welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Marieke
Aantal berichten : 7
IC posts : 0

Character sheet
Age: 26
Occupation: Baker
Residence : D’auvignon
Profiel bekijken

Hopeful Days [RPG]

op zo okt 01, 2017 10:38 am
Vol ongeloof kijk je naar de brief in je handen, je hebt deze al zo vaak opnieuw gelezen nadat hij eerder vandaag bij je bezorgt werd maar nog steeds kun je nauwelijks geloven wat ermee bedoeld wordt. Je bent uitgekozen als een Ultimate voor Hope's Peak Academy. De enige echte Hope's Peak Academy heeft JOU uitgekozen vanwege je talent, hoe cool is dat?

Hopeful Days is een school RPG forum geïnspireerd door de game- en animeserie Danganronpa. In tegenstelling tot de Danganronpa serie zelf, is dit voornamelijk een alledaagse school RPG gefocust op een andere vestiging van Hope's Peak Academy.

What will your Hopeful Days be like?
Thanks Sarah!
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum