welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 127
IC posts : 66

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Captain
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Romeo Haris

op za sep 30, 2017 5:53 pm


Romeo Haris
• GENERAL
Name: Romeo Haris
Meaning: A prince who captures hearts with the (fake) beauty of his soul, and melts hearts with his enchanting face. A heavenly creature who touches and delights every inch of your earthly form and spirit.
DOB: 15 juni
POB: Brightwater Keep
POR: Rhonyar
Gender: Man
Pronouns: Hij/Zijn
Age: 23
Sexual orientation: Hetero
Group: Skull & Bones crew
Rank/Occupation: Captain
   
• RELATIVES
Parents: Killian Haris (48) x Isabel Parr (42)
Siblings: Victor Haris (12) & Ichabod Haris (12)
Crush:
Friends:
Enemies: Killian Hais, Isabel Parr
   
• LOOKS
Faceclaim: Alexander James II
Height: 1m84
Weight: 80kg
Build: Fit
Hair color: Donkerbruin / soms wit
Eye color: Amber / Lichtbruin
Tattoos: Dude...
Piercings: Nope
Distinguishing features: Kaaklijn / Ogen / Tattoos
Best feature: Ogen
Demeanor: Ruig / Eng / 'Blijf uit de buurt'

• PERSONALITY
Good traits: Leider / Charmant / Overtuigend
Bad traits: Manipulatief / Zet zichzelf altijd op de eerste plek / Agressief
Strengths: Liegen / Zijn emoties verbergen / Zeer overtuigend / Mensen en situaties 'lezen'
Weaknesses: Anderen vertrouwen / Geen controle hebben / Gecommandeerd worden / Kleine ruimtes
Likes: Goud / Regen / Smoking
Dislikes: Sneeuw / Opgesloten zitten / Onverwacht fysiek contact / Fysiek contact in 't algemeen
In depth: Romeo is een perfecte leugenaar. Een skill die hij zichzelf heeft aangeleerd. Hoe beter hij kan liegen, hoe meer controle hij krijgt over situaties, iets wat in het leven van deze jongeman centraal staat. Eigenlijk is hij dus echt niet te vertrouwen, al zal het heel lang duren voor je daar achter komt. Aan de buitenkant is hij de charmante, sociale gast waar heel wat mensen graag mee in contact komen. In de realiteit is dit gewoon allemaal manipulatief gedrag. Hij heeft zichzelf hier telkens maar beter in gemaakt, en zijn imago is dus bijna naadloos en ondoordringbaar.

Al bij al zal hij er alles aan doen om elke persoon die hij toe laat in zijn crew voor zijn eigen belangen in te zetten. Als je eenmaal door hem benaderd bent, is er eigenlijk geen ontkomen meer aan. Romeo zal zijn uiterste best doen om je in zijn macht te krijgen, om je daarna te manipuleren in het doen van dingen waar alleen hij beter uit komt. Toch draagt hij elk individu in zijn hart, en hij zal dan ook niet aarzelen om hen uit de nood te helpen als ze in gevaar zijn.

• FAITH

Een groot aspect van Romeo’s bestaan, is zijn geloof in the Drowned God. Hier is hij redelijk fanatiek in. Het is niet dat hij zijn geloof gaat preken en mensen wil bekeren, maar diegene die ook in deze God geloven krijgen bij Romeo automatisch al een aantal respect puntjes.

Het geloof is gebaseerd op een entiteit die zijn Watery Halls op de bodem van de oceaan leeft. Deze God, ook wel the Drowned God of He Who Dwells Beneath the Sea genoemd, regeert over het water. Zijn volgelingen zijn vooral piraten en zeerovers, of toch de meer criminele kant van de zeelieden. Zij geloven namelijk dat the Drowned God met een vlam die hij uit de zee heeft gehaald hun volk heeft geschapen om dorpen te overvallen en te plunderen. Mensen die in deze God geloven worden Ironborn genoemd, priesters zijn dan weer Drowned Men.

Maritieme skills en kennis over de zeevaart zijn erg belangrijk in dit geloof. Ook vechten en onbevreesd ten strijde trekken staan centraal. Je zult hen vaak horen praten over ‘the Iron Price’, vandaar ook hun benaming Ironborn. The Iron Price betekent eigenlijk heel simpel dat ze een gewild voorwerp gewoon stelen, veroveren of plunderen. Het tegenovergestelde is dan weer the Gold Price, wat betekent dat je gewoon betaald voor de goederen die je hebben wilt.

Qua rituelen heb je eerst en vooral het ‘gebed’. Een Ironborn begint het gebed met de zin ‘what is dead may never die’. Daarna wordt het van de anderen verwacht dat ze de volgende zin meezeggen. ‘but rises again, harder and stronger’. Tijdens het opzeggen wordt de rechterhand als een vuist boven het hart geplaatst.

Verder heb je een Drowning Ceremony. Daarbij wordt een novice door een Drowned Man gedoopt met zeewater. Babies of jonge kinderen worden boven het zeewater gehouden, waarbij de priester een beetje water over hun hoofd giet. Jongeren en volwassenen knielen neer in het zeewater, waarna ook zij zeewater over hun hoofd krijgen. Om hun devotie echt te bewijzen, verkiezen sommigen om zich volledig onder water te laten duwen door de priester. Daarbij is het gebruikelijk dat ze een kleine hoeveelheid water ofwel inslikken ofwel ‘inademen’, zodat het hun lichaam vult. Eenmaal terug op het zand worden ze vervolgens minimaal gereanimeerd, zodat ze het water zelf terug kunnen ophoesten.

Meer informatie kun je hier lezen.

• HISTORY

Sommige mensen hebben geluk met de plek waar ze geboren, anderen niet. Romeo is het typische geval van een jongen die geboren is in het ongeluk. Zijn moeder, een erg onstabiele en eigenlijk best gestoorde vrouw, terroriseerde al langer zijn vader tijdens hun huwelijk. De eerste jaren liet ze haar zoon nog redelijk met rust, tot hij uiteindelijk ‘oud genoeg’ was om ook aan haar pesterijen onderworpen te worden. Fysiek geweld schuwde ze niet, de kleine Romeo zat vaak onder schrammen en blauwe plekken. Af en toe ook striemen waar je, als je goed keek, vaag de vorm van een riem in kon terug vinden. Zijn vader, zelf even bang voor zijn vrouw als Romeo zelf was, durfde hem nooit te verdedigen, iets wat hij hem altijd kwalijk zal blijven nemen.

Het enige wat zijn leven nog een beetje draagbaar maakte, was een klein groepje kinderen dat in de straten van Brightwater Keep rond zwierven. Vaak genoeg werd hij de toegang tot het huis verboden, wat er voor zorgde dat hij langs de straat rond liep. ‘Buiten spelen’, noemde hij het altijd. Niemand wist over de situatie binnen en dat hield hij ook liever zo. Evenzeer tegenover -search-, een meisje dat wat ouder was dan hem en ook vaak bij deze groep te vinden was. Hoewel zij de enige was die hij een beetje durfde te vertrouwen, schrok hij vaak genoeg van haar aanrakingen, al waren ze nog zo goed bedoeld. Hun spelletjes liepen nooit uit de hand, aangezien ze leek aan te voelen wat hij kon hebben en wat niet en dat ook respecteerde.

De situatie veranderde toen hij net geen 9 jaar oud was, omdat zijn twee jongere broertjes geboren werden. Een tweeling, Victor en Ichabod, beiden gezond en wel. Maar nog voor zijn moeder ook deze twee aan haar afschuwelijke praktijken kon onderwerpen, vluchtte hun vader weg en nam de tweeling met zich mee. Alleen Romeo bleef over, een ‘lost case’ in de ogen van Killian, dus hij liet hem achter. Zijn moeder, die een even grote controlefreak was als hij zichzelf uiteindelijk heeft gemaakt, veranderde in een complete wilde en maakte het leven van de jongen tot een hel.

De jaren daarna moest hij het maar zien te overleven, moest hij nog beter leren liegen tegenover alles en iedereen, aangezien hij ware paniek aanvallen kreeg als iemand achter zijn geheimen dreigde te komen. Zijn gedrag veranderde zich langzaam maar zeker naar de psychopaat zoals we hem nu kennen. Hij leefde half op straat, waar hij om ging met andere straatkinderen. Maar meer en meer was hij bij een groep piraten en dieven te vinden. Tot hij meer wou dan alleen maar een lid van de groep zijn. Toen hij 22 was, nam hij een besluit. Hij organiseerde muiterij en overwierp de kapitein. Hij eigende zich diens boot toe en hernoemde de crew naar Skull & Bones.faceclaim:

Code:
<div style="margin: 0px 20px;"><div id="face">Alexander James II <span><a href="http://fallenskies.actieforum.com/u74" rel="nofollow">Romeo Haris</a></span></div></div>


Laatst aangepast door Romeo Haris op ma okt 02, 2017 8:56 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 427
IC posts : 22

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Romeo Haris

op za sep 30, 2017 6:07 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum