welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Leys
Aantal berichten : 61
IC posts : 3

Character sheet
Age: 36
Occupation: Traveler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Meeting Place

op zo okt 08, 2017 11:12 pm
De zon was al over zijn hoogste punt heen. Even had Thom naar de brande lichtbol op gekeken, alvorens hij het koggeschip dat in de haven van Brightwater Keep lag, betreden had. De Thalassa. Veel inspiratie moest de eigenaar van dit vaartuig niet gehad hebben. Zo had hij er ook niet uitgezien, toen hij even geleden weggelopen was. Nee, de beste man had geen denderende indruk op Thom achtergelaten. Niet dat er veel mensen waren die dat wel deden. Geen, eigenlijk.

Hij probeerde er niet teveel aan te denken. Liever niet, zelfs. Zich druk maken om anderen was niet iets waar hij zich nu mee bezig wilde houden. Hij was juist teruggekeerd van een lange reis en de laatste dagen had hij niet veel kunnen eten. Een hongergevoel had zowel zijn lichaam als geest overgenomen, en zijn overlevingsinstinct had hem deze kant opgestuurd. Nou ja, hij dacht in ieder geval dat het zijn overlevingsinstinct was, maar het kon net zo goed zijn afkeer voor de markt zijn. Het boeide hem verder ook niet echt. Punt was: als je zo'n schip kon onderhouden - ook al was het misschien niet het grootste of best bemande - moest je vast wel iets aan eten aan boord hebben.

Brood was al snel gevonden. Erg veel tijd besteedde Thom dan ook niet aan het aanschouwen van het etenswaar. Snel nam hij er een grote hap van, om het kreunend van genot te vermalen en door te slikken. Het mocht dan wel droog voer zijn; het deed hem goed. Erg goed.

Rustig keek hij weer om zich heen. Wat kon hij nog meer meenemen?


Jasper

avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: Meeting Place

op wo okt 11, 2017 8:57 pm
finally i slipped out of reality

Het was één van de grote voordelen van kapitein zijn van een eigen boot en geen crew hebben – het aanmeren waar en wanneer je wilde. Jasper wist nog goed hoe alles werkte toen hij nog een eigen stel matrozen onder zich had – dan wilden ze niet mee naar de ene haven, wilden ze langer blijven… De discussies en irritaties waren zo hoog opgelopen dat de man ze allemaal in één dag op staande voet ontslagen had en uiteindelijk met zijn gespaarde geld een nieuwe, kleinere boot had gekocht. Het had hem vrijheid gebracht, iets waar de man blijkbaar al zo lang naar verlangd had.

Jasper wist zeker dat hij maar voor tien minuutjes bij zijn schip weg was gebleven – even de stad in, iets kopen, hij zou snel terug zijn. Het tafereel dat hij aantrof toen hij weer bij zijn Thalassa was verbaasde hem zo, dat hij even niks meer kon uitbrengen en zijn mond van verbazing een stukje openviel.

In die tien kleine, korte, onbenullige minuutjes dat hij weg was geweest had een man, duidelijk ouder dan Jasper zelf, een manier gevonden om ongezien zijn schip op te komen en zijn voorraadkasten te plunderen. Als de pure onschuld zelve zat hij daar op het dek van zijn schip een stuk droog  brood te eten – hij knaagde eraan als een roofdier, alsof het zijn eerste echte maaltijd in weken was: het was bijna fascinerend te noemen.

Woede had plaatsgemaakt voor de emotie van verbijstering die Jasper in eerste instantie gevoeld had. Met een soepele beweging sprong hij weer aan boord van zijn schip, trok zijn dolk uit de schede die aan zijn riem hing en richtte het wapen in de richting van de indringer. ’Wat doe je op mijn schip?’ snauwde hij hem toe. Toegegeven, het was niet de meest indrukwekkende bedreiging – maar hij moest toch iets te weten komen van het motief van zijn ongewenste gast.
tag: thom dice
BY MITZI


avatar
Member
Real name : Leys
Aantal berichten : 61
IC posts : 3

Character sheet
Age: 36
Occupation: Traveler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Meeting Place

op zo okt 22, 2017 1:42 am
Dit brood was wat oud, maar zijn hongergevoel werd gestild, en dat was het belangrijkste. Genietend van de zon zat hij op het dek - dat overigens wel eens schoongemaakt mocht worden - en genoot van het taaie spul dat langzaam maar zeker zijn maag begon te vullen. Ja, het leven was redelijk mooi op momenten als deze. Zon, eten, en zo te merken sneller dan verwacht een ventje dat voor wat vermaak zou gaan zorgen.

Natuurlijk had Thom het magere mannetje de boot op zien springen. Ondanks dat hij moest toegeven dat het hem verbaasde hoe soepel de eigenaar weer aan boord was gekomen, was hij niet erg onder de indruk. Hij had eerder honger. Ja, zijn brood was op dit moment veel interessanter dan welke zeevaarder dan ook. Zeker wanneer het ging om deze man hier. En die dolk? Die kon de beste man wat Thom betreft overal insteken waar hij maar wilde. Het liefst natuurlijk niet in hem, maar ach, je kon niet altijd alles mee hebben in je leven.

Moest hij antwoord geven? Misschien dat dat wel zo netjes zou zijn. Niet dat Thom ook maar iets gaf om netheid. Haha, zeker niet zelfs. Nu niet.

Even keek hij naar de grasspriet voor zich. Was was het eigenlijk ook amusant te zien hoe de man naar hem keek. Zijn blik verraadde dat hij eerder verbaasd was dan boos. Dat was in ieder geval iets goeds. Geen zin om zich te verontschuldigen, besloot hij dat het - in ieder geval wat hem betreft - leuker was de arme, knullige, onvoorzichtige, duidelijk bemanningsloze wannabee-kapitein nog wat verder uit te lokken. Hij had wel zin in een interessante discussie.

'Ik eet brood.' Nog maar een hap. 'Het is wat droog zo, maar je wijn is denk ik op. Wat doe jij eigenlijk met een schip?'


Jasper

Gesponsorde inhoud

Re: Meeting Place

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum