welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

One more drink

op vr sep 29, 2017 11:51 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
Adeline gaf haar zwarte paard een klopje op zijn nek nadat ze hem vast had gezet tussen de andere paarden. Hij had haar het hele eind vanuit noordelijk Navarre naar Brightwater Keep gebracht. Het was een sterk beest en ze moest zich er gelukkig mee prijzen. Nu ze hier lang genoeg had gestaan draaide ze zich met een glimlach om en sloeg de capuchon over haar hoofd heen. Haar roodbruine haren kwamen er onderuit, maar haar gezicht was wel bedekt met een schaduw.

Subtiel bewoog ze zich tussen de mensen door, in de richting van de havens. Daar werden vaak wel wat spullen aangeboden en ze moest toegeven dat ze na zo'n lange reis wel iets kon gebruiken om weer een beetje energie van te krijgen. Wie weet hadden ze ergens vlees of vis over. Immers reisde ze vaak zonder geld, dat was verstandig zodat je onderweg niet beroofd kon worden. Als vrouwelijke ruiter was je immers een heel makkelijk doelwit.

Haar hoofd was er niet helemaal bij en dat zorgde ervoor dat ze, eenmaal in de haven, zowat tegen iemand aanliep. Hierbij schoof de capuchon iets te ver over haar hoofd heen waardoor haar zicht voor een moment compleet verdween. Adeline deed een stap naar achter en balanceerde voor een moment op haar voeten, maar de stevige laarzen die ze aanhad zorgde ervoor dat ze bleef staan. Met haar vinger wipte ze de capuchon af. "Excuse me," waren haar woorden tegen de persoon wiens pad ze zojuist had doorkruist.
notes: jasper first post!
avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: One more drink

op za sep 30, 2017 9:10 pm
i guess the coastal air gets a girl to reflect

Net voordat hij het zeil uit de mast weer omlaag haalde, zag Jasper hoe de lucht achter hem donkergrijs kleurde. Storm op komst. In gedachten prees hij zichzelf gelukkig dat hij terug bij de haven was voordat het noodweer was losgebarsten. Hij meerde zijn schip af aan de kade van Brightwater Keep, terwijl hij flessen in het benedendek hoorde rinkelen. Zijn buit. Er verscheen een licht grijnsde rondom zijn lippen – vandaag was een goede dag geweest. Hij had de flessen met alcohol – zoet spul met gefermenteerd fruit in allerlei felle kleuren, honing en de Goden mochten weten wat nog meer – voor een spotprijsje in Nymmerwell weten te bemachtigen en had ze dezelfde dag nog mee kunnen nemen.

Voor nu was het tijd om zijn laatste paar centen uit te geven in de kroeg  als een soort schouderklopje aan zichzelf – ook al zouden zijn contacten pas morgen naar de haven komen om de flessen te inspecteren, Jasper wist zeker dat de exotische alcohol met open armen ontvangen zou worden in Rhoynar, of daarbuiten. Hij kende zijn contacten mocht de deal van morgen onverwachts mislopen, wist met gemak andere handelaren of zelfs rijkelui te vinden die zijn buit gretig op zouden kopen.

Vol goede moed begaf Jasper zich weer op het vasteland, waar naarmate de avond viel het steeds drukker was geworden – van kapiteins die de zorgen van de laatste paar weken wilden wegdrinken tot jonge matrozen uit andere regio’s die voor het eerst in de haven van de hoofdstad te vinden waren. De man ging op in de chaos van de haven, tot deze ruw verstoord werd door iemand tegen wie hij bijna op botste. ’Excuse me,’ klonk het – het was niet de stem van een ruige zeebonk maar van een jonge vrouw met, voor zover Jasper het kon zien in de door windlichten verlichte haven, roodbruine haren. Vrouwen waren een zeldzaamheid in deze wijk, vaak veroorzaakt door het bijgeloof dat vrouwen op een schip – of zelfs maar in de buurt van een schip – de hele bemanning kon vervloeken. Echtgenotes van kapiteins waren de enige vrouwen die Jasper hier ooit in de buurt had gezien, en zelfs dan waren ze nooit alleen maar liepen ze altijd gearmd met hun partner. ’Wat doet een vrouw als jij in een buurt als deze?’ vroeg Jasper haar dan ook, terwijl hij zijn wenkbrauwen optrok. Vragen stonden immers altijd vrij, nietwaar?
tag: adeline blackfyre
BY MITZI


Laatst aangepast door Jasper Ethelwin op za okt 07, 2017 10:17 pm; in totaal 1 keer bewerkt


avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: One more drink

op za okt 07, 2017 2:48 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
Er hing een schaduw over Brightwater Keep heen, het was duidelijk dat er een storm op komst was. De zon was al niet meer te zien en de donkere, grijze wolken boven haar hoofd voorspelde dat het binnen nu en een paar minuten zou gaan regenen. Haar aandacht lag eerder bij het weer dan bij de persoon waar ze volop tegenaan knalde. Voor een moment balanceerde ze op haar voeten, maar vond haar evenwicht alweer snel terug en excuseerde zich tegenover de persoon.

"A woman like me?" vroeg ze hem terwijl ze hem aankeek met een lichtelijk opgetrokken wenkbrauw. Ze was nu wel benieuwd wat voor een vrouw ze dan wel niet mocht wezen in zijn ogen. Adeline vond dat ze niet echt in een bepaald hokje thuis hoorde. Ze was anders dan de meeste anderen van haar leeftijd, maar dat was haar geheimpje.
notes: none


 

avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: One more drink

op za okt 07, 2017 10:14 pm
i guess the coastal air gets a girl to reflect

’A woman like me?’ klonk het. Echo, echo.

Fantastisch. Jasper had nog niet eens één voet in een bar gezet en hij had het nu al voor elkaar gekregen om hier, midden op een straat, iemand te semi-beledigen. Dat was ook een talent, moest hij aan zichzelf toegeven. De man schraapte zijn keel, liet de vraag of wedervraag nog even in de lucht hangen voordat hij erop zou antwoorden. Blijkbaar had ze het laatste deel van zijn vraag niet gehoord, er niet op gelet of zijn vraag gefilterd zodat de informatie waar ze zich blijkbaar het meeste door aangesproken voelde overbleef.

Was zijn opmerking dan zo onlogisch? De jongedame zag er eleganter uit dan het selecte groepje vrouwen dat hij hier weleens zag – van wanhopige jonge vrouwen die zichzelf aan een matroos klampten als deze zogenaamde ‘grote liefde’ weer aan boord van een boot stapte tot aan prostituees die diezelfde jonge matrozen belaagden als ze eenmaal in de haven waren aangemeerd.

’Dat zie je toch zelf ook wel, of niet?’ Jasper fronste zijn wenkbrauwen, haar gedrag iets imiterend. ’Een schimmig steegje en een jongedame die er, nou ja, iets te welvarend uitziet om in dit soort buurten rond te hangen? An educated guess, aan de hand van wat ik van je uiterlijk in de straatverlichting hier kan zien.’ De man lachte, trok zijn lippen op in een grijns. De donkerharige dame was net iets té verzorgd, té chique. ’Maar zeg eens, je hebt nog niet op mijn laatste vraag geantwoord – wat je hier komt doen?’ Natuurlijk had ze het volste recht om hier ook rond te hangen, maar toch – Jasper kon het niet laten om nieuwsgierig te zijn.
tag: adeline blackfyre
BY MITZI


avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: One more drink

op zo okt 15, 2017 2:25 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
Ze kon het niet laten om zijn woorden opnieuw uit te spreken en hem met opgetrokken wenkbrauw aan te kijken. Een beetje plagen kon nooit kwaad, en ze was oprecht benieuwd in welk hokje men haar zou plaatsen wanneer ze haar zo zagen. En een antwoord kreeg ze dan ook wel. Ze zag er te welvarend uit om in dit soort buurten rond te hangen.

Adeline was niet de enige hier die nieuwsgierig was, want hij leek dat ook te zijn en dus stelde hij zijn vraag opnieuw aan haar. "If you are dying to know what I'm doing here: I'm a traveler from Navarre." Hiermee had ze eigenlijk zijn vraag nog altijd niet beantwoord. Ze had semi-verteld wie ze was en waar ze vandaan kwam, maar wat ze precies in deze havenbuurt te zoeken had vertelde ze niet. De vrouw hield ervan om andere mensen in een waas te laten, om hun hersenen aan het werk te zetten. "What are you? Pirate? Merchant?" Er waren nog wat opties, maar ze liet het voor hem open om zelf in te vullen.
notes: none


 

Gesponsorde inhoud

Re: One more drink

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum