welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Registration Guide

op di aug 15, 2017 6:34 pm

Jouw karakter aanmelden op Fallen Skies is vrij simpel. Dit doe je door een topic te maken op dit board met de naam van jouw karakter in de titel. Dit topic is dan ook gelijk jouw karakterkaart.

In dit topic komt sowieso deze informatie te staan, meer info mag altijd en deze informatie op een andere manier plaatsen is ook geen probleem:

Code:
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Geslacht:[/b]

[b]Woonplaats:[/b] (het gebied waar je woont, eventueel de stad)
[b]Magie:[/b] (indien je karakter dit bezit)

[b]Persoonlijkheid:[/b]
[b]Geschiedenis:[/b] (hoeft niet, is wel leuk)


Zodra jouw karakter is goedgekeurd zal jouw gemaakte topic verplaatst worden naar het juiste board en zal jouw naam gekleurd worden. Zodra dit gebeurd is kan je beginnen met je RPG avontuur.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum