welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Ryrvadi Vinmongan
Member
Real name : Lilith
Aantal berichten : 35
IC posts : 7

Character sheet
Age: 25 summers
Occupation: Trade & Fishing
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Uprising sun Empty Uprising sun

op zo okt 01, 2017 11:51 am
Het was heet. De zon schroeide bijna door haar dunne kleren. De grond onder haar voeten verdroogde en ze zag voor zich een land vol barsten. Al goed dat ze in de ochtend was vertrokken om straks terug in de avond weer terug te komen. Het koelde namelijk goed af in de nacht en in de ochtend viel het nog mee. Nu was het pal op de middag en ging zijn bijna dood van de dorst. Hopelijk kwam ze snel bij Archeon aan, dan hoefde ze deze hitte niet meer zo te dragen. Ryrvadi knipperde met haar ogen. Ze had een schim gezien in de trillende lucht. Misschien was het wel zo een verschijning... ze was even de naam kwijt. Toch leek de schim bij elke stap meer en meer op een mens. Dat kon toch niet een waanbeeld zijn?

+ Adeline Blackfyre & OpenUprising sun A3JuhKD
My soul is full of longing, for the secret of the sea,
and the heart of the great ocean, sends a thrilling pulse through me  .
Adeline Blackfyre
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 28
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Adventurer
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Uprising sun Empty Re: Uprising sun

op zo okt 01, 2017 11:35 pm
wore her scars as her best attire
A stunning dress made of hellfire
De woestijn was verdomd warm, nu wist ze weer waarom ze er een hekel aan had om naar Archeon te reizen. Je moest altijd door die bloedhete woestijn om bij de hoofdstad van Valyria aan te komen. Adeline had het al eens eerder gedaan, een paar jaar geleden, en had zich sinds dien niet meer in de woestijn gewaagd.

Haar paard had het er zwaar mee, het arme ding. Echter was het wel een doorzetter en daardoor slofte ze nu naast haar paard mee. Het zou nog een klein uurtje lopen zijn, op dit tempo dan tenminste. Haar witte, dunne kleding waren goed uitgekozen voor deze weersomstandigheden. Ze had een stuk dunne stof voor haar gezicht zodat deze haar neus en mond beschermde van opstuivend zand. Iets verderop zag ze plotseling iemand, en die iemand zag eruit alsof ze het zwaar had. Ze haalde de doek een beetje voor haar mond vandaan zodat ze duidelijk kon praten. "Hey there, are you alright?" vroeg ze, net hard genoeg voor de ander om te horen.
notes: none
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum