welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Quinty
Aantal berichten : 45
IC posts : 1

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Spy
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Rise and shine, Ursine!

op wo okt 04, 2017 10:46 am
Goodmorning o/

Ik ben, als ik me zo mag noemen, een veteraan RPG'er ;') Mijn naam is Quinty, ik ben 22 jaar oud, woonachtig in Maastricht. Ik ben momenteel 2e jaars Visuele Communicatie (Grafisch) student, na drie jaar lang Communicatie & MultiMedia Design te hebben gedaan. Ik ben van studie gewisseld door problemen met m'n school :')
Ik noem mezelf een veteraan RPG'er, omdat ik een zekere 11 jaar RPG ervaring onder mn riem heb zitten, dus ik vind dat ik mag x'D Ooit begonnen op WolfStory, daarna een tijd lang op andere kleine fora gezeten. Lange tijd mod & admin van AnimeWolves geweest. Uiteindelijk op WarriorCats terecht gekomen en momenteel ook nog actief op Pokémon-Journey.

I don't like talking about myself, tbh :') Ik ben een gamer, schrijver, designer en overall dagdromer. Qua games speel ik momenteel vooral veel League of Legends en Guild Wars 2. Daarnaast heb ik een steam lijst van +300 games. Ik ben opgegroeid met Nintendo console games, waardoor mijn liefde voor Zelda en Mario nogal groot is. Tevens ben ik al jaren lang fan van Pokémon ^^.

In de zomervakantie heb ik officieel een diagnose gehad voor een sociale angststoornis, waarvoor ik momenteel in therapie ben. Ik heb hierdoor moeite met contact leggen met mensen en spreken voor grote groepen. Tevens heb ik door deze stoornis een eet probleem gekregen, iets wat men vooral aan me zal zien als ik iemand leer kennen ^^'

In mn vrije tijd breng ik vooral veel tijd door met m'n lieftallig vriendje Walter, diegene die hier Finn Ironwater speelt c:, tevens ben ik altijd wel in meerdere chats te vinden op Discord of zit ik een livestream te kijken op Twitch ^^'

Vragen en/of opmerkingen mag altijd, m'n pincode krijg je niet <3

xx Quinty"Are we gonna stand here all day? Or are we gonna fight?"
avatar
Member
Real name : Cat
Aantal berichten : 27
IC posts : 4

Character sheet
Age: 21
Occupation: Warrior / Hunter
Residence : Wandering
Profiel bekijken

Re: Rise and shine, Ursine!

op wo okt 04, 2017 1:07 pm
Haai Quinty, leuk dat je hier ook zit <3
Wat superkut van je angststoornis / eetproblemen, goed dat je in therapie zit en ik hoop dat het snel beter gaat!! ;o
x Cat


''Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing,
Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before''
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Rise and shine, Ursine!

op wo okt 04, 2017 1:53 pm
Hey Q!

Leuk dat je er ook bent B) Ik ken je al wel een tijdje, dus idk what to ask haha
In ieder geval veel plezier, en we moeten nog eens een topicje c:

- Demi
avatar
Member
Real name : Quinty
Aantal berichten : 45
IC posts : 1

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Spy
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Re: Rise and shine, Ursine!

op wo okt 04, 2017 3:18 pm
Thanks guys ^^

En Cat, ach, het went. Ik heb er al langer last van, maar heb sinds deze zomer pas een diagnose gekregen :') Let's hope indeed, that it will work tho C:"Are we gonna stand here all day? Or are we gonna fight?"
Gesponsorde inhoud

Re: Rise and shine, Ursine!

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum