welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 517
IC posts : 25

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Registration Guide

op di aug 15, 2017 6:34 pm

Jouw karakter aanmelden op Fallen Skies is vrij simpel. Dit doe je door een topic te maken op dit board met de naam van jouw karakter in de titel. Dit topic is dan ook gelijk jouw karakterkaart.

In dit topic komt sowieso deze informatie te staan, meer info mag altijd en deze informatie op een andere manier plaatsen is ook geen probleem:

Code:
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Geslacht:[/b]

[b]Woonplaats:[/b] (het gebied waar je woont, eventueel de stad)
[b]Magie:[/b] (indien je karakter dit bezit)

[b]Persoonlijkheid:[/b]
[b]Geschiedenis:[/b] (hoeft niet, is wel leuk)


Zodra jouw karakter is goedgekeurd zal jouw gemaakte topic verplaatst worden naar het juiste board en zal jouw naam gekleurd worden. Zodra dit gebeurd is kan je beginnen met je RPG avontuur.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum