welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Chris Kovacs
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 6
IC posts : 3

Character sheet
Age: 34 years
Occupation: Bar Owner
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Happy family Empty Happy family

op za jun 30, 2018 9:15 pm
Fortune, fortune, smiling fate I haven't seen you much of late
Trouwen. Eén van de laatste dingen die hij had willen doen, maar zijn vader had andere plannen. Het was altijd al een dreigement geweest. Als hij zelf niet met een goede vrouw kwam voor zijn dertigste, zou papa er één vinden hoor! Altijd had Chris het dreigement weggewuifd, rustig door gaand met zijn leventje. Waarom zou zijn vader immers doorgaan met het dreigement? De man was onderhand al wat jaren ouder, woonde op zichzelf en had een betalende baan. Dat dit geen fulltime baan was en hij de helft van de week doorbracht in de kroeg zelf, was irrelevante informatie. Helaas voor hem was er echter weinig te doen geweest aan de situatie. Zijn vader had beloofd een familie te helpen met hun financiële staat. Waarom precies, was een uitleg waar Chris niet naar geluisterd had. Maar, het kwam erop neer dat het meisje waar hij mee zou trouwen, de financiële hulp van zijn vader nodig had. Iets wat ze alleen kreeg als ze met zijn afgedankte zoon trouwde.

En zo waren ze hier aangekomen. Een klop op de deur maakte duidelijk dat het meisje en haar moeder waren aangekomen, waardoor Chris een zucht slaakte richting zijn vader. “Behave yourself, Chris,” vertelde de man zijn zoon, “this is an important moment for our family.” En hij mocht het niet verpesten, of hij zou al het geld van zijn vader kwijt zijn. Ja, ja. Hij had deze preek al meerdere keren gehoord. Kalmpjes werkte de man zich uit zijn stoel, om richting de voordeur te wandelen en deze te openen, zijn blik leggend op zijn toekomstige vrouw en schoonmoeder.

Hi.
@ lovely fiancée
ytn


Þyrnirós Jónsdóttir
Member
Real name : Chanel
Aantal berichten : 15
IC posts : 11

Character sheet
Age: 27
Occupation: Horse breeder
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Happy family Empty Re: Happy family

op za jun 30, 2018 9:49 pm
Teach me how to fight, I'll show you how to win.
Ze kon haar oren niet geloven toen haar moeder deze ochtend tegen haar sprak dat ze straks naar iemand toe gingen om haar verloofde te ontmoeten... Verloofde?! Haar blauwe ogen waren groot en keken haar moeder ongelovig aan. Hoe kon zij, haar dit aan doen?! Natuurlijk wist ze de echte reden hiervan wel en was de reden legit genoeg om ermee door te moeten gaan, ze had geen keuze, maar serieus? Haar moeder had haar enkele weken geleden, laten weten dat de zaken niet goed gingen. Het kwam erop neer dat ze snel geld nodig zouden moeten hebben als ze hun paarden en dus bedrijf wilde houden. Rós wist heel goed dat dit bedrijf haar moeders alles was, maar dat gold ook voor haar. Geen haar op haar hoofd dat zij dit alles kon opgeven en haar paarden moest gaan achterlaten om te kunnen overleven. No way.... Echter kwam het nu wel hierop aan. Het feit dat ze moest gaan trouwen met iemand.... iemand die zij absoluut, totaal niet kende, moest het nog nadrukkelijker? Ze moest gaan trouwens voor geld... Was ze nu een ho... Nee laat maar. Zo moest ze het niet zien. Ze kon zich beter zorgen gaan maken over het feit met wie ze ging trouwen. Haar moeder had haar een naam kunnen geven en een lichtelijke beschrijving van de persoon, maar veel wijzer werd ze er niet uit. Het was dus nog maar de vraag aan wat voor een man ze gekoppeld zou worden. Het was een man toch? Ja, haar moeder had genoemd dat het een zoon was van een meneer met nogal veel macht en geld. Aangezien ze dus geen keuze had en alles wilde redden wat ze hadden, ging ze zich maar klaar maken. Ze had zichzelf dan ook zo netjes mogelijk gekleed en verzorgd, maar niet te heftig. Straks zou hij nog denken dat ze moeite had gedaan voor de persoon in kwestie. Trouwen haar best, maar alles wat erbij hoorde? No way, in geen mogelijkheid.

Ze waren eindelijk beland bij het adres waar ze moesten zijn. De plek was gigantisch, zoals eigenlijk wel een beetje verwacht, maar ook weer niet. Naja Rós was gewoon geen rijkdom gewend, dus het was gigantisch in haar ogen en misschien zelfs een beetje onnodig allemaal, maar ja als je geld had moest je het ergens aan besteden, toch? De roodharige keek even naar haar moeder die vastberaden naar de deur toe liep en gelijk op de deur klopte. Oke, de zenuwen begonnen nu wel te komen. Ze stond dan ook wat half schuin achter haar moeder. Niet veel later hoorde ze een stem en werd de deur geopend. Een jongeman verscheen in de deur opening en wat voor ee.... Oke, blijf met je gedachten erbij alstublieft. De roodharige liet even haar blik naar haar moeder glijden die enthousiast wat terug zei op de nogal kleine begroeting van de jongeman, zichzelf ook gelijk voorstellend als de moeder van Þyrnirós. Rós zag hoe ze vervolgens aandringend aan werd gekeken door haar moeder. Ah ja oke... ze keek de jongeman weer aan en sprak met een beetje een geforceerde glimlach ook haar begroeting "Nice to meet you, my name is Þyrnirós Jónsdóttir, but you can call me Rós" sprak ze zo formeel als mogelijk. Al had ze het idee dat de jongeman niet bepaald formeel was, hij zat er zo te zien echt op te wachten, not. Aangezien haar moeder al met zijn vader had gesproken en ze wist dat hij ook aanwezig zou zijn, was het geen moeite om haarzelf binnen te vragen. De vrouw liep dan ook naast de jongeman naar binnen richting de woonkamer. Rós aarzelde even, maar snelde toch achter haar moeder aan, terwijl ze langs de jongeman liep, bleven haar blauwe ogen voor even bij hem hangen, maar ze keek al snel voor haar zodat ze zou kunnen zien waar ze heen gingen. Niet veel later waren ze dan ook beland waar ze moesten zijn en begroette haar moeder de vader van de jongeman uitgebreid. Oh ja, hij zou haar schoonvader worden.
@ Hot damn
ytn


Chris Kovacs
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 6
IC posts : 3

Character sheet
Age: 34 years
Occupation: Bar Owner
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Happy family Empty Re: Happy family

op zo jul 01, 2018 1:20 am
Fortune, fortune, smiling fate I haven't seen you much of late
Met een opgetrokken wenkbrauw had de man naar het meisje gekeken die zijn vrouw zou moeten worden. Ze was absoluut niet het type waar hij gewoonlijk voor vallen zou. Integendeel, zelfs. Ze was het type waar hij wat lacherig naar zou kijken als ze zijn bar binnen zouden treden, voor hij haar een glas sterke drank aan zou bieden, gewoon om te zien hoeveel ze eigenlijk hebben kon. En dan nog één. En dan nog één. Meisjes als zij, braaf van uiterlijk en onschuldig van ziel, waren het leukst wanneer ze dronken waren. Tot het te ver ging, dan bleef je liever ver bij ze uit de buurt. Sommigen begonnen te janken en een ander begon te kotsen, en dat was waar Chris zichzelf voorop zette en er ineens vandoor was. Liever niet, allemaal. Maar, ze bevonden zich nu niet in zijn bar. En hier had hij geen keuze. Ze was de enige optie voor hem en hij was de enige optie voor haar. Het voelde allemaal een beetje dramatisch. Kon zijn vader hem niet gewoon verplichten om te speeddaten of zo? Nee, hij moest het weer zo aanpakken. Zucht.

Het tweetal stelde zich voor, maar bij haar naam hief hij meteen weer een wenkbrauw. Hij moest maar eens vragen hoe ze dat spelde. “Chris,” stelde hij zich rustig voor, voor hij zag hoe de moeder van zijn verloofde (hij kon haar echt nog geen schoonmoeder noemen) zich langs hem neer zette, om gewoon naar binnen te wandelen. “Great,” mompelde hij tegen zichzelf, voor hij zijn blik weer op Rós richtte. Hun blikken kruisten voor een moment terwijl ze zich langs hem heen zette, maar Chris kreeg al snel de kans om de deur achter hen te sluiten en achter hen aan te sloffen. Hij had hier zo geen zin in, he. Maar, hij moest er het beste van maken. Geweldig.

Chris wandelde rustig de eetkamer in, om een stoel naar achteren te schuiven en Rós even aan te kijken. “Please, sit down,” sprak hij met een scheve grijns, voor hij zijn blik op zijn vader richtte. Manieren waren hoog nodig, anders zou hij de wraak van zijn vader voelen. “My mother insisted on cooking today, so she will be arriving with dinner soon,” sprak hij vervolgens. Hij was een verbazingwekkend goede kok, maar er waren maar weinig mensen die dit wisten. Vaak liet hij het over aan iemand anders en ging hij in de bar wat eten, of liet hij het door één van de werknemers in het huis doen. Zijn moeder, echter, was een kok in hart en nieren. En bij het ontmoeten van haar nieuwe schoonfamilie, hoorde een zelfgemaakte maaltijd. Caroline, zijn jongere zusje, had geroepen dat ze niet wilde komen vandaag. Iets over bang zijn dat ze zelf ook uitgehuwelijkt zou worden.
@ lovely fiancée
ytn


Þyrnirós Jónsdóttir
Member
Real name : Chanel
Aantal berichten : 15
IC posts : 11

Character sheet
Age: 27
Occupation: Horse breeder
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Happy family Empty Re: Happy family

op zo jul 01, 2018 12:24 pm
Teach me how to fight, I'll show you how to win.
Hun blikken waren gekruist, maar wat ze nou van hem moest vinden? Het was voor haar gewoon een vreemde. Oke, hij was niet lelijk, daar was ze eigenlijk best wel blij mee zijn. Ze kon zich niet voorstellen dat ze samen moest leven met iemand die ze totaal niet aantrekkelijk vond en dat was hij wel, maar goed dan was je er nog niet. Karakter was ook een belangrijk iets en voor nu kon ze dat nog niet bepalen na elkaar 3 seconden te 'kennen'. Hij had zich simpel voorgesteld als Chris, wat betekende dat hij dat formele gedoe allemaal niet echt deed, tenminste niet op dit moment. Ze was haar moeder gevolgd naar de kamer, in dit geval de eetkamer. Toen ze binnen kwam, ging haar blik de kamer rond. Oke, dit was wel heel wat anders dan ze gewend was. Het was niet iets waar ze niet aan kon wennen, maar goed. De roodharige keek naar haar moeder die ondertussen al een stoel had gevonden, zo brutaal als ze was, maar goed ze leek dit allemaal heel graag te willen en het leek ook wel te klikken. Of naja tussen haar en zijn vader zoals het eruit zag. Ze werd echter uit haar gedachten getrokken.

Chris hield een stoel voor haar naar achteren en sprak nu ineens wel heel formeel dat ze alsjeblieft mocht gaan zitten. Ze knikte lichtjes en deed maar wat haar gevraagd werd "Thank you" sprak ze met een glimlach toen ze plaats nam. Ze haalde haar hand door haar rode haren heen en keek even naar haar moeder, die haar terug aan keek met een brede glimlach. Ze moest zich inhouden om niet met haar ogen te gaan rollen en glimlachte dan ook wat geforceerd terug waarna haar blik naar Chris ging, die sprak dat zijn moeder voor eten had gezorgd, een zelf gemaakt diner. Haar moeder reageerde gelijk enthousiast "That's so kind of her!" sprak ze "We're very happy to be here" ging ze enthousiast verder. Een gesprek proberen aan te knopen natuurlijk. Rós knikte instemmend met haar moeders woorden "I agree" sprak ze wat onzeker. Ooff dat had er beter wat anders uit kunnen komen, geweldig. Ze deed nu ook maar braaf mee, maar zo leuk en gezellig zal het misschien niet voor lang blijven. Tenminste de meid zag een hoop dingen voor haar en ze wist niet goed hoe ze daarmee ging dealen. Ze kon er nu helemaal niks meer aan doen immers. Haar blauwe ogen gleden weer de kamer rond en daarna keek ze haar uh schoonvader rond, ugh dat klonk zo raar en daarna weer Chris. Oke hij heette Chris... meer wist ze niet van hem, maar hij werd wel haar man, oh god hoe ging ze dit overleven. Omdat ze dan ook zo in gedachten was, kwamen er niet veel woorden uit haar, goed begin, not.
@ Hot damn
ytn


Chris Kovacs
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 6
IC posts : 3

Character sheet
Age: 34 years
Occupation: Bar Owner
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Happy family Empty Re: Happy family

op zo jul 01, 2018 12:46 pm
Fortune, fortune, smiling fate I haven't seen you much of late
De eetkamer was duidelijk niet ingericht door de man zelf. Net zoals de rest van het huis. Nee, dit had zijn moeder met alle liefde op zich genomen. De vrouw was altijd zo geweest, waar ze alles voor haar kinderen over had. Ze verwende hen, hielp hen met alles wat ze nodig hadden. Ergens was het misschien haar fout dat haar beide kinderen zo verwend waren, zo roekeloos met geld om gingen en er maar vanuit gingen dat wat ze wilden, naar hen toe kwam wandelen. Ze hadden nooit ergens voor hoeven werken, in tegenstelling tot veel anderen van hun leeftijd. Chris had geluk gehad met zijn ontslag, toen zijn vader echt boos was geworden. Anders had hij waarschijnlijk nog altijd op zijn centen geteerd, in plaats van het openen van zijn eigen bar. Eén die goed liep, maar dat kwam ook omdat niet alles helemaal zuiver was. Er kwam meer geld binnen dan zou moeten. Daarbij had hij het geluk dat dit huis afbetaald was door zijn ouders, waardoor de man veel minder kosten had dan je denken zou. Ook de bediening stond op hun naam, aangezien hij had geroepen het wel zelf te kunnen. Helaas was hij niet zo van het opruimen, dus had zijn moeder binnen de kortste keren bediening ingeschakeld om hem bij te staan.

En dat was waarom hij dit maar had te accepteren. Zijn ouders hadden veel voor hem betekend en dat zouden ze blijven doen. Dus, als zijn vader besloot een familie te helpen door hun geld en status te geven, dan had hij het hier maar mee te doen. Hij zou deze redhead een ring om haar vinger doen en met haar samen leven. En hij zou er maar het beste van maken, want hij wist ook niet wat hij anders moest doen. Hij was niet het type om bij de pakken neer te gaan zitten en dat zou hij ook nooit doen. Hij maakte het beste van wat hij had. Misschien wel één van zijn betere karaktereigenschappen.

Zijn vader leek het te kunnen vinden met zijn schoonmoeder. ‘We’re happy to have you. Your daughter is a beautiful lady and I can see where she gets it from,’ vertelde zijn vader met een glimlach. Smooth. Wist je ook meteen van wie Chris het had. Deze rolde enkel met zijn ogen, om plaats te nemen tegenover Rós. “So,” begon Chris uiteindelijk, om maar een stilte te creëren tussen hun ouders. Dat die het samen konden vinden, daar had hij helemaal niets aan. Dit was bedoeld zodat hij zijn toekomstige echtgenote kon leren kennen, toch? “What is it that you do?” besloot hij te vragen. Of was ze een huisvrouw? Oh god nee toch.
@ lovely fiancée
ytn


Þyrnirós Jónsdóttir
Member
Real name : Chanel
Aantal berichten : 15
IC posts : 11

Character sheet
Age: 27
Occupation: Horse breeder
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Happy family Empty Re: Happy family

op zo jul 01, 2018 1:04 pm
Teach me how to fight, I'll show you how to win.
Haar moeder had haar mond open getrokken en was enthousiast een gesprek aan gegaan. Het zou awkward zijn als ze hier met zijn allen stil zouden zijn, nee dat ging helemaal niet werken. Al zou dat nooit gebeuren, want haar moeder praatte graag met alles en iedereen en de vader van Chris leek ook niet het type die zijn mond graag hield om het zo maar even te zeggen. Hij begon dan ook dat hen ook blij waren dat ze er waren en begon gelijk met een compliment. Sprekend dat ze mooi was en dat hij wel wist waar ze het vandaan had. Ze hield dan ook geforceerd een glimlach op haar gezicht, want het zou niet goed zijn als ze nu tegengas zou bieden. Al wist ze dat haar moeder absoluut niet de lelijkste was, zeker niet voor haar leeftijd, maar het was zo'n typisch, glad compliment. De vrouw begon dan ook te lachen en wuifde het wat weg, maar bedankte natuurlijk voor het compliment en gaf een soort gelijk compliment terug. Zo te horen moest ze hiermee gaan leven, kans was groot dat de jongeman die nu tegenover haar zat niet ver van de boom viel. Haar blauwe ogen gleden naar haar toekomstige man.. omg het idee ook. Hij had haar aandacht getrokken, omdat hij overduidelijk iets tegen haar ging zeggen. Hierdoor verscheen er een soort ruimte tussen hen en hun ouders. Haar moeder merkte het op en kon niet anders dan lichtelijk glimlachen erom, maar haar aandacht ging terug naar de vader en begon vervolgens maar enthousiast over van alles en nog wat te praten, waar ze goed in was. Rós luisterde naar Chris' woorden, de vraag wat ze deed, waarschijnlijk haar werk of wat ze deed in het dagelijkse leven. "My mother and I have a stable" begon ze heel simpel "We train and sell horses for a living" sprak ze ondertussen met een glimlach. Het was een passie dus dat kwam sowieso bij haar naar boven. Rós was niet het 'blijf thuis en de man werkt' type, no way, in geen honderd jaar. "What about you?" kaatste de vraag terug.
@ Hot damn
ytn


Gesponsorde inhoud

Happy family Empty Re: Happy family

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum