welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Vivian Crowford
Member
Real name : Quinty
Aantal berichten : 56
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24 Year // Immortal
Occupation: Huntress
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Black spot in the golden sand Empty Black spot in the golden sand

op ma okt 09, 2017 5:58 pm
De reis van Rhoynar naar Vanaheim was een die ze niet al te graag maakte. Sowieso was ze al niet zo heel erg blij met het feit dat de zon te veel scheen in het zandige gebied, maar zoals voorheen vernoemd, er was zand. Overal. Was. Zand. En dat was vooral het gene waar ze een hekel aan had. Ze schudde haar zwarte vacht uit, ze hijgde zwaar onder de warme zon die op haar dikke vacht scheen. Haar wolvenvorm was niet geschikt voor dit klimaat, ze had veel beter gewoon in Rhoynar kunnen blijven en moeten leren van de vorige keer dat ze in dit deel van het land was geweest. Toen ook al had ze problemen gehad met het klimaat, maar vooral door meer... persoonlijke problemen. De grote zwarte wolf snoof eventjes, waarbij een zandkorrel een poging deed om in haar neus terecht te komen. Rustig keek ze om haar heen, haar blauwe ogen van links naar rechts glijdend. In de verte zag ze een stuk schaduw. Daar zou ze vast wel eventjes kunnen blijven rusten. Ze haalde diep adem en zetten haar vermoeide poten weer op het warme zand. De volgende keer, zo bedacht ze zichzelf, zou ze dit 's nachts ondernemen. Dat zou alles een stuk makkelijker maken, in plaats van dat ze nu haar pootkussens aan het verbranden was. Ze zetten zich af en maakte haast naar het rustpunt dat ze zonet had gevonden.

[Lucian Valiar first post c:]


Black spot in the golden sand HySsYlZ
"Get out of my way, understand!? I don't need to spell if out for you, I hope...?"
Lucian Valiar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 26
IC posts : 12

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Mercenary bear
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Black spot in the golden sand Empty Re: Black spot in the golden sand

op di okt 17, 2017 3:31 pm
death is the wish of some
the relief of many and the end of all
Hier in Vanaheim veranderde hij niet vaak naar zijn dierlijke vorm. Het rotsachtige gebied was veel te warm om zo'n groot, lomp beest te worden. Daarbij was hij op zijn paard sneller en minder opvallend. Lucian trok wel vaker door Vanaheim heen, ging van dorp naar dorp en bracht het grootste deel van de tijd alleen door, met het gezelschap van zijn bruine paard.

Ook vandaag was weer zo'n eenzame dag, één van de vele dagen op rij dat hij dit deel van het land overstak. Er was hier niets anders dan zand en rots. Tot aan de horizon was alleen maar een ruig landschap te zien, geen enkel dorp of ander levend wezen. Zijn paard brieste een keer klagend, hij voelde dat deze steeds trager was gaan lopen en dat ze uit moesten rusten. "Don't worry, we'll find a spot," mompelde hij en klopte het bruine dier op zijn hals. Als je zo vaak alleen was ging je wel tegen je dieren praten, al was hij er zeker van dat hij hem niet kon verstaan.

Toen hij een zwarte flits voorbij zag schieten was hij vrijwel meteen alert. Hij draaide zijn paard een beetje bij en liet deze langs een rotswand stappen. Was het een wolf geweest? Een bijzondere plaats om er eentje tegen te komen. Als het nu een woestijnvos was geweest, maar dit was overduidelijk een zwart dier. Die zag je eerder in het noorden of Rhoynar.
notes: none


 

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum