welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Real name : Marielle
Aantal berichten : 743
IC posts : 116

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

02. Rulebook

op za aug 12, 2017 11:04 pm

they're more like guidelines


• Copyright schenden is ten strengste verboden.
• Vecht ruzie en problemen niet uit op dit forum. Maar breng in plaats daarvan het beheer op de hoogte zodat we kunnen zoeken naar een oplossing.
• Geen racisme of grof taalgebruik.
• Zorg dat je de karakters die je aanmaakt actief kunt houden, en maakt er niet onnodig meer aan.
• Avatars zijn 200px breed bij 300px hoog.
• Kaders, afbeeldingen, enz. mogen maximaal 500px breed zijn (wegens uitrekken van 't bord).
• ABN, dus Algemeen Beschaafd Nederlands.
• Probeer je posts zo goed en uitgebreid mogelijk te maken. Schrijf volle zinnen en informatie waar jouw tegenspeler wat aan heeft.
• Voor elk karakter wat je wilt gaan spelen dien je een nieuw account te maken.
• We zien liever geen dubbele namen of variaties daarop. Kijk voordat je een karakter aan wilt maken even in de gebruikersslijst of de naam al bestaat.

• 18+ posts zijn toegestaan onder voorbehoud toegestaan mits je de 'maturity' tag hiervoor gebruikt. Dit houdt in dat je als titel van jouw topic een [M] plaatst met daarachter het titel van het topic. Bijvoorbeeld: [M]Treasure and gold. (Graag niet teveel in detail treden met je 18+ post)
• City rulers, kings queens ect. tellen niet als hoge rangen, steden mogen overgenomen worden door iedereen en een persoon mag meerdere steden beheersen.
• Als een stad tijdens het leven van de 'stadhouder' niet overgenomen wordt door een andere familie gaat de leiding van de stad na de dood van de 'stadhouder' per direct over naar het oudste kind/naaste familie tenzij er een andere regeling gemaakt is.
• Het team heeft alle rechten om een stad van iemand af te nemen mocht deze de regels niet volgen. Deze stad zal dan naar een nieuwe 'stadhouder' geplaatst worden.
• Dood in de RPG is ook echt dood. Denk hier dus goed overna.
• Het vermoorden van andermans karakters zonder toestemming van je tegenspeler is niet toegestaan.Fallen Skies is opgericht door Mim en Marie en wordt ondersteund door Actieforum. De codering en vormgeving is gemaakt door Kiek. Alle posts, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden.


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum