welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

For the people who do not know me...

op zo okt 01, 2017 1:33 am
Voor de mensen die mij niet kennen, hallo ik ben Nathalie, afgekort als Nath. Mensen die ook op Warrior Cats zitten, zullen mij wel kennen en sommigen ken ik van andere RPG's in t verleden. Ik ben 20 jaar oud, ik zit nu op het VAVO (Voorgezet algemeen volwassenen onderwijs, yipee), want in het verleden zijn scholen nogal mis gegaan bij mij. Hier heb ik afgelopen jaar eindelijk mijn VMBO-TL diploma gehaald en ik vond dit niet genoeg dus ben dit jaar begonnen op een twee jarig HAVO traject. Ik doe het NG profiel met de vakken Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A en maatschappijleer. Dat lijkt rustig, maar per vak zijn het wel de bovenbouw jaren in één examen jaar, dus ik kan gerust zeggen dat ik gewoon 8 vakken heb voor het gemak.
Ik beoefen de sport karate, dit doe ik nu zo'n zeven jaar. De bedoeling is dat ik in Novemeber voor mijn gele band (6de graad) ga. Nu heb ik dus de blauwe band met een zwarte streep wat 7de graad inhoudt. (1ste graad is t hoogst in de kleuren banden, dan heb je dus de bruine band met een zwarte streep, hierna komt 1ste dan, zwarte band, om een indicatie te geven van hoe hoog ik ongeveer zit. Niet heel hoog dus). Ik deed wedstrijden, maar nu even niet. Misschien in april, mits het goed gaat met mij en school.
Verdere hobby's zijn boeklezen, (A Court of Thorns and Roses serie is mijn favoriet), serie kijken (GoT above all <3), films kijken (I love Marvel), RPG's of course en nog meer sporten, al heb ik daar geen tijd voor. Mijn leven bestaat momenteel erg uit huiswerk maken .
Ik heb ook huisdieren, vijf katten en twee ratten. Van de katten één zwarte poes genaamd Kyra en vier kater, de rode gebroeders Idris en Rogan en de twee half maine coontjes Plukkie en Artos. Plukkie heet zo omdat hij eigenlijk naar iemand anders zou gaan en hem zo noemde, maar dat ging niet door, maar ondertussen noemde we hem wel zo zodat hij naar die naam zou luisteren. Agja, hij is wel een echte Plukkie. Mijn twee ratten heten Feyre an Leia, Feyre is een huskie rat, begint nu meer wit te zijn dan huskie en Leia is een mooie marter rat.

And this is me:
[

Nog vragen? haha.

x Nath
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum