welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 572
IC posts : 38

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Relocation Guide

op di aug 15, 2017 6:36 pm

they're more like guidelines


Op Fallen Skies is het volledig toegelaten en dus ook mogelijk om van Steden en gebieden te verhuizen. Voor onderlinge steden hoef je dit niet direct aan te geven. Verhuizen naar een ander gebied moet hier wel meteen aangegeven worden, zodat we jouw naamkleur kunnen aanpassen.

Dit doe je door middel van een topic maken in dit board met de titel: -jouw naam- moves to - nieuw gebied. In dit topic kan je nog een mogelijke rede aangeven of een link plaatsen naar een topic waarin jouw karakter werkelijk verhuist. Dit is niet verplicht maar natuurlijk wel leuk.

Als team zullen wij dit dan accepteren, je aanmelding van plaats veranderen en je naam kleuren.

Er is geen beperking op hoe vaak je mag verhuizen. Let alleen wel op dat dit niet te vaak achter elkaar is. Onthoud ook dat zodra je verhuist jouw loyaliteit nu bij je nieuwe thuis dient te liggen. In geval van oorlog is het mogelijk dat je tegen je vrienden en familie moet vechten.


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum