welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Nioniel Hrivë
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 39
IC posts : 4

Character sheet
Age: Seems 26
Occupation: Protector of the Realm
Residence : Forlindon
Profiel bekijken

Nioniel Hrivë Empty Nioniel Hrivë

op ma okt 09, 2017 8:03 am
WAR MAKES MURDERERS OF US ALL
Full name: Nioniel Faelya Hrivë
Nicknames: Nio
Surname meaning: Hrivë stands for the word 'Winter' in an ancient, elven language. The Hrivë family has existed for as long as anyone can remember.

Gender: Female ♀
Sexuality: Heterosexual

Age: Unknown
Looks like she's: 26 years old
Birthdate: 19th of December
Birthplace: Forlindon, Nymmerwell
Season of birth: Winter

Species: Elf
Magic: Telekinesis
Occupation: Protector of the Realm, Spy

Current home: Forlindon, Nymmerwell {The Brotherhood}

PERSONALITY
Traits: Loyal, independent, strongwilled, harsh, logical thinker, fearless, stubborn, would do anything for her kind, good liar to others outside of the Brotherhood.

Fears: Being exiled
Ambitions: To protect the brotherhood at all costs
Likes: The hunt, Nymmerwell, pureblood elves, the rainforest, working on her own.
Dislikes: Failure, ignorance, arrogance.

Nioniel can be best described as loyal, independent and strongwilled. She would do anything to protect the realm and especially her kind. She is not afraid to do the dirty work, like killing monsters, beasts and even human-beings that are a danger to the world. Even though she would do anything for her kind, she is not the kind of woman to follow all orders from her leaders. She would do whatever she thinks is right and if this is against the rules, but in her eyes good for her kind and Fallen Skies, she would still do it.

The fact that she is so loyal, makes her a great soldier and warrior. She would never consider backstabbing her kind, the elves of Forlindon, and would even risk her own life and her own wellbeing, if that means the elves at Forlindon will be safe.

APPEARANCE
Height: 1.97m
Hair: Bruin, al neigt het meestal meer naar donkerblond.
Eyes: Oranje van kleur, maar bij slechte lichtinval lijken ze haast lichtbruin
Build: Elegant en lang, maar toch zou je haar niet moeten onderschatten, aangezien ze onder haar elegante, tengere lichaamsbouw toch wel wat spieren heeft opgebouwd en dus alles behalve zwak is.

Weapon of choice: Dankzij haar jeugd en het vele trainen, is Nioniel ervaren in het gebruiken van vele verschillende soorten wapens, zoals het zwaard, pijl en boog en messen. Je zult haar echter niet zien vechten met een bijl of iets anders dat geacht wordt als 'lomp' en 'zwaar', aangezien haar elegante lichaamsbouw daar niet goed mee gepaard gaat.

MAGIC
Telekinesis
Dankzij de vele trainingen binnen The Brotherhood, is Nioniel er ervaren in het gebruiken van haar magiesoort. Een soort magie die soms generaties lang binnen de Hrivë familie wegblijft, maar toch uiteindelijk tot uiting is gekomen bij een van de nakomelingen en dat is Nio. Men kwam al vrij jong achter haar magiesoort, aangezien ze als baby zijnde haar speeltje naar haar toe leek te bewegen zonder gebruik van haar eigen handen. Hierdoor heeft men haar ook geprobeert te sturen, aangezien telekinesis een gevoelig soort magie is en wanneer niet onder controle, vrij gevaarlijk kan zijn. Ze heeft haar magie ondertussen vrij goed onder controle en kan dingen doen zoals het bewegen van objecten, het laten stoppen van beweging van objecten, het gebruiken van een schild en nog veel meer dingen. Ze gebruikt haar magie voornamelijk tijdens gevechten of om anderen te beschermen.


OCCUPATION
Protector of the Realm
Nioniel is loyaal aan het geloof dat de Brotherhood haar heeft aangeleerd en kan deels omschreven worden als een ware Assassin. Echter vindt ze het oneervol om dat als omschrijving van haar baan te nemen, aangezien er genoeg assassin's rondlopen over Fallen Skies die met grote bedragen omgekocht worden om een goed persoon van het leven te beroven; zo zit het bij Nioniel echter niet helemaal in elkaar. Een rijk iemand kan niet bij haar aankloppen, haar een groots bedrag betalen en dan van haar verwachten dat ze iedere opdracht die van haar gevraagd uit zal voeren. Nioniel heeft het niet in zich om een goed iets te vermoorden en gaat enkel achter het pure slechte in deze wereld. Achter de monsters, de duistere wezens, de moordenaars, de dieven en alles wat onder de categorie 'slecht' hoort te staan. Bovendien is ze ook het soort persoon waarbij je kan aankloppen wanneer er problemen zijn, wanneer iemand slecht achter je aan zit of wanneer je onrecht is aangedaan. Het is haar doel op deze wereld om de wereld een beetje beter te maken en dat betekent in haar ogen door het elimineren van al het slechte dat ze tegenkomt.



HISTORY
History

Hrivë Family
De Hrivë familie bestaat al zo lang als men zich kan herinneren en is dus ontstaan van een van de originele elven en zo generatie op generatie uitgebreid. De Hrivë familieleden zijn herkenbaar vanwege hun amberen / oranje kleurige ogen. Overigens loopt door hun bloedlijn een vorm van telekinesis die zo af en toe tussen de generaties door tot uiting komt bij een van de nakomelingen binnen de familie. Daarnaast zijn bekende krachten binnen de familie voornamelijk Therionology en Shapeshifting en bovendien ook Elemental Control in de vorm van ijs besturing - dankzij dit laatste heeft de familie zijn naam gekregen, dat staat voor winter binnen een oude elven taal.


Laatst aangepast door Nioniel Hrivë op ma mei 14, 2018 3:15 pm; in totaal 4 keer bewerkt


Nioniel Hrivë 6BrhjmE
her bow is drawn to worlds of dark;
where arrows spring and miss their mark.
she’ll turn their heads but not their hearts.
Larethian Akesh
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1054
IC posts : 338

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

Nioniel Hrivë Empty Re: Nioniel Hrivë

op ma okt 09, 2017 8:29 am



Geaccepteerd
welkom op Fallen Skies





I don't believe in no devil, 'Cause I done raised this hell
I've been the last one standing, when all the giants fell
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum