welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Don't Save Her

op zo okt 01, 2017 4:45 pmI DREAM OF YOU IN BOTH WORLDS


Haar laatste paar dagen in D'Auvignon waren aangebroken en ze was er kapot van. Er leek zich een contstante knoop in haar maag te bevinden en ze voelde zich de hele tijd misselijk. Het idee dat ze in haar eentje op een schip zou stappen, richting de hoofdstad van Fallen Skies, maakte haar doodsbang. Ze had nog nooit voet gezet buiten D'Auvignon en nu werd ze praktisch verscheept naar de andere kant van de wereld. Met de tijd die ze nog had, probeerde ze zo veel mogelijk tijd door te brengen met haar vriendinnen, broertje en zusjes. Het was een vaag idee dat ze ze wellicht nooit meer zou zien.

De rest van haar tijd besteedde ze buiten, genietend van de stad waar ze zo veel van hield. Ze liep door de straten en bezocht de altijd drukke markten. Ze haalde haar handen over de stenen waar de grote muur uit bestond die haar al die tijd veilig had gehouden. Ze keek vanaf de kliffen over de zee, waar ze weldra zelf over zou varen. Het maakte haar alleen nog maar misselijker. Op dit moment liep ze voor de zoveelste keer over de markt. Ze probeerde het gezicht van iedere koopman te onthouden, hopend dat ze een aantal van hen ook tegen zou komen in Archeon. Wellicht zou ze zichzelf er iets meer door thuisvoelen. Met haar hoofd zat ze overal en nergens, en dat was te zien ook. Onbewust was ze naar een of andere taveerne gelopen en even overwoog ze om er daadwerkelijk iets te gaan drinken. Iets dat ze nog nooit gedaan had. Maar voor alles een eerste keer, toch?

OOC; Helios eerst.

avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op ma okt 02, 2017 8:26 pm
You think you can defeat me?
Zijn vingers gleden langs de stenen muur van een van de gebouwen binnen de stad van Navarre. Een plek die hij waarschijnlijk helemaal kende. Ieder hoekje, ieder huis, iedere plek. De man was hier opgegroeid, geboren zelfs. Hij had hier zowel goede en slechte herinneringen gemaakt. Goede herinneringen zoals het ontmoeten van de beste vrienden die hij ooit had kunnen bedenken, zoals Scott en Lydia, maar ook dingen zoals de dag dat hij zichzelf kwijtraakte aan de duisternis van zijn magie. Het had hem overgenomen, beetje bij beetje, en zijn vrienden hadden geprobeerd het te stoppen. Maar het had nooit gelukt en diep van binnen wenste de jongen dat ze hem nooit hadden proberen te helpen. Dat ze direct bij hem uit de buurt waren gegaan. Want dankzij zijn toedoen was een van hen nu dood, en waarom? Omdat zijn duistere kant zich in het hoekje gedreven voelde, bedreigd voelde en er een einde aan wilde maken. Aan zijn vrienden. Hij was vlak na dat moment weggegaan. Ver weg. Naar een van de meer afgelegen plekken binnen Navarre. Sindsdien had hij zijn vrienden ook niet meer gezien. Hij hoopte ze nooit meer te zien, zelfs.

Opeens vielen zijn ogen op een meisje. Ze leek er duidelijk niet echt bij te zijn, haar hoofd zat ergens anders. Een wenkbrauw schoot kort omhoog en de jongen besloot achter haar aan te lopen. Te zien wat hetgeen was wat haar zo afwezig hield - hij had toch niet veel beters te doen. De man had gehoopt dat ze hem onderweg wel zou opmerken, maar haar hoofd zat ergens anders. Ze leek iedere verkoper, iedere man in de markt, in zich op te nemen en uiteindelijk leken haar benen haar te brengen naar een taverne. Toen ze naar binnen stapte bleef Helios even stilstaan, verbaasd om het feit dat ze daarheen was gegaan. Wat moest een meisje zoals haar, in een plek zoals dit? Hij besloot haar uiteindelijk achterna te lopen en zonder pardon trok hij de stoel die voor haar stond naar achteren, om daar vervolgens zijn achterwerk op neer te pleuren. "If you don't mind?" Zei hij, een lichte scheve glimlach op zijn gelaat. Desondanks dat het leek als een vraag, zou hij een 'nee' niet waarderen. Hij zat toch al en hij was niet bepaald van plan om op te staan. Zijn ogen haakten zich in de blik van de vrouw. "You seem rather absent, mind telling me why?" Op de een of andere manier vond hij het altijd leuk om te horen waar anderen mee zaten. Maar het was niet alsof hij zo'n vertrouwd gezicht had, zijn bleke huid, de rode wallen onder zijn ogen en zijn donkere kijkers waren niet bepaald iets waar men snel vertrouwen in legde. Hij ontbrak het oogcontact door langs haar door naar een van de serveersters te kijken. Hij hief zijn hand op en seinde haar naar hun toe. Toen ze eenmaal bij hen was, sprak hij: "One for me and one for her, please." Hij haalde een muntje tevoorschijn en gaf het aan haar en de vrouw was direct daarna weer weg. Zijn blik gleed weer naar haar. "Well?"
think again.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op di okt 03, 2017 11:15 pmI DREAM OF YOU IN BOTH WORLDS


Heel even nam ze de tijd om de plek te bekijken. Het dronken gelal van alle mensen die binnen waren, was storend aan haar horen. De geur van wijn en bier en zweet drongen zich aan zich op en ze voelde zichzelf ergens een beetje misselijk worden. De poging was een leuk idee, maar dit was niet haar plek, zo veel was haar nu al duidelijk geworden. Zodra ze in haar hoofd besloten had om weer weg te gaan, liep er iemand voor haar langs en trok een van de stoelen aan de bar naar voren. Ze schrok op, ze had hem immers niet aan zien komen. Om eerlijk te zijn, zou ze ook van hem schrikken als ze hem wél aan had zien komen. Ze schrok immers overal van. Hij vroeg of ze het erg vond of hij daar zou zitten, waarop ze meteen met haar hoofd schudde. “No, I was just about to…” ze maakte haar zin niet echt af, want de man merkte alweer op dat ze er een beetje afwezig uitzag. Even keek ze hem ietwat plompverloren aan met haar grote, bruine ogen. Ze wist niet zo goed wat te zeggen. Hij was een volkomen vreemdeling en om eerlijk te zijn, was ze niet van plan om haar hele levensverhaal voor te leggen aan de eerste beste persoon die langskwam. En toch vond ze het eng om niet te doen wat hij haar opdroeg. Hij zag er een beetje schrikwekkend uit. Niet lelijk, dat zeker niet, maar zijn bleke huid en donkere ogen gaven hem een vrij duistere uitstraling. Ze slikte even en er viel een stilte, totdat hij naar een van de serveersters seinde. Ze kwam er direct aan en hij bestelde twee drankjes. Wat ze voorgeschoteld zou krijgen, wist ze echter niet. Ophelia keek even haastig rond, zoekend naar iemand die ze kende, die haar uit deze situatie zou kunnen halen. De enige paar mannen die naar haar keken, zagen er nog enger uit dan de persoon naast haar. Aarzelend ging ze toch maar op de barstoel naast hem zitten en direct drong hij alweer aan. Hij wilde echt graag weten wat er aan de hand was. Ophelia schraapte haar keel en begon op een nerveuze toon te spreken. “My- my father has arranged for me to move to Archeon, to work as a handmaiden for the Queen,” legde ze uit in haar zachte stem. Ze kwam bijna niet boven de rest van de taveerne uit. “I’m not really looking forward to it.” Een understatement, als je het haar vroeg. Ze was doodsbang om D’Auvignon te verlaten, en dat was te zien ook.

avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op wo nov 01, 2017 10:35 pm
You think you can defeat me?
Oh, de blik in haar ogen. Eerst de schrik, want ze had hem natuurlijk niet verwacht. En dan, die grote bruine ogen die haar bijna verbijsterd aanstaarden, alsof ze al had opgegeven zijn vraag weg te wuiven. Oh, wat had hij daar graag een plaatje van gehad, want het was hilarisch hoe ze hem aankeek. Een lichte glimlach verscheen dan ook op zijn gezicht, terwijl hij zijn handen in elkaar vouwde en geduldig afwachtte. Wat hem opviel was dat ze net op het punt had gestaan weer te vertrekken, ze was immers van haar stoel opgestaan en leek bijna verloren kort om haar heen te kijken. Om dan waarschijnlijk tot de realisatie te komen dat hij toch haar beste optie was voor deze dag. Zijn donkerbruine ogen gleden dan ook kort over de mannen die hun blikken kort op haar gericht hadden, het gebeurde immers niet vaak dat een mooie dame zoals haar, een stap zette in dit soort bars. Toen hij zijn blik weer op haar richtte en zijn wenkbrauwen licht ophief, besloot ze eindelijk om toch plaats naast hem te nemen. Dat was enkel beleefd, in zijn ogen, gezien hij haar zojuist had getrakteerd op een drankje.

De vrouw schraapte haar keel en dus bracht de jongen zijn volledige aandacht weer naar haar, want meestal gaf dat aan dat iemand wilde spreken. Haar stem klonk nerveus, maar daar lette de donkerharige jongen niet op. Hij luisterde naar haar woorden en haalde kort een wenkbrauw op. Hmm, interesting. Handmaiden van de queen van Valyria en Fallen Skies. Dat was nogal een baan, maar niet echt een baan die hij zou willen hebben. Zij klaarblijkelijk ook niet. "Why should your father decide what you do with your life?" Sprak hij. "I'd say.. don't go if you don't want to?" Hij haalde zijn schouders kort op en zijn aandacht werd even naar de serveerster gebracht die twee glazen bier voor hen neerzette. "Thank you very much, dear." Meer aandacht gaf hij echter niet aan haar, hij schoof een glas haar kant op. "I hope you don't mind beer, I could order wine if you like that better." Een verontschuldigde blik werd op de vrouw gericht,  hij had er namelijk niet helemaal bij nagedacht wat ze lekker vond. "Drinking might help in your situation.. you seem, hmm.. scared?" Hij fronste. "Scared of leaving home for the first time?" Was het dat?
think again.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op do nov 02, 2017 1:52 pmI DREAM OF YOU IN BOTH WORLDS


Haar excuus om weg te gaan, viel nogal in het niet. Ze had hem immers ook niet eens af kunnen maken. Ook hulp kon ze hier niet verwachten. Ze was onbewust richting het meest dubieuze gedeelte van de stad gelopen en ze kende hier vrijwel niemand. De manier waarop iedereen haar aan leek te staren, maakte haar alleen nog maar banger. De persoon voor haar glimlachte, vouwde zijn handen geduldig ineen. Waar hij opwachtte, wist ze niet. Uiteindelijk verkoos ze hem toch maar boven de rest van de mannen in de taveerne. De meesten waren oud, zagen er vies en intimiderend uit, en hadden al een stuk dieper in het glaasje gekeken dan de man voor haar. Ze ging maar zitten, en hoopte op het beste.

Ze liet hem weten wat er in haar gedachten rondspookte, waarop hij een wenkbrauw ophaalde. Haar handen waren ietwat nerveus ineengevouwen. Ze keek even verbaasd op toen hij vroeg waarom haar vader dat soort dingen voor haar besloot. Hij liet haar weten dat ze niet moest gaan als ze dat niet wilde. Iets dat eerlijk gezegd nooit in haar was opgekomen. Altijd hadden anderen haar verteld wat ze moest doen, waar ze moest gaan, en ze had het maar gewoon gedaan. “I can’t simply ignore his wishes,” redeneerde ze, niet meer zo zeker van haar eigen standpunt. “He knows what’s best for me.” Tenminste, dat hoopte ze. Ze begon nu zelf ook haar twijfels te hebben. Ondertussen werden er twee glazen bier voor hen neergezet. Iets dat ze nog nooit had gehad. De vreemdeling bedankte de serveerster en er werd een glas haar kant opgeschoven. Ze keek er even naar, had werkelijk geen idee hoe het zou moeten smaken. Of wat het met haar zou moeten doen. Hij vroeg of bier oké was, of dat ze liever wijn zou hebben. Ze schudde snel haar hoofd, ze wilde niet ondankbaar overkomen. Dat was immers niet beleefd. “No, no, it’s fine,” liet ze hem weten, deze keer met een vriendelijk glimlachje. Wederom keek ze hem ietwat vervreemd aan toen hij haar vertelde dat een beetje alcohol haar wellicht zou helpen. Ze zag er bang uit. Ze knikte bevestigend op zijn opmerking. “I’ve never left the city before.” Met een goede reden. Ze was doodsbang voor alles dat buiten de muren van D’Auvignon leefde. Het had haar moeder namelijk het leven gekost. “Have you ever been? To Archeon, I mean?” vroeg ze toen. Ieder beetje informatie zou haar waarschijnlijk kunnen helpen wanneer ze daar eenmaal was. Ze wers immers volledig in het diepe gegooid. Na haar vraag nam ze een klein slokje van het bier, en haar gezicht vertrok in een moeilijke expressie. Het was zo verschrikkelijk bitter.

avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op do nov 02, 2017 4:00 pm
You think you can defeat me?
Nadat hij het glas haar kant op had geschoven en haar een vraag had gesteld, focuste de man zijn blik op het glas dat nu voor hem stond, om daar vervolgens een slok van te nemen. Het was zeker niet het lekkerste bier dat hij had gehad, maar dat viel ook niet te verwachten van een bar in een van de slechtere delen van de stad. Het meisje naast hem vertelde en hij luisterde, maar al die tijd hield hij zijn blik op het glas gericht, terwijl hij er rustig mee draaide zodat de gele vloeistof die erin zat lichtjes mee bewoog. Hmn. Interessant. Ze zou nooit tegen de wensen van haar vader ingaan, hij wist immers wat het beste voor haar was. Zeker heel interessant. "What's best for you? Don't you mean, what's best for him?" Hij hief een wenkbrauw op en liet zijn blik zijdelings op haar vallen. "I mean, who is getting the money, you or him?" Of althans.. "I mean, I assume you're getting paid?" Hopelijk wel, anders waren de king en queen toch wel heel erg cheap, want ze hadden vast genoeg geld om een handmaiden een goed bedragje te kunnen betalen voor haar taken. Hmpf. Aan hun paleis en tuin te zien, hadden ze méér dan genoeg geld. Hij zweeg en nam nog een slok van zijn drank toen ze verder ging en hem vroeg of hij er ooit al eens was geweest. In Archeon.

"I have been there.." Hij liet zijn blik nu los van het glas, om het meisje naast hem weer aan te kijken. "I was pretty disappointed, I had expected very fancy things, but.. it's just another city." Hij haalde zijn schouders wat op, duidelijk niet zo onder de indruk van de 'royal city'. "I've seen their garden too, met someone of the royal family." Not that it was a nice meeting, of course. De jongen grinnikte kort toen hij haar gezicht zag. "You'll get used to it if you drink it more often, I can assure you." Hij hief vervolgens zijn glas op als een soort proost en nam een grote slok. "But I must warn you, don't get drunk. You can't trust anyone in this room." Very true. Niet eens hem.

think again.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op do nov 02, 2017 4:35 pmI DREAM OF YOU IN BOTH WORLDS


De man voor haar, wiens naam ze nog steeds niet wist, leek geen problemen te hebben met de smaak van het bier. Althans, het was niet zichtbaar. Zelf begreep ze er maar weinig van. De bittere smaak deed haar bijna kokhalzen. Hij keek haar niet aan terwijl ze sprak, iets dat haar om een of andere reden frustreerde. Het was onbeleefd, al zei ze het zelf. Niet dat ze er ooit iets van zou durven te zeggen. Hij redeneerde dat haar vader waarschijnlijk alleen aan zijn eigen belang dacht, niet aan die van haar. Een opmerking die haar enigszins beledigde. Zo was haar vader niet. Vervolgens vroeg hij wie er betaald kreeg, en of ze überhaupt wel betaald kreeg. “I will be getting paid,” bevestigde ze. Ze werd voorzien van eten, drinken, inwoning en dat soort dingen. Daar overheen kwam dan nog een redelijke som voor andere dingen. Of haar vader ook vergoed zou worden, wist ze eigenlijk niet. “Although I’m actually not sure what he’s getting out of it.” Ze vroeg zich immers nog steeds af waarom hij haar in een opwelling naar Archeon had willen sturen. Hij wist dat ze het niet fijn zou vinden, maar toch had hij het gedaan. Er moest wel een goede reden achter zitten.

Ze leunde wat meer naar hem toe toen hij zei dat hij er al eens geweest was. Ze keek hem licht teleurgesteld aan toen hij vertelde dat hij het allemaal maar niks bijzonders had gevonden. Vervolgens liet hij haar weten dat hij iemand van de koninklijke familie had ontmoet. “Who did you meet?” luidde haar vraag dan meteen. Het was zeker handig om te weten welke mensen oké waren, en bij wie ze beter uit de buurt kon blijven. Toen haar gezicht vertrok bij het drinken van het bier, zei hij dat ze er wel aan zou wennen. Ze wist alleen niet echt of ze er wel aan wilde wennen. Zijn volgende opmerking wekte haar zorgen enigszins op. Haar ogen gleden door de kamer heen, durfden niemand voor meer dan een seconde aan te kijken. “Does that include you?” luidde  haar vraag. Het was behoorlijk apart om iemand te vertellen dat je zelf niet te vertrouwen was. Ze wilde de reden erachter dan ook wel weten.


avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op do nov 02, 2017 5:32 pm
You think you can defeat me?
Hij rechtte zijn rug toen ze kort reageerde dat ze betaald zou krijgen. Hmn, oké, hij had haar dus lichtelijk op haar teentjes getrapt? Good. Licht greens hij toen ze zelf leek na te denken over wat haar vader uit deze deal had gehaald, te horen aan haar opmerking had ze geen flauw idee. Oh, poor thing. "Maybe he's just trying to protect you." Besloot hij dan maar voorzichtig te zeggen. "I mean, D'auvignon isn't the.. most future-bright city out here. Archeon might be." Hij bewoog wat dichterbij haar. "Between you and me, I bet you're safer outside these city walls than inside." Probably true, probably not. Hij was al een hele tijd niet meer in de stad geweest, wetende dat zijn vrienden hier wellicht nog woonden. Zijn oude vrienden, die de oude hem nog konden herinneren. Hmpf, hij kon niet wachten tot die mensen weg waren, dan hoefde hij zich geen zorgen meer te maken. Dan hoefde niemand zich meer zorgen te maken om hem. Ze leek uiteindelijk heel erg geïnteresseerd te zijn in het feit dat hij wel al eens in Archeon was geweest, zelfs een beetje teleurgesteld toen hij zei dat er niet veel bijzonders aan was.

"I met a girl, I think her name was eh.. Alysanne." Hij wist heus wel nog precies hoe de vrouw heette, maargoed, dat wilde hij niet direct laten merken. "I mean, if you do your work, you should be safe." Hij haalde zijn schouders wat op, maar zijn woorden klonken veel zwaarder dan eigenlijk gewenst was. Alsof ze bang moest zijn voor de familie.. wat waarschijnlijk niet eens hoefde; maar hij was nou eenmaal een persoon die zijn plezier uit de angst van anderen haalde. Vanuit zijn ooghoeken zag hij hoe de vrouw haar blik kort door de ruimte liet glijden, haar ogen niet meer dan een seconde op iemand of iets laten vallen, totdat ze hem de vraag stelde die hij totaal had voelen aankomen. Een zacht excuus voor gelach verliet zijn mond, waarna hij kort met zijn hoofd schudde. "Would you believe me if I said you could?" Met lichte nieuwsgierigheid keek de donkerharige man haar weer aan. "Because if you would believe me.. you are stupid. No offence, of course, my lady."
think again.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op do nov 02, 2017 8:09 pmI DREAM OF YOU IN BOTH WORLDS


Nu begon ze er pas over na te denken wat haar vader wellicht aan deze deal zou hebben. Hadden ze hem misschien een extra zakcentje toegestopt? Ze durfde het haast niet te denken. Haar vader hield van haar, al liet hij het de laatste tijd niet meer zo veel zien, en zou haar nooit op die manier verkopen. Toch bracht deze vreemdeling haar enigszins aan het twijfelen. Vervolgens zei hij voorzichtig dat haar vader haar misschien gewoon probeerde te beschermen. Even verscheen er een vragende expressie op haar gezicht. Beschermen tegen wat? Hij liet haar weten dat D’Auvignon niet de beste toekomst voor zich had liggen, en Archeon misschien wel. Ze wist niet helemaal wat hij daarmee bedoelde. Ze had hier immers haar hele leven gewoond en altijd had ze zich wel veilig gevoeld. Toen hij haar zei dat ze waarschijnlijk veiliger was buiten de muren van de stad, ontaarde haar gezicht in een zorgelijke uitdrukking. “What do you mean? Why?” zei ze, iets zachter dan normaal, alsof de rest van de bar het niet mocht horen. Ze had geen idee of hij haar nou gewoon de gek aan stak, of dat hij echt serieus was.

Hij vertelde haar dat hij Alysanne Laendaerys had ontmoet, de halfzus van de koningin. Ophelia had er werk van gemaakt om alle leden van ieder prominent huis in Fallen Skies te leren kennen. Je zou namelijk een enorm blauwtje lopen als je bij een belangrijk persoon aan kwam zetten en diens naam niet eens wist. “That sounds exciting,” reageerde ze, op oprechte toon. Ze was hoogstens benieuwd hoe de koninklijke familie was. Hij liet haar weten dat ze daar veilig zou zijn als ze haar werk maar deed, waarop ze vaag knikte. Ze had geen idee wat ze van de familie moest verwachten.

Nadat ze haar visuele ronde door de bar had gemaakt, ineens ontzettend bang voor alles en iedereen, leek hij haar haast uit te lachen. Hij verzekerde haar dat het stom was als ze hem wel zou vertrouwen, waardoor ze eigenlijk meteen weg wilde lopen. Ze slikte. “You’re scaring me,” zei ze zachtjes, terwijl ze haar handen strakker om het glas bier wikkelde. Ze had het hier nu eigenlijk wel gezien. Veilig voelde ze zich al lang niet meer.

avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op do nov 02, 2017 10:38 pm
You think you can defeat me?
Ze leek hem helemaal niet te begrijpen toen hij vertelde dat Archeon wellicht een betere toekomst voor haar bood dan D'Auvignon. Kort liet hij zijn blik dan weer even door de ruimte glijden, waarna hij zich dichterbij de vrouw boog. "You see all these people? Does one of them look like you could trust them?" Hij trok een wenkbrauw op. "A girl like you is a lot more safe inside the walls of a palace, than inside a bar like this." Veiliger. Of Archeon ook daadwerkelijk veiliger was, dat kon hij haar niet vertellen. Maar het paleis was definitely veiliger dan de straten van D'Auvignon of überhaupt veiliger dan deze bar. Hij rechtte zijn rug weer, mede zodat hij de vrouw afstand kon geven. Hij wilde haar natuurlijk niet volledig afschrikken, niet dat ze straks van haar barstoel af zou schieten en weg zou rennen. Of althans.. dat zou wel grappig zijn. Hij zou het vast ook nog leuk hebben gevonden haar te volgen, wat waarschijnlijk niet eens zou lastig zou zijn. Hij zuchtte toen ze oprecht zei, dat ze zijn ontmoeting met Alysanne wel interessant vond klinken. "It is not that interesting, really. We met in the gardens, at night, she was pretty shocked to encounter someone there." Hehe, the look on her face was still priceless.

Hij nam een grote, lange slok van zijn bierglas terwijl de vrouw weer sprak. Angst. Ze voelde angst, ze was daadwerkelijk bang voor hem. Zacht zette hij het glas weer neer, voorzichtig, zonder enig geluid. Een glimlach vormde zich weer rond zijn lippen. "That is only natural." Sprak hij. "You should be scared of me, I'm everything you don't want to trust." Hij keek haar nog steeds niet echt aan, echter. "But I can assure you of one thing.." zijn donkere ogen vonden die van haar weer. "You can trust me at this very moment. I'm in a .. good mood." Beetje tegenstrijdig, natuurlijk, maar hij was ook in een oké mood. Hij had geen behoefte om iemands nek om te draaien.. en dat was iets, toch? "I mean, I'm clearly your best option here in this room. Don't trust any of these men, they're pretty drunk." Nee, het leek erop dat geen een echt nuchter was, op hen twee na dan, wellicht.
think again.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op do nov 02, 2017 11:57 pmI DREAM OF YOU IN BOTH WORLDS


Haar onbegrip was kennelijk duidelijk geworden op haar gezicht. Ze had dan ook vaak uitdrukkingen die boekdelen spraken. Hij verklaarde zijn nader, vroeg haar of er ook maar iemand in deze bar was die er betrouwbaar uitzag. Het antwoord hierop was een ferme ‘nee’, dus schudde ze ook zachtjes met haar hoofd. Hij vertelde haar dat ze een stuk veiliger zou zijn in het koninklijke paleis dan hier. Daar had hij op zich een heel goed punt, al deed het haar absoluut niet beter voelen op dit moment. “You’re right,” mompelde ze zachtjes. Het paleis zou veilig zijn, constant bewaakt door een gigantisch aantal wachters. Ze keek bedenkelijk voor zich uit, terwijl ze nog een slokje nam van het bier dat ze absoluut niet lekker vond. Ze vond het echter onbeleefd om het te laten staan, dus forceerde ze het maar.

Zijn ontmoeting met Alysanne Laendaerys scheen niet zo spannend te zijn, al suggereerden de omstandigheden dat wel. Een nachtelijke ontmoeting in de koninklijke tuinen, het klonk ergens best romantisch. Hij vertelde haar dat Alysanne behoorlijk gechoqueerd was geweest om hem in de tuinen aan te treffen, iets waar ze zich best in kon vinden. “What were you doing there? How did you even get access to the palace?” Ze mocht dan een tikkeltje bang voor hem zijn, ze was niet op haar mondje gevallen. Vragen stelde ze altijd wel wanneer ze iets wilde weten.

Toen hij ineens wat eng begon te doen, deinsde ze naar achteren op de kruk waar ze op zat. Hij zette zijn glas terug en de glimlach om zijn lippen voorspelde weinig goeds. Hij liet haar weten dat het slechts natuurlijk was. Dat hij haar zou moeten vrezen. Haar ogen leken haast in grootte te verdubbelen. Waar kwam dit vandaan? Haar adem stokte even toen hij haar vertelde dat ze hem op dit moment wel kon vertrouwen. Hij was immers in een goed humeur. Op nonchalante wijze ging hij verder dat hij haar beste optie was, al wist ze dat nog niet zo zeker. “I- I think I need to go,” zei ze zachtjes. Haar benen liken echter niet met haar mee te willen gaan, zo bang was ze.

avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op vr feb 02, 2018 1:38 pm
Helios
This was supposed to be MY game!
Hij leek groot gelijk te krijgen toen hij meldde dat ze in het kasteel waarschijnlijk een stuk veiliger zou zijn dan hier. D'Auvignon was om veel redenen niet zo heel veilig; hij vertrouwde de Medici's niet, in ieder geval niet nadat een van hen de helft van Navarre bijna had verbrand. En dan had je nog al deze mannen in deze kroeg, nope, ze waren waarschijnlijk net zo erg als die piratenplekken in Rhoynar. "Dear, I'm always right." Sprak hij, volledig verzekerd van zijn eigen woorden. Alles wat hij zei klopte, obviously. Hij zag dat ze nog een slok nam van het bier, en aan haar houding kon ze zien dat ze dat puur deed uit beleefdheid. Ze leek er immers niet van te genieten. "Do you need something else instead? You don't seem to enjoy it." Hij haalde een wenkbrauw kort op. As if he cared. Hij richtte zijn aandacht weer kort op zijn eigen bier. Alcohol was iets wat vaak door zijn soort gedronken werd. Het verminderde de emoties, de gevoelens en voornamelijk ook het snakken naar bloed. Het kostte hem veel glazen echter om volledig dronken te worden. Zijn lichaam verwerkte de alcohol snel, maakte hem immers niet zo sloom als deed bij de mens. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant natuurlijk ook weer goed. Dat betekende enkel en alleen maar dat hij meer op kon, which was great.

De man liet zijn blik weer op het meisje vallen toen ze haar mond opendeed en zonder veel na te denken hem nog een vraag te stellen. Over hoe hij de tuinen binnen was gekomen. De donkerharige man grinnikte kort en zette zijn glas weer neer. "Oh, it's not that hard for a person like me, really." Sprak hij nonchalant. "Nothing can keep me outside, not even a gate and lots of guards. If I want to get in, I get in." Nou ja, probably niet helemaal waar. Guards konden hem zeker tegen houden, tot een zekere hoogte. Hij was echter heel goed in het vinden van wegen om toch naar binnen te gaan en dankzij zijn bovennatuurlijke krachten, was het nog extra makkelijk ook. Hij reageerde voor een tijd niet op haar volgende woorden. Zijn ogen gleden door de ruimte heen en hij rechtte zijn rug, waarna hij zijn blik zonder enige schaamte over haar heen liet glijden. "You look like you just saw a ghost." Sprak hij. "Do I scare you that much?" Hij boog wat naar haar toe. "Boo?" Zei hij, een grijns ontwikkelde zich rond zijn lippen.

"I mean, it's up to you, feel free to leave." He liked the hunt, anyways.

--

// Sorry voor de latigheid, hope it's still allright to post? ;v;


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op di feb 06, 2018 6:58 pm
how can i be tender
with this much blood in my mouth
Even trok ze haar wenkbrauw omhoog toen hij haar triomfantelijk liet weten dat hij altijd gelijk had. Hij was wel degelijk vol van zichzelf, althans die indruk maakte hij. Aarzelend werkte ze nog wat van het drankje naar binnen dat haar was aangeboden, puur uit beleefdheid. Ze schudde haar hoofd toen hij vroeg of ze iets anders wilde. Eigenlijk wilde ze hier zo snel mogelijk weer weg. “No, it's fine. Thank you,” luidden haar woorden dan ook. Ze was niet bepaald een stevige drinker, dus veel meer dan één glas hoefde ze ook niet te hebben. Vooral niet in deze omgeving.

In eerste instantie was ze het met hem eens geweest. Ze zou waarschijnlijk een stuk veiliger zijn in het meest streng bewaakte paleis in het hele land. Het zou er stikken van de bewakers die constant in de gaten hielden wie naar binnen en buiten gingen. Even leek ze de hele verhuizing niet zo’n probleem meer te vinden, totdat hij haar vertelde dat ook hij voet had gezet in het paleis van Archeon. Het stelde haar niet bepaald gerust dat iemand als hij zomaar toegang kon verkrijgen tot de koninklijke tuinen. Het zei in ieder geval niet veel goeds over de bewaking die aan het paleis verschaft werd. Er trok even een rilling over haar rug toen hij haar vertelde dat er niets was dat hem buiten de deur kon houden. Het klonk bijzonder onheilspellend en ze zat er nou niet bepaald op te wachten om hem ineens in haar kamer te vinden in de diepe krochten van de nacht. “That's not very reassuring,” reageerde ze dan ook op zijn verhaal. Als hij het kon, waren er vast nog een handjevol mensen die in staat waren tot hetzelfde.

Het liefst zou ze nu direct naar huis gaan, rennend als het moest. Toch was er iets dat haar hier hield en ze was er nog niet helemaal over uit of ze toch enige interesse had in de man voor haar, of dat ze gewoon zo bang voor hem was dat ze zich letterlijk niet durfde bewegen. Het was bijna alsof hij als een of ander roofdier naar haar uit zou halen als ze ook maar op zou staan. Het bleef even stil tussen hen en de blik die over haar heen ging, deed haar ook bijzonder ongemakkelijk voelen. Even klemde ze haar benen wat dichter tegen elkaar aan. Hij leek het allemaal wel amusant te vinden en maakte er vervolgens zelfs een grap over. Ophelia bewoog zichzelf een tikkeltje naar achter toen hij naar voren kwam. “Am I wrong to be scared?” merkte ze toen op met een lichte frons op haar gezicht. Hij zag er niet bepaald betrouwbaar uit en de dingen die hij zei en deed, maakte het allemaal niet veel beter. Ze slikte even toen hij zei dat het aan haar lag of ze weg wilde of niet. Nogmaals keek ze de ongure kroeg rond. “I don't want to walk home alone.” Haar stem klonk weer zachter en onzekerder dan voorheen. Normaal had ze zich nooit in zo'n situatie gewerkt. Mannen hadden vaak genoeg geen goede intenties en er bestond een kans dat iemand achter haar aan zou gaan, mocht ze vertrekken. Ze zou het waarschijnlijk niet eens naar huis redden.

OOC: Maakt niet uit hoor! B)

BY MITZIavatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op wo feb 07, 2018 11:42 pm
Helios
This was supposed to be MY game!
Hij zag dat ze nog een slok nam van haar drankje, iets wat ze puur uit beleefdheid deed. Haar ouders hadden haar dus goed opgevoed, dat ging haar veel helpen in Archeon. Beleefdheid bracht sommige mensen ver. Maar je had er geduld voor nodig. Helios had dat geduld niet, hij kon ook genoeg bereiken door rude te zijn. "They'll have better drinks in Archeon, I'm sure." Zei hij grijnzend. "You don't need to drink that if you don't want to." Reageerde hij dan maar, zijn glas vervolgens leeg drinkend. Hij zou haar niet dwingen het glas leeg te drinken, eerlijk gezegd zelfs, zou hij zichzelf graag opofferen om de rest naar binnen te werken. Hij dronk veel, dat kon hij toegeven, en wellicht kon je hem een alcoholist noemen.. maar waren niet alle vampieren dat? Hoe anders moesten ze immers de nooit stoppende honger en snak naar bloed bedwingen? Hoe anders kon iemand normaal spreken met een mens. Zonder telkens afgeleid te worden door de geur van het bloed en van diens hartslag.

That's not very reassuring. Hij was even diep in zijn gedachten verzonken geweest, maar haar woorden hadden hem eruit getrokken. Zijn wenkbrauwen bewogen zich iets wat bij elkaar in een frons, waarna hij lachtte. "Oh dear Ophelia, it's not my job to be reassuring. It's the kings job to make you feel safe." En hij was zeker dat ze dat niet langer meer deed. Heck, hij zou zich in haar schoenen ook niet veilig voelen om naar Archeon te gaan, wetende nu dat mensen zoals hem heus wel binnen konden dringen. Maar wellicht liet hij het wel makkelijker klinken dan het daadwerkelijk was. Binnen komen.. ja, dat ging vast gemakkelijk. Maar naar buiten komen? Hmn. Lastiger. Niet onmogelijk, maar lastiger.

Hij was ietwat naar voren gebogen om haar wellicht nog meer de stuipen op het lijf te jagen. Heck, hij vond het nou eenmaal leuk om iemand's hartslag hoger te horen tikken, of de schrik in iemand's ogen te zien. Het was een kick, hij leefde erop. Hij grijnsde. "You've got all right to be scared," sprak hij. "But I can promise you I'm a different kind of monster than most of these men who've been lurking at you from the moment you stepped inside." Hij liet zijn blik op haar vallen en hij kon ze geen ongelijk geven; Ophelia mocht er best wezen. Ja, hij moest ook toegeven dat haar vader er waarschijnlijk goed aan had gedaan haar naar Archeon te sturen. De mensen daar waren toch.. iets meer beschaafd dan de mensen hier. Vooral de staff van de koning. Een verbaasde blik verscheen echter in zijn ogen. "You don't wait to walk alone? You.. want me to walk you home?" Was he getting what she was saying? Voelde ze zich daadwerkelijker fijner om met hem naar huis te lopen dan alleen? Nee, dit moest vast de alcohol zijn die naar zijn hoofd was gestegen, eindelijk. "I mean.. I'd be honoured to walk you home." Van alle mannen in deze zaal, had hij toch blijkbaar eruit gezien als de betrouwbaarste. Wow. Mission Accomplished.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Don't Save Her

op ma feb 12, 2018 10:58 pm
how can i be tender
with this much blood in my mouth
Manieren waren haar wel bijgeleerd. Half omdat je ze bijna wel nodig had om te overleven in de hogere klassen van Navarre, half omdat ze deze zelf ook zo ontzettend belangrijk vond. Ophelia behandelde anderen met respect en hoopte dan ook dat ze hetzelfde terug zou krijgen. Helaas was dat vaak niet het geval. Mensen waren vaak genoeg onbeleefd of zelfs gemeen tegen haar en het kleine beetje dat zich wel wist te gedragen, speelde vaak een of ander achterbaks spelletje met haar. Hoe graag ze ook wilde geloven in de goedheid van de mens, er werd haar alsmaar duidelijker dat bijna niemand goede intenties had. Ondertussen wist ze nog steeds niet precies wat het geval was bij de persoon voor haar.

Grijnzend liet hij haar weten dat ze waarschijnlijk betere drankjes hadden in Archeon en dat ze de ale niet hoefde te drinken als ze dat niet wilde. Met een verontschuldigende glimlach duwde ze haar glas naar hem toe. “Thanks for the drink anyway,” zei ze met een beleefd knikje. Haar alcoholtolerantie was niks om over naar huis te schrijven en ergens leek het haar wel beter als ze compleet nuchter bleef in deze dubieuze omstandigheden. Toen ze haar zorgen uitsprak over de veiligheid in het paleis, leek hij te moeten lachen. Wederom deed zijn opmerking haar niet bepaald veiliger voelen.

Als versteend zat ze op haar stoel terwijl hij dichter naar haar toe leunde. Ze durfde amper adem te halen, alsof hij haar die op de een of andere manier ook zou ontnemen. Toch haalde ze haar ogen voor geen seconde van hem af. Haar hart begon sneller te kloppen toen hij haar ervan verzekerde dat ze bang moest zijn. Een vragende wenkbrauw werd van haar kant omhoog getrokken toen hij haar vertelde dat hij een ander soort monster was dan de mannen in de bar. “Different how?” sprak ze zachtjes, alsof ze het antwoord eigenlijk niet wilde weten. Ze had geen idee wat hij bedoelde, al zou het waarschijnlijk niet veel goeds betekenen. De ander keek verbaasd op toen Ophelia opmerkte dat ze niet alleen naar huis wilde lopen. Blijkbaar interpreteerde hij het als signaal dat ze wilde dat hij haar thuisbracht, al zat ze daar ook niet echt op te wachten. Als het aan haar had gelegen, zat ze hier hoogstwaarschijnlijk als een standbeeld op de stoel tot aan sluitingstijd. Hij merkte op dat hij vereerd zou zijn om haar naar huis te brengen. Even keek ze hem verbouwereerd aan. Uiteindelijk was het kiezen tussen twee kwaden. Een stel onbekende mannen die hoogstwaarschijnlijk maar uit waren op één ding, of de vreemdeling voor haar die ze maar niet kon peilen. Het idee dat een stel dronken mannen haar een steeg in duwden om haar daar vervolgens te misbruiken, stond haar absoluut niet aan. Wat de man voor haar van plan was, wist ze nog steeds niet. Het was idioot om te geloven dat hij haar echt ongehavend thuis zou afleveren, maar ze verkoos het boven wat ze wist dat er zou gebeuren als ze alleen zou gaan. “If you don't mind, I'd appreciate it,” zei ze toen zachtjes. Meteen had ze er alweer spijt van.

BY MITZIGesponsorde inhoud

Re: Don't Save Her

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum