welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 13
IC posts : 9

Character sheet
Age: 20 Years Old
Occupation: Traveler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Thoughts of home

op wo okt 04, 2017 5:06 pm
Fools set the rules in this world,
Just take a look around. It's undeniable.
Hij bevond zich nog steeds in Sunfall, ondanks dat hem het een en ander was verteld over dit continent en de verschillende steden die er lagen. Het had geen zin om op dit moment al rond te gaan trekken. Eerst meer informatie, dan kwam hij er misschien ook nog eens achter hoe hij in contact kon komen met zijn vrienden. Alles had nu al een aantal keer gedreigd teveel voor hem te worden, maar hij had wat visgerei weten te bemachtigen en was zo al een aantal keer zijn stress tegen gegaan. Noctis schudde zijn hoofd lichtjes bij de gedachte dat hij vroeger nog wel eens had gewenst om gewoon weg te kunnen lopen van alles om een normaal leven te leiden. Daar was het veel te laat voor. Er waren teveel mensen die hij op deze manier had achtergelaten, waarvan hij niet bereid was om ze achter te laten. Nu stond hij in een van de hoger gelegen delen van de stad en keek hij uit over het water en de wijngaarden in de verte. Op een manier had deze stad wel iets weg van Altissa, een klein beetje misschien. Totaal verzonken in zijn eigen gedachten.

EERSTE POST ARCHIE ©️
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum