welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 36
IC posts : 23

Character sheet
Age: immortal
Occupation: Kingsguard
Residence : Valyria, Archeon
Profiel bekijken

The bear and the maiden fair

op ma okt 02, 2017 8:25 pm
the world doesn't need another hero
Sometimes what it needs is a monster
Het was een warme dag vandaag, waarbij het een lichte marteling was om in deze kledij rond te lopen. Als member van de kingsguard moest hij tijdens zijn dienst de volledige uitrusting dragen. Tot overmaat van ramp moest hij trainen met één van de jongere leden van de guard. Het was nog maar een jongen, net achttien geworden en was overduidelijk een ramp met het zwaard. Als Tyraevor het zo zag, wist hij dat het joch het niet lang uit zou gaan houden.

"Yeah, sure, take a break." Hij wuifde het joch vermoeid weg, wat maar al te blij was dat ze even een pauze namen. Met een zucht liet hij zich op een muurtje zakken, ze hadden op de binnenplaats geoefend met het zwaard. Hij had die van hem weggestoken en ging met zijn hand door zijn donkere lokken heen. Soms kon het best wel vermoeiend zijn, als hij er even eerlijk in moest zijn. Maar ook dit soort minder leuke klusjes moesten geklaard worden, helaas.
notes: first post aly!
avatar
Member
Real name : Ro
Aantal berichten : 88
IC posts : 30

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op ma okt 02, 2017 10:43 pm

Alysanne Laendaerys


Het was, zoals gewoonlijk hier in Valyria, een warme dag. Alysanne kon goed tegen de hitte, om eerlijk te zijn, het deed haar niet veel. Om er nog een schepje boven op te doen kon ze vuur besturen. Kortom, hitte en Alysanne konden gemakkelijk samen door één deur heen. Een voordeel van prinses zijn was dat ze niet naar haar werk hoefde, dat had ze namelijk niet. Natuurlijk deed ze dingen voor haar land, maar vandaag was ze vrij om te doen wat ze wilde, tot op redelijke hoogte. Het nadeel was dat ze op dagen als deze niet zomaar kon gaan waar ze wilde. In het paleis kon ze vrij rondlopen, zodra ze voet zette buiten het paleis niet meer.

Terwijl ze door het paleis liep werd haar aandacht getrokken door hetgeen wat op de binnenplaats aan de gang was. Alysanne bevond zich op een van de galerijen van de eerste verdieping, waarbij je uitkeek op de binnenplaats. Ze plaatste haar handen op de rand van de galerij, en keek gefascineerd toe. Tyraevor, een van de kingsguards, was een jongen aan het trainen, wat niet erg goed ging. Zelfs Alysanne kon beter overweg met een zwaard. Niet dat ze vaak een zwaard vast had gehouden, maar wat de jongen uitvoerde was echt een ramp. En ook enigszins amusant. Een klein glimlachje lag op haar gezicht toen de beer van een man zei dat ze pauze zouden houden. Ze zag hoe de guard zich zuchtend tegen een muurtje liet zakken en een hand door zijn lange haar haalde. Alysanne kwam in beweging, verliet haar veilige plaats op het balkon, en liep sierlijk over de trap naar beneden.
Haar witte jurk viel perfect over haar lichaam, en was op de juiste plaatsen ietwat doorschijnend. Ze plaatste gracieus haar ene been voor het andere, en schreed zo langs de jongere leden van de guard. Ze merkte hoe de blikken op haar gericht waren, en zonder aarzeling wierp ze een blik naar rechts, waarbij ze de jongens in verlegenheid bracht. De prinses liep naar Tyraevor toe, en bleef voor hem stilstaan. "Are you having a hard time?" Vroeg ze speels terwijl ze haar haar naar achter schudde waardoor haar schouders ontbloot werden. "Who told you you could have a rest?" Ging ze verder met een klein grijnsje op haar gezicht. Er was altijd wel wat speels geflirt tussen hun heen en weer gegaan, vandaag zou geen uitzondering zijn.

Dress

thank you Sarah!


A mess of beautiful contradictions make her whole,

She wears fire for skin but a storm lives in her soul
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 36
IC posts : 23

Character sheet
Age: immortal
Occupation: Kingsguard
Residence : Valyria, Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op wo okt 04, 2017 8:47 pm
the world doesn't need another hero
Sometimes what it needs is a monster
Hij snapte niet dat dit soort onervaren jochies naar hen gestuurd werden om te trainen als nieuwe kingsguards. Het was duidelijk dat het joch geen reflexen had, noch enige conditie. Toen hij vermoeid - eerder in zijn hoofd dan lichaam - op een muurtje neer was gezakt werd zijn aandacht getrokken door een sneeuwwit geval wat van de trap af de binnenplaats op kwam lopen. Met zijn hand nog in zijn donkere haren tilde hij zijn hoofd een beetje op, om vervolgens te zien wie het was die daar zo gracieus aan kwam.

Een scheve grijns verscheen op zijn gezicht toen de beeldschone persoon voor zijn neus stil bleef staan. De andere leden van de kingsguard die aanwezig waren hadden haar aangekeken, maar waren toen snel weer hun eigen dingetjes gaan doen. Tyraevor bleef doodleuk op het muurtje zitten terwijl hij omhoog keek. "Oh, you can't even imagine," zei hij terwijl hij met zijn hoofd naar achter leunde om haar beter aan te kunnen kijken. Zijn blik ging kort naar haar schouders, maar weer terug naar haar fijne gezicht toen ze opnieuw tegen hem sprak. "I'm sorry, I know you like to see me in action." Hij grijnsde breed bij deze woorden waarna hij overeind kwam, om na deze beweging nét iets te dicht bij haar te staan dan normaal was wanneer mensen tegen elkaar praatte. Nét in die personal space. Tyraevor was iemand die daar - als het Alysanne betrof - altijd een beetje mee speelde. Om te kijken hoe ver hij kon gaan. "The poor boy was tired, my princess." Zijn stem was iets zachter dan eerder, omdat hij nu toch al zo dicht bij haar stond dat ze het prima kon horen op dit volume.
notes: none
avatar
Member
Real name : Ro
Aantal berichten : 88
IC posts : 30

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op vr okt 06, 2017 6:47 pm

Alysanne Laendaerys


Om eerlijk te zijn was het op dagen als deze misschien ietwat wreed om de jonge potentiële kingsguards zo op de proef te stellen. De temperatuur lag abnormaal hoog vandaag, en in de kledij die ze aanhadden moest het als een soort plaatselijke hittegolf voelen. Maar het was de realiteit, en Alysanne kon niet ontkennen dat de jongens nog veel te leren hadden. Als ze haar en de rest van haar familie wilden beschermen konden ze maar beter al hun aandacht op hun opleiding vestigen, wilden ze zelf ook blijven leven. Voor heel het volk en de koninklijke familie was het namelijk duidelijk: de kingsguard zouden hun leven geven voor de familie Laendaerys en Akesh, of ze het nou wilden of niet.

Met een klein grijnsje op haar gezicht was Alysanne gracieus naar Tyraevor toegelopen, terwijl hij tegen een muurtje aanhing. Ook hij had het warm, maar in tegenstelling tot de jonge knapen leek hij er goed tegen te kunnen. "Are you having a hard time?" Sprak ze ietwat speels, en keek hem benieuwd aan. Ze zag hoe zijn ogen even over haar heen waren gegleden, en onbeschaamd deed ze hetzelfde bij hem. Wat hij zo kon, kon zij ook. "Oh, you can't even imagine," Antwoordde hij, en ze trok haar wenkbrauwen even op. "Hmm.. disappointing. I will see the queen about this. I hope you get yourself together before that." Zei ze heel serieus, alsof het echt twijfelachtig was of de man de koninklijke familie kon verdedigen. Ze had haar haren naar achter geslagen, en daarbij haar schouders ontbloot. "Who told you you could have a rest?" Ging ze verder, zelf ook wel wetend dat Tyraevor niet degene was die de rust nodig had. "I'm sorry, I know you like to see me in action." Grijnsde hij breed, en er verscheen een klein glimlachje op haar gezicht toen hij overeind kwam, om vervolgens nét iets te dicht bij haar te gaan staan.

"The poor boy was tired, my princess." Sprak hij, nu wat zachter doordat hij dichterbij haar stond. Een kleine zucht van zogenaamde teleurstelling verliet haar mond. "I don't care about the boy, or any of them. Right now, they don't stand a chance, not even against me." Sprak ze op hetzelfde volume, waarbij ze op zoek ging naar zijn ogen. Toen ze die had gevonden, en een kleine tijd even stil was geweest, zei ze zachtjes, ietwat uitdagend: "I would however, like to see them fight, let's see if you trained them well enough." Een klein grijnsje verscheen op haar gezicht, en ze liep weg van de man, waarbij de sleep van haar jurk kort langs hem streek.

"You there, gather around." Sprak ze, nu een stuk autoritairder dan ze zojuist met Tyraevor had staan praten. "I want to see if you are capable of anything, so I made up a small exercise." Zei ze rustig terwijl de jongens aan kwamen hobbelen en op een niet zo nette lijn voor haar gingen staan. Er waren een stuk of zes jongens, dat zou genoeg moeten zijn. "We'll be pretending mister Rahgaris here is an intruder, who is trying to attack me. I want you six to defend me, and make sure he can't get to me, or who knows what will happen." Ze keek de jongens -die half in verbazing stonden te staren naar haar door de plotselinge opdracht- aan en trok haar wenkbrauwen even kort op. "So, what are you waiting for?" Sprak ze ietwat ongeduldig, waarna de jongens snel in beweging kwamen en om haar heen gingen staan. Haar ogen vonden die van Tyraevor en het was bijna of ze hem uitdaagden zo snel mogelijk naar haar toe te komen, en zich door de zes kansloze jongens te vechten.

Dress

thank you Sarah!


Laatst aangepast door Alysanne Laendaerys op za okt 07, 2017 4:47 pm; in totaal 1 keer bewerkt


A mess of beautiful contradictions make her whole,

She wears fire for skin but a storm lives in her soul
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 36
IC posts : 23

Character sheet
Age: immortal
Occupation: Kingsguard
Residence : Valyria, Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op za okt 07, 2017 3:22 pm
the world doesn't need another hero
Sometimes what it needs is a monster
Hij vond het eerder amusant dan bedreigend toen ze deed alsof ze twijfelde aan het feit dat hij wel krachtig genoeg was om de koninklijke familie te verdedigen. "Do whatever you want, my princess." Het was duidelijk dat hij haar lichtelijk uitdaagde met deze woorden. Het was iets wat geen enkel ander member van de kingsguard durfde te doen, maar hij was dan ook geen normale krijger.

Het leek alsof er geen spiertje vertrok in haar gezicht toen hij net iets te dichtbij haar stond. Het enige wat van haar kant kwam was een teleurgestelde zucht. De jongen van eerder boeide haar blijkbaar weinig. Maar wat boeide haar dan wel? Dat was de grote vraag. Echter vond ze het wel leuk om hen te zien vechten. Een scheve grijns was nog altijd op zijn gelaat te zien, het was wel een heel smooth voorstel. "Would you like to see them fight or me," zei hij nog terwijl ze zich omdraaide en bij hem vandaan liep. Tyraevor draaide zich een kwartslag om en griste zijn zwaard van de grond. Het was jammer dat het een training was, anders had hij ook nog iets anders kunnen gebruiken dan zijn zwaard, maar dan zou het voor de arme groentjes niet zo goed aflopen.

Alysanne was al bezig met het rond commanderen van de andere leden van de kingsguard. Blijkbaar was hij hier de aanvaller en moest hij proberen om bij de prinses te komen, wat een mooi uitgedachte oefening toch weer. De jongens stelde zich in een rommelige lijn voor hun prinses op, zwaarden in de aanslag. Tyraevor zette zijn voeten een beetje uit elkaar en gooide zijn zwaard over naar zijn rechterhand, waarin hij het soepeltjes opving alvorens hij naar voren stapte om uit te halen naar de eerste jongen. Zich een weg naar de prinses toe vechten vond hij alles behalve een erge opdracht. Binnen een paar seconde lag de eerste jongen al op de grond, en al snel volgde een tweede die hij met zijn schouder aan de kant beukte. Met zijn rechterhand blokkeerde hij het zwaard van een ander, die hij vervolgens met een grauw van zich af stootte en ervoor zorgde dat het joch op zijn kont over de grond naar achter schoof. Het was wel duidelijk dat de donkerharige man sterk was, en absoluut niet bang om tijdens een training wat rake klappen te verkopen.
notes: none

made me a believer

with the touch of her skin

i’d go to hell and back with you

stay lost in what we found

worlds apart we were the same

until we hit the ground

her halo is broken but

there's fight in her eyes
avatar
Member
Real name : Ro
Aantal berichten : 88
IC posts : 30

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op zo okt 08, 2017 2:35 pm

Alysanne Laendaerys


De training bekijken was hoogstwaarschijnlijk het spannendste wat ze vandaag zou doen. Maar ook hiervan had ze al snel genoeg. De jongens die getraind werden konden er overduidelijk niets van, en Alysanne vroeg zich enigszins bezorgd af hoe de jochies in godsnaam haar en haar familie gingen verdedigen. Ze keek toe hoe de jongens gemakkelijk aan de kant werden geduwd door Tyraevor, de beer van een kingsguard. De man leek de jochies net zo hopeloos te vinden als Alysanne en lastte een pauze in, wat het moment was dat Alysanne naar de man toe liep. Ze was wat spottend het gesprek begonnen, maar al snel was duidelijk dat ze niet echt meende wat ze zei over naar de koningin, haar halfzus, toe gaan over de prestaties van de man. "Do whatever you want, my princess." Antwoordde hij, en ze trok haar wenkbrauwen even op. De wachters behoorden niet zo te spreken tot de koninklijke familie. Als het aan haar nichtjes of halfzus had gelegen was Tyraevor nu al lang weg gestuurd, of erger. Maar tussen hem en Alysanne was het altijd anders geweest, de prinses was altijd lakser als ze met hem aan de praat was. "Maybe I will. You can kiss your job goodbye." Zei ze grijnzend, serieus was ze al lang niet meer.

De man was opgestaan, en stond nu net iets te dicht bij haar. Vanbinnen glimlachte ze hierbij, aangezien ze dit altijd bij elkaar deden. Vanbuiten gaf ze hem enkel een kleine zucht van teleurstelling. De jongens waren praktisch gezien een schande, was het niet door het feit dat ze nog in training waren. In Alysanne's ogen zouden ze het niet lang uithouden op het slagveld, dus gaf ze niet veel om hen. Het was nu eenmaal de harde waarheid. "I would however, like to see them fight, let's see if you trained them well enough." Stelde ze uitdagend voor. "Would you like to see them fight or me," sprak Tyraevor, en ze keek hem grijnzend aan. Het was wel duidelijk wie ze wilde zien vechten, en dat wist hij ook. Ze antwoordde niet op de opmerking, maar liep weg, richting de andere jongens.

"You there, gather around." Sprak ze autoritair en met weinig emotie in haar stem. Snel legde ze hen de opdracht uit, luid en duidelijk zou het moeten zijn. Toen ze geen reactie kreeg zuchtte ze geërgerd, en vroeg ze nog eens om beweging in het zooitje wat de kingsguards moest voorstellen.
Het zogezegde gevecht begon, en al snel had Tyraevor de overhand. Precies zoals Alysanne al verwacht had. Gemakkelijk sloeg en beukte de man de jongens aan de kant, waarvan de meesten vervolgens ook op de grond bleven liggen. Zuchtend keek ze toe hiernaar, maar was vervolgens weer gefascineerd door de man die in zijn eentje zes knapen aan kon. Al snel was hij bij de laatste, die hij gemakkelijk uit schakelde. Al die tijd had Alysanne rustig toegekeken, en alles in zich opgenomen. "So, you all failed me." Sprak ze geïrriteerd. "Considering your miserable performance just now I think you could do with some extra training." Ging ze verder, en bij enkelen zag ze een scheut van verdriet toen ze deze woorden sprak. "You can go to your officer, and report my words and disappointment in you there. He will know what to do." Eindigde ze, en ze maakte een gebaar dat de jongens gelijk weg moesten gaan, wat ze gelukkig ook deden.
Alysanne liep naar Tyraevor toe en bleef voor hem stilstaan, nu was het aan haar om te dicht bij hem te gaan staan, en hem met een speelse blik aan te kijken. "So, what do we do now?" Wat was het toch jammer dat hij nu de rest van de middag vrij had zeg, dan moest hij maar bij haar blijven.

Dress

thank you Sarah!


A mess of beautiful contradictions make her whole,

She wears fire for skin but a storm lives in her soul
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 36
IC posts : 23

Character sheet
Age: immortal
Occupation: Kingsguard
Residence : Valyria, Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op vr okt 13, 2017 11:39 pm
the world doesn't need another hero
Sometimes what it needs is a monster
Het gevecht duurde niet lang en al snel was het duidelijk wie de winnaar zou gaan worden. Tyraevor had geen moeite om de groep jongens aan de kant te rammen met zijn schouders en hun zwakke zwaarden te blokkeren met die van hem. Het was niet bepaald een uitdaging, ondanks dat ze overduidelijk in de meerderheid waren. Een kleine grijns sierde zijn gezicht terwijl hij de laatste jongen op de grond werkte, waar ze vervolgens allemaal kreunend bleven liggen. Rustig stak hij zijn zwaard weer terug in de schede, om vervolgens toe te kijken hoe de jongens een uitbrander kregen van de prinses.

Toen de verliezende partij zich snel uit de voeten maakte na de boze woorden van hun prinses wandelde ze zijn kant weer op. Het leek wel alsof ze het expres deed, van die prachtige jurken aantrekken die hij met geen mogelijkheid kon negeren. Dit keer was het Alysanne die het spelletje tussen hen doorzette. Ze stond zo dichtbij dat hij haar warme adem bijna in zijn nek voelde kriebelen en dat hij elk klein detail in haar porseleinen gezicht kon zien. "We can do whatever you wish, my princes." Het leek erop dat hij aan haar vast zou zitten de komende paar uren, maar daar had hij alles behalve een bezwaar tegen. "We can walk around here, we can take some horses, you'll only have to say it." Afwachtend keek hij haar aan.
notes: none

made me a believer

with the touch of her skin

i’d go to hell and back with you

stay lost in what we found

worlds apart we were the same

until we hit the ground

her halo is broken but

there's fight in her eyes
avatar
Member
Real name : Ro
Aantal berichten : 88
IC posts : 30

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op vr nov 03, 2017 8:25 pm

Alysanne Laendaerys


Het was al lang duidelijk dat Alysanne hier niet was gekomen om de training te volgen, nee zeg, wat had ze daar aan? Dat was een taak voor Larethian, mocht er zo nodig iemand zijn die de wachters in de gaten wilde houden. Alysanne had normaal gezien genoeg aan haar hoofd, genoeg dingen die ze kon doen. Ze was oud en wijs genoeg om zichzelf te betrekken bij het actievere leven van het koningshuis, zichzelf te betrekken met het volk. Het was enkel op dagen als deze, de nog warmere dagen voor de winter kwam, dat ze zichzelf wel eens kon vervelen. Aan de ene kant was het oneerlijk voor de arbeiders die moesten ploeteren om de winter door te komen, aan de andere kant had Alysanne zelf genoeg meegemaakt. Dingen waar ze met niemand over sprak, enkel Dacosta tot nu toe. Het was algemeen bekend wat er met de prinses was gebeurd, maar men diende er niet met haar over te spreken.

Met een klein grijnsje had ze toegekeken hoe Tyraevor alle jongens aan de kant had geslagen, één voor één. Ze wist ook wel dat hij haar taak zou volbrengen, hij was en bleef een van de beste wachters. Dat ze zijn naam kende zei heel wat, want van de andere sulletjes hier wist ze niet eens wat ze hier deden. Ze had de jongens met een geïrriteerde en autoritaire stem weg gestuurd, waarna ze zich uit de voeten hadden gemaakt.
Het was nu haar beurt om naar de guard te lopen, en dicht bij hem stil te gaan staan. Ze had een ondeugende grijns op haar gezicht, waarvan de ondeugendheid ook in haar ogen te zien was. "So, what do we do now?" Zei ze zacht, bijna fluisterend, zodat hij wel dichtbij móést gaan staan om haar te kunnen horen. "We can do whatever you wish, my princes." Zei hij, en ze knikte even glimlachend. Hij was en bleef een kingsguard, dus alles wat ze voorstelde zou hij tot op zekere hoogte moeten opvolgen. Al was bij de man wel gebleken dat hij zijn eigen wil zeker ook zou volgen, iets wat haar wel beviel. "We can walk around here, we can take some horses, you'll only have to say it." Even dacht ze een moment kort na, en besloot toen al snel dat het beter was om hier te blijven. "Let's stay here, I'd like to visit the gardens." Stelde ze voor, en ze wachtte even kort zijn antwoord af. Het was algemeen bekend dat de tuinen van het paleis haar favoriete plek waren, en dat ze er veel tijd door bracht.

Terwijl ze begon met lopen bewoog haar lange jurk soepel met haar mee, en gracieus schreed ze door de tuinen, leidde de man naar een wat rustiger plekje. Ze was zo vaak in de tuin te vinden dat ze precies wist waar ze heen moest, en dat was ook wel te zien. Bij een klein vijvertje stopte ze en gebaarde ze Tyraevor om naast haar te komen staan. "Don't you just adore this?" Sprak ze genietend, terwijl ze kort haar ogen sloot en de zonnestralen op haar perfecte huid liet vallen. Ze opende haar ogen, en keek hem aan, nu met een wat kalmere blik. "So, tell me what you plan on doing if you ever get a holiday?" Vroeg ze glimlachend, terwijl ze even met haar hand over zijn arm gleed. Ze kon het niet helpen, spelletjes spelen met hem was een van haar favoriete bezigheden, ook al zou het nooit iets kunnen worden tussen hen.

Dress

thank you Sarah!


A mess of beautiful contradictions make her whole,

She wears fire for skin but a storm lives in her soul
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 36
IC posts : 23

Character sheet
Age: immortal
Occupation: Kingsguard
Residence : Valyria, Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op do dec 28, 2017 7:03 pm
the world doesn't need another hero
Sometimes what it needs is a monster
Hij had zo het gevoel gekregen dat ze hem niet alleen probeerde te testen op zijn vaardigheden als een kingsguard, maar ook op zijn geduld. Nu was zijn geduld onmenselijk groot, immers had hij alle tijd van de wereld. Letterlijk. Voor vele mensen tikte het klokje altijd door, maar bij hem was die honderden jaren geleden al gestopt. Het was de manier waarop ze zo dicht bij hem stond waaraan hij kon merken dat ze hem aan het uitdagen was. Aan de speelse blik in haar ogen terwijl ze hem vroeg wat ze nu zouden gaan doen. Nog altijd bleef hij keurig in zijn rol als guard, terwijl hij haar een aantal opties gaf. Uiteindelijk koos ze voor het eerste, waarna ze hem meldde dat ze naar de tuinen wilde gaan. Een instemmende ‘hmn’ kwam uit zijn keel terwijl hij aan de kant stapte en een gebaar met zijn hand maakte dat ze voor mocht gaan. Dames eerst, natuurlijk.

Tyraevor volgde haar door de tuinen heen, terwijl hij zijn hand op de knop van zijn zwaard had rusten en zijn ogen gericht hield op de prinses die gracieus voortbewoog. Zo nu en dan gingen zijn ogen van links naar rechts, om te kijken of er nog andere aanwezige waren in hun buurt. Uiteindelijk stopte ze bij een klein vijvertje en hij kwam naast haar staat toen ze hem dat gebood. “It is certainly a stunning view,” meldde hij haar rustig. Al viel er nog over te discussiëren over welk uitzicht hij het dan wel niet mocht hebben. Hij trok zijn wenkbrauw een beetje op toen ze hem vroeg wat hij zou doen als hij een vakantie zou krijgen. “A holiday?” herhaalde hij spottend haar woorden. Hij had al vele jaren geen vakantie meer gehad, misschien ook wel omdat hij alles hier toch al eens gezien had. “Actually, I don’t know, I’ve seen most places here in Fallen Skies already.” Zijn ogen gingen naar beneden, om te zien hoe ze met haar hand over zijn arm heen ging. “You?” Nog altijd was zijn stem kalm en beheerst, iets waar hij, zoals al eerder gezegd, goed in was.
notes: none

made me a believer

with the touch of her skin

i’d go to hell and back with you

stay lost in what we found

worlds apart we were the same

until we hit the ground

her halo is broken but

there's fight in her eyes
avatar
Member
Real name : Ro
Aantal berichten : 88
IC posts : 30

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op do dec 28, 2017 8:38 pm

Alysanne Laendaerys


De man liet haar de keus wat ze zouden gaan doen, dat had ze eigenlijk ook wel moeten verwachten. Zij was de prinses, hij de guard, het was voor hem gewoonte om de keuze aan haar te laten. De kingsguard werd gerespecteerd, enorm, maar de koninklijke familie bleef belangrijker en machtiger.  "We can walk around here, we can take some horses, you'll only have to say it."  Bedenkelijk keek ze de man aan bij zijn voorstel. Het duurde niet lang voordat ze besloot dat ze naar de tuinen wilde. De grote tuinen gelegen aan het paleis waren algemeen bekend als haar favoriete plek. Soms leek het alsof ze speciaal voor haar zo mooi werden gehouden, omdat ze er zo vaak was.  

Gracieus liep ze voor hem uit, en schreed als de ware prinses die ze was over de vele paden. Ze was niet bang om te verdwalen, ze kende deze plek op haar duim van alle uren dat ze hier was geweest. Uiteindelijk stopte ze bij een klein vijvertje, wat verder van het paleis gelegen. "Don't you just adore this?" Vroeg ze glimlachend toen hij naast haar was gaan staan. Kort sloot ze haar ogen en liet de warme zonnestralen haar huid verwarmen terwijl zij genoot van het moment stilte. “It is certainly a stunning view,” hoorde ze hem zeggen, en een klein lachje verliet haar lippen terwijl ze haar ogen weer opende en hem aankeek.  
Ze vroeg hem wat hij zou doen als hij ooit vakantie zou krijgen. “A holiday?” Vroeg hij spottend, en ze keek de man lachend aan en knikte. “Actually, I don’t know, I’ve seen most places here in Fallen Skies already.” Ze trok haar wenkbrauwen op en keek hem verbaasd aan. Bijna alles? Dan moest hij wel heel veel gereisd hebben. "Everything?" Vroeg ze ongelovig. "What did you like most? I don't suppose it's Valyria." Concludeerde ze zachtjes. De meeste mensen die de wereld hadden gezien, of nou ja, meer dan alleen Valyria hielden meer van andere plaatsen. Valyria was simpelweg te ruw voor ze. Alysanne daarintegen hield van haar thuis, en de warmte kon ze zeker aan. “You?” Ze werd plots uit haar gedachten getrokken, en keek hem even wat verward aan voordat ze begreep waar hij het over had. "That would be Rhoynar. The pace, the places. I love it there. Even though I've only been there once." Vertelde ze glimlachend met een klein zuchtje. "On the other side, I wouldn't want to leave Valyria. I adore this place. It's my home, and I care about the people." Toen ze het over de mensen had hield ze even stil en keek de Tyraevor aan. Ja, de mensen waren zeker fijn om hier te hebben, sommige in het speciaal. "Tell me some more about your journeys." Sprak ze, terwijl ze haar handen over elkaar sloeg en hem verwachtingsvol aan keek.

Dress

thank you Sarah!


A mess of beautiful contradictions make her whole,

She wears fire for skin but a storm lives in her soul
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 36
IC posts : 23

Character sheet
Age: immortal
Occupation: Kingsguard
Residence : Valyria, Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op wo jan 31, 2018 11:16 am
the world doesn't need another hero
Sometimes what it needs is a monster
Het uitzicht hier was inderdaad prachtig. Ondanks dat Valyria voor het grootste deel bestond uit zand en woestijn, was Archeon gelegen aan het water waardoor veel planten de mogelijkheid hadden om hier te groeien. De tuinen van het koninklijk paleis waren dan ook rijkelijk begroeid met bloemen in alle geuren, kleuren en formaten. Hij merkte op dat het inderdaad een prachtig uitzicht was, wat hem een bescheiden glimlachje van haar kant opleverde. Menig man zou ter plekke smelten voor zo’n lach, zeker wanneer ze deze van een prinses kregen. Tyraevor had zichzelf door de jaren heen geleerd hoe hij zich moest beheersen. De tijd had hem gehard, waardoor een simpel lachje hem niet veel meer deed. Toen hij nog leefde had het zijn hart vast en zeker als een idioot laten kloppen, maar nu was er niks meer. Toch was er iets aan haar, aan Alysanne, wat haar anders maakte dan de rest. Een gedachte die hij snel weer wegschoof en een scheve glimlach liet zien.

Ze had hem gevraagd naar wat hij zou doen als hij een vakantie zou krijgen, waarop hij haar meldde dat hij het meeste in Fallen Skies al wel gezien had ondertussen. Het leverde een verbaasde blik van haar kant op, terwijl hij haar rustig aan bleef kijken. Bijna alles was veel, maar het was toch echt de waarheid. Ze vroeg hem dan ook meteen welke plaats hij het mooiste had gevonden, waarbij ze zelf al de conclusie trok dat het waarschijnlijk niet Valyria zou zijn. “I have to say I have a love for Valyria that will never fade, it is my home after all. But the jungles of Nymmerwell are actually quite impressive.” Er waren veel plaatsen waar hij zijn ogen had uitgekeken. Hij stelde de wedervraag, want waarom ook niet. Rhoynar, dat was haar antwoord. Tyraevor was er vaak genoeg geweest in zijn leven en hij knikte dan ook op haar woorden. Het rijk van de rum en piraten. Oh, hij had zich daar vaak genoeg goed geamuseerd. Hun blikken kruiste voor een moment toen ze hem vertelde waarom ze zo van Valyria hield. De mensen, dat zeker. Tyraevor knikte dan ook nog een keer rustig, terwijl hij zijn ogen eindelijk van haar los wist te maken en op één van de vuurrode bloemen rechts van hen richtte.

Ze wilde dat hij haar meer zou vertellen over zijn reizen. “I’ve made quite a few, we’d probably be still here next year if I tell you about them.” Een beetje mysterieus doen kon geen kwaad. Immers was hij nog altijd een Kings Guard en moest hij professioneel blijven in de buurt van de royals. Iets wat Alysanne soms verdomd moeilijk voor hem maakte.
notes: none

made me a believer

with the touch of her skin

i’d go to hell and back with you

stay lost in what we found

worlds apart we were the same

until we hit the ground

her halo is broken but

there's fight in her eyes
avatar
Member
Real name : Ro
Aantal berichten : 88
IC posts : 30

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op zo apr 01, 2018 9:29 pm

Alysanne Laendaerys


De tuinen waren altijd al haar favoriete plek geweest van heel het paleis. Het gaf haar de rust die ze nodig had om door haar dagen heen te komen en het bood een totaal andere wereld dan die waar ze in leefde. Vaak genoeg dwaalde ze hier rond, en ze kende ieder paadje en vijvertje op haar duim na al die jaren dat ze hier bijna iedere dag was gekomen. Zodra ze voet zette in de tuin wist iedereen dat ze haar met rust moesten laten tot ze weer terug was, dit waren momenten die ze voor zichzelf nam.

Of, momenten om te delen met iemand. Haar blik gleed even kort naar Tyraevor die naast haar stond, en een klein glimlachje verscheen op haar gezicht. Hij was anders dan de meeste guards in het paleis. Er was iets aan hem, iets intrigetrends wat ervoor zorgde dat ze hier nu zo met haar stond. Ze reageerde wat verbaasd toen hij vertelde dat hij alles al gezien had, dat kon bijna niet voor iemand van zijn leeftijd. Aan de andere kant, ze wist weinig over hem en zijn leven voor de garde. “I have to say I have a love for Valyria that will never fade, it is my home after all. But the jungles of Nymmerwell are actually quite impressive.” Antwoordde hij op haar vraag, en een klein zuchtje verliet haar lippen. "I can't even imagine the jungles, and how a place so wild could make a person happy." Sprak ze bedenkelijk, maar veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet doordat de wedervraag aan haar werd gesteld. Ze vertelde kort dat ze graag nog eens naar Rhoynar wilde, de enige plek waar ze was geweest buiten Valyria. Gelijk maakte ze ook duidelijk dat ze Valyria niet zou willen verlaten, het was en bleef haar thuis. Kort kruisten hun blikken even, en wist ze even niets meer te zeggen, tot hij zijn blik afwendde, en ze los werd gelaten uit zijn ogen.

"Tell me some more about your journeys." Sprak ze glimlachend en verwachtingsvol. Ze was oprecht benieuwd, zeker omdat ze zich realiseerde hoe weinig ze over de man wist. “I’ve made quite a few, we’d probably be still here next year if I tell you about them.” Sprak hij mysterieus, waarna ze haar lip sipjes tuitte. Alysanne was dol op verhalen over de andere plaatsen dan Valyria, zeker als het van hem zou komen. "That's why you only have to tell one. Tell me something about Rhoynar." Zei ze terwijl ze hem liefelijk aankeek. "Or tell me something about yourself." Vervolgde ze met een grijnsje terwijl ze zich naar hem toe had gekeerd en nu wat naar hem toe leunde. Zij hoefde niet braaf te zijn, alles behalve zelfs.

Dress

thank you Sarah!


A mess of beautiful contradictions make her whole,

She wears fire for skin but a storm lives in her soul
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 36
IC posts : 23

Character sheet
Age: immortal
Occupation: Kingsguard
Residence : Valyria, Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op ma apr 02, 2018 2:41 pm
the world doesn't need another hero
Sometimes what it needs is a monster
Oh, hij kon zich de jungles van Nymmerwell nog goed herinneren. Hoe de varens de volledige grond bedekte en je daardoor je leven nooit zeker was. Onder elke plant kon een giftige slang vandaan schieten, uit elke boom kon een roofdier zich bovenop je stortten. Maar Tyraevor was er geweest, hij had gezien hoe de mensen daar leefde en moest toegeven dat hij op een bepaalde manier wel respect voor ze op kon brengen. Toch zou zijn liefde voor Valyria, het land waar hij was geboren, nooit zou vervagen. Alysanne stelde dat ze niet kon begrijpen waarom mensen die in de jungles woonde zo blij konden zijn met hun leven. Tyraevor bewoog lichtjes met zijn schouders. Ze zou de prachtige hoofdstad eens moeten zien, daar waar hij ooit ook zijn ogen had uitgekeken. De hele cultuur en manier van leven was anders in Nymmerwell, iets wat veel mensen uit het snikhete Valyria zich niet voor konden stellen. Mits je alles met eigen ogen gezien had. Eigenlijk had elke plaats wel zijn eigen charmes, soms moest je alleen iets beter kijken om ze te zien. Iets waar hij in Nymmerwell persoonlijk geen problemen mee had gehad.

Het was waar dat als hij nu uitgebreid zou gaan vertellen over zijn reizen ze hier volgend jaar nog zouden staan. Tyraevor had alle tijd in zijn leven, maar dat was niet iets wat voor de princes gold. De gedachte aan Alysanne die langzaam maar zeker ouder zou worden was vreemd. Iets waar hij liever niet aan dacht. Ze wilde één verhaal horen, eentje over Rhoynar. Hij kon zijn ogen niet van haar losrukken en liet ze kort over haar heengaan toen ze zich naar hem toe draaide. Ze gaf hem ook nog de optie om haar iets over hemzelf te vertellen. De man vernauwde zijn ogen een beetje terwijl hij haar weer aankeek. Voor een moment was hij stil, dacht hij na over een interessant verhaal om haar te vertellen. Het was moeilijk om serieus na te denken terwijl ze zo naar hem toegeleund stond. “Alright then,” stemde hij in terwijl hij iets met zijn mond trok en met een kleine frons naar de brandende zon keek. “I once travaled from Brightwater Keep to Seere. It had been raining for a few days and the whole crew knew there was a big storm coming.” Zijn ogen gingen weer terug naar Alysanne, om te peilen of dit een verhaal was wat haar interesse trok.
notes: none

made me a believer

with the touch of her skin

i’d go to hell and back with you

stay lost in what we found

worlds apart we were the same

until we hit the ground

her halo is broken but

there's fight in her eyes
avatar
Member
Real name : Ro
Aantal berichten : 88
IC posts : 30

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: The bear and the maiden fair

op vr mei 04, 2018 11:39 pm

Alysanne Laendaerys


Alysanne nam niet vaak interesse in een lid van de koninklijke garde, laat staan dat ze volle gesprekken met diegene zou voeren. Maar Tyraevor was altijd al een uitzondering geweest, al vanaf het moment dat ze hem had leren kennen was het gemakkelijk geweest om met hem om te gaan. En ook al was het niet iets voor iemand van haar positie, ze had wel degelijk plezier in hun gesprekken, of de wandelingen die ze zo nu en dan maakten. De man had een zekere wijsheid om zich hangen, een kalmte die ze niet bij de andere guards opmerkte. Het was iets wat haar altijd erg op haar gemak liet voelen, vandaar dat ze graag met hem om ging.

Eerlijk vertelde ze hoe ze niet snapte hoe iemand zich thuis kon voelen in de dichte jungle in Nymmerwell. Zelf was ze er nooit geweest, maar alleen al de gedachte van de donkere wouden met weinig zon en dichte begroeiing gaf een rilling over haar rug. Alysanne was na haar gevangenschap gevoelig geworden voor plekken waar weinig zonlicht kwam en ze geen uitweg zou kunnen vinden, of in dit geval met dichte begroeiing die maar niet zou stoppen. Ze sprak er liever niet over, maar ze ging er vanuit dat hij wel wist dat ze het er niet graag over had.

Ze wilde graag iets horen over zijn vele reizen, en was oprecht benieuwd ernaar. Waar hij eerst haar vraag afsloeg, zou hij haar de tweede keer niet nog een keer af kunnen wijzen. Terwijl ze wat naar hem toe stond geleund gaf ze hem een keuze: of hij zou vertellen over Rhoynar, of hij zou iets over zichzelf vertellen. Het duurde even voordat hij begon te vertellen, waarbij ze zich begon te verliezen in zijn donkere ogen. “Alright then,” stemde hij in, en een grijns verscheen op haar gezicht. Het type grijns wat het ijs in Falkreath zou kunnen laten smelten. “I once travaled from Brightwater Keep to Seere. It had been raining for a few days and the whole crew knew there was a big storm coming.” Haar ogen glinsterden van de pret, en het was duidelijk dat de prinses al compleet in het verhaal was met haar gedachten. "Do continue," sprak ze glimlachend. "I've never been in a storm at sea, but I find it fascinating to see what great power the ocean has." Zei ze half vragend, ergens op zoek naar bevestiging, en duidelijk geïnteresseerd in zijn verhaal.

Dress

thank you Sarah!


A mess of beautiful contradictions make her whole,

She wears fire for skin but a storm lives in her soul
Gesponsorde inhoud

Re: The bear and the maiden fair

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum