welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 205
IC posts : 46

Character sheet
Age: 25 years
Occupation: Captain Fraser
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Queen Victoria [OPEN]

op ma okt 02, 2017 10:19 pm

Net zoals elke dag, had Penelope weer een heel andere look. Ze had altijd andere kleren aan, experimenteerde met verschillende stijlen en kleuren, maar desondanks zag ze er altijd op en top uit. Haar lange haren had ze laten opsteken en ze had een kleurrijke rode jurk aan. Het was een gemakkelijke kleed, perfect om te rijden. Haar kamenier had zich weer eens laten gaan en had bij deze outfit ook nog eens een prachtige hoed gevonden, iets wat typisch was voor rijkere families. Haar hoed was deels vastgemaakt in haar opgestoken haar, zodat de wind er niet mee kon gaan lopen. Ze ging namelijk een eindje rijden met haar witte merrie, iets wat ze de laatste weken vaker deed. Het was een ontspannend gebeuren en ze voelde zich vrij als ze zo alleen op pad was. Sinds een paar dagen had haar moeder echter iemand aangesteld om haar te volgen, haar te beschermen. Ze vond het zelf niet bepaald nodig. Ze was nog door niemand lastig gevallen, mede omdat ze de dochter was van een welbekende rover, maar ook omdat ze hier al heel haar leven leefde. Men had haar hier zien opgroeien, zien evolueren van middenklasse naar de rijke klasse, ook dankzij haar vader. Vanaf het moment dat ze in het zadel (een dameszadel welliswaar) zat, had ze het tempo er meteen ingezet. Ze was het ondertussen al wel gewoon dat ze een schaduw had, maar ze kon altijd wel eens met zijn voeten spelen. Haar tempo had ze al snel geminderd en op een rustig stap-tempo verplaatste ze zich door het centrum van de stad. In dit deel van de stad leefden de middelklasse, de streek waar zij als kind ook had geleefd. Toch kon ze zich nu niet meer met hen vergelijken. Ze hield even halt toen enkele kinderen al spelend over de weg liepen. Ze glimlachte zachtjes en volgde hen met haar ogen. Waar was de tijd? Ze richtte haar blik nu op, naar de scheepsmasten die boven de daken te zien waren. De haven was een eindje verder, maar de enorme masten waren prima te zien vanaf hier. Zeker nu ze op de rug van een paard zat. De haven was haar eindhalte. Ze zou op haar vast plekje gaan zitten, waar de oude dokken kon zien van haar vaders vloot. Na de verdwijning van haar vader waren ze in beslag genomen door een andere groep rovers, wat haar alert hield. Ze zou de dokken ooit terug voor zich winnen, zodat ze terug in haar familie's bezit kwamen. Ze zette haar paard terug in beweging. Ze moest nog langs een paar drukke straten passeren en dan zou ze da haven bereiken.
avatar
Member
Real name : Cheese
Aantal berichten : 18
IC posts : 8

Character sheet
Age: 27
Occupation: None
Residence : Traveller
Profiel bekijken

Re: Queen Victoria [OPEN]

op di okt 03, 2017 12:43 pm


De zachte wind langs zijn wang voelde koud aan. Het begon steeds kouder te worden in deze omstreken. Ook de regen zou snel komen, maar dit was hij gewend. De man had zijn lokken net weer kort gesneden met het mes dat hij bij zich had, het blonde haar danste met zijn stappen. Geld verdient met een geschoten hert, had hij betaald voor de overnachting bij een herberg. Het knisperende geluid van zijn schoenen tegen het zand en de stenen van het pad. Om hem heen rezen de muren van huizen. Het was een kleine stad, bekend om de vissers en piraten. Een mooie haven met prachtige schepen en een vismarkt kon je vinden. Mensen waren druk met zichzelf bezig, het halen van goederen of de plaatselijke pub binnen lopen voor een drankje. Zijn heldere blik gleed over de straat en zijn prachtige kenmerken. Oude daken en de regenpijp die omhoog klom langs de poort. Het gezang van een vrouw die onder de douche stond, condens kwam uit hetzelfde raampje. Wat jongens die achter elkaar aan rende met houten zwaardjes,  de man week uit en keek ze na met een grijns. De jonge naïeve kinders. Hij hoorde ze roepen en spelen, het klonk als muziek in zijn oren. Ooit zouden ze uit groeien als sterke krijgers en hun land beschermen. De als wat oudere vrouw die hij passeerde met het mooie hoedje, haar jurk vol plooien. Ze glimlachte naar hem en hij knikte vriendelijk terug. Op zijn hoofd een mooie hoed tegen regen of zon, die hij even oplichtte. Hij volgde zijn weg tussen het smalle straatje en kwam uit op een schattig pleintje. Ondanks dat het kouder werd, de zon scheen nog altijd en ze was hem goed gezind. Met het zicht op het plaatsje voelde hij een soort trots. Het was altijd een avontuur om op de nieuwe plekken te komen op zijn reis. Mensen ontmoeten die hij nog nooit had gezien, geuren proeven en nieuwe ervaringen. Met de jutte rugzak om zijn arm en over zijn schouder stak hij het pleintje over. Hij richtte zich op de masten die achter de huizen tezien waren. Het geluid van die paarden die passeerde, koetsen die ook hun weg door de menigte zochten. Er liepen heel wat mensen en ieder individu was ook weer anders. Hij liep langs een kraam met vers brood. Het vulde zijn neus met de meest heerlijk verse geuren. Hij sloot een moment zijn ogen en draaide zich om. ''Een baguette alstublieft.'' vroeg hij. De vrouw keek hem aan met een lieve glimlach. ''Maar natuurlijk meneer, en op welke naam mag ik het zetten?'' Hij grinnikte zacht. ''Archie, mevrouw.'' Ze pakte het in met een stuk papier en na het betalen wenste ze elkaar een fijne dag. Een heerlijk plan; naar de haven en dan genieten van het uitzicht, de schepen en zijn nieuwe stokbrood.

Uiteindelijk kwam hij aan bij de haven zelf. Archie keek met twinkeloogjes om zich heen. Overal lagen schepen en liep scheepslui. Je hoorde geschreeuw over dek en naar de kade, zag grote gespierde mannen lopen. Je kon vanaf hier ruiken dat de vismarkt wel vlakbij moest zijn. Hij was een liefhebber van vis, zwemmen en de manier waarop deze mannen leefde bewonderde hij. Terwijl hij over de grote kade liep trok hij een stukje van zijn stokbrood. Het heerlijk knisperende geluid klonk heerlijk in zijn oren, net als de smaak in zijn mond. Toen hij langs de schepen keek viel hem opeens iets op. Er zat een heel mooi meisje langs de haven die hij zo snel niet had verwacht. Ze had een prachtig wit paard bestegen en het deed Archie gelijk denken aan dat ze wel rijk moest zijn. Haar naam en afkomst was Archie echter onbekend, dus dit trok zijn nieuwsgierigheid. Hij liep op haar af en ving haar blik. Toen Archie voor haar stond pakte hij zijn hoed af in een mooie beweging, keek haar vriendelijk aan. 'Goodday madam. Aan het genieten van de majestueuze schepen?'' was zijn zogezegde openingszin. Daarna zette hij de oude hoed weer op. Zo te zien had het paard ook zijn stokbrood in de gaten, want het rook ook heerlijk vers.
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 205
IC posts : 46

Character sheet
Age: 25 years
Occupation: Captain Fraser
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Queen Victoria [OPEN]

op di okt 03, 2017 5:23 pm
Zoals verwacht duurde het niet lang voordat ze aangekomen was bij de haven en haar vast plekje met uitzicht op één van de dokken. Dit was zeker geen plek om 's avonds alleen rond te dwalen, maar voor nu was het prima. Ze was afgestegen en had zich op een stenen muurtje gezet. Haar hengst stond half achter haar zodat ze zijn teugels zelf nog kon vast houden. Een eindje verder stond haar schaduw, de man die haar in de gaten moest houden van haar moeder. Hij stond gelukkig niet vlak naast haar, waardoor voorbijgangers niet het idee hadden dat ze altijd in gezelschap was van iemand. Ze voelde hoe Almonzo, haar paard kort trok aan de teugels en zijn hoofd oprichtte. Penelope, die eerder de activiteit in de dokken had gevolgd, keek meteen op en zag een man naderen met een stokbrood in zijn hand. Waarom Almonzo opkeek, was duidelijk. Penelope ging iets rechter zitten toen bleef dat de man recht op haar afliep. Hij was iets langer dan de meeste mensen hier aan de kust, waardoor ze bijna meteen wist dat hij niet afkomstig was uit deze streek. De meeste vissers en rovers waren wat kleiner, wat makkelijker was om te manoeuvreren op een schip. 'Goodday madam. Aan het genieten van de majestueuze schepen?'' Ze glimlachte automatisch. Ze was niet iemand die snel achterdochtig was, maar verder wel altijd vriendelijk en in een goed humeur. "Ik ben vooral deze groep rovers in de gaten aan het houden." deelde ze mee. Ze was ook op en top eerlijk, leugens waren niets voor haar. Zelfs leugens voor haar eigen bestwil waren niet bepaald iets voor haar. In haar ooghoek zag ze dat haar schaduw overduidelijk in haar richting kijken. Met een kort handgebaar zorgde ze ervoor dat de man, inclusief zijn paard, verdwenen uit het zicht. Haar kracht had zo zijn voordelen.
avatar
Member
Real name : Cheese
Aantal berichten : 18
IC posts : 8

Character sheet
Age: 27
Occupation: None
Residence : Traveller
Profiel bekijken

Re: Queen Victoria [OPEN]

op di okt 03, 2017 5:47 pm

Wolken dreven langzaam voorbij met het idee dat ze daar eeuwig zouden hangen. De dag was vredig en de schepen lagen hun tijd uit te zingen tot ze weer het wilde water op konden gaan. Het was werkelijk een geweldig tafereel om te zien hoe alle mannen kneiterhard werkte aan het dek. Hoe ze dingen overgooide, in de touwen klommen en ook goederen op en af brachten. Het was weer snel herladen nu ze aan land waren. Archie had zelf nog nooit echt op zee gezeten en had daar ook niet de behoefte aan. Hij hield van de rivieren, meren en zee.. maar toch. De zee was groots, woest en in de grootste stormen levensgevaarlijk. Daarbij vond hij het geen fijn idee in de zee dat je door sterke stromingen mee getrokken kon worden. In een rivier had je nog aan beide kanten land en een klein meer had vaak niet eens een echte stroming. Buiten het feit dat er bij meren soms drijfzand tevinden was. Hij had wel eens verhalen gehoord over drijfzand en kon het zelf ondertussen ook herkennen. Gelukkig was hij er zelf nog nooit in gelopen. Ondertussen had de vrouw zich op een muurtje geplaatst naast haar witte paard. Archie was nieuwsgierig naar haar. Hij vroeg haar of ze de schepen aan het bewonderen was, wat hij niet zo gek zou vinden. Het waren prachtige dingen om te zien. Hij kende de vrouw niet, maar haar uiterlijk van een prachtige jurk leek zo te zijn alsof ze zich niet vaak op een schip bevond. Toch wist Archie wel beter dat je een boek niet op de kaft moet beoordelen, dus dat oordeel liet hij even varen. "Ik ben vooral deze groep rovers in de gaten aan het houden." hoorde hij haar zoete stem zeggen. Archie grinnikte en knikte. Altijd waakzaam en oplettend als een vrouw kon zijn, zou ze hier ook wel haar bedoelingen achter hebben. ''Dan denk ik dat ze wel uit mogen kijken. Je lijkt me niet iemand die snel van haar stuk te brengen is. Stukje stokbrood?'' Het laatste vroeg hij door het stokbrood richting haar te wijzen op een open manier. Hij nam er zelf een stukje van en at het op. Zo ontnam hij het beetje achterdocht over vergiftiging als ze dat al gehad had. Ook het paard was nu dichterbij gekomen. Rustig aaide Archie het dier over zijn hals. Het paard was heerlijk zacht en voelde goed verzorgd. Misschien had het wel in dezelfde stal gestaan als waar hij vannacht geslapen had, maar dat betwijfelde Archie. Hij voelde hoe het hoofd van het paard tegen Archie zijn borst duwde. ''Okey, okey dan prachtig ros. Je mag ook een stukje.'' waar hij bij glimlachte. Hij brak wat van het brood af en legde dit op zijn vlakke hand zodat het paard dit er makkelijk af kon happen. Wanneer je het tussen je vingers deed, dan was er een kans dat het dier per ongeluk in je vingers kon bijten. ''Mooi dier is het, vind hij de stad niet vervelend?'' glimlachte hij. Opeens bedacht Arch zich dat hij zich nog helemaal niet had voorgesteld, maar wel al haar paard had gevoerd. ''Excuses, mijn naam is trouwens Archie.'' sprak hij met open houding terwijl hij naast het paard bleef staan.


avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 205
IC posts : 46

Character sheet
Age: 25 years
Occupation: Captain Fraser
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Queen Victoria [OPEN]

op wo okt 04, 2017 10:10 pm
Penelope, die wat rechter was gaan zitten, had haar ogen niet van de man laten wijken. Zijn blauwe ogen waren haar dan ook niet ontgaan. ''Dan denk ik dat ze wel uit mogen kijken. Je lijkt me niet iemand die snel van haar stuk te brengen is. Stukje stokbrood?'' Ze tilde kort haar mondhoek op in een kleine glimlach, licht gecharmeerd door wat hij net gezegd had. Het brood wees ze echter af, wetend dat anders haar schaduw naar voren zou stappen en dat terwijl ze hem net onzichtbaar had gemaakt. In stilte keek ze verder toe hoe hij een stuk brood aanbood aan Almonzo, die rustig het stukje brood aannam. ''Mooi dier is het, vind hij de stad niet vervelend?'' Ze schudde kort haar hoofd. "Mijn woonst ligt aan de rand van de stad, op één van de kliffen aan het water. Almonzo heeft daar geen last van de drukte." deelde ze mee, als antwoord op zijn vraag. Ze glimlachte nu iets breder toen hij vast stelde dat hij zijn naam nog niet verkondigd had. Penelope trok zette haar handen naast zich en duwde zichzelf recht. "Aangenaam Archie. Mijn naam is Penelope." stelde ze zich eveneens voor, waarbij ze kort knikte ter begroeting. Ze stond nu. "Als je er niets op tegen hebt, kan je altijd even met me meewandelen." stelde ze voor. Ze zat zelf niet graag té lang stil, daarom dat ze aangaf dat ze even wilde wandelen. Ze begon pas met stappen totdat Archie geantwoord had, dit uit beleefdheid, iets dat er bij haar al van jongs af aan was ingedamd.
Gesponsorde inhoud

Re: Queen Victoria [OPEN]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum