welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op wo jun 13, 2018 8:59 pm
Separate
and
ever deadly
Clings onto my throat
and won't let go
De gebeurtenissen van de afgelopen paar weken hadden elkaar in zo’n bizar hoog tempo opgevolgd dat Jasper niet eens meer de moeite had gedaan om het allemaal op te slaan – hij hoopte er maar het beste van. De raid die een groep vikings uit het hoge noorden hadden gepland in Brightwater Keep, waar Sunfall als een wonder buiten gelaten werd, de dood van Duke Trystane Bayard (what a shame), de nieuwe Duke en Duchess die wel erg verdacht snel zijn plaats hadden ingenomen… Jasper had het ietwat met lede ogen aangekeken, vanuit zijn zonovergoten villa.

Er was echter een brief binnengekomen. Een uitnodiging voor het trouwfeest van de Duke en Duchess op een datum waarop hij onmogelijk aanwezig kon zijn – maar het waren de namen op het papier die onmiddellijk zijn aandacht hadden getrokken. Allison Lenier – die naam zei hem niets, of deed in ieder geval geen belletje bij hem rinkelen – en Kaz Brekker.

Las hij dat goed? Kaz Brekker? Kaz Brekker.

Hij had het stuk perkament met een grote boog van zijn balkon afgesmeten.

De Governor had andere dingen te doen gehad. Juni betekende het begin van het zomerseizoen, het begin van het wijnseizoen, en misschien nog wel het belangrijkste – het voornaamste seizoen van de Priests of Sol. Jasper had verplicht aanwezig moeten zijn bij de ceremonie van de Priests: iets dat was afgesproken tussen de vorige Governor en de vorige Sol Invictus, en Hathor en Jasper hadden elkaar tijdens het ritueel zo’n duivelse blikken toegeworpen dat de spanning ongetwijfeld voor iedereen te voelen was.

Als goedmakertje had hij het kersverse bruidspaar toch uitgenodigd op Sunfall – of misschien was het een poging om weer te socializen met mensen die niet tot de o zo geliefde priesterorde behoorde, of misschien om te hopen dat het allemaal één grote grap was geweest en Kaz bloody Brekker simpelweg niet opnieuw zomaar binnen kon lopen op zijn balkon, als de Duke van Brightwater Keep en heel Rhoynar. Waarschijnlijk zat in allebei zijn redenen een kern van waarheid.

Jasper zuchtte nog eens terwijl hij de kraag van zijn witte blouse rechtte, zijn ogen voor een tel sluitend. Hij had zichzelf voor de gelegenheid een betere outfit aangemeten: de donkerblauw met gouden mantel waar op de schouders de gouden valk van Sunfall op geborduurd stond rustte zwaar op zijn schouders. Zijn ogen gleden over de prachtig gedekte tafel voor drie personen op de patio van de villa, waar een wijnrank iets van schaduw bood voor de zon die zich rond het middaguur het meeste liet zien. Hij had dit allemaal over zichzelf afgeroepen, nietwaar?

’Let them come in.’


Star Treatment (Alli&Kaz♥) XzUu1zY
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op wo jun 13, 2018 10:25 pm

You can't surround a lion with a bunch of lazy sheep

The one thing about royalty is that we love to feast


Vandaag was een kwalitatief uitermate teleurstellende dag. En dat was op zijn zachts gezegd. De hele reis richting Sunfall had Kaz met een gezicht als onweer rondgelopen. Waar hij vroeger de stad altijd had beschouwt als een mooie plek, was het nu een van de steden die hij het liefst vermeed. Zon, zee, voor de meeste mensen genoeg om bij weg te dromen. Hij kreeg er zowat nachtmerries van.

Zijn wandelstok lag lichtjes in zijn hand, de metalen kraaienschedel was omgewisseld voor een gouden kraaienvleugel, waarbij de punt van de vleugel er toch aardig scherp uitzag. Kaz had het hele ding niet meer nodig gezien zijn transformatie zijn been had geheeld, maar om de schijn op te houden, had hij hem toch maar meegenomen. Niemand leek het vast een goed idee om een vampier op een troon van een land te hebben.

Uiteindelijk aangekomen bij de villa wisselde Kaz een paar blikken met Allison. ''Do we have to?'' Bromde hij, duidelijk niet geamuseerd met dit hele gedoe. Een trouwfeest, oké, maar het feit dat Jasper hen vervolgens had uitgenodigd, haalde het bloed onder zijn nagels vandaan. Kaz stond in een compleet andere positie dan wanneer hij Jasper voor het laatst had gezien. En eerlijk gezegd wist hij niet of dit een betere of een slechtere positie was.

De guard die kwam opdagen om hen te vertellen dat ze welkom waren, maakte het er niet veel beter op. Wat voor dag was dit ook al weer? Oh ja, een kutdag.

BY MITZI
Star Treatment (Alli&Kaz♥) Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op wo jun 13, 2018 10:41 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Allison was vrij tevreden geweest toen ze de brief hadden ontvangen. De Governor had niet op het feest kunnen komen, maar hij had hen uitgenodigd op een lunch. Iets wat de jonge Duchess maar al te graag accepteerde. Het leggen van allianties was altijd haar sterke kant geweest. Asher had ze lang geleden al weten te strikken en ze was benieuwd of er ook iets uit de andere stadleiders te halen viel. Dat Kaz hier al voor hun bruiloft een stokje voor had gestoken, was iets wat haar compleet ontgaan was. Hij had haar dat best even mogen vertellen, maar het zou Kaz niet zijn als hij niet af en toe een plan in de weg zou staan.

Echter had ze wel gemerkt dat Kaz niet al te blij was om naar Sunfall te gaan. Ze besloot het af te schuiven op het idee van zon, zee en strand. Iets waar geen enkele vampier waarschijnlijk om stond te springen. Zelf kon ze niet wachten om hier de rest van de dag door te brengen. Even haar ogen sluiten op het strand klonk als een paradijs. Iets wat ze op dit moment wel kon gebruiken. Toen Kaz dan ook vroeg of dit moest, gaf ze hem een snelle knik. “And you’re going to pretend you’re enjoying it,” sprak ze strict. Ze had geen idee dat dit nog moeilijker zou zijn dan ze had verwacht.

Allison knikte beleefd naar de guard en gaf Kaz een lichte elleboog toen ze zijn irritatie opmerkte. “Please. Behave,” fluisterde ze hem toe, voor ze achter de man aan naar binnen stapte. Dit zou vast en zeker goed gaan. Ze kon Kaz best vertrouwen en hoe erg kon de governor van Sunfall nou zijn? Ze verwachtte een man die niets minder dan het zonnetje in huis zou zijn.

NOTES, ~
TAGS, kaz & jasper


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op do jun 14, 2018 2:36 pm
Separate
and
ever deadly
Clings onto my throat
and won't let go
Seconden nadat hij de zin uitgesproken had, had de wachter zich uit de voeten gemaakt . Terwijl Jasper wachtte, maakten zijn gedachten overuren. Het kon toch niet de Kaz Brekker zijn, de straatrat die hij een paar maanden terug opnieuw had ontmoet als een onuitwisbare smet uit zijn verleden? Het zou bijna ongeloofwaardig zijn, een ordinaire dief die zich had opgewerkt tot nota bene de Duke van Rhoynar – al klonk dat verhaal hem wel heel bekend in de oren. Rhoynar stond er om bekend dat de hoge rangen slechts titels waren; een lord of lady kon met gemak vervangen worden door een andere kandidaat, en veel sterke, koninklijke families die telkens maar om de macht streden zoals in Navarre of Valyria waren nauwelijks te vinden op het continent.

Jasper had inmiddels besloten om zo neutraal mogelijk te blijven, en hij kon alleen maar hopen dat zijn oude vriend Kaz hetzelfde zou doen. Ze waren hier immers voor politieke contacten, niet om oude wonden uit het verleden op te rakelen. Het etentje georganiseerd door de vorige Duke in Brightwater Keep had er niet voor gezorgd dat de eilanden zich hadden verenigd – dus wellicht was een één op één gesprek zoals dit een beter idee?

De echo van voetstappen in de zuilengalerij zorgde ervoor dat de Governor enkele stappen naar voren deed naar de deur, klaar om zijn gasten te ontvangen. De in donkerblauw gehulde guard verdween opnieuw in de gangen door een gebaar van Jasper, waardoor hij het paar eindelijk kon aanschouwen.

Het was hem echt.

Op het eerste gezicht zagen ze er niet uit alsof ze bij elkaar hoorden – de slinkse Kaz met zijn gezicht permanent op standje onweer die achter zijn echtgenote aanliep en de elegante brunette die Jasper ergens aan lady Evelyn van Cois deed denken.
’Duchess, Duke,’ begroette hij hen met een kleine knik, waarbij zijn lippen zich in een kleine glimlach forceerden toen hij Kaz zag (waarschijnlijk meer lijkend op een grimas). ’Welcome to Sunfall. Again, my sincerest apologies I couldn’t join you for the coronation in Brightwater Keep… But I’m hoping a small lunch will suffice?’ Hij schonk Allison nog een glimlach toe – een echte deze keer - voordat hij zich half naar de tafel toedraaide. ’If you’d like to follow me?’Star Treatment (Alli&Kaz♥) XzUu1zY
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op do jun 14, 2018 3:16 pm

You can't surround a lion with a bunch of lazy sheep

The one thing about royalty is that we love to feast


Doen alsof hij het leuk vond, alsof hij zich vermaakte. Hoeveel vertrouwen had Allison precies in hem? Hij schonk haar een chagrijnige blik waarna hij diep en dramatisch zuchtte. Tot nu toe had zijn nieuwe titel niet echt zijn vruchten afgeworpen. Nee, het tegendeel leek eerder waar. Het leek met de dag erger geworden en de week was nog niet eens voorbij. Wie weet wat de maand hierna wel voor hem in petto had. Rust hopelijk.

''Yeah, whatever. You know me.'' Bromde hij terug terwijl hij zijn jas wat rechter trok. Dat hele gedoe met de zee en de zon had hem ook niet erg vrolijker gemaakt. Het was bijna alsof de aanblik van de zon hem al chagrijnig maakte. Misschien was dat nog niet eens een leugen. Toen de guard hen uiteindelijk uitnodigde, veranderde zijn houding lichtjes en keek hij niet meer zo chagrijnig, al was het nog steeds duidelijk dat hij niet bepaald... blij was. Maar wanneer was hij dat wel?

De aanblik van Jasper echter, bracht een lichte grijns op zijn gezicht. Kaz stond nu boven hem, Jasper moest naar hem luisteren en kon hem niets maken. Een fijne gedachte die dit hele gedoe ietsjes beter wist te maken. De dief knikte naar de man. Hij vond het helemaal niet erg dat Jasper niet was komen opdagen. Hoe minder mensen, hoe meer vreugd. Hij liet zijn wandelstok lichtjes ronddraaien in zijn hand, hij wilde wijselijk zijn mond houden, maar kon het toch niet laten. Uit zijn borstzak haalde hij een ring. Een behoorlijk duur uitziende ring. Met een lichte grijns reikte hij zijn hand richting Jasper. ''I believe this is yours.'' Waarna hij de ring overhandigde en verder doorliep om plaats te nemen aan de tafel.

Gewoon een kleinigheidje, een gevonden voorwerp. Dat zich zomaar naar zijn zak had gevonden de vorige keer dat hij hier zijn gezicht had laten zien. Erg toevallig allemaal.

BY MITZI
Star Treatment (Alli&Kaz♥) Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op do jun 14, 2018 3:48 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Allison had een slecht voorgevoel over vandaag. Kaz’ antwoord maakte het enkel erger, waardoor ze nog een zucht liet klinken. “I swear,” mompelde ze. Ze was in eerste instantie van plan geweest om een vage waarschuwing Kaz' richting op te gooien, maar ze wist dat hij het kon horen, dus besloot ze het niet te doen. Vandaag moesten ze immers hun beste zelf laten zien. Of, Kaz in ieder geval. Met haar zou het wel goed komen.

Toen ze de man eindelijk onder ogen kwamen, verscheen er een lichte glimlach op het gezicht van de brunette. Van de eerdere frons was niets meer te bekennen, terwijl ze de begroeting aanhoorde. De grimas op het gezicht van de man maakte het extreem moeilijk om haar glimlach te behouden, maar gelukkig was ze beter in het verbergen van haar irritaties dan Kaz was. “It was all very short notice, after all,” sprak ze met een kleine glimlach. Er hadden maar drie dagen tussen het doden van Trystane en het feest in gezeten. Het was geen verrassing dat niet iedereen het had weten te redden, maar uitstellen was ook geen optie geweest. Ze wilde het allemaal zo snel mogelijk achter de rug hebben, zodat ze zich kon focussen op belangrijkere zaken.

Ze was van plan geweest om meteen te volgen, maar trok een wenkbrauw omhoog toen Kaz een ring naar Jasper uit reikte. Haar bruine ogen focusten zich op Kaz en voor even kwam die irritatie naar boven, leek het bijna van haar gezicht te druipen. Ze nam plaats aan de tafel en keek eventjes rond, voor ze haar blik weer op Jasper liet vallen. Ze zei nog niets. Nee, haar aandacht was gelegd op hem en Kaz. “I never had the chance to visit Sunfall before,” merkte ze kalm op, voor haar blik op Kaz viel.

NOTES, ~
TAGS, kaz&jasper


Laatst aangepast door Allison Lenier op do jun 14, 2018 5:05 pm; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : fuck talen.)


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op do jun 14, 2018 4:31 pm
Separate
and
ever deadly
Clings onto my throat
and won't let go
So far so good. Jasper had Kaz onder ogen kunnen komen zonder een kik te geven – op de grimas na die waarschijnlijk niemand ontgaan was.
Ergens was het pijnlijk geweest, de man nu als Duke – en daarmee als een hogere rang dan hijzelf – te zien. Maanden terug was het Jasper geweest die kon pochen met zijn nieuw verworven status, en nu was Kaz diegene die een trede hoger stond. Alsof hij hem uit wilde dagen. Wat was zijn volgende plan? Koning van Fallen Skies worden, nu de koningin een mysterieuze dood was gestorven?

De Duke bleef even bij hem staan, waarop Jasper hem met gefronste wenkbrauwen aankeek en ook Allison haar verbazing niet meer leek te verbergen. Uit zijn borstzak haalde hij een ring – goud en gegoten in de vorm van een valk: overduidelijk van Sunfalliaanse makelij. ’Ah, that’s mine indeed!’ Riep hij nep-verbaasd uit voordat hij de ring aanpakte en weer op de juiste plaats aan zijn wijsvinger schoof. ’Where did you find it?’ Vervolgde Jasper, zich naar hem toedraaiend, alsof hij niet precies wist dat Kaz de ring op de een of andere manier gejat had als de slijmerige dief die hij dus nog steeds in hart en nieren was – old habits die hard.

Hij had hem maanden terug op dat balkon moeten neersteken.

Voor zijn eigen bestwil – en waarschijnlijk die van iedereen in de ruimte – besloot Jasper zich maar op de Duchess te focussen, die hem verzekerde dat het geen probleem was dat hij niet op het feest had kunnen zijn. ’I would have loved to be there,’ sprak hij. De waarheid – al was het maar om Kaz met zo’n idiote kroon op zijn hoofd te kunnen zien. ’But I was needed here, unfortunately.’ De reden – toekijken hoe Hathor en haar club een kosmisch wezen vereerden – liet hij maar in het midden.

Inmiddels hadden ze alle drie plaatsgenomen aan de tafel (en natuurlijk had Brekker niet eens op hem gewacht), waar de stilte snel verbroken werd door Allison die vertelde dat ze nog nooit op het eiland was geweest. ’Well, I hope you will enjoy your stay then.’ Jasper pakte de karaf witte wijn die voor hem stond en keek de Duke en Duchess afwachtend aan. ’It’s truly a lovely city, but I might be a little biased, of course.’ Hij gooide er nog maar eens een glimlach tegenaan.Star Treatment (Alli&Kaz♥) XzUu1zY
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op do jun 14, 2018 4:54 pm

You can't surround a lion with a bunch of lazy sheep

The one thing about royalty is that we love to feast


De dief, of was het nu Duke, haalde onverschillig zijn schouders op toen hij de gouden ring overhandigde. Het was het idee geweest om het ding uiteindelijk voor een grote smak geld te verkopen, maar hij was er nooit aan toe gekomen. Het leven had andere plannen voor hem gehad. ''Some people are a little less organised than others, I guess.'' Sprak hij terwijl hij Jasper een veelbetekenende blik toe worp voordat hij plaatsnam.

Het was niet zozeer ongemakkelijk voor hem om hier te zijn, in de laatste paar maanden leek er nauwelijks iets verandert te zijn aan de villa, maar het was ook niet alsof hij hier graag kwam. Kaz had het geluk om een stoel te hebben gekozen waar het zonlicht niet in de buurt kwam, dus hij kon in ieder geval in alle rust zitten en kijken hoe de andere twee van de lunch konden genieten terwijl hij waarschijnlijk geen hap door zijn keel kon krijgen. De wijn zou in ieder geval alles iets beter maken. Kaz zette zijn wandelstok tegen zijn stoel aan voordat hij zijn aandacht op Allison richtte en haar alleen maar heel liefjes toe lachte.

Hij besloot niets te zeggen en het gesprek voort te laten vloeien. Allison was immers beter met woorden dan hij ooit was geweest. Zij had mensen zo om haar vinger gewonden. De dief leunde wat achterover in zijn stoel. ''I hope the Priests of Sol are not too much of a hassle.'' Besloot hij uiteindelijk toe te voegen, zijn trots eenmalig aan de kant schuivend terwijl hij zijn glas richting Jasper zette zodat deze kon inschenken. Het laatste waar Kaz zin in had was dat een paar fanatieke gelovigen een eiland over zouden nemen. Zelfs de voor chaoslevende Kaz zag dat niet zitten.

BY MITZI
Star Treatment (Alli&Kaz♥) Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op do jun 14, 2018 5:16 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Het tafereel met de ring had de brunette zo ver gekregen, dat ze in staat was geweest om Kaz aan zijn oor mee naar buiten te sleuren en hem een flinke preek te geven, voor ze hun weg weer terug naar binnen zouden maken. Maar, in plaats daarvan hield ze zich kalm. Op momenten als deze, was ze blij dat haar geduld groter was dan die van haar geliefde duke. Als hij zich vandaag een beetje stil kon houden, zou het nog goed kunnen komen. Helaas had ze hier maar zeer weinig vertrouwen in. Het was immers niet zo dat hij zich in het verleden bepaald bewezen had.

De Gouverneur vertelde hen dat hij graag bij het feest had willen zijn, maar dat het simpelweg niet mogelijk was geweest. “We’ll welcome you into our castle another time,” sprak Allison met een lichte glimlach. “Who knows, you might get to watch Kaz dance at another event.” Een onschuldig lachje werd Kaz’ kant op gegooid. Waarschijnlijk zou Kaz onmiddellijk van haar scheiden en zijn rang als Duke opgeven als ze nog een feest zou organiseren waar hij zou moeten dansen, maar het idee was leuk.

Even lachte ze kort toen de man zei dat het inderdaad een geweldige stad was. “It is absolutely more pleasant than Seere, much more appealing than Brightwater too,” gaf ze met een glimlach aan. “So we might stay a bit longer than originally planned.” Bij deze woorden gleed haar blik weer naar Kaz, al was het maar voor heel even. “Are there any locations you would recommend we visit in our stay? Apart from the church, of course,” ging ze kalm door. Smalltalk. Want, dat was beter dan Kaz het woord laten doen. Zo veel beter.

NOTES, ~
TAGS, kaz&jasper


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op vr jun 15, 2018 5:23 pm
Separate
and
ever deadly
Clings onto my throat
and won't let go
De ordinaire dief gaf niet eens een antwoord waar hij de ring vandaan had, maar het was zo overduidelijk dat Kaz het sieraad maanden terug gestolen had dat Jasper hem het liefst een klap in zijn gezicht had verkocht. Hij deed het erom. Op zijn opmerking gaf de Governor hem een kleine glimlach – besluitend dat het beter was om zijn mond niet open te trekken – voordat hij ook plaats had genomen aan de tafel.

Verrassend genoeg kwam de eerste opmerking in zijn richting van Brekker zelf en niet van zijn tot nu toe veel charmantere wederhelft. ‘They’ve been quite… Peaceful lately.’ De aarzelende woordkeuze beëindigde hij met een kleine zucht. De fiery Hathor en vreedzaam waren twee woorden die bijna onmogelijk in dezelfde zin konden voorkomen. ’But you know, it’s summer, so… That’s quite a big thing for them.’ Vaag, vaag, vaag – maar meer hoefde de nieuwe Duke niet te weten. Jasper hief de karaf wijn op en schonk het glas voor hen alledrie in, waarna hij deze weer neerzette.

’Thank you for your invitation, my Duchess.’ Waarschijnlijk zou het nog maanden duren voordat de eerste kans om naar Rhoynar te gaan zich weer aandeed, en Jasper kon het niet laten om breed te grijnzen toen Allison over een dansende Kaz begon – helaas had hij dat niet kunnen aanschouwen. ’Who knows,’ echode hij.

’Seere has its own, quite peculiar charms, I’d say,’ lachte hij. Nee, het was geen geheim dat Sunfall waarschijnlijk één van de beste steden van Rhoynar was om lang te kunnen vertoeven: en dat was het bruidspaar ook van plan, vertelde de Duchess. ‘Oh, that’s wonderful,’ sprak Jasper met een knik. Niet dat het nou zo’n fantastisch vooruitzicht was om Brekker nóg langer in zijn stad te hebben, maar hij kon nu net zo goed de alwetende local van zijn eigen stad gaan uithangen. ‘The church is a must-see, of course, if you’re into that, there are a few beautiful gardens just outside of the city centre… But I would definitely recommend a boat trip through the channels of Sunfall. It’s a lovely way to see the city from the waterside.’ Jaspers donkere ogen richtten zich nu op Kaz, zijn mondhoeken lichtjes opgetrokken. ‘And it’s very romantic as well.’Star Treatment (Alli&Kaz♥) XzUu1zY
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op za jun 23, 2018 10:10 am

You can't surround a lion with a bunch of lazy sheep

The one thing about royalty is that we love to feast


Bij de woorden Priests of Sol gingen zijn gedachtes vrijwel meteen naar Loraelei. Zou ze er nog steeds zitten? Wellicht dat hij haar een bezoekje kon brengen na dit.. geweldige etentje. Het idee alleen al dat hij zou moeten eten, maakte hem misselijk. Jasper was in ieder geval zo vriendelijk om hem wijn in te schenken. Als hij gewoon genoeg dronk dan kon hij zich hier wel doorheen werken.

Het feit dat de brunette begon over hun feest en dat de twee hadden gedanst leverde haar een vernietigende blik op. Voor een kort moment vroeg Kaz zich af waarom ze ook al weer getrouwd waren, waarom hij dit ook al weer wilde. Het was duidelijk dat er niet veel goeds van kwam. Maar Allison had hem nodig en hij had haar beloofd er voor haar te zijn, in voor- en tegenspoed. En dus zaten ze nu hier. ''Perhaps.'' Antwoordde hij met een zuinig glimlachje richting de twee, gevolgd door een aardig grote slok wijn.

Oh god. Ze wilde blijven. Natuurlijk wilde ze blijven. Kaz onderdrukte de neiging om een dramatische zucht te slaken en hield zijn blik, zo ver dat kon, verder op neutraal. Het feit dat Jasper hem probeerde te irriteren met een romantische bootreis liet de vampier alleen maar lachen. ''It sounds like you know a lot about your city, perhaps you can be our tourguide?'' Sprak hij met een sarcastische ondertoon in zijn stem. En nu was het hopen dat Jasper dit aanbod niet serieus aannam om hem alleen maar verder te irriteren. Meer wijn. Oké, hij kon dit.

BY MITZI
Star Treatment (Alli&Kaz♥) Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op za jun 23, 2018 12:21 pm
Surrounded, but always alone
So pick a place, pretend it's home
The higher you climb, the further you fall. But don't be ashamed of wanting it all. Cause the view from the top is beautiful but fleeting. Looks can be deceiving
De vernietigende blik die haar kant op werd geworpen, zorgde ervoor dat ze een slok van haar drank nam, in een poging niet te lachen. Ze was zich ervan bewust dat ze Kaz geen plezier deed met de gedachte, maar zelf had ze het eigenlijk best naar haar zin gehad op het feest. Het koppel was zo enorm in contrast met elkaar, dat ze zich af en toe afvroeg hoe ze het voor elkaar hadden gekregen om toch steeds bij elkaar te eindigen. Dit was echter niet de reden dat ze het had opgebracht. Het was de grijns die op Jasper’s gezicht verscheen. “I’m sure there will be another opportunity,” verzekerde ze hem. Het tweetal kende elkaar en ze leken elkaar niet te goed te liggen. Alles wat zij wilde, was de sfeer zo goed mogelijk houden. Ze wilde de cityholders te vriend houden. Iets wat met Evelyn al gefaald had.

Het was duidelijk niet de eerste keer dat de man zijn stad ophemelde en hij vertelde hen waar ze heen konden gaan om het beste van hun tijd te maken. De tuinen klonken haar interessant in de oren, al had ze het idee dat Kaz nog liever opnieuw zou sterven dan zich daarheen te zetten. De kerk was iets waar ze absoluut een kijkje wilde nemen. Hoe kon je immers naar Sunfall gaan zonder de hoofdattractie te zien? De brunette was, in eerlijkheid, nog nooit in een kerk binnen gestapt. En eindelijk had ze eens een reden om het te doen.

Ze had haar mond al geopend om iets te zeggen, toen Kaz begon te spreken. Ze nam nog een slok van haar drank terwijl ze zijn woorden aanhoorde, om hem een fronsje te laten zien toen hij voorstelde dat Jasper hun tourguide zou worden. Oh nee toch. “It truly sounds lovely,” besloot ze te vervolgen. Een romantisch boottochtje met Kaz zou er niet in zitten, maar ze was er zeker van dat ze beiden wel een paar dagen weg van het kasteel konden gebruiken.

NOTES, ~
TAGS, jasper&kaz


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

op vr jul 06, 2018 4:04 pm
Separate
and
ever deadly
Clings onto my throat
and won't let go
Ging er nog iets van een lunch plaatsvinden of zou dit gesprek niet meer worden dan een luxe borrel, waarbij ze alle drie zo dronken zouden worden dat ze uiteindelijk aan tafel in slaap zouden vallen? Alhoewel, dat klonk niet eens als een zo slecht idee nu Jasper die gedachte eens had laten ronddwalen in zijn hoofd – hoe minder Kaz en hij zouden praten (of beter gezegd: passief-agressieve opmerkingen naar elkaar toe zouden maken), hoe beter.

Aan de andere kant was het mooi om te zien hoe het net getrouwde koppel zich plagerig tegen elkaar gedroeg – of eigenlijk, de reactie van de Duchess die Kaz zijn danskunsten verklapte. De tevreden grijns op Jaspers gezicht verbreedde zich alleen maar toen Allison nog eens aangaf dat er vást een andere mogelijkheid zou komen om hem te zien dansen en Kaz een timide antwoord terugkaatste. Wat had de Duke aan zijn echtgenote verteld over hem – wist ze dat ze elkaar kenden? Wat Kaz ook over hem verteld had, het kon vast niets goeds zijn, zo gokte hij. ’I do think it’s a good idea to bring the city rulers of Rhoynar together again.’ Zijn ogen rustten even op zijn glas wijn voordat Jasper de Duchess weer aankeek. ’The old Duke wanted to strengthen the bond between the Rhoynish islands, if I’m not mistaken.’ Hij bleef even stil nadat hij zijn zin had uitgesproken – de mysterieuze dood van Trystane Bayard was immers een hardnekkige roddel die rond het land ging – voordat hij het glas maar opnieuw aan zijn lippen zette.

Het antwoord dat hij van de Duke kreeg toen hij de lijst van bezienswaardigheden van Sunfall opsomde (inclusief het lachje toen hij de romantische boottocht noemde) zorgde ervoor dat hij bijna zijn glas op het witte tafelkleed liet vallen. Zei Kaz Brekker nou werkelijk dat hij hém als zijn gids wilde, of was dit één van zijn vele ironische idioterieën die hij voor het gemak maar op hem losliet, kijkend of hij zou happen?

’Are you absolutely sure you want me as your tourguide?’ Van de pure verbazing die hij voelde liet hij slechts een klein beetje doorschemeren in zijn stem, en zijn donkere ogen gleden naar Allison om haar reactie te peilen – behalve nog een slok van haar wijn leek ze muisstil te blijven. ’I’ll see if I can join you tomorrow.’ Zijn mondhoeken krulden triomfantelijk omhoog. Bring it on, Brekker. Als hij zin had om zijn honeymoon te vergallen met zijn passief-agressieve spelletjes, dan zou Jasper met plezier meespelen.Star Treatment (Alli&Kaz♥) XzUu1zY
Gesponsorde inhoud

Star Treatment (Alli&Kaz♥) Empty Re: Star Treatment (Alli&Kaz♥)

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum