welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Inge
Aantal berichten : 63
IC posts : 14

Character sheet
Age: 16
Occupation: Maid
Residence : Hillerod, Falkreath
Profiel bekijken

Hey, ik ben Inge!

op ma okt 02, 2017 6:24 pm
Hallo, ik ben Inge.
Mensen van Warriorcatsnl kennen mij wel als de huidige Windclan Deputy Bronzemask. Dat ik daar een high rank heb betekend dat ik daar sowieso actiever zal zijn dan hier maar ik zal mijn best doen c:

Ik ben 15 jaar en zit in het examenjaar van vmbo tg, ook wel MAVO genoemd. Ik woon op een boerderij met een hond (duitse staande langhaar), een konijn, twee zebravinkjes, drie hennen en een haan, twee Australische wandelende flappentakken en twee visjes. Maar om de paar maanden zijn er zwangere pinken op ons veld te zien van andere boeren in onze omgeving die hier hun zwangerschap in alle rust kunnen doorbrengen. En af en toe ook wat paardjes <3

Mijn hobby's zijn schrijven, schaatsen, simsen, zingen en YouTube filmpjes bekijken XD
Ik hou van Harry Potter (#ProudHufflepuff), lord of the rings en the hobbit, marvel films, game of thrones, musicals (Les Mis, Anastasia, poto, Hamilton, Mamma Mia, Hairspray ETC.) en Disney films (mijn favo Disney films zijn de aristokatten, Hercules, Aladdin, Sleeping Beauty en Fantasia)
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum