welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Daelorian Rahaeris
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 109
IC posts : 65

Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Lady of Sundarin
Residence : Sundarin
Profiel bekijken

Far and beyond

op wo okt 04, 2017 6:35 pmFar and beyond


Veel tijd om te reizen naar andere gebieden had ze niet, maar als de gelegenheid zich al voordeed dan verbleef ze er ook wel even en meteen in stijl. Met een kleine karavaan bestaande uit wat wachter en wat huisslaven was ze richting Rhoynar getrokken met een missie. Er moesten nieuwe stoffen worden ingekocht. Stoffen die niet zomaar ergens in Valyria te vinden waren. Vorige keer was ze hiervoor erop uit getrokken naar Navarre, maar dit gebied had haar teleurgesteld. Nu was het dus aan de beurt van Rhoynar. Een aantal jaren geleden was ze hier al geweest en het enige wat ze zich nog kon herinneren is dat het er nogal benauwd was. Warmte was ze wel gewend, maar hoge luchtvochtigheid was een hele andere bijkomstigheid. Ze had dan ook een luchtige jurk aangetrokken om de dag nog een beetje door te komen. Bovendien hadden haar slaven waaiers die voor afkoeling konden zorgen wanneer nodig. Ondertussen viel haar oog op een klein winkeltje vol met verschillende stoffen. De kleuren van haar familie waren goud/geel en zo’n kleur stof zocht ze dan ook.

- Marvelynn O'Shea eerste post

Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Re: Far and beyond

op do okt 05, 2017 12:41 am
beyond
Werken hier was anders dan in het thuisland. Ze had nu even een kleine job opgenomen in de haven, waar ze hielp met het opladen van goederen en het afhalen van goederen. Zo had ze meteen ook een makkelijke connectie met wat zeemannen en andere handelaars die de zeeroute over het land namen. Ze vond beide ok maar had gewoon geen geld voor een boot aan te schaffen. Meereizen zat er waarschijnlijk ooit wel in maar niet voor nu, nu was het te gevaarlijk. Zweet parelde op haar voorhoofd terwijl ze even met de rug van haar hand de nattigheid wegstreek. Fel en hevig geroep kondigde aan dat de volgende lading op zijn plaats moest gezte worden. De handelaar keek even schuin op en zuchtte even waarna ze haar mauwen optrok en aan het werk ging. Ze haatte dit leven, ze haatte het heel erg, maar er was niks dat ze kon doen om het te veranderen. Enkel werken om zichzelf uit deze pit te krijgen. Haar vader had haar ook niks verdoms goeds achtergelaten om mee te werken. De cheap fucker.
Na die zware ochtend had ze zich gebaden en nieuwe kleren aangedaan, waardoor ze er al meteen wat beter uitzag. Meer zoals ze vroeger had gedaan, als de vrouw van een hoogstaande man. Helaas voor haar had die fucker haar weg geduwd en was hij dood. Hij was beter voor dat gestorven, had ze nog wat geld om dingen  mee te doen. Ze was in dat huwelijk geforceerd en ze had er geen seconde van genoten. NU was ze vrij, maar in welke zin was dat nu ook alweer hmn? Ze was gebonden aan haar familie. Haar broer was dood en dus was zij de oudste en moest ze voorzien van hun dingen. Ze had gefaald als moeder dus ze kon maar beter iets anders opnemen. Voor nu was dat allemaazl orgen voor later. Nu even kijken naar nu en ontspannen, niet? Zuchtend ging de dame zitten op een stenen bank die de zon gulzig in ontvangst nam. Het was er warm en aangenaam en dus helemaal goe voor haar. Ze had een broek aan, wat meteen opvallend was in haar type kledij. Ze had deze kleren mee gekregen van de handelaar in Navarre. Een vriend van haar die stoffen verhandelde en verwerkte. Het had wat fluweel en andere inwerkingen met linnen die van een ietwat minder goede afkomst was. Een blauwachtige elegante samenstelling die toch wat weg had van een jurk, maar niet helemaal. Ja, ze zou het meteen geweigerd hebben als het een jurk was geweest. Stil keek ze echter op  toen een hele parade leek langs te komen. Oh ja, een rijk kind dat moest komen zeker. Hoe fijn. Ryska keek even op. De hond die aan haar voeten lag had hun al van ver in de gatten gehouden maar leek nu pas interesse te krijgen in de rijke dame en haar hele stoet van bediendes en dergelijke. "Show off," murmelde ze dan ook tussen haar lippen door met een licht gegrinnik. Er was echter geen lach op haar gezicht verschenen, waarom zou ze ook lachen. I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

Daelorian Rahaeris
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 109
IC posts : 65

Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Lady of Sundarin
Residence : Sundarin
Profiel bekijken

Re: Far and beyond

op za okt 07, 2017 5:53 pmFar and beyond


De kwaliteit was belangrijk. Immers wilde je niet dat er gaten of scheuren in je kledij kwamen te zitten. Daarnaast moesten de stoffen licht zijn, want in Valyria was het vrijwel altijd warm en voornamelijk in Sundarin. De stoffen in het eerste kraampje leken niet aan haar eisen te voldoen. Ze waren te ruw en bovendien kon je vraagtekens zetten bij de kwaliteit van de stoffen. Er waren hier veel meer kraampjes waar je stoffen kon kopen, dus gaf ze de hoop nog niet op. Het enige was dat ze de juiste plek zou moeten vinden. Haar oog viel op een meisje die eruit zag alsof ze hier vandaan kwam. Ze stapte erop af. ”Jij kan mij vast wel vertellen waar een zaak is met goede stoffen,”  sprak ze tegen het meisje. Iemand die hier werkte wist vast wel hoe het hier reilde en zeilde. Tenminste, dat mocht ze toch hopen.

Gesponsorde inhoud

Re: Far and beyond

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum