welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Mirabella Ramiréz
Member
Aantal berichten : 17
IC posts : 6

Character sheet
Age: 21 years old
Occupation: Showgirl
Residence : Traveling around
Profiel bekijken

Girls Night out (open for GIRLS)  Empty Girls Night out (open for GIRLS)

op za jul 07, 2018 2:55 pm


Met een eeuwige grijns op haar lippen nam ze haar drankje aan en draaide zich om de open ruimte van het kasteel rondstarend. Dit was by far haar beste joke ooit. Uitgenodigd worden door de duchess haarzelf. Een ware eer. Maar inplaats van in haar eentje net gekleed komen zoals ongeschreven gevraagd was, had ze de uitnodiging gekopieerd en aan iedere 'dame' die ze tegen was gekomen gegeven. Ze had zin in een feestje. Een echte girlsnight, dat kon de duchess haar vast wel vergeven toch. Nu was het enkel nog wachten op de geweldige gasten!

(massive funtopic for anyone who wants)

Believe you can
and you're halfway thereI don't sweat
I sparkle
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Girls Night out (open for GIRLS)  Empty Re: Girls Night out (open for GIRLS)

op ma jul 09, 2018 2:10 am
Een circus. Het was een interessant idee, al wist de Duchess niet of dit het juiste moment was. De ziekte verspreidde zich over Rhoynar, met Kaz ging het niet goed en het voelde alsof ze continu op een plank balanceerde, waar ze klaar was om aan eender kant het water in te vallen. Maar, ze hield zich sterk. En dus had ze besloten deze mevrouw Ramiréz uit te nodigen voor een drankje, want in alle eerlijkheid… een drankje kon ze wel gebruiken. In haar witte jurk, welke nauwelijks haar knieën bedekte, had ze zich naar de ruimte begeven waar ze de vrouw zou ontmoeten. “Welcome, miss Ramiréz,” groette ze haar. “I’m glad you made it.” Ze was zich van geen kwaad bewust. De arme ziel.
 


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 104
IC posts : 84

Character sheet
Age: 21
Occupation: Princess of Navarre
Residence : D’auvignon
Profiel bekijken

Girls Night out (open for GIRLS)  Empty Re: Girls Night out (open for GIRLS)

op di jul 17, 2018 5:05 pm


She smiles on trouble,
gathers her strength from distress,
and grows brave by reflection

Nogmaals las Fay de uitnodiging door, met licht samengeknepen ogen en een frons over haar gelaat. Ze was uitgenodigd. Voor, wat precies? Ze kon het niet precies zeggen. In principe was ze al eerder welkom in het kasteel, anders hadden ze nu wel een goed gebrek aan de beveiliging gehad, omdat ze er nu al weer even was. Even had de donker harige vrouw nog getwijfeld of ze überhaupt wel zou gaan, niet na haar hereniging met de persoon die ze het liefst nooit meer zou tegen willen komen. Toch was ze nieuwsgierig geweest, wat haar uiteindelijk tot het besluit toch een kijkje te nemen had geleid. Misschien kon ze in ieder geval Allison aanschieten en om wat opheldering vragen, want dat zou geen overbodige luxe zijn. En dus bewoog ze zich naar de afgesproken plek, waar ze zowel Allison als een onbekende dame vond. ’Allison, miss,’ Begon ze op haar zachte toon, beide even lichtjes toeknikkend. ’I got this invitation for a drink?’  
BY MITZI


Gesponsorde inhoud

Girls Night out (open for GIRLS)  Empty Re: Girls Night out (open for GIRLS)

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum