welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 29
IC posts : 21

Character sheet
Age: 11 years
Occupation: Daughter of the lord
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

The Hanging Tree

op za okt 07, 2017 6:40 pm
a bruise is a lesson and
each lesson makes us better
Crescent keek over haar schouder, maar struikelde hierbij zowat over de veel te grote mantel die ze om haar schouders droeg. Het was een oude, versleten mantel die haar vader ooit gedragen had. En omdat ze een kleine rat was sleepte deze voor het grootste gedeelte mee over de grond, wat ervoor zorgde dat het ook niet meer de schoonste mantel was. Haar moeder wilde het niet laten wassen, dus zou ze het binnenkort zelf maar eens doen. Gelukkig wist ze overeind te blijven en rende ze door.

Wat zouden ze met dieven doen in Brightwater Keep? Crescent wilde het liever niet ondervinden. Daarom rende ze alsof haar leven er vanaf hing, het brood wat ze op de markt had gejat onder haar arm geklemd. De oude helm die ze op haar hoofd had stond op het punt om van haar hoofd af te stuiteren, ook dat ding was veel te groot voor haar.

Net iets buiten de stad stond een boom, in de buurt van een klif waar je een prachtig uitzicht had over de haven en de zee. Het was haar favoriete plekje, weg uit de drukte van de markten en het geschreeuw van dronken zeelui. Hier kon niemand haar storen, hier kon ze ongestoord trainen met haar dolk. Ook was dit de plaats waar ze altijd zat als haar vader terugkwam van een reis. Crescent had zichzelf in de boom getrokken en zette haar helm weer even recht, waarna ze een stukje van het brood afscheurde en het in haar mond propte. Niets beter dan zelf verkregen brood.
notes: penelope first post!
we can sail away tonight

on a sea of pure moonlight

we can navigate the stars

bring us back home
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum