welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

We are monsters Empty We are monsters

op di okt 03, 2017 1:33 pm
monsters
Eideard had weer een levering medicijnen nodig. Ze was het nodige gaan ophalen aan de grens van Nymmerwell en was onderweg naar Mother's heart ook nog gestopt aan de grens met Rhoynar. Meestal nam ze gewoon alternatieve routes waar ze het minste omhoog moet. De bergen in gaan om leveringen te doen was niet ideaal. Ze was met Nemesis alleen gekomen. Goed gevulde zadelzakken hingen achter haar zadel over de rug van het paard. Het was zo dat met kar het te lang zou duren en de leveringen waren niet zo groot. Samen met een rugzak had ze voldoende. Het was al zo lang geleden dat ze hier was geweest, ookal was het eigenlijk nog maar een jaar of twee terug dat ze hier langs gekomen om dokters raad te plegen. Maar niemand kon haar kleine meid genezen, niemand. Ze was er nog steeds zo van slag over. Zelfs als dokters wisten wat ze had gehad kon ze de kosten gewoon niet meer betalen na een tijdje. Zo was het einde van haar kind gekomen. In zekere zin kon je zeggen dat Marvelynn liever wilde dat zij het was geweest maar... Ze wist ook bar goed dat als zij was gestorven dat ook meteen het einde van Maggie zou zijn geweest.
Kalm begonnen ze aan de klim van de bergen. Ze leverde regelmatig aan de dokter in de hoofdstad van Vanaheim en kende wel wat mensen hier. Toch was het altijd wat om binnen te komen in de hoofdstad van die mensen. Manman wat een fuckers met hun geld ook. Daarom dat ze altijd een afspraak zette met de dokter buiten de muren van dat wrak dat ze een stad noemde. Ja man, ze moest er maar mee leven. Geweldig yes, fuck de hele kut wereld. God. Ze zuchtte even en reed verder het bergpad over. Het duurde nog een tijdje voordat ze eindelijk de muren van het dorp in zicht kreeg. Even liet ze haar schouders bewegen om ze los te maken, maar een diepe, zware zucht was al snel te horen. Ze had er geen zin om hem weer te zien. Niet na alles wat er was gebeurd.


- EideardI aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

Eideard Breckinridge
Member
Real name : Femke
Aantal berichten : 253
IC posts : 35

Character sheet
Age: 53 years
Occupation: Doctor
Residence : Mother's Heart
Profiel bekijken

We are monsters Empty Re: We are monsters

op za okt 14, 2017 3:37 pm
Het was ondertussen ongeveer een week geleden sinds Eideard was teruggekeerd vanuit Falkreath. Hij was daar naartoe gegaan om de ontwikkelingen binnen de geneeskunde te bespreken met de plaatselijke artsen en om bepaalde medicijnen mee te brengen die in Vanaheim niet of nauwelijks te verkrijgen waren. Het toeval wilde dat hij één dezer dagen nog een levering medicijnen verwachtte uit andere streken, maar gelukkig kwamen die naar hem toe. Tenminste, ze kwamen in de buurt, want deze specifieke leverancier vertikte het om Mother’s Heart ook echt binnen te gaan. Dat maakte het knap lastig om in te schatten wanneer ze zou arriveren en tenzij ze één van de wachters zou zeggen dat ze een levering had voor Dr. Breckinridge, moest Eideard maar op goed geluk een kijkje nemen bij de hoofdingang om te zien of ze er al was. Ook al was de service verder van ideaal, Marvelynn kon overal wel producten vandaan halen en had niet al te hoge prijzen. Dat Eideard Marvelynn’s dochter niet kon genezen en later te horen kreeg dat het meisje was overleden, speelde ook een rol in het feit dat hij haar als vaste leverancier aanhield.

Rond het middaguur was zijn gebruikelijke pauze en hij begaf zich dan ook te voet richting de ingang van Mother’s Heart, wat ondertussen de tweede keer was in twee dagen. Zo precies waren leveranciens immers ook weer niet. Eenmaal buiten de stad leunde Eideard tegen één van de muren aan, slechts enkele meters van de hoofdingang vandaan. Vijf minuten zou hij wachten en geen tel meer.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum