welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 205
IC posts : 46

Character sheet
Age: 25 years
Occupation: Captain Fraser
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Blindfolded

op vr okt 06, 2017 4:37 pmHet was eindelijk zover. Vanaf het moment dat de schepen van de roversgroep vertrokken waren, was de tijd voor haar ingegaan. Ze had exact een week de tijd om alles, waar ze zich op voorhand over verdiept had, in orde te brengen. Ze was thuis en had en had haar deur op slot gedaan. Haar kamenier wist van niets en dat moest ook zo blijven. In een geheim hoekje in haar kast haalde ze haar nieuwe tenue. Het was echter geen splinternieuwe stof zoals ze meestal wel had. Nee. Deze was versleten en had hier en daar scheuren. Deze trok ze zelf aan waarna ze voor de spiegel ging staan. Haar haren had ze los gemaakt en nonchalant opgestoken. Vaarwel netjes opgestoken haar. Haar kamenier had er eerder deze dag zoveel tijd in gestoken, waardoor ze zich toch even schuldig voelde. Ze stond nu muisstil voor haar spiegel en ademde even diep in. Nu moest ze enkel nog het moeilijkste gedeelte doen: haar ogen. Ze ging haar ogen niet schminken , nee, dat was niet haar plan. Ze legde haar handen op haar ogen en focuste zich er volledig op. Ze ging haar magie gebruiken, gebruiken om zich te camoufleren, maar niet op de manier die men zou denken. Voorzichtig haalde ze haar handen van haar ogen en opende deze. Nu ze in de spiegel keek, was de kleur uit haar ogen weg, net als haar pupil. Ze zag eruit alsof ze niets meer kon zien, blind was, maar dat was juist een illusie. Ze kon zelf namelijk alles zien. Ze haalde kort haar mondhoek op en trok haar kap over haar hoofd. Ze liep naar haar raam en opende deze. In de goot lag haar 'wandelstok' die ze tijdens één van haar ritten gevonden had. Via het raam vond ze ook haar weg naar buiten. Niemand in haar huis zou afweten van haar nachtelijk avontuur. Het avontuur was nog maar net begonnen.

De nacht was gevallen en het nachtleven begon op te leven. In tegenstelling tot anders, viel Penelope niet op tussen de andere mensen. Er was niemand die haar nakeek. Iedereen ging zijn eigen gang en was met zichzelf bezig. Penelope had haar tempo geminderd en schoof haar wandelstok, haar blindengeleider voor zich uit. Ze zag er niet alleen blind uit, maar gedroeg zich ook. Toch kon ze op deze manier alles om zich heen in de gaten houden. Ze had met iemand afgesproken in één van de donkerste café's in de stad. Echte namen hadden ze niet uitgewisseld, ze hadden schuilnamen gebruikt om zichzelf niet te verraden moest één van hen undercover werken voor het koningshuis. Het verhandelen van gif was namelijk verboden en vaak was het de doodstraf die te wachten stond. Toch waren er amper zulke wachters hier in Roynar, zij zaten namelijk allemaal in het binnenland en hadden liever niets te maken met deze havenstad.

Ondertussen was Penelope er. Ze was aangekomen in het café en had zich achteraan aan een tafeltje gezet dat in de schaduw viel. Haar hoofd had zich naar beneden gericht, op de tafel. Ze staarde zelfs naar de tafel, iets wat bijna typisch was voor een blinde. Ze keek geen moment op en wachtte tot haar contact persoon zou aankomen. Ze zou vandaag het voorschot betalen, om later het gif te ontvangen en het laatste gedeelte te betalen. Haar contact persoon wist dat ze geld bezat, maar haar identiteit was een ander verhaal. Haar vader had haar goed opgeleid, ze kende de do's en don'ts uit haar hoofd.

Marvelynn


avatar
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

Re: Blindfolded

op za okt 07, 2017 12:28 am
blind
Zaken doen was altijd handig. Zeker als je niet wist of ze zelf geld had. Ja. Marvelynn had haar twijfels over deze deal. En dan nog wel hetgeen dat ze moest gaan halen. Ze wist dat ze hiermee in de problemen kon komen maar aan de andere kant, ze zat er al zo diep in. Als ze niet werd neergeknald door de overheid of wat dan ook zou een ander het wel doen. Ze was niet bang van het lot dat haar te wachten stond. Alles behalve eigenlijk. Ze snoof dan ook even toen ze schuin keek naar Ryska. De hond was mee gekomen. Ondanks de drukte had ze een reden voor zijn aanwezigheid. Er waren meerdere reden om het brengen van een levend dier naar ergens. Ze had genoeg bijgelezen de laatste dagen en was erachter gekomen wat haar volgende zetten zouden worden. Ze was er vrij zeker van dat ze wist wat ze deed en zo niet dan werd ze maar verzwolgen door iets dat haarzelf was en anders afgeschoten door een schutter ofzo. Maakte haar weinig uit, ze zag gewoon geen andere route deze dagen. Je kon gewoon nooit relativeren met de mensen. Hopen maar dat dit anders was en er iets aan te doen was. Ze moest immers wel wat regels vastleggen voordat ze dit ging doen. Anders was ze weg en zou deze persoon in kwestie haar nooit meer terug zien.
Kalm stapte ze de bar binnen. Haar blonde haren waren in een staart gebonden. KLeren van oudere kwaliteit had ze boven gehaald waarna de lange vrouw haar felblauwe ogen rond liet gaan in de business. Er was niet zo heel veel volk als dat ze gewoon was van deze plaats maar het was voldoende om niet op te vallen. Kalm stak ze een hand op naar een bekende die naar haar toe kwam wandelen en iets in haar oor fluisterde. Kalm knikte de dame even voordat ze de man wegduwde. Ze kende de mensen in dit cafeetje iets te goed. Haar probleem was dat ze snel een vluchtroute kon gaan nemen terwijl er wel andere alternatieven waren. Maar ze was op en dit was de enige manier. Kalm wandelde de slordige lange dame verder. Ryska wandelde echter meteen op een vrouw af, die er alles behalve uitzag als ze had verwacht. Zuchtend had ze dan ook haar ogen even opgericht voordat ze kalm naar de tafel liep en zonder veel boe of ba bij ging zitten. Leunend op haar hand keek ze even naar de dame, die er alles behalve gezond en goed uitzag. "The name's Ly, nice to meet you," sprak ze even zuchtend waarna ze even een hand opstak en een glas rum voor haar neus kreeg. Even sloeg ze het glas naar binnen voordat ze terug keek naar de vrouw. Afwachtende op wat zij zou zeggen zodat ze even haar regels kon opstellen voordat ze verder gingen met dit hele rijtje. I aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 205
IC posts : 46

Character sheet
Age: 25 years
Occupation: Captain Fraser
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Blindfolded

op za okt 07, 2017 10:22 pm


Penelope zag in haar ooghoek iemand binnenstappen, iemand die hier duidelijk al eens geweest was en niet veel later recht op haar af stapte. Ze hield haar hoofd echter laag, in haar rol blijvende. Ze was namelijk een 'hulpeloze' vrouw. Pas toen de vrouw voor haar ging zitten en geluid maakte, tilde Penelope haar hoofd op. Ze kon alles zien en zag dan ook de onderzoekende blik die de jonge vrouw op haar wierp. Daar kon ze echter niet op zeggen. Het betekende alleen maar dat haar vermomming werkte. De handelaar voor haar stelde zichzelf voor als Ly, waarop ze kort knikte dat ze het verstaan had. Ze was namelijk niet doof. "Clara", stelde ze zich wederzijds voor. "Mijn man heeft in mijn naam een brief naar u gestuurd." polste ze eerst. Ze moest zeker de juiste persoon voor zich hebben. Ze had via via de brief weten te bezorgen en natuurlijk ook antwoord terug gekregen via een andere weg, zo hadden ze afgesproken. "Ik heb het voorschot alvast bij me." Dat laatste zei ze meer gedempt, ze wilde namelijk niet dat iedereen dit kon horen, wat waarschijnlijk ook niet het geval was, want hun zachte toon werd bijna overmeesterd door al het geroezemoes en gelach dat van de andere kant kwam. Er waren een aantal klanten in de bar die het hier naar hun zin hadden en glas na glas achterover kapten.