welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Crescent Morrigan
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 29
IC posts : 21

Character sheet
Age: 11 years
Occupation: Daughter of the lord
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Hungry for that flesh of mine

op za okt 07, 2017 11:23 am
a bruise is a lesson and
each lesson makes us better
Brightwater Keep had zonder twijfel het prachtigste uitzicht ooit. Niet dat Crescent nu zoveel andere steden had mogen bezoeken in haar leven, maar die tijd zou vast en zeker nog wel komen. Het jonge meisje woonde hier met haar moeder, best raar eigenlijk omdat haar vader de Lord was van een andere stad in Rhoynar. En dat maakte haar op een dag de opvolger van Isla de Juegas, maar in dat soort zaken had ze nog nooit interesse getoond. Crescent was daarvoor veel te druk bezig met kind zijn.

Haar vader was net weer terug van een lange reis en ze had erop gestaan dat ze de volgende keer met hem mee zou gaan. De kans was groot dat hij weer verdwenen zou zijn voordat ze er erg in had, maar dit keer ging ze zich niet zo makkelijk aan de kant laten schuiven. Ze zou met hem meegaan, einde van de discussie. Daarvoor was ze veel aan het oefenen geweest. Het was de kunst van het verdwijnen in de menigte, dan zou ze zo aan boord van zijn schip kunnen sneaken en dan kon hij haar moeilijk terug sturen als ze al op zee zaten. Beter nog, dan was ze eindelijk van haar zeurderige moeder af.

Op een hobbeltje liep ze een trappetje af, één van de vele steegjes van Brightwater Keep in. Net had ze op een uitkijkpunt gestaan vanaf waar je de hele stad, inclusief de haven en de zee, goed kon zien. De veel te grote mantel die ze om had wapperde wild heen en weer en de dolk die aan een riem om haar middel hing drukte tegen haar been aan bij elke strap die ze zette. De helm op haar hoofd bleef maar net zitten, waardoor ze deze met haar hand ook goed moest trekken. Ze kende alle straatjes van Brightwater Keep, immers had ze genoeg tijd gehad om hier rond te dwalen.
notes: lestat first post!
we can sail away tonight

on a sea of pure moonlight

we can navigate the stars

bring us back home
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum