welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Lucian Valiar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 26
IC posts : 12

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Mercenary bear
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Lucian Valiar Empty Lucian Valiar

op ma okt 09, 2017 1:15 pm
death is the wish of some
the relief of many and the end of all
Name: Lucian Valiar - probably not his real name
Age: 28 years old
Gender: Male
Species: Human
Magic: Shapeshifter - bear
Residence Vanaheim

Faceclaim: Michiel Huisman

Personality: Lucian is een man met een zekere vorm van humor die niet iedereen altijd waardeert. Hij is vaak opgewekt en heeft een lichte verslaving aan al het eten wat zoet is. In de vroege ochtenduurtjes moet je echter niet bij hem komen aankloppen, dan is hij namelijk een echte brombeer. Lucian zou voor de mensen waar hij om geeft door het vuur gaan, maar op dit moment heeft hij zijn hart nog niet eerder aan iemand weggegeven.

History: Er is zeer weinig bekend over zijn herkomst. Als klein kind is hij namelijk gevonden in de woestijn van Valyria. Men vermoedde dat het jongetje hier ergens door arme ouders gedropt was omdat ze geen geld hadden om voor hem te zorgen. Hoe dit precies zit is nog altijd vaag, maar hij werd ondergebracht bij de mensen die hem vonden. Zo kwam hij terecht in Vahaneim. Het waren mensen die een compleet andere levensstijl hadden dan sommige normale families. Lucian werd niet behandeld als een kind en mocht doen wat hij wilde, echt een opvoeding heeft hij dus nooit gekregen.

Lucian kwam er rond zijn tiende levensjaar achter dat hij anders was dan normale mensen, hij was een shapeshifter. De familie waarin hij opgroeide wist daar niets van, maar de jongen hield het dan ook geheim. Op zijn achttiende werd hij het huis uit getrapt, waardoor hij plotseling zijn eigen boontjes moest doppen. Lucian vond het alles behalve erg en wat er in die eenzame jaren allemaal is gebeurd bespreekt hij nooit met iemand.

Nu, ruim tien jaar later is hij van een wees veranderd in een volwassen man die goed weet hoe hij zijn shapeshifter krachten in zijn voordeel kan gebruiken. Hij reist rond als een soort huurling, heeft zo hier en daar wel eens wat mensen vermoord en heeft zichzelf een achternaam gegeven, puur omdat de fancy mensen ook een achternaam hebben.
notes: none


 

Larethian Akesh
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1054
IC posts : 338

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

Lucian Valiar Empty Re: Lucian Valiar

op ma okt 09, 2017 1:34 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

I don't believe in no devil, 'Cause I done raised this hell
I've been the last one standing, when all the giants fell
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum