welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Saur
Aantal berichten : 49
IC posts : 0

Character sheet
Age: 26 y/o
Occupation: Master Assassin
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Ragnarok [RPG]

op za okt 07, 2017 5:08 pm

Ragnarok

a vikings RPG

This is a RPG based on the serie Vikings. It sets in the world of the Northmen during the 8th century when Ragnar Lothbrok was a name known by all. Join this incredible writing journey with us and crawl into the skin of an existing character or create a whole new one. Pick a village you want to live in, a rank, a title.. The possibilities go as far ar your imagination goes. We hope to see you soon.

note: Ragnarok is an English rpg, so write your threads accordingly.

Ragnarok - Explanation - Register

                             

THEY HAVE SPOKEN WORDS OF HOPE, BUT ONLY OF HOPE
HOPE IS NOT VICTORY, DEATH IS
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum