welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 29
IC posts : 21

Character sheet
Age: 11 years
Occupation: Daughter of the lord
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Crescent Morrigan

op za sep 30, 2017 2:39 pm
a bruise is a lesson and
each lesson makes us better
Name: Crescent Morrigan
Age: 11 years old
Gender: Female
Species: Human
Magic: Therionology - ability to take over animals
Residence: Rhoynar, Isla de Juegas

Faceclaim: Maisie Williams

Personality: Crescent mag dan van het vrouwelijke geslacht zijn, ze is alles behalve een echte dame. Dat komt misschien ook wel door alle invloeden van de havensteden waar ze vaak in ronddwaalt. Ze houd er niet van om met poppen te spelen, maar ze houd van de echte actie. Hierom gaat ze graag met haar vader mee wanneer deze naar andere steden vaart om te handelen. Crescent is heel erg eigenwijs en toont nooit echt veel respect aan andere mensen dan haar vader.


History: Crescent is geboren in Brightwater Keep omdat de plaats die onder leiding staat van haar vader Asher Morrigan gaan plaats is voor kinderen. Ze is met haar elf jaar nog een kind wat al veel dingen heeft gezien omdat ze vaak met haar vader meegaat op handelsreizen. Haar echte geschiedenis zal zich echter in de rpg gaan ontwikkelen en zal hier worden aangevuld.
notes: none


Laatst aangepast door Crescent Morrigan op za sep 30, 2017 2:47 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Crescent Morrigan

op za sep 30, 2017 2:44 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum