welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Comatose Empty Comatose

op ma okt 02, 2017 11:42 pm


what is dead may never die
Als er iets was wat hij haatte aan Nymmerwell, was het wel de jungle. En laat dit godverlaten land nu maar eens bestaan uit 90% jungle. Niet ideaal dus, maar hij had honger en voor een keer had hij zin in een lekker konijn of whatever er ook te jagen viel in het binnenland. De kust was niet eens zo heel ver, zo te horen. Hij kon nog steeds het ruisen van de golven onderscheiden van de wind die door de bladeren ging. En dat was toch een hele geruststelling. Met zijn zwaard in de hand en zijn werpspeer op zijn rug baande hij zich een weg doorheen het struikgewas. Hopelijk werden de bosgeesten niet boos dat hij de natuur zo wel een beetje aan het vernietigen was. Oh well, zijn God zou sowieso wel de bovenhand halen op whatever er hier ook maar rond zwierf. Hij moest alleen dicht genoeg bij de kust blijven.

Alsof iemand hem een handje wilde helpen, kwam hij ineens een iets makkelijker begaanbaar pad tegen. Het liep evenwijdig met de kust, en het zag er uit als een soort route dat wel vaker bewandeld werd door paarden. Romeo volgde een tijdje het pad. Hij wilde net een spoor volgen dat wat dieper het bos in ging toen hij wat hoorde. Iemand naderde, en snel ook. De jongeman ging echter niet opzij. Met zijn zwaard losjes in de hand bleef hij midden op het pad staan. Eens zien wie hier zoveel kabaal durfde maken en zo zijn avondmaal weg had gejaagd.

& Marvelynn

Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Comatose Empty Re: Comatose

op di okt 03, 2017 12:23 pm
comatose
Nymmerwel was volgens  de woorden van haar vader een ideale plek om specerijen en planten te halen. Het was een vreemde plek, vertelde hij, maar ah whatever. Ze had Nemesis opgezadeld en was erop uit gegaan zonder er verder bij stil te staan. Ze had een pad die langs de kust ging gevolgd, zoals ze wel vaker deed. Ze had het paard in een steady draf gehouden de hele weg en had een pauze ingelast wanneer dat duidelijk nodig was. Nu was het al een hele tijd terug dat ze vertrokken waren. Gisteren ofzo.... En de ruige begroeiing van de bergen had plaats gemaakt voor iets geheel anders. Het was een vochtig en warm klimaat die haar zwaar lag. Waar ze gewoon was om de droge, warme lucht van Valyria te ervaren was dit gewoon niet normaal meer. Maar goed, er waren voldoende mensen die dit soort weer hadden overleefd ze zou er niet aan dood gaan joch. Ugh.
Ze besloot na een pauze in galop over te gaan. Ze wist eigenlijk helemaal niet waar dit pad naartoe leidde maar daarom dat ze er ook een stevige pas achter wilde zetten. Volgens lokalen die ze eerder de weg had ontmoet moest ze ongeveer deze richting blijven uitgaan om een stad te bereiken. Ze had er maar niet teveel vragen bij gesteld want die gasten zagen eruit alsof ze leggit niet goed in hun kop waren. Geen zin om daar een theekransje mee te houden. Nors had ze dan ook bedankt gezegd voordat ze haar hengst dus had aangespoord verder te gaan. Nu vlogen ze over het pad heen. Het was duidelijk aangelegd voor ruiters zoals haar, maar toch vertrouwde ze het niet helemaal. Ze hield haar helderblauwe ogen strak gericht op de grond. Als Nemesis hier een ongeluk had mocht ze het afmaken, hier zou het dier het nooit overleven. Daarbij, wat moest zij dan doen. Ze kende dit gebied niet eens. Toen ze echter de volgende bocht nam werden haar ogen waat groter, met een hevige beweging probeerde ze haar hengst nog te corrigeren maar spontaan uit angst en tegenstand zette hij zich op zijn achterhand en begon hij te steigeren. Marvelynn snoof even van frustratie. Haar paard had zo'n hevige stop moeten maken en nu was hij ook van slag. Maar het was beter dan wat ze nu voor haar zag. Meet een plof kwamen de voorbenen van de donkere hengst neer op de grond. Snuivend en trippelend bleef het dier nerveus op zijn plaats staan. Geweldig. "What?" sprak ze even nors en boos naar de man die daar maar stond met een wapen in de hand. Snauwend kon je het ook wel noemen, maar in haar termen was het nog relatief zacht geweest.  I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Comatose Empty Re: Comatose

op di okt 03, 2017 7:04 pm


what is dead may never die
Het geluid van paardenhoeven was al snel te onderscheiden. De jongeman vroeg zich af of het misschien niet beter was om in het struikgewas te gaan zitten en zich verstopt te houden tot de persoon te paard voorbij was. Maar hij zou Romeo niet zijn als hij dat zou doen, eigenlijk. Hij wilde wel eens weten wie er hier op zo’n afgelegen plek door de bossen stormde. En waar die dan zo snel heen moest gaan. Daarbij, iemand die gehaast was een beetje bezighouden en zijn of haar tijd verspillen werd na een tijdje gewoon altijd grappig. De persoon in kwestie werd hoe langer hoe meer geïrriteerd, terwijl hij even rustig bleef onder alle omstandigheden. Omver gereden worden door een paard paste misschien niet echt in zijn plan, maar hé, hij leefde nog. Dus bleef hij even neutraal staan, zelfs toen ze hem nors af snauwde.

Romeo trok zijn wenkbrauw op en schonk haar een klein glimlachje. ”A nice hello would be appreciated”, Zei hij met een grijnsje. De hengst stond ondertussen te trappelen, nerveus maar hij bleef uiteindelijk wel staan. De jongeman verplaatste zijn aandacht naar het dier. ”I would take a ship over a horse any day of the year”, Merkte hij op. Niet dat het volledig de waarheid was. Op land verkoos hij ook wel een paard. Het was meer een poging om een reactie van haar uit te lokken.

Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Comatose Empty Re: Comatose

op wo okt 04, 2017 1:12 am
comatose
Wenkbrauw omhoog en een glimlach. Dat was hoe de gast hier naar haar aan het kijken was. Eerlijk? Ze wilde dat van zijn gezicht slaan met haar zwaard. Dit soort blikken had ze genoeg thuis gezien om te weten wat ze kon verwachten. Er waren natuurlijk uitzonderingen maar goed wie had er nu ook weer tijd om positief te zijn over deze fucked up wereld. ”A nice hello would be appreciated”, Hmpf. Haar lippen bleven strak op elkaar geperst terwijl haar giftige blik op de jongen bleven gericht. "oh my I'm sooo sorry but I don't care," zei ze even met een strakke uitdrukking op haar gezicht. Het zout stroomde van haar toongeluiden af. Ah yes. Dit was heerlijk. Embrace the salt. ”I would take a ship over a horse any day of the year”, Merkte hij op. Zeemangeval dus, fijn. "Well I prefer to ride a horse on land instead of a stranded ship. But if you like that, sure, go ahead, follow your dreams!" zei ze even op een droge toon. Het gaf maar aan in welke positie hij was. Hier was hij gewoon op het land, waar zo'n wrak helemaal geen weg kon. blaas er een gat in en twas voorbij, boom gedaan. Luchtig nam Marvelynn het andere op met levende wezens. Als ze wat oefende kon ze gerust haar paard terug brengen van de dood mocht dat ooit gebruiken. Maar zo ver zou ze het nooit laten komen. "I heard the coast is that way," even keek ze schuin op naar ergens, like, idk zelfs of het die kant op was. "So go now," fetch you idiot "Go find yourself that amazing ship," zei ze even op een toonloze manier zonder veel interesse in te geven in wat ze zei. Ze nam de teugels in een hand en spoorde haar paard aan om rond deze man te gaan stappen. Onnodige chitchat was dit en time is money. I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Comatose Empty Re: Comatose

op wo okt 04, 2017 11:07 pm


what is dead may never die
Oooh dit was jackpot. Als ze kon doden met haar blik dan was er nu waarschijnlijk een bliksemschicht ingeslagen op zijn hoofd. Gewoon verpulverd, er zou niks anders meer overblijven dan een zwartgeblakerd rokend stuk gras dat nu nog onder zijn voeten lag. Helaas voor haar, en gelukkig voor hem, leek ze die magie niet te beschikken. Ze kon alleen maar sarcastisch doen. En als er iets was wat hij wel gewend was, dan was dat het wel. Dus hij bleef onbewogen onder haar bliksemende ogen en norse woorden. "oh my I'm sooo sorry but I don't care," Sneerde ze. Romeo legde zijn hand over zijn hart, alsof hij een pijnscheut had. ”Aaah, wow, that hurt”, Reageerde hij, even sarcastisch maar met nog steeds die joviale glimlach op zijn gezicht.

"Well I prefer to ride a horse on land instead of a stranded ship. But if you like that, sure, go ahead, follow your dreams!" Reageerde ze vervolgens op zijn opmerking. Haar tirade ging nog even door, ze verwees hem zelfs heel behulpzaam terug naar de kust. Al lag die eigenlijk de andere kant op, maar goed. Ze wilde daarna om hem heen stappen, hem achter latend na haar wijze woorden. Romeo deed een stap opzij, terug in de weg staand van haar paard. Waarom was hij eigenlijk zo groot? "Wait a second, this is not how this works. You scared away my snack so you need to pay for that", Zei hij, doodserieus, al zou ze waarschijnlijk denken dat hij weer een grapje maakte aan de manier waarop hij het zei.

Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Comatose Empty Re: Comatose

op vr okt 06, 2017 8:38 pm
comatose
Ah meneer leek vrij van zijn stuk gebracht te zijn. Ah aw wat een arme stakker, helaas voor hem gaf ze geen vliegende fuck om wat hij dacht. Aw dat was nou eens jammer of niet dan? Nou ja, mannen ook. ”Aaah, wow, that hurt”, In zekere zin was hij nog ok, als in, hij leek even salty te zijn als dat zij soms was. Het was te verwachten ook. Deze man verkoos altijd een schip boven paard eeeeh. Ja zeemanpraat. Als je ervan leefde en er je brood mee verdiende en je het graag deed moest je het altijd verkondigen voor jan en alleman. Het was gewoon iets dat normaal was en ondanks dat ze het in spot nam wist ze bar goed dat het niks zou uitmaken. Ze wilde gewoon verder en een weg uit deze vergeten plek vinden. Nu ze dan ook eindelijk een begaanbaar pad had gevonden was ze niet van plan terug te gaan en iets anders te doen. Deze moest zeker leiden naar... Ergens right? Het kon niet anders. Het enigste dat nu nog in de weg stond was een vissenman die uit het water was geflopt en nu niks anders leek te kunnen doen dan... Gewoon hier staan. Wat was hij hier eigenlijk aan het doen? Toen ze dan ook Nemesis had aangespoord om verder te gaan, ging meneer de vis gewoon voor der paard staan. Alsof een keer bijna omver gereden worden nog niet genoeg was. Het ietwat nerveuze dier stopte enn brieste even waarna hij een van zijn voorbenen optilde en over de grond begon te schrapen. Geduld hadden ze beide niet. Leuk altijd natuurlijk. "Wait a second, this is not how this works. You scared away my snack so you need to pay for that", sprak hij simpel. His snack? En met wat wilde hij dat dan vangen? Door door deze planten te gaan hollen met een zwaard. Ja meer dan een paar insecten in je gezicht zou je niet vangen. Ten eerste zou je struikelen over alles dat er maar lag en als je dan nog niet in een of andere giftige plant was gevallen zou een hevige val ergens op wel zorgen dat je been ofzo naar de haaien was. Altijd fijn die jungleplekken hmn. "You... Were trying to catch something... Like that?" klonk er even terwijl ze haar wenkbrauwen oplichtte en hem even van top tot teen bekeek. "How...?" zei ze even, niet echt goed wetende wat in de actual fuck hij nu weer aan het zeggen was. Ondanks dat ze hem eigenlijk maar half serieus nam... Het idee van het jagen dat net in haar hoofd kwam leek haar alles behalve logisch. Er waren twee opties; of hij wist echt wat hij deed en had een secret techniek... Of hij was gewoon een idioot die enkel van vissen afwist... Oh en die dacht dat je alles kon tepakken krijgen door erachter te lopen met een zwaard. She tried, that didn't work. I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Comatose Empty Re: Comatose

op zo okt 08, 2017 5:50 pm


what is dead may never die
Deze vorm van entertainment vond hij tegenwoordig niet vaak meer. De crew had hem ondertussen al redelijk geaccepteerd als nieuwe Captain, en niemand durfde echt een grote bek tegen hem opzetten. Ze wisten wat hij zou doen als ze ook maar een vorm van rebellie tegen hem zouden vertonen. Er waren een heleboel leuke en creatieve manier om iemand op andere gedachten te brengen of een voorbeeld te stellen voor de rest van de crew. Tot nu toe had hij alleen een hoop koppige mannen op een verlaten eiland achtergelaten omdat ze geweigerd hadden trouw aan hem te zweren. Eigenlijk had hij wel geluk dat er zo weinig commentaar kwam op zijn manier van handelen. De meesten gingen gewoon akkoord, blij dat hun beurs op het einde van de dag gevuld was met goud, dat ze konden verspillen aan rum en mooie meisjes. Dit soort ‘bekvechten’ was een verfrissende afwisseling voor hem.

En ze trapte er echt hard in. Als ze gewoon zou zwijgen en langs hem heen zou lopen, zou ze geen last meer van hem hebben. Maar ze ging keer op keer op hem in. "You... Were trying to catch something... Like that?" Vroeg ze verbaasd. "How...?" Vervolgde ze. Romeo zette alleen een onschuldige glimlach op, maar zijn ambere ogen waren intens op die van haar gevestigd. ”Who says I’m hunting animals?” Zei hij met een halve smirk. ”I could be a vampire, hunting for young women who are stupid enough to come out here all by themselves”, Vervolgde hij, terwijl hij zijn hoofd een beetje scheef hield, alsof hij haar werkelijk inspecteerde om later zijn tanden in haar nek te zetten.

Gesponsorde inhoud

Comatose Empty Re: Comatose

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum