welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Wazzel

op di okt 03, 2017 8:27 pm
Dusss, aangezien ik een boel mensen niet ken hier of enkel heel vaagjes of van heel lang geleden, dacht ik dat ik eens een voorsteltopic zou maken over mezelf.

Hi all!

Ik ben Wazoula, 22 jaar oud, geboren in Amsterdam, 2,5 jaar op mezelf gewoond in Leiden en nu terug in Amsterdam. Mijn naam is Grieks, omdat mijn opa 10 jaar lang in Griekenland heeft gewoond en de familie van mijn moeders kant dus wat met dat land heeft. Vrienden noemen me vooral Waz, Wazbeer etc. Ik ben 1.68 m kort en mijn haarkleur verandert meestal meerdere keren per jaar. Het is nu van dat roodpaars, beetje bordeaux. Ben al turkoois, roze, paars, rood en koper afgegaan. Ooit wil ik 't een keertje zilver hebben.

Mijn ouders, broertje van 20 en ik wonen in Amsterdam. We hebben 3 katten en een hond. Ik heb één kater, Atreyu, en twee poezen Sietse en Nymeria. Atreyu en Sietse zijn de oudste en de kleine baby van 3 jaar is Nymeria, ofwel Nym. Nym is een Maine Coon met stamboom en dat is me een beest joh. Nee dit was niet met voorbedachte rade dat ik de queen van Nymmerwell zou gaan spelen, het land heette al zo en ik wist niet hoe het heette toen dit een beetje gebeurde. Naast de katten hebben we ook nog een Pools straat hondje genaamd Aiyanna. Ze is nu alweer 6 jaartjes bij ons en ze is waarschijnlijk 10 jaar oud. T is een schat van een hond, heel slim en heel lief naar de katten en iedereen.

Ik had een kamer in Leiden, omdat ik daar studeer. Ik zit nu in een extensie van mijn derde jaar bachelor van de opleiding Archeologie aan universiteit Leiden, moet enkel mijn scriptie afmaken en dan heb ik mijn bachelor binnen. Het kiezen van deze studie is een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan, want de colleges zijn tof, de onderwerpen zijn gaaf en de mensen zijn echt absoluut amazing. Het is net alsof je een RPG forum bij elkaar op school heb gezet. Ik kan het met iedereen vinden, ondanks dat iedereen wel nog een beetje z'n eigen vriendengroepjes heeft. Afgelopen zomer en die daarvoor ben ik voor ongeveer 4 maanden totaal naar de Dominicaanse Republiek geweest om daar stage te lopen op een opgraving. Wat een geweldige ervaring was en daarom wil ik volgend jaar weer. Mijn specialisaties voor de geïnteresseerde zijn Archaeology of the Americas en Osteoarchaeology. Americas zul je heel erg merken als je alle informatie van Nymmerwell doorleest, ik heb er letterlijk lesboeken en aantekeningen bij gepakt voor sommige dingen.

Ik RPG nu al ongeveer 9 jaar denk ik. Ben ooit begonnen op MSN groups, BMH en daarna doorgestroomd naar Wolf Story (Alice tijd) op actieforum. Een jaartje na daarop te zijn gekomen heb ik mijn eigen RPG Warrior Cats opgericht en die is nu nog steeds actief. Wat betekent dat ik voor de rest van m'n leven vast zit aan verhaaltjes schrijven over m'n zelfbedachte karakters. Niet dat ik dat erg vind, RPGen is fijn. Ik heb op nog veel meer sites gezeten, maar momenteel ben ik naast WC en dit nog nergens meer actief. Rest is allemaal doodgebloed.

Naast schrijven hou ik ook van tekenen, zingen, cosplayen, paardrijden, boogschieten, gamen en lui filmpjes kijken en me dan schuldig voelen omdat ik niks heb uitgespookt. Ik heb een deviantart account: http://wazilikie.deviantart.com/ En sinds kort ben ik eigenaar van een cintiq tablet, waar ik nog steeds in de wolken mee ben. Ik heb 5 jaar op paardrijden gezeten, maar is me nu te duur. Wat games betreft: Final Fantasy. Mijn forever obsessie, daar gaan veel van mijn vrije uurtjes ook naartoe. Ik heb tot nu toe 1 tattoo (final fantasy xiii themed), maar wil er eigenlijk nog eentje bij nemen van een kattenpootje vanwege Odette, en inmiddels nog eentje van ffx x'D Ik ben ook gek op cosplay en ik heb in die scene al n paar hele gave dingen mogen meemaken, dus daar wil ik ook zeker mee door.

Dat was alles wat ik me op het moment kon bedenken wat misschien interessant zou zijn Razz
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum