welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Jacy Cree
Member
Aantal berichten : 15
IC posts : 1

Character sheet
Age: 11
Occupation: None
Residence : Nymmerwell
Profiel bekijken

You can't unlearn something, even if you want to. You know what you know Empty You can't unlearn something, even if you want to. You know what you know

op wo okt 04, 2017 7:08 pm
Het miezerde, kleine druppels regen bedekte het woud met een deken van water. Twee zwarte oogjes keken intelligent de wereld in. Alleen daaraan was te zien dat er iets anders was aan deze gekko. Jacy zat op het grote blad van een bananenboom en hield zich schuil voor een slang die langs de stam naar beneden kroop. Eén kleine beweging en hij zou het avondeten van de slang worden. Pas toen de slang helemaal uit zijn blikveld was verdwenen, bewoog hij weer. Hij kroop naar het uiteinde van het blad en sprong naar de volgende plant. Zijn wit met zwart gevlekte lijfje flitste van de ene boom of plant naar de andere. Toen stopte hij weer en keek om zich heen. Het was rustig in dit stuk van het woud, daarom had hij niet ver van de plek waar hij was gestopt zijn kamp gemaakt. Hij leefde daar nu al een paar maanden en hij wist dat hij binnenkort weer verder zou moeten trekken. Hij vond het fijn hier, maar de kans op ontdekking werd groter hoe langer hij op één plek bleef. Toen sprong hij op de grond en in zijn val kwam er een jongen tevoorschijn, die behendig op zijn hurken lande. Nogmaals keek hij om zich heen of de kust echt veilig was, voordat hij door de doorgang zou gaan die naar zijn kamp leidde. Het was niet voor niks dat hij zo voorzichtig was. Hij had genoeg gezien in de paar jaar dat hij nu op de wereld rond liep, eigenlijk al veel te veel. Hij was geen kind meer, maar een survivor.

[Open]


You can't unlearn something, even if you want to. You know what you know SdahjOp
Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

You can't unlearn something, even if you want to. You know what you know Empty Re: You can't unlearn something, even if you want to. You know what you know

op za okt 07, 2017 1:10 am
unlearn
Even schopte ze een steen weg van onder haar voeten. Ryska keek op en volgde het alert met zijn ogen. Kalm keek ze naar de hond. Hij was altijd zo, altijd zo alert, altijd zo gericht op dingen die haar konden pijn doen. Wetende wat hij zou gedaan hebben aan die ene jongen sloeg ze haar ogen af. Het was fijn te weten dat haar gave niet helemaal nutteloos was. Het opnieuw tot leven wekken van doden had wel een combat voordeel, hoe leuk om te weten. Zuchtend legde ze een hand tegen haar slaap aan waarna ze de haren achter haar oor streek. Nymmerwell's jungle was geen plaats voor buitenstaanders zoals haar, maar met Ry aan haar zijde wist ze wel haar weg te vinden in deze wildernis. Ze was opweg naar een man die ze op een van haar eerste reizen hierheen had ontmoet. Een handelaar die leefde in deze streek en die de beste dingen van de regio kende. Het was ideaal voor haar. Maar iets in haar stak tegen. Wilde ze dit wel doen of wilde ze plan B met beide handen aannemen. Het was zo riskant, maar aan de ander kant was dít juist ook riskant en het leek vrij nutteloos in haar ogen. Kalm streek de vrouw even langs haar haren heen, kalmte in haar zijnde, tot er plots iets veranderde.
Boos blaffend schoot Ry opeens de struiken in en een frons verscheen meteen op het gezicht van de vrouw. Zonder echt te twijfelen of ergens bij stil te staan trok ze haar zwaard en begon ze wat planten weg te hakken voordat ze verder kon en achter het geluid aan kon rennen. Al snel kon ze zien dat de bruin-zwarte verschijning was gestopt aan een open plek,
omkijkende. Ze gromde even en liet haar weer in de schede zakken. Ze rende hem zowat voorbij in een boos geluid van frustatie. De hond kroop ineen en liet zijn oren zakken, maar wandelde kalm achter haar aan. Het was echter toen ze in haar halve boze actie van bijna struik schoppen was... Dat ze iets in haar ooghoek zag. Wel meteen keek ze op, een jongen, een erg jong jongengeval. Wel meteen fronste ze even bij het zien van dit. De lange vrouw keek even om naar Ry, die eigenlijk klaar stond om op het kind te springen. Hij was enkel aan het wachten op een iets, de woorden van zijn meester... Maar geen haar op haar hoofd die eraan dicht dat kind pijn te doen... Ze haalde even diep adem en probeerde haar woede even onder controle te krijgen. Hij zag er niet meteen uit als een lokaal iemand amar aan de andere kant wat als hij geboren was buiten Nymmerwell en hier was opgegroeid? Er waren eindeloze mogelijkheden. Ze stak even haar hand op, waarbij de hond naast haar ging zitten en uiteindelijk ging liggen zonder nog protest of gegrom te laten horen. "Hello?" zei ze even voorzichtig terwijl ze op afstand bleef van het jonge kereltje. Voor het eerst sinds maanden sprak ze weer zoals ze ooi had gedaan, zacht en ontspannen. Zoals ze altijd tegen haar dochter had gepraten. Met liefde en zorg.

kon t nie laten aaa <3I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum