welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Adeline Blackfyre
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Night is dark and full of terrors Empty Night is dark and full of terrors

op za sep 30, 2017 5:03 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
Het was niets voor haar om de verkeerde route te kiezen, maar toch was het vandaag gebeurd. Ze was er dan ook pas een uur later achtergekomen dat ze onderweg was naar het westen in plaats van verder naar het zuiden. Met een diepe zucht had ze haar paard om laten keren, maar toen ze naar de lucht keek zag ze dat het nu eigenlijk al te laat was om verder te trekken.

Met een diepe zucht liet ze haar paard van het pad af stappen en liet zich van diens rug af glijden. Ze maakte het dier vast aan een boom en keek rond, het leek erop dat dit één van die vele nachten aan de rand van de weg zou worden. Nu ze de omgeving zo zag merkte je pas echt dat ze in de buurt van Vanaheim zat. De vegetatie was er een stuk minder en de grond was dor. Prachtig om een vuurtje te maken. Het was nog een beetje licht, maar dan had ze alvast wat houtjes klaar liggen om straks aan te steken.
notes: first post shay!
Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Night is dark and full of terrors Empty Re: Night is dark and full of terrors

op za sep 30, 2017 6:58 pm
Vuur. Je had het nodig om warm te blijven en om eten te kunnen koken. Aan de andere kant was het ook een van de meest gevaarlijke dingen die je kon hebben. Overdag was het nog veilig maar in de avond kon je er problemen mee krijgen. Iedereen kon je lokaliseren. Een lichtpuntje in het donker was immers niet moeilijk te missen. Iemand die vuur in het donker had was een van drie dingen. Dom, naïef of zeker van zijn of haar krachten. Het leuke was natuurlijk om er achter te komen wat het was. Bewegen in het donker was niet lastig voor haar, ze was er jaren lang op getraind. Vele nachten had ze het moeten doen. Het ging haast vanzelf vanaf een afstand, pas toen ze dichterbij kwam moest ze opletten. Er zat een meisje bij het vuur, ongeveer haar leeftijd. Verderop stond een paard. Niets wat ze niet aan zou kunnen. Shay stapte rustig vanuit de schaduwen vandaan en wandelde een stukje richting het meisje bij het vuur. "Hey," begroette ze zo neutraal mogelijk. Eerst eens kijken hoe de ander zou reageren voor ze dichter in de buurt zou gaan dan een meter of vijf.


Night is dark and full of terrors Signat10
Adeline Blackfyre
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Night is dark and full of terrors Empty Re: Night is dark and full of terrors

op za okt 07, 2017 2:39 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
De zon was aan het ondergaan en het zou niet lang meer duren voordat de duisternis zou vallen. Adeline was niet bang van het donker, wetende dat ze altijd licht aan haar kant zou hebben wanneer ze dat wenste. De jonge vrouw sloeg haar roodbruine haar naar achter en legde haar handen op het dorre hout wat ze eerder had verzameld. Voordat ze het wist voelde ze de hete vlammen aan haar vingers likken en trok ze traag haar handen terug. Ze zou het zichzelf comfortabel maken vannacht, en leunde dus met haar rug tegen een rotsblok aan. Immers was er in dit deel van het land niet echt een dorp waar ze in een warm bedje kon overnachten - maar dat had ze ook niet nodig.

Een stem klonk en ze richtte haar blik op naar de persoon die een aantal meter bij haar vuurtje vandaan stond. "Good evening," sprak ze rustig terwijl ze haar rug een beetje rechtte en door de vlammen van haar vuurtje naar de onbekende persoon keek. Ze kon haar gezicht niet zo goed zien, immers was het een beetje donker. Op dat moment werd het vuur iets groter waardoor er meer licht was - de ander zou niet weten dat het door Adelines toedoen kwam, het kon immers ook de wind zijn geweest. Nu kon ze het gezicht van de ander wel zien, het was een vrouw van haar leeftijd. "Are you a traveller?" vroeg ze daarom maar om een gesprek aan te snijden.
notes: none


 

Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Night is dark and full of terrors Empty Re: Night is dark and full of terrors

op za okt 07, 2017 4:11 pm
De ander had haar niet zien aankomen maar bleef toch vrij rustig na haar begroeting. Waarschijnlijk om het feit dat ze haar zelf ook gewoon rustig had begroet. Het meisje keek haar kant op voor ze sprak. "Good evening," zei ze simpelweg. Ze was wat rechter gaan zitten en keek haar kant op. Een moment van stilte waarin plotseling het vuur wat verder opkwam. Er was geen grote windstoot geweest die dat had veroorzaakt. Een smalle windvlaag die haar niet geraakt had maar het vuur wel. Dat was een optie. Of de jonge vrouw voor haar was de controle over vuur. Het besturen van de elementen, een kracht die vooral in Navarre voorkwam. Een gevaarlijke kracht als er genoeg mee geoefend werd. Shay had er nog weinig van gezien, je kwam er niet veel van tegen. In ieder geval erg weinig die hun krachten zomaar bloot gaven. Daarom was het voor haar ook een raadsel of dit echt de wind was geweest of dat de jonge dame tegen de meeste logica in toch haar krachten had gebruikt. "Are you a traveller?" De stilte werd doorbroken door de vraag van de ander. Een vrij neutrale vraag die vaak gebruikt werd om een gesprek te kunnen beginnen. Shay gaf een knikje voor ze tegen de boom waar ze naast stond ging zitten. "Jij ook?" vroeg ze om het gesprek toch maar op gang te kunnen houden.


Night is dark and full of terrors Signat10
Gesponsorde inhoud

Night is dark and full of terrors Empty Re: Night is dark and full of terrors

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum