welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Ellie
Member
Real name : Loïs
Aantal berichten : 18
IC posts : 7

Character sheet
Age: 15
Occupation: Thief
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Devil's Grip

op zo okt 01, 2017 11:45 am
Dig up the bones,
but leave their soul alone
Via een veranda was ze op het dak geklommen van één van de huizen die dicht aan het water stonden. Een zoute bries prikte in haar neus, maar ze vond het prima zo. Het was rustig hier. De luide stemmen die in het drukke gedeelte van de stad bevonden waren afgestorven, en het enige wat ze nog hoorde was het zachte geluid van de krekels, en het klotsen van het zeewater, dat tegen de stenen aanlegplaats en vele boten aankwam. Ze voelde zich op haar gemak, en ging op haar rug liggen, zodat ze naar de sterren kon kijken. Ze volgde de patronen met haar vinger, waarbij ze één oog dichtkneep. Een gaap rolde over haar lippen heen. Ze werd moe. Ze twijfelde of ze hier wilde blijven liggen, of zich toch verplaatsen naar een plek waar ze niet vanaf kon vallen en haar nek kon breken. Ze besloot toch maar voor het laatste te gaan, hoe graag ze deze rustige atmosfeer ook niet verlaten wilde. Ze duwde zichzelf overeind via haar ellebogen, en liet zichzelf vanaf het dak naar beneden zakken, terug op de veranda en zo weer op de grond. Ze keek even snel achterom, maar de bewoners van het huis merkten niets. Een druppel viel op haar schouder, en met een frons keek ze op. Meerdere druppels volgden en voor ze het wist was er een zachte regenbui ontstaan. Een donderslag weerklonk door de stille avond heen nadat een flits alles voor een seconde oplichtte. Een ril ging door Ellie's lichaam heen en ze keek om zich heen, op zoek naar een plek waar ze kon schuilen. Onder de veranda's kon niet, want als een eigenaar erachter kwam.. Dus begon ze maar te lopen, dichter naar de stad, omdat hier meer kans was dat er bruggen waren waaronder ze kon zitten.
Rhoynar - Brightwater Keep - 1st Achilles
Achilles
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 74
IC posts : 33

Character sheet
Age: Immortal (35)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Devil's Grip

op zo okt 01, 2017 9:16 pm

Only in their last moments
one shows his true nature


Het had hem bijna onmogelijk geleken. Maar ze leek er toch zo sprekend op. Het was frustrerend, ze was jonger dan hij gedacht had. Maar misschien waren zijn herinneringen van hun laatste ontmoeting dan ook wel weer zo ver vervaagd dat hij zich niet meer kon herinneren wanneer dit precies was geweest. Zijn leven, zijn ziel, zijn vrouw, zijn kind zijn beschermelinge. Zijn bloed en vlees. Het was van hem, zij was van hem en nu hij haar hier zag zou hij haar niet laten gaan. Dus zat hij voorover gebogen in de schaduwen, zijn zwarte ogen op haar gericht houdende terwijl zijn handen trilde van verlangen. Het verlangen borrelde altijd zo veel erger weer omhoog als hij haar gevonden. Of tenminste dacht dat hij haar had gevonden. Maar dit was haar, het kon niet anders, het mocht niet anders.

Regen begon neer te druppelen maar de man voelde het nieteens. Al zijn zintuigen gefocust op het meisje dat een onderdak zocht. En nog eens zo vlakbij waar hij zijn kamp op had gezet. HEt was te mooi om waar te zijn. In stilte kwam hij overeind, zijn cape achter zich aan slepende terwijl hij haar kant op liep. Een enorme gestalte achter zo'n klein meisje aan trekkende zonder een geluid te maken. Pas toen hij haar bijna passeerde liet hij zichzelf kenbaar maken aan haar. "Zou je niet naar huis gaan kind." Sprak hij koud, zijn stem bijna niet recht weten te houden van het entausiasme dat door zijn aderen stroomde. Recht staarde hij haar aan, een iet wat nerveuse lach op zijn lippen die door ieder fatsoenlijk mens als gestoord en gevaarlijk zou worden gezien.
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum