welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Kai
Member
Aantal berichten : 12
IC posts : 4

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Heartbroken
Residence : Nymmerwell
Profiel bekijken

Everybody Plays The Fool - Open Empty Everybody Plays The Fool - Open

op do jul 19, 2018 5:15 pm

Everybody Plays The Fool - Open Tumblr_o20kk6VBfS1uexdojo4_400

"it was a woman as changing and harsh and untamable as the sea"

Met Doris aan haar zijde liep ze door de bossen die de grens van Rhoynar en Nymmerwell vormden. Ze was op weg naar Brightwater Keep om daar haar spulletjes aan de man te brengen voor wat geld. In principe had ze genoeg om te overleven, maar voor haar gevoel kwam ze niet verder met haar zoektocht als ze alleen maar rondom haar hut in de bossen verbleef. De antwoorden op haar vragen waren waarschijnlijk eerder te vinden in zo’n grote stad zoals Brightwater Keep. Wellicht zou ze vandaag een stap dichter bij het antwoord komen. Een antwoord waarvan ze nog niet wist of ze deze wel wilde weten. Ondertussen neuriede ze een liedje. De tekst was haar vreemd, maar de melodie kon ze zich nog goed herinneren.

- OpenEverybody Plays The Fool - Open Tumblr_n1sjamNoEo1qe5ljgo2_500
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum