welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Drown Empty Drown

op za sep 30, 2017 10:26 pm


what is dead may never die
Het was al laat maar de slaap was nog ver te zoeken. Sinds hij kapitein was geworden, was er een zware last op zijn schouders geplaatst. En toch vond hij dit fantastisch. Hij voelde zich geweldig, onoverwinnelijk. Het voelde alsof hij de hele wereld aan kon vanaf nu. Skull & Bones kreeg elke dag nieuwe crewmembers, huurlingen of andere outcasts die de verhalen gehoord hadden van zijn muiterij. De oude kapitein was overboord gegooid en waarschijnlijk verdronken. Als hij niet was verdronken, dan had de steek in zijn maagstreek hem waarschijnlijk toch wel uitgeschakeld. Voor nu hielden ze zich nog rustig. Ze hadden aangemeerd op een strand op het eiland Seere. Vanaf daar zouden ze later weer vertrekken, maar eerst moesten ze hergroeperen en een plan bedenken. Tot hier toe verliep alles prima though, en hij was blij met de uitkomst.

Romeo liep weg van het kamp, een kleine avondwandeling zou hem misschien tot rust brengen. Met een peuk tussen zijn lippen liep hij het strand af. Het was bijna vredig te noemen, ware het niet dat hij plots iets hoorde. Al zijn jaren ervaring met de zee en vooral met water dat op het strand aankwam, zorgde er voor dat hij registreerde dat er iets de weg van het water blokkeerde. Verbaasd keek hij naar de waterlijn, waar hij een donkere gestalte zag. Als hij niet beter had geweten, had hij waarschijnlijk gedacht dat het een rotsblok was. Maar dit leek verdacht veel op een mens. De jongeman liep het water in, greep de gestalte vast bij zijn of haar schouders en sleepte hem of haar verder het strand op. Hij vroeg zich af wat er nu weer was aangespoeld. Het zag er alleszins niet echt goed uit voor de persoon, die voor hetzelfde geld al verdronken kon zijn.

&NyxLaatst aangepast door Romeo Haris op zo okt 01, 2017 1:08 am; in totaal 1 keer bewerkt
Nyx Xiaoyu
Member
Real name : Juul
Aantal berichten : 88
IC posts : 13

Character sheet
Age: 20
Occupation: Pirate
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op zo okt 01, 2017 12:02 amSOPHISTICATED MOOD SWINGS,
MANIPULATED DAY DREAMS


Toen ze zich had voorgenomen om te gaan reizen had ze iets anders voor ogen gehad dan de situatie waarin ze zich op dit moment bevond. Een stukje zee oversteken had er dan ook makkelijker uitgezien in haar hoofd dan hoe het daadwerkelijk was. Misschien was het ietwat gammele bootje waarin ze haar reis had gepland dan ook niet het beste idee geweest, maar wat moest ze anders? Een schip kapen, in haar eentje? Nah, dat zou hem niet worden. Ze kon zichzelf af en toe wat overschatten, maar realistisch was ze wel. Niet dat het haar wat had gebracht. In tegendeel. Door dit geniale plan zat ze nu vast op een of ander piratenschip met een dweil in haar hand en een emmer water naast zich. Niet een erg groot schip, though. Wat een amateurs. Ze hadden haar van de zee geplukt en nu werd er verwacht dat ze hier zou blijven werken. Surprise, no way in hell dat dat ging gebeuren. Tijdens het schrobben van het dek wierp ze zo nu en dan een vieze blik naar de overige bemanningsleden, die haar geen enkel moment uit het oog leken te verliezen. Als ze gewoon haar werk bleef doen liep ze eigenlijk niet eens zo'n gevaar, behalve als ze erachter zouden komen dat ze een meisje was. Ze wilde niet eens weten wat haar dan allemaal zou kunnen overkomen, vandaar dat ze zo snel mogelijk een weg van dit schip af zou moeten vinden. Haar enige ontsnappingsplan tot nu toe was overboord springen, maar dat zou toch wat beter uitgedacht moeten worden wilde ze zichzelf ook daadwerkelijk in leven houden. Ze wachtte dan ook geduldig af tot er ook maar iets van land in zicht kwam. In ieder geval dichtbij genoeg om dan ook maar een kans te maken. Alles beter dan de rest van haar leven met een dweil in haar handen staan samen met alle risico's die dat met zich meebracht, toch?  

Zo gezegd zo gedaan. Ze wachtte geduldig af tot het juiste moment, en zodra dat stukje land waar ze zo lang op had gewacht in zicht kwam bereidde ze zich voor op haar ontsnapping. Ze zouden er straks langs varen en dan moest ze het kunnen halen. Hoe graag ze hier ook weg wilde, ze wachtte af tot het juiste moment. Zodra deze daar was en het aantal bemanningsleden op het deck minimaal was nam ze haar kans. Zodra ze de eerste meter had afgelegd hoorde ze een hoop geschreeuw en gedoe, maar ze liet zich niet tegenhouden. Met de dweil voor zich uitgestoken als het meest kansloze wapen in de geschiedenis van wapens stormde ze naar de overkant van het deck, om zich vervolgens af te zetten tegen de grond en zich over de rand van het schip wierp. Het lukte, haar plan leek geslaagd. Op het moment dat haar beide haar voeten van de grond kwamen voelde ze iets met een noodgang tegen haar hoofd knallen. Was het een stok? Was het een verroeste haak? Who knows. Het enige wat ze ervan mee kreeg was de harde klap tegen haar hoofd en haar zicht dat vervolgens zwart werd terwijl ze van het schip af dook.

Dat ze niet gestorven was was een wonder. Karma leek dan toch eens aan haar kant te staan. Hoeveel tijd er verstreken was, was niet duidelijk. Inmiddels lag ze als een hulpeloze, aangespoelde walvis op een strand, nog steeds bewusteloos van de harde klap. Geweldig idee, Nyx. Moet je nog eens doen.


Laatst aangepast door Nyx Xiaoyu op zo okt 01, 2017 12:46 pm; in totaal 1 keer bewerkt


Komende twee weken weinig tot geen posts ivm toetsen.
Nyx | Azra
Drown 4jwLet1
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTVOICE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op zo okt 01, 2017 1:08 am


what is dead may never die
Tot zo ver dus zijn rust. Hoe was het ook mogelijk? Even dacht hij dat het de oude kapitein was, teruggestuurd door the Drowned God om wraak te nemen op hem. Maar nee, deze man (of vrouw) was veel te tenger om de zwaarlijvige man te zijn die hij eerder die week overboord had gegooid. Het was gewoon een drenkeling dus. Een normale piraat zou hier misschien niet eens aandacht aan besteden. Die zou misschien nog de zakken van de drenkeling doorzoeken om te kijken of er nog iets van waarde in zat. Maar Romeo was in dat opzicht anders. In zijn geloof waren drenkelingen mensen die een nieuwe start nodig hadden. Vooral als ze ergens aan spoelden en vervolgens nog te redden waren. Dat was een teken van zijn God en hoe dan ook zou hij dat niet negeren. Hij zou wel gek zijn als hij dat zou doen.

Met weinig moeite had hij het lichaam van de drenkeling het strand op gesleept. Hij was er nog steeds niet over uit of het nu om een man of een vrouw ging, maar dat maakte op zich niet zo veel uit. Hij voelde naar de slagader in de hals van de persoon, op zoek naar enig teken van leven. En jawel, heel zwakjes maar wel duidelijk, een hartslag. Zijn ambere ogen leken wel op te lichten toen hij besefte wat dit betekende. Deze persoon was uitverkoren door zijn God om terug te keren naar het aardse leven. En om de een of andere reden was hij of zij op zijn pad terecht gekomen. De jongeman draaide de drenkeling om. Hij had al een paar keer iemand van verdrinking teruggebracht, maar alleen als the Drowned God dat wilde. Dus hij pompte een paar keer op de maag van de persoon, om te kijken of er water in zat. Vervolgens bracht hij zijn mond naar de andere en blies een grote hoeveelheid lucht naar binnen. Als Hij het wilde, zou het water in zijn of haar longen naar boven moeten komen, om hem of haar terug naar deze wereld te brengen.

Nyx Xiaoyu
Member
Real name : Juul
Aantal berichten : 88
IC posts : 13

Character sheet
Age: 20
Occupation: Pirate
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op zo okt 01, 2017 1:11 pmSOPHISTICATED MOOD SWINGS,
MANIPULATED DAY DREAMS


Ze had zichzelf al zo vaak in de nesten gewerkt, maar nog nooit eerder was ze zo dicht bij de dood geweest als vandaag. Tot ieders grote verbazing schoten haar donkerbruine ogen weer open en kwam ze proestend overeind. Het duurde even voor ze zich wist te oriënteren en degene die zojuist haar leven had gered opmerkte. Naast haar zat een vreemde man vol tattoo's en een stel doordringende ogen. Zonder iets uit te kunnen brengen staarde ze hem aan. "Bedankt." Kwam er uiteindelijk verward uit. Wat moest je in hemels naam zeggen tegen een vreemdeling die zonder enige reden je leven redde? Over redden gesproken, wat was er eigenlijk gebeurd? Ze deed haar best om de situatie terug te halen, en langzaam maar zeker herinnerde ze zich de harde klap tegen haar hoofd. Meteen schoot haar hand naar haar achterhoofd, maar al snel trok ze deze terug gepaard met een korte kreun. Het genezen ervan zou zeker nog een tijdje duren.
Ze vestigde haar aandacht weer op de vreemdeling. "Mag ik vragen waarom u mij gered heeft?" Vroeg ze hem na een korte stilte. Haar stem klonk nog wat zwakjes. Hopelijk begreep hij haar niet verkeerd. Ze was hem heel dankbaar, maar hij zag er niet echt uit of levens redden zijn roeping was. Misschien had ze het fout, maar ze was oprecht benieuwd.


Komende twee weken weinig tot geen posts ivm toetsen.
Nyx | Azra
Drown 4jwLet1
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTVOICE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op zo okt 01, 2017 3:18 pm


what is dead may never die
Voor nu had hij gedaan wat hij kon. Of gedaan wat hij mocht doen. Dat was een betere beschrijving. Hij wist dat hij eigenlijk nog meer cpr kon toedienen maar dat was dan weer tegen zijn principes. Niemand had het recht om iemand van de verdrinkingsdood terug te halen. Dat mocht alleen the Drowned God. Hij besliste of deze persoon vanavond in zijn hallen mocht toetreden of niet. Dus ging hij op het zand zitten, wachtend of deze drenkeling nog een teken van leven zou geven of niet. Ondertussen nam hij een nieuwe peuk en stak die aan, alsof hij hier gewoon lekker zat te chillen op zijn eentje en niet naast het stervende lichaam van een andere persoon. Ineens kwam ze dan proestend overeind, de restjes zeewater werden uit haar lichaam gehoest. "What is dead may never die", Zei hij zachtjes, ze zou het waarschijnlijk niet eens horen. Het duurde ook nog even voor ze door kreeg dat hij d’r ook nog was. "Bedankt." Zei ze verward. Hij haalde zijn schouders op. ”Graag gedaan hoor”, Reageerde hij nonchalant, alsof het niks was.

Want hij had eigenlijk niet echt iets gedaan. Het was zijn God die deze persoon had gered. En dat was sowieso om een reden. Een reden die hij heel graag wilde achterhalen. "Mag ik vragen waarom u mij gered heeft?" Vroeg ze ineens. Hij nam nog een lange trek van zijn peuk voor hij haar aan keek en beantwoorde. ”Ik heb jou niet gered. Dat heeft mijn God gedaan”, Zei hij met een grijnsje. Nu zou ze twee dingen kunnen doen, vragen om meer uitleg of hem gek verklaren. De meesten gingen voor optie twee, maar hij hoopte ergens dat zij dat niet zou doen. ”Ik ben Romeo, by the way”, Stelde hij zich toen voor. Kijk, nu zou ze het vast al veel moeilijker hebben om zomaar van hem weg te lopen. Besides, waar zou ze heen gaan? Dit was en bleef een eiland en zo te zien had ze geen middelen om er weer af te raken. Tenzij ze weer ging zwemmen, maar daar keek ze volgens hem niet echt meer naar uit.

Nyx Xiaoyu
Member
Real name : Juul
Aantal berichten : 88
IC posts : 13

Character sheet
Age: 20
Occupation: Pirate
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op zo okt 01, 2017 4:48 pmSOPHISTICATED MOOD SWINGS,
MANIPULATED DAY DREAMS


De vreemdeling leek de grootsheid van zijn daad niet echt in te zien, wat haar verwarde. Ze besloot er maar niet te veel bij na te denken en  ging wat rechter op zitten waarbij ze haar knieën tegen haar borst trok. Haar blik was gericht op de man, die zich niet veel van haar aanwezigheid aan leek te trekken en genoot van een peuk. Zijn antwoord op haar eerdere vraag riep enkel nog meer vraagtekens bij haar op. Ze opende haar mond om te ontkennen, maar besloot daar even mee te wachten. Deze wereld zat vol onverklaarbare gebeurtenissen. Om deze man nu voor gek te gaan verklaren was daarom dan ook niet helemaal eerlijk. "Oh, eh, bedank hem of haar dan maar namens mij.'' Besloot ze uiteindelijk maar te antwoorden. Heel soepel kwam het er niet uit, maar dit waren dan ook niet echt gesprekken die ze dagelijks voerde. Toch hield zijn antwoord haar bezig. Waarom zou een god genade schenken aan iemand zoals zij, in plaats van iemand met meer macht?
Ze werd uit haar gedachten getrokken door de stem van de vreemdeling, die Romeo bleek te heten. "Nyx.'' Antwoordde ze terwijl ze haar hand uitstak naar de man naast zich. "Redt deze god vaker mensen?'' Vroeg ze vervolgens nieuwsgierig. Eigenlijk was ze wel heel benieuwd naar zijn ''God'.


Komende twee weken weinig tot geen posts ivm toetsen.
Nyx | Azra
Drown 4jwLet1
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTVOICE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op zo okt 01, 2017 7:08 pm


what is dead may never die
De adrenaline van net en de vragen die het hele gebeuren met zich had meegebracht, zou hem nog wel een tijdje langer wakker houden nu. Helaas, want hij moest morgen wel gewoon weer vroeg op om een heleboel zaken te regelen. Dus beter maakte deze drenkeling zijn avond nog wel een beetje goed door hem straks even uit te leggen waar ze nou precies vandaan kwam. Maar eerst natuurlijk het gebruikelijke dankjewel en waarom hij haar precies gered had. Al was dat helemaal niet zijn job geweest. The Drowned God had dit gedaan. Hij had geen macht over leven en dood, maar zijn God wel. Zeker als het ging over mensen die op zee stierven, aangezien hij de heerser van het water was. "Oh, eh, bedank hem of haar dan maar namens mij.'' Zei ze toen hij haar de waarheid vertelde. Hij grinnikte kort en knikte toen. Zo werkte het niet, maar hij verwachtte ook niet dat ze het zou weten, laat staan begrijpen. Dus rookte hij gewoon rustig verder.

Het onderwerp was voor hem afgesloten. Hij wist dat niet veel mensen het op prijs stelden als hij zijn geloof ging opdringen. Het was niet dat hij er niet trots op was, maar hij liet andere mensen graag in vrede. Tenzij ze iets waardevols in hun bezit hadden dat ze niet zomaar wilden afgeven aan hem. Dan was die vrede eventjes ver te zoeken. "Nyx.'' Stelde ze zichzelf toen ook voor, nadat hij zijn naam met haar had meegedeeld. Hij wilde net voorstellen of ze niet even mee kwam naar zijn kamp, waar ze bij het vuur sneller zou opdrogen dan hier, toen ze hem verraste met een vraag. "Redt deze god vaker mensen?'' Vroeg ze, en hij keek een beetje verbaasd maar ook aangenaam verrast naar haar op. ”Niet zomaar alles en iedereen nee, maar the Drowned God geeft een nieuwe kans aan zij die het verdienen”, Zei hij, de warme toon in zijn stem weerspiegelde zijn aanbidding voor Hem nogal overduidelijk. Hij nam nog een trekje van zijn peuk en gooide hem weg toen hij zich realiseerde dat hij opgerookt was. Zou het overdreven zijn als hij d’r nog een op stak?

Nyx Xiaoyu
Member
Real name : Juul
Aantal berichten : 88
IC posts : 13

Character sheet
Age: 20
Occupation: Pirate
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op ma okt 02, 2017 6:52 pmSOPHISTICATED MOOD SWINGS,
MANIPULATED DAY DREAMS


Haar vraag leek zijn aandacht te hebben getrokken, waar ze eigenlijk wel blij om was. Ze was dan ook best nieuwsgierig naar wie de persoon die zojuist haar leven had gered was, en zijn god hoorde daar ook bij. Daarbij leek zijn hele houding te veranderen nu hij over deze god sprak. Hoe meer ze erover na begon te denken, hoe nieuwsgierig het haar maakte. Natuurlijk was zij gewoon opgegroeid met het geloof wat ze mee had gekregen in haar jaren in Nymmerwell, maar dat betekende niet dat een ander's geloof 'fake' was. Tenminste, in haar ogen dan. "The Drowned God?" Mompelde ze zachtjes in zichzelf. Aparte naam voor een god. "Ik ben benieuwd waar ik die tweede kans aan verdiend heb dan." Grinnikte ze nonchalant terwijl ze een van haar handen door het zand naast zich liet glijden. Het kwam er misschien uit als een grapje, maar ze wist het oprecht niet. Zoveel prestaties had ze tot nu toe nog niet geleverd in haar twintig jaar in Nymmerwell. "Zou je me misschien meer kunnen vertellen over deze god?" Aan de toon van haar stem was duidelijk te merken dat ze best wel geïnteresseerd was. Een god die mensen een tweede kans gunde was dan ook niet zomaar iets in haar ogen.


Komende twee weken weinig tot geen posts ivm toetsen.
Nyx | Azra
Drown 4jwLet1
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTVOICE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op ma okt 02, 2017 9:11 pm


what is dead may never die
Haar interesse naar the Drowned God was vast niks meer dan gewoon nieuwsgierigheid. Hij had het ook zo nonchalant aangehaald, natuurlijk had hij ergens wel verwacht dat er reactie op zou komen. De meeste mensen hier in Rhoynar waren nogal ongelovig. Godless, en dat was ook te zien aan hun gedrag. Hoewel grotendeels van hen al leefden volgens zijn geloof. Maar dan zonder de support van zijn God. Helaas voor hun. Dat betekende ook alleen maar dat hij altijd in zijn voordeel zou zijn als het er op aan kwam. Het plan was om sowieso zo snel mogelijk terug de zee op te gaan. Deze korte periode die ze aan land door brachten, was niet meer een voorbereiding op de tijden die zouden komen. Ze moesten zich gewoon even opnieuw organiseren. En hij moest drenkelingen opvissen, zo was maar bewezen. "The Drowned God?" Zei ze hem zachtjes na. "Ik ben benieuwd waar ik die tweede kans aan verdiend heb dan." Vervolgde ze toen. Hij schoot in de lach. ”Ik vooral naar waarom hij jou naar mij heeft gestuurd”, Deelde hij in alle eerlijkheid mee. Voor een keer geen manipulaties of leugens.

Principieel loog hij niet tegen andere Ironborn, en al zeker niet tegen zijn God. "Zou je me misschien meer kunnen vertellen over deze god?" Vroeg ze toen; opnieuw tot zijn verbazing. Hij knikte echter vrijwel meteen. Zijn ambere ogen bevatten dat ene vonkje dat er altijd in kwam als hij hier over mocht praten. Hij vond het echter een beter idee om eerst even op te warmen, zeker zij met haar doorweekte kleren. Dus hij stond op en stak zijn hand naar haar uit. ”Laten we eerst maar wat warmte opzoeken ja”, Zei hij, niet echt van plan om een nee te accepteren. ”En een goeie beker rum, wat zeg je daar van?” Grinnikte hij toen. Hij was al helemaal in zijn element en ze waren nog niet eens begonnen.

Nyx Xiaoyu
Member
Real name : Juul
Aantal berichten : 88
IC posts : 13

Character sheet
Age: 20
Occupation: Pirate
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op vr okt 06, 2017 11:13 amSOPHISTICATED MOOD SWINGS,
MANIPULATED DAY DREAMS


Zijn antwoord bracht haar enkel meer in de verwarring. Ergens had ze altijd wel geloofd in dat alles wat er gebeurde gebeurde met een reden, maar nu iemand anders iets soortgelijks zei klonk het toch wel vreemd. In haar ogen was dit namelijk nog steeds een ongeluk geweest en had ze geluk gehad dat deze man toevallig in de buurt was en besloot haar leven te redden. Aan de andere kant stelde zijn woorden haar ook enigszins gerust. Ze bevond zich nu immers ergens waar ze nooit eerder was geweest, maar ze kreeg het gevoel dat dankzij deze ontmoeting ze er niet alleen voor zou staan. In ieder geval deze avond niet.
Met een glimlach pakte ze dan ook zijn hand aan en hees zichzelf omhoog. Het ging echter niet zo soepel als ze verwachtte, maar ze begreep wel dat ze na dit 'avontuur' dan ook niet op haar sterkst was. Haar lichaam zou zeker eventjes moeten herstellen. "Dat lijkt mij een prachtig plan.'' Antwoordde ze met een tevreden blik in haar ogen. "Lead the way.'' Vervolgde ze waarna ze wat zand van haar broek klopte. Ze was benieuwd waar hij van plan was naar toe te gaan. Zou hij hier ergens een huisje hebben? Misschien was hij wel van plan in een herberg te overnachten. Het maakte haar in ieder geval niet zoveel uit. Ondanks dat ze deze man nog maar net had leren kennen was er toch al een sprankje vertrouwen te vinden. Iets wat haar niet vaak overkwam.


Komende twee weken weinig tot geen posts ivm toetsen.
Nyx | Azra
Drown 4jwLet1
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTVOICE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op vr okt 06, 2017 6:23 pm


what is dead may never die
Of het nu toeval was geweest of echt met een bedoeling, hij vertrouwde er op dat het doel van deze avond op een dag wel duidelijk zou worden. Hoe dan ook was hij tevreden met het feit dat hij Nyx hier uit het water had kunnen opvissen. The Drowned God had vast nog plannen met haar en hij was blij dat hij Hem had kunnen helpen. Misschien was Nyx wel voorbestemd om grootse dingen te doen. Als ze een man was geweest, had hij nog durven beweren dat ze verkozen was om priester te worden, maar voor zover hij wist konden alleen mannen die rol op zich nemen. Iedereen was welkom om te geloven, maar de belangrijke rollen binnen de hiërarchie waren voor mannen weggelegd. Niet dat hij dat aan haar zou vertellen straks, als ze bij het kampvuur waren aangekomen. Ze had ingestemd om mee te gaan naar een plek waar ze kon opwarmen, en hij keek eerlijk gezegd ook al uit naar die lekkere beker rum.

Dus hij trok haar overeind en wenkte haar toen mee. Eenmaal aangekomen trok hij zijn peuken weer tevoorschijn. Hij stak er een tussen zijn lippen en hield het toen vragend op naar Nyx. Hij had geen idee of ze rookte maar als dat het geval was, dan was ze welkom om er een te nemen. Vervolgens nam hij een takje uit het kampvuur en stak met het vlammetje zijn peuk aan. Hij zag hoe een groot aantal crewmembers richting hem en zijn verzopen gezelschap keken. ”Hebben jullie niks beters te doen”, Merkte hij op, zonder zijn stem te verheffen. Hij schreeuwde niet, tenzij ze op zee waren en hij boven het geluid van de golven moest uitkomen. Zijn autoritaire toon kreeg het meestal wel gewoon voor elkaar. ”En fix mij even twee bekers rum”, Voegde hij er nog aan toe, waarbij Murtagh op sprong en weg rende, richting de voorraad die ze mee aan land hadden gebracht. ”Dus, wat wil je weten? Er valt zoveel te vertellen dat ik niet weet waar ik moet beginnen”, Zei hij met een grijnsje nadat hij zich weer naar Nyx had omgedraaid.

Nyx Xiaoyu
Member
Real name : Juul
Aantal berichten : 88
IC posts : 13

Character sheet
Age: 20
Occupation: Pirate
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op wo okt 18, 2017 3:21 pmSOPHISTICATED MOOD SWINGS,
MANIPULATED DAY DREAMS


Nieuwsgierig naar waar hij haar heen zou brengen slenterde ze achter hem aan. Haar doorweekte kleding liet een spoor achter op het droge, lichte zand en haar natte haren plakte tegen haar gezicht. Toch mocht ze niet klagen. Deze man had zojuist haar leven gered en wilde haar zelfs meenemen om op te warmen. Hij had haar ook gewoon op het strand kunnen laten liggen na haar weer bij bewustzijn te hebben gebracht. De man stak nog zo'n ding op en bood haar eentje aan. Was dat iets wat alle coole mensen hier deden of zo? Zonder er verder over na te denken pakte ze de peuk aan en volgde zijn voorbeeld, waarna ze enkele keren hoestte voor ze doorkreeg wat ze hier precies mee moest. Gênant weer dit.
Inmiddels leek ze ook de aandacht te hebben getrokken van enkele anderen, die Romeo leek te kennen. Na een opmerking te hebben gemaakt over het aanstaren beval hij ze om twee bekers rum te halen, en tot haar verbazing sprong een van de jongens op om dit te doen. Zouden al deze mannen naar hem luisteren, en waarom dan? Misschien zou ze hem dat later nog wel vragen, of kwam ze er vanzelf wel achter.
Ze werd uit haar gedachten getrokken bij zijn vraag. Tja, wat wilde ze eigenlijk precies weten. Het liefst alles wel. "Zullen we eerst eens plaatsnemen?" Grijnsde ze rillend waarna ze zich voor het kampvuur op de grond liet zakken. Nu de avond viel zorgde die natte kleding toch wel voor een onaangename temperatuur. Eenmaal comfortabel stak ze haar handen uit richting het vuur. De warmte deed haar goed, en meteen voelde ze zich al iets minder ellendig. Haar kleren zouden zo ook wel wat sneller opdrogen. "Dat is beter.'' Mompelde ze zachtjes in zichzelf. "Ik dacht dat men in Rhoynar niet echt gelovig was, maar zijn er meer die in deze god geloven?" Begon ze uiteindelijk nieuwsgierig. Ze had wel honderden vragen, maar ze moest een beetje afremmen voor ze die arme man overspoelde met eindeloze vragen. "Want eh, we zijn op dit moment in Rhoynar, toch?" Vervolgde ze. Dat was in ieder geval wel haar bestemming geweest voor al dit drama. Erg ver kon ze er niet vandaan zijn.


Komende twee weken weinig tot geen posts ivm toetsen.
Nyx | Azra
Drown 4jwLet1
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTVOICE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Drown Empty Re: Drown

op wo okt 18, 2017 9:31 pm


what is dead may never die
Eenmaal aangekomen bij het kamp werden ze begroet door een aantal vrolijk brandende vuurtjes. Uiteraard was hij zich er van bewust dat ze zo op het strand wel heel erg in het oog sprongen, maar niemand was zo dom om een volledige crew aan te vallen. Hij wist ook wel dat hun reputatie momenteel nog niet zo hoog was, maar het grote aantal mannen op het strand hielden overvallers gelukkig wel weg. Er stonden ook wachters langs de rand, en hoewel velen waarschijnlijk al een goeie hoeveelheid drank hadden binnen gegoten, zouden ze sowieso alert zijn. Als piraat moest je nu eenmaal die skills hebben om nog te kunnen functioneren onder invloed. Maar dat kwam altijd wel vanzelf, aangezien rum zowat het standaard drankje was dat werd geconsumeerd op een schip.

Nyx nam zijn peuk aan, al had hij zo het vermoeden dat ze nog nooit gerookt had. Het gehoest dat namelijk gepaard ging met haar inhaleren zei hem genoeg. Hij onderdrukte zijn lach, maar het geamuseerde grijnsje om zijn lippen kreeg hij niet weg. Vervolgens beval hij een jongere crewmember om rum voor hen te fixen, en knikte hij toen ze voorstelde te gaan zitten. Hij plofte naast haar neer in het zand, dicht bij het vuur. Het werd wel koeler nu de zon weg was. Nyx leek ook meer comfortabel nu. "Ik dacht dat men in Rhoynar niet echt gelovig was, maar zijn er meer die in deze god geloven?" Begon het vragenrondje. "Want eh, we zijn op dit moment in Rhoynar, toch?"

”Yup, we zijn momenteel op het eiland Seere, het meest Oostelijke eiland van Rhoynar”, Verduidelijkte hij. Hij had geen idee of ze iets wist over de eilanden hier maar goed, dat ter zijde natuurlijk. ”Maar yeah, de meesten hier zijn ongelovig. Komt omdat ze niet meer zo frequent de zee op gaan. The Drowned God heerst over de zee, en wij hier-“, Hij zwaaide even met zijn arm om de groep vaagjes te beduiden. ”geloven dat the Drowned God ons op deze aarde heeft gezet om te vechten, roven en plunderen”, Greens hij. "Mensen die dus het zeeleven hadden opgegeven voor het comfortabele leven aan land, worden door mijn God eigenlijk automatisch al verstoten. Maar zeelieden zoals wij geloven wel nog in Hem", Vertelde hij verder. Een paar seconden later kwam de jongen van eerder aangelopen en overhandigde hem twee bekers gevuld met het heerlijke drankje. Hij gaf een van de bekers door aan Nyx en nam zelf een stevige slok van de zijne.

Gesponsorde inhoud

Drown Empty Re: Drown

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum