welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Marvelynn O'Shea
Member
Real name : Bob
Aantal berichten : 58
IC posts : 30

Character sheet
Age: 23
Occupation: Merchant
Residence : Traveler (Navarre)
Profiel bekijken

It's in the name Empty It's in the name

op vr okt 06, 2017 8:47 pm
name
Nymmerwell was een plek die ze alles behalve graag bezocht... Maar soms moest het gewoon gedaan worden. Stil had ze mee gereisd met wat mensen en had ze besloten om verder te voet te gaan. Ryska liep aan haar zijde. Nu ze langzaam begon door te krijgen wat ze wel en niet kon doen voelde dit vreemd. Deze hond naast haar kon dood gaan en zij kon zonder boe of ba hem eigenlijk terug brengen. Zo had ze er nog nooit over na gedacht. Het enigste dat ze nu nog moest doen was haar techniek verfijnen en beter te werk leren gaan. Eerst een paard leren terugbrengen, misschien een wolf... Of een hert. en dan mensen. Misschien was er een kans dat ze haar terug kon brengen. Dat zou... Dat zou... Dat zou het allemaal goed maken! Voor het eerste in maanden verscheen een klein glimlachje op haar gezicht bij die gedachten. Dat terwijl de dame kalm verder bleef lopen over het pad dat vrij was gemaakt voor handelaars. Ze wilde te voet verder, dat ze had specifiek gevraagd aan haar begeleider. Deze was wat bezorgd geweest over haar wens maar had het toegelaten met een knik. In zekere zin was het ok maar aan de ander kant ook niet. Ze wist dat ze zelf niet veel kon nemen maar dit was gewoon hoe ze moest leren hard te worden. Ze moest ook gewoon iemand zoeken die haar beter kon maken op zoveel niveaus. Want zelfstudie kon je maar zo ver brengen. Soms moest je gewoon leren van kijken en werken met anderen. Interacties houden. De dingen die ze het meeste haatte in de wereld dus. Ze vond het gewoon een stom iets. Waarom konden ze niet gewoon gedachten uitwisselen? Het was niet dat Marvelynn haar vuile gedachten en woorden inhield zoals zoveel anderen. Ze was niet bang haar mondje open te trekken maar aan de andere kant was dat ook omdat ze levensmoe begon te worden. Wat voor zin zat er dan ook in in voorzichtig zijn?
Kalm keek ze even op toen Ry stopte en luid begon te blaffen naar iets. Ze lichtte een wenkbrauw op en probeerde hem te sussen door zijn naam eenmaal te roepen. Geen reactie van het dier, dus ze snauwde zijn naam. Zijn oren verzakten wat in zijn hals als teken dat hij het niet ok vond, maar het blaffen bleef doorgaan. Ze snauwde nogmaals zijn naam, zijn volledige naam, en stilte viel over het pad dat ytot nu toe zo goed als leeg was. Piepend dook de hond ineen terwijl ze hem bijna woest aanstaarde. De normaal o zo stoere hond leek nu weerloos te zijn in haar nabijheid. Het was niet dat hij ongehoorzaam was of bang of iets... Hij had dit gedrag gewoon nog nooit bij zijn baasje gezien. Het was duidelijk dat sterke emoties momenteel in haar opspeelde... En haar al zo kleine geduld... Begon enkel nog meer in te krimpen nu. 


- NiyolI aint no angel, don't got no halo, I'll Cut off my wings

Vivian Crowford
Member
Real name : Quinty
Aantal berichten : 56
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24 Year // Immortal
Occupation: Huntress
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

It's in the name Empty Re: It's in the name

op ma okt 09, 2017 8:25 pm
Rustig kraakte ze haar nek, terwijl ze met haar verscherpte zicht tussen de bomen door keek. Soms vroeg ze zich af of haar zintuigen nog extra verscherpt waren, omdat ze door de ogen van een wolf kon kijken en omdat ze een vampier was. Maar vaak stond ze er niet al te lang bij stil of zorgde de geur van bloed ervoor dat haar aandacht ergens anders door werd getrokken. Zo ook nu weer, nu ze op zoek was naar iets sappigs om mee terug te nemen. Helaas was Nymmerwell te ver weg van waar ze normaliter handel dreef, maar misschien kon ze in de grote stad nog wat dingen verkopen. Kon ze meteen eventjes goed rondkijken of er een paar sappige nekken waren. Immers begon ze weer aardig dorst te krijgen. Ze had flessen bloed mee willen nemen, maar ze had geen mogelijkheid om het koel te houden en met het klammige weer hier in de jungle, durfde ze dat risico niet te nemen. Ooit, één keer, had ze bedorven bloed getrokken en daar had ze nou nog eens goed ziek van gelegen. Nee, dat was niet iets wat ze snel nog een keer wilde gaan doen.
De jongedame keek om zich heen, ze had ergens een geurspoor gevonden, maar leek het weer kwijt te zijn geraakt. Vervloekte jungle ook, ze verloor hier te veel prooi omdat ze gewoon niet flexibel genoeg was om fatsoenlijk te jagen. Zelfs in haar Wolvenvorm was het nog lastig om het te doen. Een diep gegrom steeg op uit d'r keel, terwijl haar ogen licht blauw opgloeide. Moeiteloos gleed ze in haar andere gedaante en schudde haar zwarte vacht uit. Misschien dat de jacht beter zou gaan zo, wie wist.
Ze spitste haar oren toen ze iets vlak bij zich hoorde en zakte door haar voorpoten heen. Ze gromde diep, terwijl ze wachtte op een antwoord van .. iets.


It's in the name HySsYlZ
"Get out of my way, understand!? I don't need to spell if out for you, I hope...?"
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum