welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 10
IC posts : 0

Character sheet
Age: 31 y/o (201)
Occupation: Secret agent
Residence : Unknown
Profiel bekijken

Shock of a lifetime {7 years ago}

op wo jul 25, 2018 8:58 pm

Na maandenlang onderzoek doen was het moment dan eindelijk aangebroken. Door de weken heen hadden de leden van DCS voldoende bewijs gevonden om de verdachte te arresteren. Mercier wist de exacte locatie van het doelwit te traceren, met als gevolg dat hij zich nu bevond in I'llyria, Navarre. Het winterse seizoen zorgde ervoor dat de straten er treurig bij stonden- zelfs het hard werkende, of wandelende, volk wist er geen glimlachje vanaf te brengen. Een gevoel die de vampier met hen deelde. Vlak voordat de zaak van het huidige doelwit aan het licht kwam, had hij de melding gedaan minder veldwerk te gaan doen. Puur zodat hij zijn focus kon houden op het runnen van een hechte organisatie, wetende dat zijn agents genoeg talent bezaten het werk alleen af te kunnen. Dat die keuze was gemaakt betekende echter niet dat Mercier er vrijwillig voor koos. Veldwerk was- en bleef, zijn grootste ambitie. Maar het was het beste voor dcs wanneer er duidelijk één leider aan hoofd stond, die enkel oog had voor het correct beheren van zaken. Alles om de groei binnen de organisatie aan te kunnen. Dit zou één van zijn laatste missies worden, voordat hij zich zou vestigen achter een bureau.
Verscholen in de schaduw van de kerktoren onderzocht Mercier het passerende voetvolk. Net zolang totdat zijn heldere, maar getekende, ogen de juiste persoon selecteerde. Op een rustig tempo sloot de man zijn donkerbruine lederen jas, zelfverzekerd van zijn zaak. Vandaag zou die beste crimineel voorgoed verdwijnen. Geen afwijking mogelijk.
Althans, daar pleitte hij voor. Vanaf zijn hoge positie viel zijn blik op een jonge dame, die op een bepaalde wijze voortbewoog. Eentje waarvan zijn innerlijke alarm ging rinkelen. Ze had een bepaald doel, en de manier en richting waarop ze liep verraadde enigszins wie ze achterna zat. Fronsend peilde Mercier haar, net zolang tot hij vond dat het genoeg was. Wie was zij, en wat wilde ze van zíjn verdachte. Meteen daarna liet hij zich van het dak zakken waarna hij op een -misschien iets gehaast tempo- de brunette achtervolgde. Enkele meters hield Mercier zich bewust achter haar, om te zien  wat ze ging doen, maar verloor daar al snel zijn geduld mee. Immers moest er iemand opgepakt worden, niet ondervraagd. ,,Who are you and what is it you want from that man?" Siste Mercier, intussen op subtiele wijze naast haar lopend.
[ A g a t h a]


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum