welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Marieke
Aantal berichten : 7
IC posts : 0

Character sheet
Age: 26
Occupation: Baker
Residence : D’auvignon
Profiel bekijken

Hopeful Days [RPG]

op zo okt 01 2017, 10:38
Vol ongeloof kijk je naar de brief in je handen, je hebt deze al zo vaak opnieuw gelezen nadat hij eerder vandaag bij je bezorgt werd maar nog steeds kun je nauwelijks geloven wat ermee bedoeld wordt. Je bent uitgekozen als een Ultimate voor Hope's Peak Academy. De enige echte Hope's Peak Academy heeft JOU uitgekozen vanwege je talent, hoe cool is dat?

Hopeful Days is een school RPG forum geïnspireerd door de game- en animeserie Danganronpa. In tegenstelling tot de Danganronpa serie zelf, is dit voornamelijk een alledaagse school RPG gefocust op een andere vestiging van Hope's Peak Academy.

What will your Hopeful Days be like?
Thanks Sarah!
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum