welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1051
IC posts : 334

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

03. Story

op zo aug 13, 2017 12:22 am

you either win or die


Vrede is slechts een illusie en elke dag die verstrijkt brengt landen en steden dichter bij een nieuwe oorlog. Gevoelige bondgenootschappen en geforceerde vredeaktes zijn alles wat het land van Fallen Skies bij elkaar houdt. Een groot koninkrijk opgedeeld in 6 landen die ieder een eigen doel in ogen hebben. Of dit nou het overnemen van de grote troon is of zichzelf zo veel mogelijk afzijdig houden van iedereen die zich druk maakt om titels en landgoeden. Niemand ontkomt aan de politieke stress en het zou dwaas zijn om te denken dat oorlog slechts een sprookje is bedoeld om kinderen in het gareel te houden.

Geloof is  het enige lichtpuntje in ieders oog. Of dit nou het verheerlijken van Draken om hun kracht en inzicht is. Het vertrouwen op de natuur of het recht van de sterkste volgen. Ieder land heeft wel haar eigen gebruiken en geloven waar men kracht uit put. Kracht wat tegelijk ook weer gevaar met zich meebrengt. Want waar meningsverschillen ontstaan ontstaan vaker dan eenmalig ruzies en wellicht zelfs een heuse oorlog.

Maar geloofs-oorlog en politieke conflicten is niet alles waar de inwoners van Fallen Skies zich druk om zouden moeten maken. Het uitgestrekte land wordt elke nacht geteisterd door monsters en wezens die werkelijk uit nachtmerries op kunnen zijn gestaan. Wie weet eindigt de wereld zoals ieder die kent wel ver voor er überhaupt een oorlog uitbreekt door de wezens waar geen ziel over durft te spreken.

Dat de landen binnenin Fallen Skies elkaar nodig hebben wordt pijnlijk duidelijk met elke gewonde of overledene die gevonden wordt. Maar de leiders zullen niet luisteren naar een enkele moord, ieder van hen heeft wel grotere dingen aan zijn of haar hoofd. Er is dus enkel hoop gelegd in het geloof en diegene die wel monsters kunnen vernietigen..


Fallen Skies is niet altijd zo verdeeld geweest als dat het nu het geval is. Waar de monsters al eeuwen over de landen heen zwierven voordat ze hun vastere plekken hebben gevonden, was dat voor de mensen een ander verhaal. De grootste oorsprong is te vinden in de stammen van wat nu Nymmerwell genoemd kan worden. De Nymmerlans bouwden hun beschaving op rondom the city of Aztlan, wat later uitgroeide tot de hoofdstad. Met hun geloof in Tonalli waarbij ze de vier goden aanboden handhaafden zij de chaos die er ervoor bestond tussen de verschillende stammen. Ze vonden hun balans met de natuur in de dichtbegroeide bossen.

Het was dan toen de eerste dragonborn ontstond, deze zorgde voor een gloednieuw geloof die later ontsprong tot “Faith of the dragon”. Om de draken aan de grond te krijgen trokken zij richting de eeuwige woestijnen, weg van de jungle waar geen ruimte kon zijn voor de enorme dieren. Hier vestigde ze zich middenin het land van Fallen Skies. Het geloof was zeer populair aangezien de draken die rond de ontstaande hoofdstad vlogen zowel angst als respect inboezemde.

Tegelijkertijd kwam er een vloot aan de noordelijke zijde van het land Fallen Skies binnen, deze clan was op ontdekkingstocht gedaan en hadden gevonden naar waar ze opzoek naar waren geweest. Nieuw land, nog niet geclaimd, waar ze hun bestaan weer vanaf begin af aan konden opbouwen. Met hun vermogen om te kunnen overleven door de strengste winters op het grillige landschap, zijn ze tot nu toe ongeslagen in hun gebied.

Terwijl SkØrravir centraal in Falkreath ontstond als hoofdstad, werden ook in Valyria de nodige ontdekkingstochten gevoerd. Het gehele land werd ontdekt en al snel werd bekend dat het land te groot zou zijn om te heersen vanuit Archeon alleen. Er werden veroveraars gestuurd naar wat nu bekend is als Vanaheim, Rhoynar en Navarre. De eerste problemen ontstonden in Vanaheim, zowel Mother’s Peak als the Temple of Light zorgde voor dusdanige problemen dat de tochten werden afgelast. Hier bouwde zich een eigen bestaan op, rond hun geloof “have faith in the Mother”.

De tochten naar Rhoynar en Navarre waren een groter succes, een gouden periode brak aan voor Valyria, die er mede voor zorgde voor de rijkdom die er nu bestaat. Het was Rhoynar die als eerste hun banden brak om de handel in eigen handen te krijgen en uit kon groeien tot de rijke handelsstaat die er nu is. Ook het faith of the dragons verzwakte in de waterrijke gebieden tot in een vrijheid van geloofsuiting. Navarre was de laatste die het land haar eigen maakte. Ook hier verzwakte het geloof en werd het land wat regelmatig onder vuur lag door andere landen buiten Fallen Skies opgegeven.

Dat alles verliep natuurlijk verre van soepel, en tussen de vredes en samenwerkingen door werden er vele bloederige slagen geleverd, iets wat tot op de dag van vandaag nog voelbaar blijft tussen de frictiegevoelige landen waar een oorlog altijd op de loer ligt.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum