welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Howl

op ma okt 02, 2017 11:05 pm
howl
Met een toonloos gezicht staarde ze naar de man die haar vierkant aan het uitlachen was. Haar kiezen waren op elkaar geklemd. Ze werd gek van het geluid dat uit zijn keel kwam en wilde het liefst een zwaard boven halen om hem het zwijgen op te leggen. Ze wist dat het niks zou uitmaken als ze dat zou doen. Hier, ter midden van de stad. HIer kon ze niks maken tegenover deze kerel. Hij had teveel back up en als ze zoiets zou maken zou niemand haar hier nog willen. Ze haatte het, dat ze door haar stomm gender zo werd gekleineerd. Ze mocht dan wel een vrouw zijn maar ze was krachtig op haar eigen manier en dat wilde ze maar al te graag aantonen. Haar hand gleed van het lemmet van haar zwaard af waarna ze zich strak omdraaide en boos de zijkant van haar kar vastnam. Met een stevige beweging sprong ze op het houten ding waarna ze met een fel geluid, gevuld met woede en frustatie Siommis aan het stappen maakte. Haar gezicht stond strak maar in haar felblauwe ogen stond onweer. Het gelach van de koopmannen weergalmde nog door de straten heen terwijl ze langzaam verder van ze werd verwijderd.
Die zak van een Morris had genoeg roddels over haar en haar familie verspreid. Het was dan ook niet vreemd dat ze zo uitgelachen werd als ze zelf maar probeerde een samenwerking te gaan krijgen. Ze wist al van dag een dat ze alles zelf moest doen maar dit was belachelijk. Ze was zogezegd zwak en nutteloos. Ny, die vanachter in de bak lag, liet even een spontaan geblaf horen. Kalm keek het meisje met de vuile en slordige kleren op. Ze spoorde haar knol even aan wat aan de zijkanten te gaan stappen van de weg, zodat enige voorbijganger het slakkentempo van haar kar niet moest volgen en rustig kon verder rijden of lopen. Zij was onderweg naar huis, naar de boerderij, waar ze Nemesis van stal zou halen en even zou kijken wat ze aan de andere kant van Fallen Skies kon doen. Ze zou opweg gaan naar Brighwater Keep. Het was een lange rit maar het zou het zeker waard zijn als ze daar iets vond.  


- TamlinI aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

Tamlin Spring
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: Howl

op di okt 03, 2017 12:25 am

T A M L I N ▲
Tamlin zweeg terwijl de mannen achter hem luidruchtig spraken. Hij was op patrouille langs omliggende dorpen en kampen van Navarre, dicht bij de stad D'auvignon. Gij bereed zijn prachtige palomino merrie en leidde de patrouille. De status van de koning moest hoog gehouden worden en daarom was er regelmatig wel iemand van de King's Guard te vinden met een groep knights in het gebied van Navarre. Controleren of alles wel goed ging, of er geen bedreigingen waren en mogelijke nieuwtjes oppikken. Zo nu ook. Tamlin ging nooit ver weg van D'auvignon, daar woonde hij en daar lag zijn voornaamste verantwoordelijkheid, mits hij anders opgedragen kreeg door de koning.
Zijn trip met zijn knights zat er, dus was Tamlin weer onderweg terug naar de stad. In de verte, tussen de bomen pikte Tamlin echter een groot gedaante op. De gedaante van een Wolf om precies te zijn en weer een stuk verder hoorde hij het geluid van een krakende kar. Doordat Tamlin een Shapeshifter was en er onder zijn huid een Leeuw schuilde, merkte hij deze dingen op met zijn geweldige zintuigen. Tamlin wendde zich tot de meest ervaren knight. "Keer terug naar D'auvignon, ik volg later," sprak Tamlin, geen tegenspraak duldend. De Knight knikte en leidde de andere vier Knights met zich mee terug naar D'auvignon. Tamlin zelf tikte met zijn hakken het paard aan en haastte zich naar de vrouw met de kar toe. Direwolves waren groot en gevaarlijk en moeilijk te verslaan. Zelfs voor Tamlin, wanneer hij veranderde in een Leeuw. Tamlin verscheen op zijn merrie naast de dame, misschien net iets ouder dan Tamlin zelf. "Er is een Direwolf in de beurt en ik neem aan dat je niet ten prooi wilt vallen," sprak de elf tegen de mens. Voor zover Tamlin kon opmerken waren ze nog niet in het versier gekomen van de massieve wolf, dus maakten ze nog kans om zich voor het beest te verstoppen. De reden dat Tamlin zijn groep Knights terug had gesteurd was omdat de kans anders groot was dat ze teveel zouden opvallen. Nu was er nog een kans om je te verstoppen en te wachten tot het beest weg was.


"I breathe in my courage and exhale my fear"
Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Re: Howl

op di okt 03, 2017 1:30 pm
howl
Rustig duwde ze zichzelf even goed op de kar waarbij de hengst kalm verder wandelde over de weg. Hij had de spanning niet echt in zijn lijf. Dus veel had ze niet door. Het geroffel van hoeven tegen de licht verharde weg liet haar niet eens opkijken. Ze hoefde niet te weten wie het was. Als hij business had met haar zou hij het wel laten weten. Ze spoorde het dier aan om wat sneller te gaan. Niet om de ander voor te blijven maar eerder omdat ze gewoon sneller terug bij de boerderij wilde zijn. Toen het geroffel van het paard echter minder hevig werd keek ze op, woorden zouden volgen en anders was het een stare off. Beide gevallen zou ze gewoon pissed off zijn. Ze haatte dit, waarom konden mensen haar gewoon niet met rust laten? Ze had dingen te doen. "Er is een Direwolf in de beurt en ik neem aan dat je niet ten prooi wilt vallen," Hoorde ze. het was een elf, zo te zien. Ze wist niet goed wat hij van haar wilde verder. Ze trok enkel even een wenkbrauw op en keek toen droog naar haar dikke knol. Een direwolf. Hier ergens. Ja dan kon ze niks maken. Moest ze een iets opofferen. Haar knol kon onmogelijk een snel tempo aangaan met dit wrak achter zijn gat. "Okay, where is the bloody thing?" zei ze even met een lichte botte ondertoon. "I mean... Sure, where do I go to hide.. Or something..?" zei ze even wat lichter met een rol van haar ogen. Ze moest haar tanden op elkaar klemmen om niet een reeks vloekwoorden naar zijn kop te gooien. Hij bedoelde het allemaal goed en wel Marv, je moest niet zo boos zijn op alles dat ademde en leefde. I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

Tamlin Spring
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: Howl

op wo okt 04, 2017 12:13 am

T A M L I N ▲
Direwolves kon je beter niet onderschatten, verwachten dat je ze aan zou kunnen. Direwolves waren groot, konden wel net zo groot als een paard worden. In dit geval was deze dat niet, maar dan nog was deze niet klein en zou het ook geen meevallertje zijn. Dat wist Tamlin zeker. Toen Tamlin de dame echter waarschuwde, kreeg hij een opgetrokken wenkbrauw naar hem toe gericht. Ze vertrouwde hem niet, kreeg hij het idee en in haar situatie zou hij het zelfde doen. Een wilde vreemde elf, met zwarte metalen om zijn lichaam en een massieve, goed gesmeden zwaard, ja, dan zou hij ook een wenkbrauw optrekken. Toch kon hij het niet per se waarderen. De mannelijke elf vernauwde daarom ook zijn katachtige blauwe ogen. De woorden die de jonge vrouw vervolgens uitsprak zorgde er voor dat hij nu de gene was wie zijn wenkbrauwen optrok. "So you wanna fight?" Kaatste hij vervolgens terug. Oké, Tamlin kon zich indenken dat dit dikke paard en de kar waardevol was, met alle inhoud, maar was je eigen leven nou net niet iets waardevoller? Ja, het paard zou er aangaan, hoogstwaarschijnlijk. Maar wat moest zo'n wolf met zo'n kar? De hond kon ze makkelijk mee nemen bij het verstoppen. Hij stelde het echter niet voor en liet vervolgens zijn katachtige ogen over zijn omgeving heen glijden. De Direwolf was nog steeds in zicht en leek hun geuren opgemerkt te hebben, aangezien hij stilstond en zijn ogen nu in hun richting had verplaatst. "Fighting it is," bromde hij vervolgens, wetend dat de Direwolf nu elk moment hun kant op zou komen rennen en in de aanval zou gaan. Zo staken die beesten in elkaar, alles uit de wegruimend en soms aten ze hun prooien niet eens op. Alsof ze jaagden voor de show.


"I breathe in my courage and exhale my fear"
Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Re: Howl

op wo okt 04, 2017 1:22 am
howl
Was het vreemd dat ze geen greintje interesse toonde in haar eigen leven of dat van haar paard? Okay dat van haar loyale paard was wel zowat handig. De hond in de achterbak, Ny, was wel iemand die slim genoeg was om gewoon naar huis te rennen. Maar ja. Marvelynn was zo goed als levenloos. Ze was lusteloos en leeg en had geen interesse in echt te leven. Ze had geen echte actie in haar leven en wist dan ook niet wat ze moest verwachten. Ze had wel gehoord van direwolves enzo maar echt gezien had ze nog niet. Ze reisde ook nog niet zo lang. Ze had wel genoeg in rengalop monsters gezien. Maar dan was alles zo snel dat je amper de tijd kon nemen het dier te observeren. Niet dat ze dat normalitair zou doen maar het was maar een visie die ze gaf. De elf lichte een wenkbrauw op. Haar woorden konden vreemd aangehoord worden, daar gaf ze hem gelijk in. "So you wanna fight?" Hmn? "I never said that!" zei ze even ietwat van slag tegen de ander. Ze snoof echter en spoorde Siommis aan op sneller te gaan. De kar kraakte even luid onder de kracht die omhoog werd gedreven. Ze kon moeilijk deze elf gaan uitschelden in gedachten, hell, ze was zelf deels elf. Gelukkig niet halfblood maar quatroblood was wel genoeg om je mondje wijs erover te houden. "Fighting it is," Klonk er echter schuinachter haar. Even keek ze schuin op, waarna ze snel opkeek naar waar hij aan het kijken was, ze zag echter nog niks. Ze was een mens, een normaal mens. Ze had niet de verbeterde zintuigen van een shapeshifter of wat dan ook. Hoe dan ook nam ze zijn woorden niet lichtjes nu en sprong ze recht om zowat meteen op de rug van het koudbloed paard te gaan springen. Ze koppelde de riemen vast en herstelde de teugels waarna ze even omkeek en zuchtend keek naar de kar die met een plof loskwam en langzaam van de weg afdwaalde om tot stilstand te komen met een slepend geluid in het grasveld naast de weg. Daar gingen haar inkopen van de dag. Rustig spoorde ze de hengst aan om wat vuur in hem te krijgen. Ondanks dat hij een koudbloed was was hij ook goedd genoeg om te rijden. Niet snel genoeg maar wel een extreem goed uithoudingsvermogen. Ze was niet vn plan een van haar paarden te laten sterven hier. Weet je wel niet hoeveel geld die beesten konden kosten? Die had ze niet en ze had hem nodig voor de handel. Nyska was ondertussen al verdwenen. Ze wist niet goed waarheen maar de hond kennende zou de veilige route genomen hebben en naar huis gerend zijn. Een coward was hij, inderdaad, maar hij was wel slim genoeg om dat te doen. "How do you even fight a direwolf," zei ze even met weinig interesse in haar stem. Ze had een zwaard en ze had haar boog en een koker met wat pijlen in. Maar meer had ze niet. Daarbij, als ze eerlijk mocht zijn, had ze nog nooit tegen een monster gevochten. Maar goed, dat wist men inmiddels al. I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

Tamlin Spring
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: Howl

op vr okt 06, 2017 9:22 pm

T A M L I N ▲
Misschien was deze jonge dame wel gewoon klaar met het leven en kon het haar niks schelen wat er gebeurde. Toch concludeerde hij dat ze dan misschien wel zou willen vechten tegen die Direwolf, wat een suïcidale missie zou zijn. Tamlin zelf zat dan ook al te overwegen om haar misschien dan maar aan haar lot over te houden. Een arme handelaar meer of minder zou ook niet veel uitmaken voor Navarre. Maar dan was er nog een bepaald soort gevoel in hem dat er voor zorgde dat hij mensen liever toch gewoon beschermde. Een jonge dame aan haar lot overlaten voelde verkeerd en Tamlin was niet het soort persoon om slecht te zijn. Toen kaatste ze echter terug dat ze nooit had gezegd te willen vechten en raasde er een soort paniek in haar stem. Opdat moment spoorde ze haar dikke paard aan om sneller te gaan en tikte Tamlin tegen zijn eigen paard aan om ook wat sneller te gaan. Tamlin zelf was met zijn merrie zomaar weg, maar dit dikke paard van de jonge dame zou daar veel meer moeite mee hebben, zeker met die zware kaar achter zich. Tamlin liet zijn blauwe ogen naar de plek toe glijden waar hij de Direwolf voor het laatst gezien had in de schaduwen van de bomen. Het beest had hen gespot. "Fighting it is," sprak hij dan ook. De reactie van de dame was om op de rug van de knol te springen. Ze liet de kar achter zich, de hond was er uit gesprongen en zij verstelde de teugels. Misschien was er toch nog een kans om de Direwolf te slim af te zijn, al begonnen zijn hoor zintuigen deze nu ook op te merken. Tamlin versnelde ook zijn eigen paard zoals de vrouw zelf ook deed met haar hengst. De hond was uit het zicht verdwenen en langzaam maar zeker werd de afstand toch weer groter tussen de Direwolf, de elf en de mensenvrouw. Tamlin hield zijn zintuigen op scherp. De vrouw naast hem vroeg hoe je überhaupt een Direwolf bevocht. "Niet alleen of met z'n tweeën," sprak Tamlin. "Al zal je bij de tweede optie meer kans maken dan alleen," vervolgde hij. "Zeker als één van de twee een Shapeshifter is," ging hij verder en knipoogde naar haar. Tamlin versnelde zijn paard wat en keek vervolgens of de dame dit ook kon, want de Direwolf achtervolgde hun. En mocht het op een gevecht aankomen, konden ze de Direwolf eerst maar beter uitputten.  


"I breathe in my courage and exhale my fear"
Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Re: Howl

op za okt 07, 2017 12:53 am
howl
Rustig spoorde ze haar dier aan om verder te gaan. Hij was alles behalve gewoon om bereden te worden enn spanning was in zijn rugspieren te voelen. Het was jammer dat het zo moest verlopen maar veel keuze had ze niet. Dit was de wereld in wat ze was gaan leven en dit was hoe ze haar dagen moest slijten. Wat een bullshit was het ook. Alles verliep altijd kut en dan ging je dood. Leven was ook goed hoor... Ja, als je geld had was het goed. Verder betekende het niet veel. Zoals voor hun, die nu zouden sterven, of niet, aan de aanval van een direwolf... great and all but she had like plans for tomorrow. Oh well jammer en helaas. Het tempo werd verhoogd terwijl ze besloot om de passen van de man te volgen. Het paard waar ze op zat ging over in een galop en had het duidelijk moeilijk maar het was niet onmogelijk. Hij had een uithoudingsvermogen die ver kon rijken en dus had ze er alle vertrouwen in dat dit goed zou gaan. Nou ja, als ze nog niet wolvenvoer was geworden tegen dan. "Niet alleen of met z'n tweeën," klonk er van de elf af. Ze week haar blik van hem. "Al zal je bij de tweede optie meer kans maken dan alleen," Ja dat klonk haar ook maar zo logisch. Het was jammer dat ze niks kon maken want helaas nou wat kon zij? Niet heel veel. Buiten met een zwaardje staan zwaaien was het enigste wat ze kon in deze situatie dood gaan en nja, het was niet ideaal nu dus liever niet. En liever dood gaan in een gevecht dan aan een stom iets zoals met je domme kop ergens blijven staan of te koppig, kuch, zijn om te luisteren naar je medemens. Ze had ook het meest heerlijke karakter in heel Fallen SKies of niet dan? "Zeker als één van de twee een Shapeshifter is," Toen ze kort opkeek kon ze nog net een knipoog van hem opvangen.
Toen hij versnelde, leek Siommis bijna meteen ook te versnellen. De pikzwarte hengst strekte zijn lijf en nam passen die groter waren dan dat van de merrie. Hij was niet alleen koudbloed, maar ook warmbloed stroomde door zijn aderen. Het maakte hem een stuk sneller dan andere boerenpaarden en een stuk meer... begaanbaar. "A shapeshifter? What's your animal?" vroeg ze even onder haar adem waarna ze kort weer voor zich keek. Alsof een conversatie in een levensgevaarlijke situatie de normaalste zaak van de wereld was en er niet een gigantische bloeddorstige wolf achter je aanzat. You know, just life. I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

Tamlin Spring
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: Howl

op vr okt 13, 2017 4:58 pm

T A M L I N ▲
De twee paarden waren over gegaan in galop, iets wat makkelijk ging voor zijn palomino merrie, maar moeilijk voor de knol hengst. Toch werkte het en gebeurde het, er was een kans dat ze aan deze Direwolf gingen ontkomen. Maar Direwolf's waren ook snel. Wat misschien nog een idee was, was om de Direwolf achter hem en zijn palomino aan te laten gaan, full speed en het dier uitputten om vervolgens weer terug te keren naar de dame met de knol. Maar waarom had Tamlin dit alles over voor haar? Hij kende haar niet, had een prachtig leven als Kings Guard en een status. Nu ging hij de held uit halen voor iemand die niemand zou missen als ze om kwam. Maar Tamlin was niet iemand die een ander zomaar aan haar lot over zou laten als hij wist dat hij kon helpen met succes. Tamlin legde kort en bondig uit hoe je een Direwolf bevocht. Zoiets deed je niet alleen of met zijn tweeën. En zeker niet wanneer er maar één met echte vechtervaring was. Wat ze nu in hun voordeel hadden was dat Tamlin een Shapeshifter was en in een relatief grote leeuw kon veranderen. Ze konden het zo spelen dat ze de mensenvrouw als lokaas en afleiding gebruikte en dat Tamlin dan zou toeslaan, maar zelfs dat zou teveel risico's met zich mee brengen. Toch was het niet geheel onmogelijk. Tamlin had nu ook gezegd dat hij een Shapeshifter was. En waarom ook niet? Je vluchtte voor een Direwolf maar als je ondertussen even een gesprekje kon voeren deed je dat toch gewoon? De mensenvrouw vroeg naar wat zijn dier was. Tamlin keek over zijn schouder om te zien waar de Direwolf zich nu bevond. "Leeuw," reageerde hij kort. De Direwolf achtervolgde hun en het werd tijd om het dier te gaan afschudden. "We kunnen beter van het pad af gaan, kan jouw paard dat aan?" Vroeg Tamlin vervolgens. De spanning begon intussen toch wel door zijn aderen heen te stromen en hij voelde hoe zijn tanden wat scherper werden. De leeuw die zich onder zijn huid bevond was onrustig en het gegrom van de Direwolf was voor hem ook hoorbaar. De Direwolf wilde hun, dat was iets wat duidelijk was. "Wat is jouw naam, trouwens?" Mochten ze er aan gaan, wilde Tamlin toch wel weten met wie hij zou sterven, al bestond er ook de kans dat Tamlin zelf nog zou kunnen ontkomen, of zij. Maar dan nog, hij wilde weten met wie hij het genoegen had om dit spannende moment te delen.


"I breathe in my courage and exhale my fear"
Gesponsorde inhoud

Re: Howl

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum