welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Alluci Littlewood
Member
Real name : Marieke
Aantal berichten : 7
IC posts : 0

Character sheet
Age: 26
Occupation: Baker
Residence : D’auvignon
Profiel bekijken

Hopeful Days [RPG] Empty Hopeful Days [RPG]

op zo okt 01, 2017 10:38 am
Vol ongeloof kijk je naar de brief in je handen, je hebt deze al zo vaak opnieuw gelezen nadat hij eerder vandaag bij je bezorgt werd maar nog steeds kun je nauwelijks geloven wat ermee bedoeld wordt. Je bent uitgekozen als een Ultimate voor Hope's Peak Academy. De enige echte Hope's Peak Academy heeft JOU uitgekozen vanwege je talent, hoe cool is dat?

Hopeful Days is een school RPG forum geïnspireerd door de game- en animeserie Danganronpa. In tegenstelling tot de Danganronpa serie zelf, is dit voornamelijk een alledaagse school RPG gefocust op een andere vestiging van Hope's Peak Academy.

What will your Hopeful Days be like?
Thanks Sarah!
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum