welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

Re: Night we met

op za okt 14, 2017 8:07 pm
NIGHT WE MET

Aan de andere kant, was het maar de vraag of ze hem binnen zou laten. Normaal gesproken was het niet vanzelfsprekend dat het normale volk bij een Lady of Lord mocht komen. Gelukkig leek Lady Freyja daar geen problemen mee te hebben. Niet alleen was ze bereid om zijn restgroentes te kopen, maar hij zou ook toegelaten worden in de Hall zodat hij de goederen kon afleveren. Hij knikte vriendelijk. ”Komt goed Lady Freyja,” sprak hij. Hij zou nu terugkeren naar zijn kraam en paard om zijn spullen bij elkaar te rapen. ”Dan kom ik het zo langsbrengen,” liet hij haar weten, waarna hij in de richting vertrok van zijn kraam. Vandaag was en geluksdag. Niet alleen was hij uitverkocht, maar hij mocht zo meteen ook naar de Hall of Hillerod.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: Night we met

op zo okt 15, 2017 2:08 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Het enige wat ze nog qua reactie gaf was een knikje met haar hoofd, waarna ze toekeek hoe hij zich omdraaide en vertrok, hoogstwaarschijnlijk om zijn groentes bij elkaar te schrapen en naar haar kasteel te brengen. Ze wenkte de twee mannen die haar eerder vergezeld hadden, haar wachters, en liep met hen terug in de richting van haar kasteel.

Waarom ze zo plotseling had besloten om een wildvreemde binnen te laten in haar hal wist ze niet, maar ze wist wel dat ze het niet erg vond om de ander nog een keer te zien. Hij was niet van hier, wat betekende dat hij waarschijnlijk niet lang meer zou blijven omdat ze zijn groentes op had gekocht. De kans was er dat hij weer naar de hoofdstad zou vertrekken voordat de winter viel. Ergens vroeg ze zich af waarom het haar überhaupt zoveel kon schelen, en een antwoord erop wist ze niet direct.

- topic uit
notes: none
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum