welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op di okt 10, 2017 10:22 am
Na haar woorden was er een vragende frons op Asher's gezicht verschenen. Aan de frons was eigenlijk wel af te lezen dat hij hier geen genoegen mee zou nemen. Hij wilde meer weten, haar antwoord was niet specifiek genoeg voor hem geweest. “En wat voor beroep is dat precies?” vroeg de man dan eigenlijk ook wel zoals verwacht. Op zich was de vraag nog wel te overzien. Dat eigenlijk ook alleen maar omdat ze twee beroepen had. Zo lang ze de belangrijke niet zou vertellen of er ook maar iets van zou laten doorschemeren dan zou dat geen probleem moeten vormen. "Huurling," beantwoordde ze zijn vraag rustig maar nog steeds vrij kort. Ze had dat aan meer mensen wel verteld. Was wel zo handig wilde je daadwerkelijk ingehuurd worden. Maarja, een vrouwelijke huurling. Dat leverde zo nu en dan wel eens een preek op. Want dan zou ze te zwak zijn, zeiden ze zonder ook maar te weten wat haar krachten waren. Of ze wist niet wat oorlog en dood inhield. Ze was praktisch tussen de dood opgegroeid, als iemand daar wat vanaf wist was zij het wel. Met vele anderen zoals haar natuurlijk. Maar dat maakte een aantal helemaal niets uit, simpelweg omdat ze een vrouw was. Al had ze zo het idee dat Asher meer op vaardigheid dan geslacht zou oordelen.


Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op di okt 10, 2017 3:50 pm"these violent delights have violent ends, and in their triumph die like fire and powder."


Wat was er nou spannender dan een levensgevaarlijke vrouw? Eentje die zowel mooi als dodelijk was. Een ideale combinatie, als je het hem vroeg. Hij kon niet zeggen dat ze een open boek was. In tegendeel, ze leek zijn vragen vrij kortaf te willen beantwoorden. Hij had het gevoel dat ze hem niet alles vertelde wat hij wilde weten, maar dan nog, het waren zijn zaken ook helemaal niet. Shay antwoordde dat ze een huurling was, waarop hij even knikte. Een nobel beroep, soort van. Misschien niet zo winstgevend in tijden van vrede, maar zolang er brood op de plank kwam, was alles in orde. “Je zult het dan wel druk hebben,” merkte hij dan ook op sarcastische toon op. Hij had heel wat huurlingen en huurmoordenaars ontmoet in zijn leven en zo nu en dan vroeg hij zich af hoe je er überhaupt van rond kon komen. Het leek hem niet dat de vraag nou ontzettend hoog was. Maar het zal vast wel goed betalen. Je zette immers je eigen leven op het spel, en dat was wel wat waard. Er waren nog honderden vragen die hij haar had kunnen stellen, maar hij bleef er op een haken. “Voor wie heb je zoal gewerkt?” Huurlingen gingen vaak van plek naar plek. Het was bijna onmogelijk dat ze niet een aantal interessante baantjes tegen het lijf was gelopen.

Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op vr okt 13, 2017 7:05 pm
Asher knikte op haar antwoord, verdere reactie bleef even uit. “Je zult het dan wel druk hebben,” sprak de man na een moment van stilte. De sarcastische toon was duidelijk hoorbaar. Shay rolde een keer met haar ogen. In tijd van vrede was er bar weinig werk te vinden. Dat was dan ook de voornaamste reden dat ze naast assassin ook als huurling was gaan werken. "Heb net genoeg tijd om hier even een praatje te maken," sprak ze half zuchtend. Ze had op het moment alle tijd van de wereld. Of in ieder geval alle tijd tot iemand weer werk voor haar zou hebben. “Voor wie heb je zoal gewerkt?” Dat was een vrij lastige vraag. Met veel van haar cliënten had ze afgesproken dat ze elkaars naam niet zouden vrijgeven. Die kon ze dus allemaal niet noemen en dat waren er nogal wat. De meeste eigenlijk wel. Ze haalde haar schouders maar op. "Geen bijzondere mensen onder degene waarbij ik geen zwijgplicht heb," sprak ze op een rustige toon. Ze had zo het idee dat Asher haar wel zou begrijpen, de reden dat ze geen namen noemde. Daar kon nogal wat gedoe van komen mits de namen bij de verkeerde mensen terecht kwamen. Je wist maar nooit wie er meeluisterde. "Verder nog vragen?" vroeg ze de man, met een wenkbrauw lichtelijk opgetrokken.


Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op za okt 14, 2017 9:59 pm"these violent delights have violent ends, and in their triumph die like fire and powder."


Even was hij er zeker van dat zijn ietwat sarcastische opmerking zeer zeker niet op prijs werd gesteld, gezien de rollende ogen van Shay. Er bleef altijd die dreiging dat ze hem onverwacht aan het uiteinde van haar zwaard zou rijgen, iets dat hij niet volledig uitsloot. Daarbij, het was een ontzettend stomp ding, dus het zou ook wel extra veel pijn doen. Hij kon niet zeggen dat hij ernaar uitkeek. Ze grapte vervolgens dat ze net genoeg tijd had om hier met hem wat conversatie te maken, dus gelukkig had hij haar niet zodanig beledigd dat ze er zelf niet om zou kunnen lachen. Hij grinnikte dan ook even. “Ik voel me vereerd dat je tijd voor mij vrijmaakt in je drukke schema,” liet hij haar dan ook weten. Toen hij vroeg voor wie ze gewerkt had, bleef het antwoord voor het grootste deel uit. Nou ja, ze antwoordde wel, maar niet in een vorm waar hij iets aan zou hebben. “Begrijpelijk,” mompelde hij vervolgens. Ondertussen had ze blijkbaar het gevoel dat ze werd onderworpen aan een kruisverhoor, want ze vroeg of hij nog meer vragen klaar had staan. Hij keek haar even quasi-bedenkelijk aan en knikte toen. “Kan ik je iets te drinken aanbieden?” Ze wisten natuurlijk allebei dat Shay het allesbehalve druk had, en om eerlijk te zijn, geloofde hij nu wel dat ze prima kon zwaardvechten. Hij was meer geïnteresseerd in haar, en daarbij zei hij nooit 'nee' tegen een biertje.

Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op zo okt 15, 2017 4:52 pm
De man grinnikte om haar opmerking. Zulke dingen zeggen zat er bij haar niet helemaal natuurlijk in. Het kostte moeite en kwam er soms ook alles behalve goed uit. Het zou niet de eerste keer zijn dat er een misverstand ontstond rondom haar uitspraken. Het was dan ook elke keer dat ze zo'n soort opmerking maakte even spannend voor haar. “Ik voel me vereerd dat je tijd voor mij vrijmaakt in je drukke schema,” sprak Asher. Vervolgens stelde hij zijn vraag over haar werkgevers en gaf zij haar heerlijk specifieke antwoord daarop. “Begrijpelijk,” reageerde de man op een zachte toon. Het was in ieder geval fijn dat hij zulke dingen begreep. De mensen die er niets mee te maken hadden waren vaak toch wel geneigd om door te vragen. Dat kon behoorlijk irritant zijn. “Kan ik je iets te drinken aanbieden?” vroeg de man haar na haar opmerking over de vragen. Die was ietwat onverwacht. Shay liet het zwaard, dat eerst nog wat met zijn punt naar voren had gehangen, nu verticaal naast haar lichaam hangen. Ze had niet echt wat te doen dus een goede reden om zijn voorstel te weigeren had ze niet. "Ik heb geen reden om dat aanbod af te slaan maar zal wel vooraf zeggen dat ik geen alcohol drink," sprak ze rustig. Het was een soort taboe in de tak van haar familie om wat dan ook met alcohol er in te nuttigen. Je werd er duf van, vechten zou minder gaan en de kans dat je je mond voorbij sprak was vele malen groter.


Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op zo okt 15, 2017 8:37 pm"these violent delights have violent ends, and in their triumph die like fire and powder."


Zijn vraag om samen iets te gaan drinken, leek toch wel enigszins onverwacht te komen. Haar zwaard zakte naar beneden en even was het stil, alsof ze over het antwoord na moest denken. Uiteindelijk stemde ze in, gezien ze geen reden had om ‘nee’ te zeggen. Het was de meest pijnlijke manier van acceptatie, maar hij vond het allemaal wel prima. Ze ging mee, en dat was genoeg. Hij trok echter wel een wenkbrauw omhoog toen ze hem vertelde dat ze geen alcohol dronk. Wat dronk ze dan wel? Water? Altijd? Hij herpakte zich snel weer en knikte toen. “Prima,” liet hij haar weten. Hij liep naar het rek met de oefenzwaarden en schoof de zijne erin, waarop hij zich weer naar haar keerde. “Enige voorkeur voor een bar?” besloot hij toen maar te vragen. Misschien wilde ze graag naar een specifieke plek, misschien niet. Sinds ze geen alcohol dronk had hij niet het gevoel dat ze veel tijd in taveernes en bars spendeerde. Zo niet, dan gingen ze naar degene die het meest dichtbij was. Hij had zelf ook niet bepaald een favoriete bar, sinds hij een pure hekel had aan het geheel van Brightwater Keep.

Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op ma okt 16, 2017 5:52 pm
Er was duidelijk verwarring te merken bij de man, al was het maar voor een moment. Er waren vrij weinig mensen die geen alcohol namen maar het wel mochten. De kans was groter om een verslaafde tegen te komen dan iemand die het echt niet dronk. Maar uiteindelijk was het een keuze voor dat persoon zelf. “Prima,” sprak Asher waarna hij zich omdraaide. Hij begon naar een houten rek te lopen waar de oefenzwaarden in werden opgeborgen. Shay volgde en stak ook haar zwaard in de daarvoor bestemde plaats. Het was best scheef, zij ruimte technisch gezien op wat een stel ongemotiveerde had laten liggen. “Enige voorkeur voor een bar?” vroeg Asher haar nadat hij zich naar haar had omgedraaid. Ze vond het moeilijk te pijlen of het wel een serieuze vraag was of niet. Ze dronk geen alcohol en was daardoor dan ook alles behalve bekend met de bars in Brightwater Keep. Zachtjes schudde ze haar hoofd waarna ze Asher gebaarde om voor te gaan. Hij zou er waarschijnlijk wel een weten.


Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op di okt 17, 2017 2:51 pm"these violent delights have violent ends, and in their triumph die like fire and powder."


Geen alcohol. Hij kon het zich haast niet voorstellen, en wellicht was dat ook waar het probleem lag. Er ging haast geen dag voorbij dat hij geen alcoholhoudende drank nuttigde. Iets dat voor de meerderheid van Rhoynar gold, als hij het zo zag. Maar blijkbaar was Shay een uitzondering op de regel. Ze schudde dan ook met haar hoofd toen hij vroeg of ze een voorkeur voor de locatie had. Natuurlijk had ze dat niet. Asher haalde zijn schouders op en ging haar voor, zoekend naar de eerste beste bar die hij vinden kon.

Met zijn tweeën liepen ze de nauwe straatjes van Brightwater Keep door. Het barstte er van geluid, van schreeuwende kooplieden tot het dronken geroep dat uit de taveernes en herbergen klonk. Al met al had het wel iets gezelligs, en toch tegelijkertijd iets onguurs. Zijn ogen vielen ondertussen op een man die hem vaag bekend voorkwam, al ging er niet meteen een lampje branden. Voor enkele tellen maakten ze oogcontact en de man leek hem ook te herkennen. Alleen niet op een goede manier. Asher realiseerde zich waar hij de man in kwestie van kende en duwde Shay even aan om haar sneller te doen lopen. Een luide 'hé, jij' werd van achter hen geroepen, alvorens hij de eerste straat die hij zag insloeg. Aldaar ging hij de eerste taveerne die hij zag binnen. "Dit lijkt me prima," zei hij, ietwat gehaast. Nog een keer keek hij achterom, om er zeker van te zijn dat hij hem kwijt was geraakt.

Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op wo okt 18, 2017 2:11 pm
De man ging haar voor nadat hij leek te beseffen dat zijn vraag wat ongemakkelijk viel. Asher had zijn schouders opgehaald waarna hij haar voor ging, de stad in. De straten waren alles behalve ruim te noemen, of rustig. Ze waren prima om in te verdwijnen maar dat zou nu waarschijnlijk niet nodig zijn. Toch hield ze vanuit haar ooghoeken alles in de gaten. Waar alle steegjes en ontsnappingswegen zaten. Ook liet ze haar grijsblauwe ogen langs alle mensen glijden. Om te kijken of ze mensen herkende, om te zien of er verdachte figuren rond liepen, mensen die het vermijden waard waren. Er leek niets te gebeuren buiten het gewone. Schreeuwende kooplieden en hier en daar een dronken persoon die meer dan de nodige hoeveelheid lawaai maakte. Ook Asher werd door haar in de gaten gehouden, waardoor de hand op haar rug niet geheel overwacht kwam. Er moest een reden zijn dat hij haar pas dwangmatig wilde versnellen. Het was niet iets dat ze op prijs stelde en daarom wilde ze ook weten wat de reden was. Haar ogen gleden langs de mensen om hun heen, iemand moest de oorzaak zijn. “Hé jij”, riep een stem achter hun. Voor ze een zijstraatje in sloegen wist Shay nog een glimp van de man op te vangen. Asher nam haar mee, de eerste beste taveerne in. "Dit lijkt me prima," sprak de man op een iet wat gehaaste manier. Hij keek nog een keer over zijn schouder naar de deur. Dit was veel te duidelijk. Iets wat ze niet zou laten gaan zonder er op z’n minst nog een keer naar te vragen. ”Wie was die man, iemand die je kent?” vroeg de brunette op een vrij neutrale manier. Alsof ze de boosheid in de stem van daarnet niet had gehoord.


[Mobielpost]Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op wo okt 18, 2017 7:22 pm"these violent delights have violent ends, and in their triumph die like fire and powder."


Het was niet zozeer dat hij bang was voor die gast, maar het was meer dat hij totaal geen zin had in enige vorm van conflict. Vooral niet wanneer er ook nog iemand bij was die hem verder niet goed kende. Wat moest Shay wel niet van hem denken als hij uit het niets terecht kwam in een gevecht met een of andere kerel die langs de straat naar hem had staan roepen? Erg classy was het niet. Maar Asher was dan ook niet zo classy. Hij liet dan ook opgelucht adem toen ze eindelijk in een taveerne stonden. Shay vroeg natuurlijk wie de man van net was en of hij hem kende. Asher schudde zijn hoofd, terwijl hij richting de bar liep. “Nee,” was het enige antwoord dat hij haar gaf. Ze speelde zelf ook niet graag open kaart, waarom zou hij dat wel doen? Hij haalde de barman aan, die direct naar hem toe kwam. “Een ale en een…?” Zijn blik verschoof naar Shay, met een vragende expressie. Wat dronken dat soort mensen eigenlijk?

Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op vr okt 20, 2017 7:36 pm
De man schudde zijn hoofd als antwoord op haar vraag. “Nee,” sprak hij nog ter bevestiging. Ze had niet het idee dat dit de waarheid was. Misschien kende hij de man niet goed maar hij wist prima wie het was. Waarom zou hij haar anders sneller hebben laten lopen? Precies dus. Al zou ze er niet verder naar vragen. Zelf had ze ook bepaalde dingen verzwegen dus zou het nogal ongepast zijn om bij hem wel verder door te vragen als hij dat bij haar niet deed. Asher had inmiddels een barman aangehaald die al snel hun kant op kwam gelopen. “Een ale en een…?” vroeg hij. Ja, natuurlijk. Als iemand geen alcohol dronk, wat dronk deze dan wel? De vraag was haast uit Asher's ogen af te lezen. De standaard vraag die iedereen zich op zulke momenten afvroeg. Er waren dan ook weinig dranken te halen in een taveerne buiten de alcoholische. "Water," sprak ze dan. Het was een vrij standaard iets dat ze overal hadden, kon dus niet mis gaan. Bovendien was het makkelijk te proeven of er mogelijk mee gerotzooid was. Daarbij was het ook nog eens erg goedkoop dus zou ze Asher ook geen hoge kosten aansmeren.


Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op za okt 21, 2017 5:54 pm
Violent delights have violent ends

Zijn nachtelijke escapades leken alsnog een staartje te hebben, al probeerde ze hij ze zo hard te vermijden. Nou ja, over enkele dagen zou hij weer uit Brightwater Keep vertrekken en hoefde hij zich geen zorgen meer te maken over de consequenties van zijn herhaaldelijke vreemdgaan. Het was altijd zo veel makkelijker om weg te rennen voor je problemen. Gelukkig vroeg Shay niet verder, hij had namelijk ook niet echt een concreet antwoord om haar te geven. Daarbij, hij had niet bepaald de behoefte om al zijn vuile was buiten te hangen voor iemand die hij niet echt kende. Aan de bar bestelde hij iets voor zichzelf en Shay wilde blijkbaar water. “Water,” herhaalde hij, onder de indruk van haar zelfcontrole, als je het zo kon noemen. De twee bekers werden voor hem neergezet en hij gaf degene met het doorzichtige goedje erin aan haar. “Je ontmoet niet veel mensen die niet drinken,” merkte hij op. Het was meer bedoeld als vraag, want waarom? Er was al zo weinig goeds in deze verrotte wereld, waarom zou je jezelf ook nog de kleine geneugten die er wel waren afnemen?

Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op zo nov 12, 2017 8:06 pm
[
Het was slechts een kwestie van een paar seconde wachten. “Water,” herhaalde Asher. Precies dat dus. Vrijwel elke keer dat ze ergens met iemand iets ging drinken gebeurde het wel, de ander snapte het niet bepaald. Ja, ze dronk geen alcohol en in plaats daarvan water. Zo zat het nou eenmaal. Al vrij snel werden de twee bekers voor hun neuzen gezet. Asher overhandigde haar de beker met water. “Je ontmoet niet veel mensen die niet drinken,” sprak hij daarbij. Shay haalde haar schouders een keer om en bracht de beker richting haar mond. Er zat geen vreemde geur aan dus nam ze een klein slokje in haar mond. Ze liet de vloeistof rond haar tong bewegen om deze uiteindelijk door te slikken. Ook geen vreemde smaak, normaal water. "Ik heb nooit alcohol gedronken en voel niet bepaald de behoefte om dat wel te doen. In mijn ogen zitten er meer nadelen dan voordelen aan." Dat was wat Asher waarschijnlijk wilde horen, een uitleg.


Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op ma nov 13, 2017 7:44 pm


Violent delights have violent ends

Voor iemand die een groot deel van zijn tijd op zee spendeerde, was het drinken van alcohol vrijwel vanzelfsprekend. Vers water was schaars, voornamelijk op zee, en het bleef daarnaast ook niet bepaald lang vers. Ale en rum daarentegen gingen allemaal een stuk langer mee, dus was ieder bemanningslid eraan gewend om dat soort dranken te nuttigen. Het nadeel was dat alcohol toch wel enige invloed had op je functioneren, vooral als je er behoorlijk wat van dronk. Een concept waar Asher zelf wel bekend mee was. Toen hij zijn vraag stelde, haalde ze in eerste instantie alleen haar schouders op. Blijkbaar was ze niet van plan enige redenatie te bieden, al wilde hij er stiekem wel een horen. Voornamelijk om te weten waarom zij zulke dingen met gemak kon vermijden, terwijl hij zichzelf bijna elke avond kapot dronk. Ze vertelde dat ze nog nooit alcohol had gedronken, waarop één van zijn wenkbrauwen iets te verbaasd omhoog schoot. Ze redeneerde dat er meer nadelen dan voordelen aanzaten. "Daar moet ik je gelijk in geven," stemde hij met haar in. Even was hij geneigd om een opmerking te maken in de trant van 'er is een eerste keer voor alles', maar hij had niet het gevoel dat ze zoiets echt zou waarderen. Hij keek haar even snel op en neer. Hij had al wel geconcludeerd dat ze er niet uitzag als de typische vrouw uit Rhoynar. "Kom je hier vandaan?" besloot hij toen maar te vragen, aannemend dat het antwoord waarschijnlijk 'nee' was. Waar ze wel vandaan kwam, kon hij zo echter niet raden.

Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Lost Horizon

op do nov 23, 2017 8:42 pm
[
De verbazing was waarschijnlijk door iedere omstander van Asher's gezicht te lezen. "Daar moet ik je gelijk in geven," sprak hij gelukkig wel nadat ze haar uitleg had gegeven. De meeste mensen zagen dat ook wel in, maar om een of andere reden bleven ze het toch drinken alsof er niets met ze zou kunnen gebeuren. "Kom je hier vandaan?" vroeg Asher haar al vrij snel. Het begon haast op een ondervraging te lijken. Niet dat ze anders verwachte, zo gingen eerste ontmoetingen vrijwel altijd. Zacht schudde ze een keer met haar hoofd waarna ze een slok van het water nam. "Ik kom hier niet vandaan, reis rond op het moment." Haar antwoord rustig, haar houding wat aan de nonchalante kant. Shay richtte haar blik op de man naast haar en trok een wenkbrauw op. Als teken dat ze op die vraag ook een antwoord van hem verwachtte.


Gesponsorde inhoud

Re: Lost Horizon

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum