welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 78
IC posts : 37

Character sheet
Age: 42
Occupation: Jarl
Residence : Sk∅rravir
Profiel bekijken

06. Falkreath

op di aug 15, 2017 9:16 pm


 
   
   
 
Falkreath
Here comes the thunder


ALGEMEEN
Land Falkreath
Hoofdstad Skorravir
Kleuren Grijs, ijsblauw, wit, zwart, bruin tinten
Symbol Ouroboros
Slogan Here comes the thunder
Regering House Stækar
Erfgenaam Delaney Stækar
Religie Pagan, odinism
Handel Schepen, werktuigen en wapens

Ontstaan van Falkreath De provincie Falkreath is een van de noordelijkst gelegen gebieden die Fallen skies kent. Tijdens het 'ontstaan' van de eerste Dragonborn is het grillige landschap van Falkreath ontdekt. Ontdekkingsreizigers waren opzoek naar gebieden om hun leven opnieuw op te bouwen en een nieuw rijkdom te creëeren. Door hun vermogen om de winterse kou te trotseren wisten zij huizen te bouwen en zo ontstond uiteindelijk een klein gedeelte van SkØrravir.

Beschrijving van de steden De kille bergketens en donkere bossen rond het dorp steken kil af tegen het warme hout wat gebruikt is voor de vele huizen die Sk∅rravir kent. Het vuur wat dag en nacht brand geeft het dorp een warmere uitstraling dan de inwoners die zich in Sk∅rravir schuilhouden. In het dorp zelf zal je veel smeden terugvinden. Ook kent het dorp een rijk aantal aan dieren die gebruikt worden voor de slacht, handel of kleding.
Skørravir

LANDMARKS
Achter de hoge rotswanden en bergen gaan een hoop geheimen schuil. Sommigen geloofden dat hier vroeger draken hun toevlucht zochten en dat de sporen van die tijd onuitwisbaar zijn gebleven.
 

ruïnes

CLIMATE
Klimaat type zeeklimaat
sub klimaat toendraklimaat, poolklimaat.
temperatuur De winters zijn koud en in de zomer kan de temperatuur reiken tot zo'n 22 graden. In de zomer kleurt het landschap vrij groen en zijn alleen de hoogste toppen van de bergketens wit gekleurd. In de lagere gedeeltes van het gebied (de fjorden) is een rijkelijk aantal aan bloemen en planten terug te vinden.  

FLORA
Door de strenge winters die over die gebied kunnen heersen is het vrijwel onmogelijk om een rijk aantal aan bloemen, planten en bomen te hebben. Toch kent het gebied in de lente en zomermaanden een groot aantal aan planten die verzameld worden door de bewoners van de dorpen.

Planten&bomen naald-dennenbomen, jeneverbessen, dwergberken,
Noorse esdoorn, wolfsklauw
Giftige planten & bloemen lavendelhei, aronskelk


FAUNA
Niet veel dieren overleven de winterse kou die over dit gebied heerst. Hieronder vind je een klein overzicht met de dieren die in dit gebied te vinden zijn.

Zoogdieren Poolvos, beren,  konijnen, ratten, wolven, poolhaas,
Vogels Raven, papegaaiduikers, uilen,
Vissen Baracuda, walvishaai, bultrug,
Monsters & schepsels Reuzen, weerwolven, Direwolf, (Draken, in vroegere tijden)FAITH & MYTHS
Vikingen hun godsdienst en scheppingsverhaal is net als hun thuis grillig en strijdlustig. De meest ongelofelijke verhalen buitelen over elkaar heen en de mythologie staat bol van de opmerkelijke wezens zoals reuzen, trollen, dwergen en draken.

Het begon allemaal in een enorme afgrond die ook wel Ginnugagap genoemd wordt. De afgrond lag in het midden en ten zuiden en noorden ervan lagen respectievelijk het rijk van vuur en het rijk van de doden. Hier – in dit onherbergzame gebied – ontstond het leven uit ijs en vuur. Het eerste levende wezen dat gevormd werd, was Ymir: een enorme ijsreus. Kort daarop kwam Buri tevoorschijn: een mens. Buri had gemeenschap met een reus en daaruit kwam Odin voort. Odin doodde Ymir en gebruikte diens lichaam om de aarde in te richten. Het bloed van de reus vulde de zeeën en rivieren. Zijn botten werden bergen en zijn vlees het land. De schedel van de reus vormde de hemel. De dwergen Noord, Zuid, West en Oost hielden die hemel hoog boven hun hoofd zodat deze niet vallen kon. Toen de aarde af was, schiep Odin dwergen en mensen. De mensen werden in Midgard geplaatst, achter een hek dat gemaakt werd van de wenkbrauwen van Ymir. De goden gingen wonen in Asgard. Een plaats die mensen alleen konden bereiken via een brug: de regenboog.

Odin is zonder enige twijfel de meest belangrijke god. Hij was wijs, maar gebruikte zijn kennis vooral om macht te verzamelen. Dat verklaart wellicht ook waarom mensen hem eerder vreesden dan liefhebben. Voor de Vikingen is Odin extra belangrijk. Odin is namelijk de heerser van het Walhalla: de hemel waar strijders naar toegaan wanneer zij sterven.FENRIR
Fenrir is de  zoon van de God Loki en Angrboda. Fenrir was geen mens of god, maar leek op een klein hondje toen hij jong was en Odin hem meenam naar de Asgaard waar de volgelingen van Odin woonden. Fenrir ontwikkelde zich uiteindelijk tot een reusachtige wolf met verschrikkelijke kaken en stond als kwaadaardig te boek. Bovendien was hij niet alleen sterk, hij had ook de sluwheid van Loki geërfd.

Op een bepaald moment was hij zo onhandelbaar geworden dat de goden onder elkaar een plan beraamden om hem vast te binden. Eerst werd geprobeerd met de ketting Lœðing, maar die brak. Toen werd een ketting die twee keer zo sterk was gehaald, de ketting Drómi, maar ook deze was te zwak. Fenrir kon uiteindelijk ontsnappen. Er doen verhalen de ronde dat de reusachtige wolf zich nog steeds schuil houd in het gebied van Falkreath.


"Warriors don’t show their heart until the axe reveals it."


avatar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 78
IC posts : 37

Character sheet
Age: 42
Occupation: Jarl
Residence : Sk∅rravir
Profiel bekijken

Re: 06. Falkreath

op do aug 17, 2017 6:07 pm


 
    
Skørravir

Sk∅rravir ligt centraal gelegen in de 'provincie' Falkreath. De stad ligt tegen een bos aan en mond uiteindelijk uit bij een groot fjord heeft het een goede ligging voor het verschepen van goederen en voor de oorlogsschepen die gebouwd worden. De winters zijn in dit gebied vrij streng met dikke centimeters sneeuw die kunnen vallen. In de zomer is het gebied groen doordat de stad wat zuidelijker ligt pakt het de warmte vaak mee vanuit Vanaheim. In de zomer zijn er dan ook genoeg wilde dieren en planten te vinden.

De vikings die in deze stad wonen verbouwen zo goed als alles zelf en ook de schepen worden door hen met de hand in elkaar gezet. Wat soms weken tot zelfs maanden kan duren. De stad zelf is groot en vrij breed uitgespreid. Er is plaats voor een paar duizend inwoners wat dit de grootste stad van Falkreath maakt. In de haven is plaats voor een paar honderd schepen. De huizen zelf zijn vrijwel allemaal van hout gemaakt en om de stad heen staan verschillende houten obstakels die de stad van indringers en andere wezens moet beschermen.

In de stad zelf zijn vele marktkraampjes en huizen te vinden die onderdak bieden aan de vele gezinnen die Sk∅rravir rijk is.  Verder zijn er diverse gedenkplaatsen met beelden van de Noorse goden te vinden.Skorravir is de eerste stad die gesticht is door de vikings. Men zegt dat Odin zelf deze stad opgebouwd heeft en gefeest heeft op de plek waar de jarl nu slaapt met zijn vrouw. In Skorravir is het odinisme belangrijker dan in welke stad dan ook. Wat maakt dat de jarl de andere steden niet viking waardig vind. Vikings verschuilen zich namelijk niet achter hoge stenen muren maar gaan de strijd aan.De meeste winst wordt in Sk∅rravir behaalt met het bouwen van nieuwe viking schepen. Met een vloot van 100+ schepen is dit een van de grootste vloten die Falkreath kent. De jarl ziet erop toe dat de schepen zorgvuldig in elkaar gezet worden en voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Het Vikingschip speelt een cruciale rol in de maatschappij en economie van de Vikingen. Het werd gebruikt voor transport, handel, oorlogsmissies, plunderingen en ontdekkingsreizen. Ook in de kunst en cultuur van de Vikingen speelde het schip een belangrijke rol.avatar
Moderator
Real name : Daan
Aantal berichten : 437
IC posts : 226

Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: 06. Falkreath

op do sep 28, 2017 8:48 pm Hillerød

Hillerød is een Viking-stad in het hoge noorden van Falkreath. Het is een redelijk afgelegen plaats en dat maakt dat er niet vaak bezoekers van buitenaf komen. Er hangt een bepaalde geheimzinnigheid over de stad heen. Hun muren zijn - anders dan in de hoofdstad van het noorden - gemaakt van dik baksteen wat vele generaties geleden door mensenhanden in elkaar is gezet. De stad is vanaf de grond gebouwd door de Skarsgård familie en hun volgelingen. Het was een groep Vikings die ervoor koos om hun vorige stad te verlaten en hun eigen plaats zelf op te bouwen. De plek van Hillerød is strategisch gekozen. Aan drie kanten zee om te verdedigen en aan de zuidkant van de stad een goed zicht op het kale, koude landschap. Maar dat was niet de enige reden dat de Skarsgårds deze plaats hebben gekozen. Rondom hun stad liggen namelijk veel diamantmijnen. Door de generaties heen is hier een fortuin uitgehaald, en dat maakt dat deze geheimzinnige stad dus eigenlijk heel erg rijk is. Desondanks zijn de meeste mijnen ingestort of vernietigd door mensen buiten hun gemeenschap. Alle ingangen zijn ontoegankelijk, behalve ééntje - vanuit het kasteel in Hillerød. Niet alleen de muren zijn van dik baksteen, ook de huizen en het kasteel van de hoogstaande stichterfamilie - allemaal om de hevige kou buiten de deur te houden. Hier in Hillerød leven heel de mensen puur en niet zoals in sommige andere rijke plaatsen van Fallen Skies. Omdat ze veel rijkdommen kennen en dat niet in hun kleding of in feestmaaltijden stoppen, is er natuurlijk iets anders waaraan veel waarde wordt gehecht. Dat is hun grote vloot, gemaakt van wit hout en spierwitte zeilen, om er een tintje van het noorden aan mee te geven. Kortom, het is een stad die door buitenstaanders snel onderschat kan worden, gezien hun diamantmijnen voor de meeste mensen niet meer zijn dan een mythe - wat ze niet weten is dat er soms in geheim nog wel eens wat wordt uitgehaald, onder bevel van de stadhouder.

Hillerød Inspiration Boarddeep in the forest under the fog

armies surround us waiting for dark

wearing their iron masks like a shield

i know they’re coming

i know they’re here
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum