welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Night stalker (Ayana)

op za sep 30, 2017 10:40 pm

T A M L I N ▲
Het was avond, de zon begon te dalen, wat nu vele uren vroeger gebeurde aangezien de zomer voorbij was. Tamlin had vrij, even wat tijd voor zichzelf en zoals wel vaker gebeurde, gebruikte hij zijn vrije tijd om te jagen in het bosgebied van Navarre, of om er gewoon doorheen te trekken. Niet als elf, maar als leeuw, het dier waar hij in veranderde. Als leeuw voelde hij zich sowieso beter, vergat hij het verleden en kwam hij tot rust. Niet dat hij zijn leven vreselijk vond, of dat hij ongelukkig was, maar toch was het zo. Zijn ouders waren gestorven tijdens het gevecht waarbij de huidige koning aan de macht gekomen was. Hierin had Tamlin, die toen een stuk jonger was, laten zien dat hij het waard was om Kings Guard te worden, want zijn ware aard was daarbij omhoog gekomen. Tamlin had de vele maanden, paar jaren er na hard getraind en was daarna tot Kings Guard benoemd. Zo heel erg lang bezat hij deze rang dus nog niet.

Tamlin nam zijn vorm als leeuw aan het trok het beboste gebied in. Zijn helder blauwe ogen scande de schemerige omgeving. Zijn zintuigen stonden op scherp terwijl hij zijn omgeving in zich opnam. Naast dat hij nu op jacht was, was hij ondertussen ook op patrouille. Als er bijzonderheden waren kon hij deze altijd doorgeven aan Thriumph. Zijn massieve poten verplaatsten zich en maakte bijna geen geluid tijdens het lopen. Zijn lange staart zwaaide rustig heen en weer en volgde zijn gespierde lijf. Zijn kop stond laag en zijn oren gespitst terwijl zijn opvallend blauwe ogen, waaraan je kon opmerken dat hij een shapeshifter was, zijn omgeving scande. Het was niet alleen zijn ogen waaraan je kon weten dat hij een shapeshifter was, maar ook het gebied, want hier zouden geen leeuwen van nature leven, naast de bergleeuwen, dan. Tamlin was echter geen bergleeuw. Bij het knappen van een takje kwam Tamlin tot een halt. Hij likte zijn snuit en zijn ogen verplaatsen zich naar waar het geluid vandaan was gekomen. Opdat moment drong de geur van hert zijn neusgaten binnen. Tamlin sloop dichterbij en verstopte zichzelf in het struikgewas. Hij zag een kleintje en een vrouwtje, maar wel volwassen. De ogen van het hert vonden de plek waar Tamlin zich verstopt had tussen de struiken. Zijn eigen helder blauwe ogen waren nu gekruist met de blik van het hert, toch maakte hij geen aanstalten om deze te vangen, ook al zou hij dit nu gemakkelijk kunnen doen. Maar hij had geen honger en waarom zou hij doden als het niet nodig was? Dat was iets waar Tamlin op tegen was, zinloos doden, of het nou een dier of, een mens, een elf, of een ander onschuldig wezen was.
Ayana Ryvain
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 39
IC posts : 25

Character sheet
Age: Immortal (27)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op zo okt 01, 2017 12:47 pm
You're just a mere mortal,
Stuck in a world ruled by immortality.
Navarre was een prima gebied om rond te dolen. Grimmig landschap werd afgewisseld met groene wouden. Het was relatief dichtbij Nymmerwell, maar ze hoefde zich er niet voor in de oerwouden te verschuilen. Hoewel er ook wel wat zat in het op klaarlichte dag rondwandelen door Aztlan. Hoeveel konden ze haar immers maken? Dat was echter iets dat ze voor later bewaarde. Nu was het dit stuk land waar ze rondsloop als een schaduw die steeds maar op een andere plaats verscheen en dan weer wegzonk in de duisternis. Het was avond, de schemering was al begonnen en weldra zou ze door een normaal mens niet zo goed meer worden onderscheiden van de zwarte nacht. Zeker niet in de bossen, waar altijd al vele schaduwen rondhingen. Dat haar ogen haar verraadde als jaguar zijnde maakte haar niet uit. Men mocht weten dat er meer school achter haar katten figuur dan slechts een beest. Hoeveel meer angst boezemde het mensen in wanneer zij een roofdier in de ogen keken en het konden zien nadenken over hoe ze hen te grazen zou nemen. Geen snelle haal naar voren en een beet in de nek, maar een gerichte aanval op een pees die je ervan belet verder te rennen.

Een leeuwengeur was haar neus binnen gekropen. Wetende dat dit een grote kat was die hier evenmin van nature rondzwierf, zette ze koers in de richting van de geur. Shapeshifters konden interessante mensen zijn, af en toe. Eenmaal dichtbij genoeg om meer van de ander te kunnen opmaken, zonk ze weg in een sluiphouding. De leeuw tuurde naar een hert en haar jong, maar deed geen poging hier een maaltijd uit te halen. Misschien was hij er vies van. Zij hield zich vaak ook niet bezig met het jagen van dieren, mensenbloed viel beter in de smaak. Met een krachtige sprong kwam ze tevoorschijn, haar poten uitgestrekt naar het hert, maar haar nagels weggeborgen. Ze tikte het dier aan terwijl deze er in een spurt vandoor ging, haar jong in paniek achter haar aan. Binnen no time waren beide uit het oog verdwenen. Ayana keek opzij. Ze wist zeker dat hij door moest hebben dat zij een shifter was, maar ze liet hem eerst reageren voor ze zelf een woord zou spreken.

NOTES ©️️


Night stalker (Ayana) 317Y84J
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op zo okt 01, 2017 1:31 pm

T A M L I N ▲
Je had verschillende soorten shapeshifter. Shapeshifters die meer dier waren dan een menselijk wezen, shapeshifters die zelfs vergeten waren dat ze van oorsprong een menselijk wezen waren en shapeshifters die hun menselijkheid niet vergaten. Tamlin was het laatste soort shapeshifter, al was altijd wel aan hem te merken dat er een katachtig wezen onder zijn huid verschool. Toch vond hij het aannemen van zijn katachtige vorm fijn. Het voelde vrij en zorgeloos en hij kon zich even helemaal afzonderen van alle drukte om hem heen. Er was één stuk gebied in Navarre die Tamlin vermeed, The Ash Forest. De plek waar zijn ouders waren omgekomen, verbrand tot op het bot. "The Great Burning," was een gebeurtenis die Tamlin nooit zou vergeten, een gebeurtenis die af en toe zijn nachten teisterden.

Nu waren zijn ogen gericht op een hertenpaar. Een moeder en haar jong. Het was maar de vraag of de jong het zou redden, aangezien winter op de loer lag. Dan hing het er maar net vanaf of de herten nu ook naar het zuiden zouden gaan trekken, of niet, waarbij de vraag gesteld kon worden of het herten jong zo'n reis zou overleven. Hoe dan ook, Tamlin viel niet aan. Iemand anders had daar echter een ander idee bij. Een zwarte katachtige, een zwarte Jaguar om precies te zijn, schoot uit het struikgewas en sloeg met haar poot tegen de moederhert aan. Tamlin vernauwde zijn felblauwe ogen en stapte vervolgens instinctief naar voren. Niet omdat de Jaguar, beter gezegd, shapeshifter de herten had verjaagd, maar omdat ze zo naar voren was gesprongen. Zij had hem overduidelijk eerder opgemerkt. Tamlin hief zijn kop en stapte naar voren, uit zijn schuilplaats. Er volgde een knikje ter begroeting naar de vrouwelijke Jaguar met de helder blauwe ogen. "Wat een performance," merkte Tamlin kalm op terwijl hij zijn blauwe ogen over haar lijf heen liet glijden. Een Jaguar, dit hield in dat ze van oorsprong uit Nymerwell kwam. Wat deed iemand uit Nymerwell hier? Moest hij zeggen dat de geur van Nymerwell nauwelijks bij haar aanwezig was.
Ayana Ryvain
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 39
IC posts : 25

Character sheet
Age: Immortal (27)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op zo okt 01, 2017 10:16 pm
You're just a mere mortal,
Stuck in a world ruled by immortality.
Hij was zijn tong niet verloren, zoals sommige wel eens deden wanneer ze iets deed wat niet compleet verwacht werd. De shifter sprak haar op kalme toon aan over haar actie van net. Een moment keken ze elkaar slechts aan. Als hij een beetje had opgelet tijdens geschiedenislessen of die over verre culturen, dan moest hij weten dat ze oorspronkelijk uit Nymmerwell moest komen, maar lang niet iedereen was op de hoogte van hoe de wereld in het regenwoud in elkaar zat. "Ik zag je kijken, geen katten kriebels om op je prooi te springen?" vroeg ze hem op luchtige toon. Ayana ging zitten op haar plek en gaf een korte lik over de donkere vacht op haar borst alvorens weer op te kijken naar de andere grote kat. Shifters waren vaak een volk apart. In Nymmerwell was het iets dat als gewoon werd gezien, iets dat aangespoord werd, maar ze was op plekken in de wereld geweest waar het allemaal niet zo vanzelfsprekend was. Bovendien had ze in al haar jaren genoeg anderen ontmoet die hun lichaam konden omvormen. Ze vroeg zich af wie ze nu voor zich had. "Ooit echte leeuwen gezien?"

NOTES  ©️️


Night stalker (Ayana) 317Y84J
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op di okt 03, 2017 1:38 am

T A M L I N ▲
Tamlin werd niet makkelijk verrast. Misschien was dat omdat hij het één en ander al had mee gemaakt, misschien was het ook gewoon omdat Tamlin zich niet liet belemmeren door wat als normaal werd beschouwd. Want niks was normaal en hij had nog lang niet alles mee gemaakt of gezien en dat ging niet gebeuren ook. Nog nooit had Tamlin een Jaguar Shapeshifter gezien, hij had er wel van gehoord. De elf was opgegroeid in het kasteel van D'auvignon en daar had hij alle nodige lessen gevolgd. Zo was er een gnome geweest die hem had verteld over Nymmerwell en haar wezens, de veel voorkomende magie was bijvoorbeeld Shapeshifting. Bij de woorden van de Jaguar grinnikte Tamlin even. "Nee, mijn kattenkriebels waren niet aanwezig," reageerde Tamlin. De volgende vraag die ze hem stelde liet hem met zijn kop schudden. "Nee, tenzij bergleeuwen mee tellen," bromde de goudachtige leeuw als antwoord met een grijns. "Noch een jaguar," vervolgde hij. "Ik neem aan dat jij afkomstig bent van Nymmerwell?" Vroeg Tamlin vervolgens, al was het meer een opmerking dan een vraag. Tamlin was benieuwd wat een wezen uit Nymmerwell in Navarre zocht. Wie wist leefde ze hier nu, was ze verhuisd om het één of ander. Voor wat hij wist was het volk van Nymmerwell een geval apart. Al waren de meeste volkeren wel een geval apart, naar zijn mening.
Ayana Ryvain
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 39
IC posts : 25

Character sheet
Age: Immortal (27)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op di okt 03, 2017 5:40 pm
You're just a mere mortal,
Stuck in a world ruled by immortality.
Hij had niet zoveel last van de onbekende instincten die soms met een ander lichaam mee leken te glippen. Er waren gevallen van mensen die zich er compleet aan over gaven, die meer dagen spendeerde als dier dan als mens. Hij was er duidelijk geen van. Zij zelf? Zij had in haar andere vorm al instincten die haar naar de nek van een onoplettend slachtoffer leidde, daar was geen zwarte kat voor nodig. "Wat jammer nu, de jacht kan zeer opwindend zijn," merkte ze op, haar groene ogen nog altijd op de leeuw gericht. De leeuw die haar vertelde dat hij nog nooit een echte leeuw noch jaguar had gezien. Iemand die nog niet zo ver had gereisd in zijn leven. Hij concludeerde dat ze uit Nymmerwell moest komen, vanwege het dier dat ze representeerde. "In een ver verleden, ik zie dat je je huiswerk gedaan hebt als het om de andere landen gaat," antwoordde ze, ook al was het niet zozeer een vraag geweest. Ze ontkende nooit dat ze oorspronkelijk uit Nym kwam, maar af en toe zorgde het nog altijd voor een zure nasmaak in haar mond. "En jij? Navarre, zonder gereisd te hebben of enkel niet zo ver?"

NOTES ©️️


Night stalker (Ayana) 317Y84J
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op di okt 03, 2017 11:01 pm

T A M L I N ▲
Alle katachtigen joegen. De kleinste katten tot de grootste tijgers. Het zat in hun instinct en ze hoefden er niet over na te denken. Tamlin had die instincten ook, maar had ook het verstand van een elf. Dit in combinatie zorgde er voor dat hij er nog over na ging denken voor hij zijn klauwen in de huid van een ander dier zou slaan. Had hij het nodig? Was het een zinnige dood? Soms liet Tamlin zich wel eens helemaal mee gaan met zijn katachtige instincten. Vooral wanneer hij kwaad was en zich moest afreageren. Want ja, Tamlin kon een mannetje zijn die zijn woede niet onder controle zou hebben. Daarvoor hoefde hij alleen al terug te denken aan één grote gebeurtenis in zijn leven. Een gebeurtenis waarbij Lucien, zijn broer, zijn oog was verloren.
Tamlin liet weer een laag gegrinnik horen. "Dat kan het zeker, waarom liet jij die herten dan gaan?" Vroeg Tamlin terug. Hij wilde wel meer weten over deze Shapeshifter uit Nymmerwell. Wie wist had ze wat interessante informatie wat interessant kon zijn voor The King. Daarom gaf hij ook de reactie over haar afkomst, aangezien de veranderen kon in een Jaguar. En zoals niet anders kon, had Tamlin gelijk. Ze vertelde hem dat hij zijn huiswerk gedaan had, waarop Tamlin toch even geamuseerd snoof. "Hoe meer kennis, hoe beter, of niet?" Reageerde Tamlin dan ook. Vervolgens vroeg de vrouwelijke Jaguar naar hem en schudde Tamlin met zijn massieve kop. ""Geboren en getogen," bromde hij als antwoord. "En ben inderdaad niet buiten de grenzen van Navarre geweest," ging hij verder. Hij zei nog niet dat hij King's Guard was. En dat klopte, zelfs als King's Guard zijnde was Tamlin nog niet buiten de grenzen van Navarre geweest. King Thriumph had hem nog niet mee genomen, maar dat zou vast nog wel eens gebeuren in de toekomst. "Wat heeft jou naar Navarre gebracht?" Besloot Tamlin vervolgens te vragen, oprecht nieuwsgierig.
Ayana Ryvain
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 39
IC posts : 25

Character sheet
Age: Immortal (27)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op wo okt 04, 2017 6:06 pm
You're just a mere mortal,
Stuck in a world ruled by immortality.
Hij was het met haar eens dat de jacht opwindend kon zijn en vroeg haar waarom ze de herten dan had laten gaan. Scherp. "Ik kan jagen wanneer ik wil op wat ik maar wil, maar ik kom niet iedere dag een leeuw tegen in Navarre," merkte ze op. Bovendien joeg ze veel liever op mensen, maar dat feit liet ze voor nu nog even achterwegen. Ze wist immers niet hoe deze leeuw daarop zou reageren. Ze wilde hem niet nu al afschrikken, net nu hij haar rustig feiten vertelde over zijn leven. Dat zou zonde zijn, want zij en de anderen deden immers zaken door van anderen te weten wat hun verlangens waren en daarop in te spelen.

"Naar mijn mening is kennis zelden een negatief iets," antwoordde ze. Hij bleek inderdaad in Navarre te zijn geboren en opgegroeid zonder ooit eens over de grenzen te trekken. Voor iemand als hem was het misschien moeilijk te bevatten waarom je jouw thuisland zou achterlaten zoals zij in zekere zin had gedaan. Er werd haar dan ook gevraagd wat haar hier had gebracht. Ze liet een zachte "Hmm," horen terwijl haar mondhoeken iets op krulde. "Navarre is.. interessant, zowel in landschap als in degene die over dat landschap regeert," vertelde ze hem. Hij kon daar zelf van maken wat hij wilde. Het was geen leugen.

NOTES  ©️️


Night stalker (Ayana) 317Y84J
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op vr okt 06, 2017 8:54 pm

T A M L I N ▲
Tamlin kreeg een soort onbehaaglijk gevoel bij deze vrouwelijke Jaguar. Opnieuw merkte hij iets op wat hij niet vertrouwde, maar hij probeerde niks te laten merken. Hij stelde de vraag waarom zij de herten dan had laten gaan, waarop zij antwoordde dat ze kon jagen op wat ze wilde, wanneer ze wilde en dat ze niet elke dag een leeuw tegenkwam in Navarra. Fair point. "Dan voel ik me vereerd dat mijn aanwezigheid boven het jagen gaat," besloot hij te reageren en krulde zijn mondhoek wat op.
Kennis was zeker geen negatief iets. Hoe meer hoe beter, geloofde Tamlin Spring maar wat graag. Daarom vroeg hij ook naar wat deze Jaguar hier bracht in Navarre. Het antwoord die ze gaf zorgde er voor dat zijn ogen wat strakker gingen staan. Oké, ze vond de gene die over dit land heerste dus interessant. Thriumph Medici. "Het gebied is zeker interessant, heeft er iets gezorgd dat jouw interesse in Nymmerwell is weg gevallen?" sprak Tamlin vervolgens. Ja, als ze hier was gekomen omdat het gebied interessant was, moest er iets zijn wat Nymmerwell zelf minder interessant had gemaakt. "En wat precies vind je zo interessant aan de gene die over dit land heerst?" Vroeg hij vervolgens. Nu was Tamlin de gene die de vragen stelde. Tamlin sloeg zijn staart langs zijn massieve leeuwen poten en strekte zijn rug een beetje. Hij was zeker benieuwd naar meer over deze Jaguar. Ten eerste omdat ze Nymmerwell verlaten had en nu hier leefde. Ten tweede omdat ze zijn koning interessant vond en ten derde, ze had iets om haar heen wat hij maar wat graag wilde uitpluizen. Oh wat kon nieuwsgierigheid een gevaarlijk iets zijn.
Ayana Ryvain
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 39
IC posts : 25

Character sheet
Age: Immortal (27)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op di okt 24, 2017 10:36 pm
You're just a mere mortal,
Stuck in a world ruled by immortality.
Hij was vereerd dat zijn aanwezigheid boven het jagen stond. Als hij eens wist dat ze liever op mensen joeg dan op een paar domme hertjes die haar pad kruiste. Er werd haar gevraagd of er iets was waardoor Nymmerwell, waar ze oorspronkelijk vandaan kwam, minder interessant was geworden in haar ogen. "Men kan niet zijn complete leven in een gebied blijven dwalen, naar mijn mening. Bovendien zijn de mensen in Nymmerwell erg kortzichtig, niet mijn volk," vertelde ze, een harde ondertoon haar stem binnen sluipend. De afgunst hield ze zelden volledig verborgen. Gaar grijns keerde terug toen hij vroeg over degene die over Navarre heerste. "Ah, Thriumph, is een goede zakenpartner," merkte ze op. Ze vroeg zich af of hij door zou vragen, ze wilde dat hij door vroeg. "Ben je goed bekend met de Medici's?"

NOTES  ©️️


Night stalker (Ayana) 317Y84J
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op zo jan 14, 2018 3:59 pm

T A M L I N ▲
Natuurlijk was zijn reactie enigszins sarcastisch geweest. Hem maakte het niet zoveel uit dat zijn aanwezigheid boven het jagen ging. Toch was hij wel tevreden, want deze shapeshifter leek hem nogal interessant. Ten eerste omdat het een shapeshifter uit Nymmerwell was en ten tweede omdat ze de heerser van Navarre interessant leek te vinden. Haar mening over Nymmerwell zorgde er voor dat hij even zijn brede schouders ophaalde. "Ja, het is te horen dat je geen fan van ze bent," reageerde hij dan ook, duidend naar haar opvallende ondertoon, waardoor hij dan ook de indruk kreeg dat er veel meer achter zat dan dat wat ze net had uitgesproken. Maar dat waren zijn zaken niet. Hij was er bekend mee dat het volk van Nymmerwell nogal bijzonder was, om het zo te noemen. Maar zo was het volk van bijvoorbeeld, Falkreath, ook bijzonder. Ruige manier van leven, elkaars dorpen en steden plunderen, en ga zo maar door. Het moest ook maar net jouw manier van leven zijn. Tamlin kende alleen de verhalen, maar meer ook niet.  Pas toen ze op zijn vraag over 'de heerser van Navarre' in ging had ze echt zijn aandacht te pakken, al probeerde hij dat niet al te opvallend te uiten, of eigenlijk helemaal niet te uiten. Maar met interesse tonen was niks mis, leek hem althans. "Ik ben redelijk bekend met de Medicis," sprak Tamlin naar waarheid. "Niet om brutaal te zijn, maar wat maakt King Thriumph een goede zakenpartner?" Vroeg Tamlin vervolgens, waarna hij kort zwaaide met zijn staart en geïnteresseerd naar de black jaguar keek.
Ayana Ryvain
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 39
IC posts : 25

Character sheet
Age: Immortal (27)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op wo jan 31, 2018 6:44 pm
You're just a mere mortal,
Stuck in a world ruled by immortality.
Hij merkte op dat het duidelijk was dat ze geen fan was van Nymmerwell, waarop ze slechts een instemmende "Hmm," liet horen. Understatement, maar dat was geen verhaal voor vandaag. Misschien, als deze leeuw interessant genoeg bleek en dat ook bleef, dat hij ooit flarden mee zou krijgen van waar haar afgunst uit stamde. Misschien. Ze had zijn aandacht te pakken met het onderwerp Thriumph. Hij was bekend met de familie, ze vroeg zich af hoe bekend, en hij wilde maar al te graag weten waarom de koning zo'n goede zakenpartner was. Haar mondhoeken krulde nog iets meer op. "Een goede zakenpartner maakt goede deals, die voor beide partijen interessant zijn," legde ze uit. Er was geen koninkrijk in Fallen Skies waar ze zo makkelijk haar ding kon doen als hier, hetzelfde gold voor de andere twee. In ruil daarvoor hadden ze enkel iemand bescherming hoeven bieden. Het maakte haar niet veel uit wat stervelingen onder elkaar veroorzaakten, noch boeide dat Avanti of Achilles. Het was voor hen een simpele taak geweest aangezien geen van hen emotioneel geïnvesteerd was in wat er met de mensen van Navarre gebeurde.

NOTES  ©️️


Night stalker (Ayana) 317Y84J
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op wo jan 31, 2018 8:34 pm

T A M L I N ▲
Tamlin bleef een soort van beleefd, gewoon om op die manier misschien meer informatie bij haar weg te trekken. Want hoe deed je zoiets onopvallend? Niet al te nieuwsgierig overkomen, maar wel geïnteresseerd, niet opdringen, maar wel voldoende informatie krijgen. Vooral nuttige informatie. Misschien was zakenpartner al voldoende en hoefde hij enkel nog achter haar naam zien te komen. Haar antwoord was meer de definitie van een ‘goede zakenpartner’ dan een echt antwoord op zijn vraag. Maar goed, als ze die niet wilde beantwoorden, kon hij er beter niet meteen op in gaan. “Dat klopt zeker,” besloot hij dan ook te reageren. “Ik besef me trouwens dat ik me nog niet heb voorgesteld,” sprak hij vervolgens en trok zijn lippen op tot een glimlach. “Tamlin Spring is de naam,” sprak hij vervolgens. Meteen vroeg hij zich af of ze wist dat één van Thriumph’s Kings Guard de naam Tamlin Spring droeg, maar hij zou zich er niet druk om maken. “En wat is de jouwe, als ik vragen mag?” Hij hield zijn blik neutraal, alles aan hem bleef neutraal en hij wachtte rustig haar antwoord af. Thriumph, zakenpartners en haar naam, eens zien of er dan een bel zou gaan rinkelen. En anders had hij gewoon weer een vraag voor de koning zelf.
Ayana Ryvain
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 39
IC posts : 25

Character sheet
Age: Immortal (27)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

op za apr 07, 2018 6:07 pm
You're just a mere mortal,
Stuck in a world ruled by immortality.
Hij sprong over van haar connectie met Thriumph, naar het feit dat hij zichzelf nog niet had voorgesteld. De leeuw was Tamlin Spring en Ayana wist dat hij bij de Kings Guard hoorde van naam, meer ook niet. Al kon ze daar momenteel bij optellen dat hij een shapeshifter was die in een leeuw kon veranderen. Natuurlijk werd er ook naar haar gevraagd en ze vroeg zich af of hij dadelijk naar Thriumph zou draven om hem eens te vragen of hij een Ayana Ryvain kende en wat voor persoon dat wel niet was. Haar lippen krulde opnieuw wat op bij de gedachte. "Ayana Ryvain, aangenaam," stelde ze zichzelf op haar beurt op. "Ik denk dat die naam wel een klein belletje doet rinkelen bij je koning," voegde ze er nog aan toe.

NOTES  ©️️


Night stalker (Ayana) 317Y84J
Gesponsorde inhoud

Night stalker (Ayana) Empty Re: Night stalker (Ayana)

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum