe niet erg gevaarlijk. Ze besloot het erop te wagen. Met enkele passen bereikte ze ingang naar de spleet en wurmde zich schaamteloos langs de jongeman heen.  "Waar kom je eigenlijk vandaan?" besloot ze uiteindelijk te vragen, omdat het er niet naar uit zag dat hij weg zou gaan, en ze wilde wel graag weten wie ze dan voor zich had staan.avatar
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 10:23 am
Ze leek bijna wel geschrokken. Ze liet ook spontaan het hout in haar armen op de grond vallen. Inwendig was hij aan het lachen. Hij had nou nog nooit meegemaakt dat iemand hem eng vond. Hoewel hij natuurlijk niet zeker wist of dat het geval was, was dat in ieder geval wel zijn favoriete invulling van dit verhaal. Hij was haar eigenlijk gewoon maar een beetje aan het aankijken toen ze naar hem fronste en aangaf dat ze hier eerst was. Toen ze met haar haar gooide moest hij echter glimlachen. Tot nu toe leek ze hem een doetje die had geleerd zich fel te gedragen. Dat waren zijn favoriete mensen. Hij had al tien reacties bedacht in zijn hoofd op wat ze had aangegeven, maar hij wilde wachten tot hij een betere kans zou krijgen. Maar ze was beweeglijker dan hij dacht en ze wurmde zich de spleet in. Hij drukte zichzelf tegen de muur van inham. Voor nu wilde hij nog even zo veel mogelijk fysiek contact vermijden. Toen stelde ze een vraag. Hij trok zijn zak met ditjes en datjes naar zich toe en ging zitten. "Ik geloof dat ik inderdaad wel ergens vandaan kom ja. Maar ik ben eigenlijk meer benieuwd.. naar waar je dénkt, dat ik vandaan kom." Hij ging eens even uitgebreid zitten, zodat ze wat meer lichamelijke kenmerken kon terugzien. Dat moest vooral van zijn gezicht zijn, de rest van zijn lichaam had hij dik bepakt met lappen tegen de winterkou.


.

avatar
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 46
IC posts : 14

Character sheet
Age: 20
Occupation: Hunter
Residence : Falkreath (Traveler)
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 11:19 am
Tot nu toe vond ze het lastig om in te schatten wat voor persoon voor haar stond. Hij was niet onaardig, daar niet van, maar hij was gewoon zomaar haar plek binnengegaan. Ze keek toe hoe hij ook ging zitten en zijn zak naar zich toe trok. Wat zou daar in zitten?  "Ik geloof dat ik inderdaad wel ergens vandaan kom ja. Maar ik ben eigenlijk meer benieuwd.. naar waar je dénkt, dat ik vandaan kom." een vage glimlach verscheen rond haar lippen. Nu ja, als hij het zo wilde spelen. Haar blik gleed over de jongeman heen, maar afgezien van zijn gezicht kon ze niet veel bekijken omdat hij zichzelf dik had ingepakt. Daaruit maakte ze op dat hij in elk geval niet van hier was, want zo koud was het nou ook weer niet. Ze dacht even na, maar ze zou moeten gokken. Hoewel ze wel van plan was ooit rond te gaan reizen en dit eenzame gat dat Falkreath was te verlaten, had ze nu nog niet veel van de wereld gezien. "Nymmerwell? Al zou ik me dan wel afvragen hoe je hier terecht bent gekomen." gokte ze uiteindelijk, en begon een stapel te maken van de takken om een vuurtje te kunnen maken. Als hij hier zou blijven moest ze haar avondeten delen met hem. Nou ja, dat hoefde niet, maar ze was gewoon aardig.avatar
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 11:39 am
Zijn opmerking had een soort glimlach op het gezicht van de vrouw getoverd, en dat amuseerde hem ten zeerste. Hij kruiste zijn armen over elkaar en wachtte haar antwoord af. En na hem enkele tellen te hebben bestudeerd zei ze dat ze dacht dat hij uit Nymmerwell kwam. Hij overwoog om haar gewoon simpelweg gelijk te geven, om te zien of ze daar in zou trappen. Op dat moment kwam er net een ijskoude bries tegen zijn gezicht aan gewaaid. Mnee.. Tegen haar kon hij maar beter even niet liegen. Ze leek beter voorbereid te zijn op dit klimaat. Hij had haar nodig. Daarnaast had ze hem allang een kopje kleiner kunnen maken. Maar dat had ze niet gedaan. En zelfs al was ze het soort persoon dat dat zou doen, zou het onverstandig zijn. Alle energie die je kan bewaren is belangrijk in Falkreath. Onnodig worstelen voor je leven was simpelweg dom geweest. Hij legde zijn handen in zijn nek en leunde achterover tegen de stenen muur. "Het ligt eraan wat je precies wilt weten. Ik heb veel verschillende antwoorden op die vraag." Zei hij eerlijk. "Maar ik wil je best zeggen waarom ik hier naartoe ben gekomen." Oh en maak je maar niet ongerust. Straks werd het tijd voor hem om de vragen aan háár te stellen. Maar meneer Bunch deed er graag aan om zijn zetten te doen wanneer ze heb absoluut het beste uit kwamen. Hij keek haar afwachten aan met een trotse grijns op zijn gezicht. Hij vond het bijzonder leuk dat ze zo nieuwsgierig naar hem was. Ook al was dat natuurlijk heel logisch.


.

avatar
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 46
IC posts : 14

Character sheet
Age: 20
Occupation: Hunter
Residence : Falkreath (Traveler)
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 1:00 pm
Ze bekeek hem nog eens goed toen hij achterover tegen de grijze wand leunde, maar ze kon onmogelijk zeker weten waar hij precies vandaan kwam. En helaas bevestigde noch ontkende hij haar gok, dus nu wist ze nog steeds niets.  "Het ligt eraan wat je precies wilt weten. Ik heb veel verschillende antwoorden op die vraag. Maar ik wil je best zeggen waarom ik hier naartoe ben gekomen." ging de jongeman verder. Ze stopte even met het stapelen van de takken en keek hem nieuwsgierig aan. "Wat ik precies wil weten?" het was een retorische vraag, die haar net wat meer tijd gaf om na te denken. "Ik begrijp tot op zekere hoogte waarom je je in mijn schuilplek bevindt, maar wat doe je helemaal hier in Falkreath?" het was vrij logisch dat hij ook op zoek was geweest naar een beschutte plek voor nacht, maar ze kon niet bedenken waarom iemand ooit vrijwillig naar Falkreath zou reizen. Ze stapelde de laatste takken op elkaar en pakte twee vuurstenen uit een zak van haar broek. De man voor haar leek het vrij koud te hebben, en hoewel het voor haar wel meeviel was het ook weer niet heel warm. "Zo leuk is het hier niet, Falkreath is alleen maar sneeuw, kou en rots." zei ze een beetje spottend over haar eigen geboorteplaats. Ze had geen leuke herinneringen aan haar jeugd overgehouden.avatar
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 1:33 pm
Yes! Zijn vraag had haar toch even van haar stuk bracht. Hij wachtte rustig af totdat ze haar échte antwoord ging geven. Hij hoorde aan de manier waarop ze het zei dat er nog iets na zou komen. Dus hij hield zich nog even stil. Ze was erg kundig, en had haar vuurstenen tevoorschijn gehaald. Ze leek wel een wandelend survival pakket. Hij had veel geluk gehad haar hier te ontmoeten. En toen deed ze haar geboorteplek af als een plek waar geen ziel zichzelf in zou willen terugvinden. Hij plaatse zijn handen op zijn knieën en leunde naar voren. "Ik ben avonturier. De plekken waar men het minste over weet, zijn de plekken waar het meeste avontuur te vinden is." Hij kreeg een grijnsje. "Ik wil een reus zien." Hij zou het bijzonder spannend vinden om oog in oog te staan met een van de wezens. Het gaf hem dat primitieve overlevingsgevoel dat hij van zijn vader had geërfd. Een reus was vele malen sterker, en veel moeilijker om te verslaan. En toch waren mensen en elven de dominante soort in deze wereld. Het zou voelen alsof hij aan de wereld aan het bewijzen was dat de mens zijn plek op de wereld écht had verdient. Niet dat hij graag met een reus wilde vechten hoor. Een reus gewoon een loer draaien zou ook geweldig zijn. Hij leunde vervolgens weer naar achteren en plaatste een van zijn handen op de zak die hij bij zich had. De andere hand, lag nog steeds op zijn knie. Hoe zou ze zijn opmerking over reuzen gevonden hebben?


.

avatar
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 46
IC posts : 14

Character sheet
Age: 20
Occupation: Hunter
Residence : Falkreath (Traveler)
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 1:47 pm
Ze boog zich weer richting de takken met de vuurstenen in haar hand. Ze ketste de stenen een aantal malen tegen elkaar aan totdat er enkele vonken oversloegen en een klein pril vlammetje tevoorschijn kwam. Nu was het een kwestie van zorgen dat het vuur aan zou wakkeren. Ze blies er voorzichtig tegen aan, en langzaam maar zeker verschenen er meerdere vlammetjes. Tevreden met zichzelf ging ze weer iets meer overeind zitten. "Ik ben avonturier. De plekken waar men het minste over weet, zijn de plekken waar het meeste avontuur te vinden is." zei haar 'gast' met een grijns. Nu was haar nieuwsgierigheid al helemaal gewekt. Ze was dus niet de enige die rond wilde trekken naar het avontuur, al was het verschil dat hij er al mee bezig was en zij nog niet.  "Ik wil een reus zien." Aha, nu kwam de aap uit de mouw. Ze lachte even, een vrolijke lach die niet spottend bedoeld was. "Dan ben je bij mij niet op de juiste plek." grijnsde ze, doelend op haar lengte. Ze wist dat haar 1 meter 60 niet erg indrukwekkend was. "Ik ben al een lange tijd van plan om hier weg te gaan." zei ze tenslotte, en richtte haar blik terug naar het vuur. Ze wilde hier eigenlijk zo snel mogelijk weg, maar ze kon haar vriendin in Sk∅rravir niet zomaar achterlaten. Toch wilde ze ooit de hele wereld hebben gezien, ze was klaar met het koude noorden.avatar
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 2:13 pm
Het duurde een seconde langer voordat hij het grapje door kreeg. Maar ook hij moest er om lachen. Hij merkte geen woede bij haar op. Hij merkte geen agressie. Hij merkte geen zelfzuchtigheid. Misschien een beetje spijt. Maar ze was zo.. ontwapenend. En toen vertelde ze dat ze al een tijdje van plan was om weg te trekken. "Dat komt goed uit." Zei Rikton als reactie. "Ik kan wel iemand gebruiken die goed met een boog kan omgaan op mijn reizen." Hij knikte in de richting van de boog die op de grond lag. Hij voelde zich meteen een stuk beter toen hij de warme gloed van het vuur begon te voelen. Het was nog geen groot vuur. Maar hij voelde het. En dat was al fijn. Pas op dat moment realiseerde hij zich dat hij er zonder over na te denken de vrouw in principe had uitgenodigd om met hem op reis te gaan. Oh maar hier had hij helemaal niet dieper over nagedacht. Hij begon ongerust met zijn neus te snuffen zoals een konijn dat ook zou doen. Hij had jeuk, en krabde over zijn neus. Toen was het weer goed. Het snuffen was voorbij, maar hij was er nog steeds een beetje ongerust om. Hoe ging dat eigenlijk, samen reizen? Wilde hij dat eigenlijk wel? Hij had misschien toch te zeer zijn impulsen gevolgd. Hij wenste dat hij nu zijn pijp had kunnen roken, maar dat was erg onverstandig, tenzij hij natuurlijk wilde dat de pijp aan zijn lippen vast vroor.


.

avatar
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 46
IC posts : 14

Character sheet
Age: 20
Occupation: Hunter
Residence : Falkreath (Traveler)
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 2:42 pm
"Dat komt goed uit. Ik kan wel iemand gebruiken die goed met een boog kan omgaan op mijn reizen." zei de man knikkend in de richting van haar boog. Ze volgde zijn blik, en keek vervolgens van de boog, naar de haas en toen naar het vuur. Die moest ze ook nog klaarmaken. Ineens besefte ze dat hij haar zojuist had meegevraagd om met hem mee te reizen. Ze staarde hem een paar tellen verbaasd aan en zag dat hij dit ook eigenlijk helemaal niet had gepland. Hij leek er toch wat ongemakkelijk onder te worden, en zelf wist zo ook zo gauw geen antwoord. "Volgens mij kan jij jezelf best prima redden, toch?" zei ze met een kleine glimlach. Toch was ze niet zozeer negatief over het voorstel, alleen... wie was hij precies? Bovendien kon ze dit onmogelijk zomaar beslissen en was hij er ook helemaal niet zeker over. Ze bukte voorover en porde met een tak het vuur wat op. Het was buiten al een stuk donkerder aan het worden, en vlammen verlichtten zijn gezicht. Ze staarde hem aan. "Eet je mee?" vroeg ze toen droog, er vanuit gaande dat het antwoord ja zou zijn. Ze kon hier ook niet in haar eentje zitten eten terwijl hij toekeek, en ze kon hem nu ook niet meer het donker in wegsturen.avatar
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 2:58 pm
Er heerste ongemakkelijkheid tussen de rotsen. En nee, dat was geen mooie titel van een hoofdstuk uit een boek. Het was de realiteit. Hij plaatste de hand die op zijn knie lag nu op zijn maag. Stress zorgde er voor dat hij geen honger meer had. Hij keek even omlaag naar de grond, net tussen zijn knieën en het vuur. Dit was niet het moment om je eetlust te verliezen Rikton. Je hebt vele engere dingen meegemaakt dan ongemakkelijkheid. Waarom moest dít je nu zo storen? En toen gaf ze hem een compliment. Hij kreeg wel vaker complimenten. Waar hij dan gerust in mee ging. Maar hij wist er even niet zo veel op te zeggen. Het was net alsof hij zichzelf even verloren was. Gelukkig trok de drooggestelde praktische vraag van zijn roodharige mede grotbewoner hem weer terug naar zijn eigen zelf. "Graag." Antwoordde hij. Hij had besloten gewoon maar tegen zijn zin te gaan eten. Hij wilde hier niet dood gaan van de honger. Welke sukkel verhongert er nou op een plek waar je veel makkelijker doodvriest? "Ik uh.. mijn naam.. Ik heet Rikton trouwens." Kwam er veel minder zelfverzekerd uit dan hij de rest van het gesprek had laten merken. Hij stak zijn hand uit, om haar een hand te geven. Boven het vuurtje.


.

avatar
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 46
IC posts : 14

Character sheet
Age: 20
Occupation: Hunter
Residence : Falkreath (Traveler)
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 3:19 pm
Ze had toch vanbinnen even een binnenpretje toen de ander nog ongemakkelijker dan eerst werd. Het was niet haar bedoeling geweest, maar het was ook niet het einde van de wereld toch? Ze wachtte geduldig af tot hij weer iets zou kunnen uitbrengen, ze had hem tenslotte een vraag gesteld. Gelukkig kwam er wel een antwoord, hij wilde namelijk graag mee eten. Anahit vond het eigenlijk wel prima zo, ze kon de haas niet alleen op krijgen. "Ik uh.. mijn naam.. Ik heet Rikton trouwens." stelde de jongeman, Rikton dus, zich niet heel soepeltjes voor. Ze moest zacht lachen toen hij zijn hand naar haar toe stak, maar dat boven het vuur deed. "Ik was niet van plan mijn hand te verbranden in het vuur." zei ze met een knipoog. Ze stond op, liep om het vuur heen en schudde zijn hand. "Ik ben Anahit, maar zeg maar Ana." stelde ze zichzelf vriendelijk voor, en liep naar de haas toe om het op te pakken. "Als je wil mee eten moet je hem wel zelf schoonmaken." Ze gooide de haas met een grijns naar hem toe. Schoonmaken was een niet al te prettig klusje, en zij had ook al het vuur gemaakt en het beest überhaupt gevangen. Ze keek Rikton met pretlichtjes in haar ogen aan, en moest toegeven aan zichzelf dat ze zijn aanwezigheid niet heel vervelend vond.avatar
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 4:04 pm
Hij trok zijn hand terug en sloot zijn ogen. Jep, jep dat was vuur. Heet vuur. Ze moest er natuurlijk om lachen. Het was ook weer de eerste keer dat hij iemand onbedoeld aan het lachen probeerde te krijgen. Een perfecte eerste indruk, fijn. En vervolgens gaven ze elkaar een fatsoenlijke hand. Zonder vuur deze keer. Toen ze zijn hand los liet wreef hij zijn handen tegen elkaar. Hij deed net alsof hij gewoon koude handen had gehad. Dat was natuurlijk de reden dat hij zijn hand boven het vuur had gehouden. Dat was super logisch toch? Niet dus. En toen stelde ze zich voor. Hij mocht Ana zeggen. En dat ging hij doen ook. Want hij vond Ana mooier klinken dan Anahit. En dat liet hij glimlachen. Hij keek haar schaapachtig na toen ze naar de haas liep en het oppakte. Ja, hij kon wel concluderen dat het beestje hartstikke dood was. En toen werd hem de haas in zijn handen geworpen. Een beetje verbaasd, maar ook glimlachend keek hij haar na. Oh, het was dus toch niet zo makkelijk om haar alles voor hem te laten doen. Hm, leuk. Maar.. schoonmaken? Wilde ze dat hij het beestje ging borstelen? Of bedoelde ze dat hij de haas moest villen? Hij wilde heel graag een leuke opmerking maken. Maar hij kon er geen bedenken. Hij had al lang geleden met zichzelf afgesproken dat hij maar gewoon zijn mond moest houden, als hij niks grappigs wist te vertellen. Geforceerde grapjes waren nooit leuk. Dus hij nam een klein mesje erbij en begon het beestje te villen. Hij besloot Ana even niet aan te kijken. Hij wilde zich even concentreren op het villen. Hij had ineens de ambitie om deze haas op de beste manier te villen die ooit vertoont was.


.

avatar
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 46
IC posts : 14

Character sheet
Age: 20
Occupation: Hunter
Residence : Falkreath (Traveler)
Profiel bekijken

Re: Shelter

op za sep 30, 2017 4:25 pm
Ze moest lachen toen hij haar verbaasd aankeek nadat ze de haas naar hem toegeworpen had. Tja, ze was zijn dienstmeid niet, dat kon hij best zelf doen. Hij begon uiteindelijk het dier te villen met een klein mesje, en hij leek daar uiterst geconcentreerd mee bezig zijn. Zo netjes hoefde hij het heus niet te doen voor haar, als ze straks geen vacht tussen haar tanden had zitten was ze al lang tevreden. Maar goed, als hij het klusje zo serieus wilde nemen ging zij hem niet tegenhouden. Het bleef stil. Ze pakte de pijlen van haar boog en begon ze een voor een met een steen bij te scherpen. Uiteraard niet omdat ze Rikton niet vertrouwde, want dat deed ze grotendeels wel, maar omdat ze niet wist wat ze anders moest doen. Af en toe porde ze even in het vuur, dat inmiddels mooi brandde. "Het hoeft niet zo precies, hoor." merkte ze uiteindelijk vriendelijk en met een glimlach op. Ze wilde niet dat hij hier tot midden in de nacht mee bezig zou zijn, dan zouden ze beiden verhongeren. Nu ja, dat nog net niet, maar ze had best honger. "Dus Rikton... kom je nou uit Nymmerwell of niet?"Gesponsorde inhoud

Re: Shelter

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum