welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Menne
Aantal berichten : 33
IC posts : 1

Character sheet
Age: 25
Occupation:
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Bon Appétit • Freyja Skarsgård

op di okt 03, 2017 9:22 am

Kathleen rende van het ene steegje naar het andere steegje terwijl ze op zoek was naar kleding, haar lichaam bewoog zich soepel en haar poten werden behendig op de grond neer gezet. Ze moest alleen zo erg uit kijken voor mensen, ze had geen idee hoe mensen op een poema zouden reageren die door de straten van een stad rende. Een geluid voor haar zorgde er voor dat de poema tot stilstand kwam terwijl ze haar oren bewoog, voor haar hoorden ze stemmen haar kant op komen. Zoekend keek ze om haar heen ze moest uit het zicht komen, haar blik viel op een laag muurtje aan de rechter zijde, in de hoop dat ze de sprong zou kunnen maken. Kathleen draaide haar lichaam een kwart en zakte door haar poten, voor enkele seconden sloot ze haar ogen om ze vervolgens weer te openen ze nam de sprong en zette haar poten op de rand van het muurtje heen en duwde haar lichaam met haar poten over de muur heen om vervolgens op haar poten terecht te komen, iets wat trost op haar zelf keek ze om haar heen om vervolgens te beseffen dat ze niet alleen was, een jong meisje staarde naar haar met een blik vol angst. Langzaam liep ze achteruit laag op haar poten tot dat ze tegen de muur stond. Normaal gezien zou ze er voor kiezen om aan te vallen, maar ze kon kinderen niet aanvallen. Voor ze het wist opende het meisje haar mond en hoorde ze haar schreeuwen.
                           "Mom, there is a Puma in here!" Wat moest ze nu doen? Ze kon natuurlijk gaan vluchten maar als iemand anders dit meisje had gehoord zouden ze zeker op zoek gaan naar een poema en dat was wel het laatste wat ze moest hebben op dit moment. Ze was al zo lang op pad en haar maag knorde, ze verlangde naar eten. Kathleen was ook op zoek geweest naar eten buiten de stads muren maar toen ze aangevallen werd door een beer had ze geen keus gehad om te veranderen hier door waren haar kleding kapot gescheurd waar door ze niks meer had. Ze had tevens ook wonden die verzorgd moesten worden, de beer had haar weten te raken in haar zij. Dus ze zag geen andere kans dan terug te veranderen in haar menselijke vorm, en dat was ook precies het gene wat ze deed. Ze hoorde het meisje in de verte gillen, maar zodra ze eenmaal klaar was met de verandering kwam ook de moeder er bij die al snel op haar af rende. Kathleen dook wat in elkaar terwijl ze haar armen beschermend voor haar lichaam hield, de grond voelde koud aan waar door ze zich steeds ongemakkelijker begon te voelen. Iets wat verbaast keek ze toe hoe de vrouw een doek om haar heen legde en haar omhoog hielp.
                           "Come in darling, you need help."  Voorzichtig liep ze mee, iets wat verwarrend keek ze de vrouw aan die haar glimlachend aan keek. Binnen werd ze neer gezet en kreeg ze een kop met warm water, de geur van de kruiden die er in zaten kwam haar te gemoed terwijl ze een grote slok nam met de bedoeling haar lichaam op te warmen. Stemmen kwamen haar te gemoed en door de doek heen die er voor de tafel hing kon ze vage schimmen zien, de geur van verschillende kruiden kropen nu pas haar neus binnen waar door ze besefte dat dit een kruiden winkeltje moest zijn. Ze nam nog een grote slok van het drinken en liet haar blik naar het meisje glijden die haar aan staarde.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: Bon Appétit • Freyja Skarsgård

op za okt 07, 2017 12:06 am
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Misschien moest ze niet rondhangen in de stad en wat gaan doen wat eigenlijk nu haar taken waren. Ze moest dingen regelen met belangrijke handelaren, bevelen uitdelen in het kasteel, ervoor zorgen dat alles goed gecontroleerd werd door de daarvoor aangewezen mensen. Immers kwam de winter eraan. Maar in plaats van dat te doen of met iemand te oefenen wat betreft haar vechtskills - die ze niet had, nog niet tenminste - liep ze een beetje doelloos rond. Zo nu en dan bezocht ze een klein winkeltje en maakte ze een praatje met de persoon in kwestie. Iedereen hier wist dat de winter eraan kwam, het werd steeds kouder en de straten zagen al wit. Hier kwam de winter altijd als eerste.

Vragend keek ze op toen ze wat geschreeuw hoorde buiten. De wachter die bij haar was - iets wat haar aanbevolen was, nooit alleen de straat op gaan omdat ze de laatste van haar bloedlijn was en ze hier toch wel boven een geldmijn zaten - hield haar tegen toen ze naar buiten wilde gaan. Hij ging eerst kijken of er iets dringends aan de hand was, anders moest hij de Lady natuurlijk direct terugbrengen naar het kasteel. Voor een moment bleef Freyja wachten, waarna ze hem achterna ging. Ze zag nog net hoe er iets verderop een meisje naar binnen werd geloodst en bewoog kort haar hoofd in die richting. Op de voet gevolgd door haar wachter liep ze door het straatje heen. De woorden die ze namelijk tijdens het geschreeuw had opgevangen hadden haar aandacht wel getrokken.

Toen ze het winkeltje binnenkwam rook ze de sterke geur van kruiden. De roodharige was redelijk lang voor haar leeftijd, dus boog ze om onder een touw door te lopen waaraan allemaal sterk ruikende bosjes planten aan hingen te drogen. "Are you alright? You must be freezing." Onderzoekend bekeek ze de ander. "Here, take my fur to warm up a bit." Ze nam het bont af wat ze altijd over haar schouders droeg en legde deze zonder te wachten op een goedkeuring over de schouders van de ander. Vervolgens ging ze tegenover haar zitten, haar hoofd een klein beetje scheef. Freyja stond er om bekend dat ze een zorgzaam karakter had, ondanks dat ze nog zo jong was.
notes: none
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum