welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Vivian Crowford
Member
Real name : Quinty
Aantal berichten : 56
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24 Year // Immortal
Occupation: Huntress
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Raindrops

op di okt 10, 2017 9:05 pm
Geïrriteerd blies ze regenwater uit d'r gezicht, terwijl ze aan de rand van de steeg bleef staan. Ze haatte dit weer, het maakte haar koud en doorweekt en ondanks dat ze misschien ondood was, had ze nog geen plezier aan regen. Het was donker, de lucht was gitzwart en af en toe brak een donderslag de eeuwig neervallende regen. Ze snoof zachtjes, waarbij een regendruppel d'r neusgat inschoot en voor een pijnscheut in d'r hoofd zorgde. Een dierlijke grom rolde uit d'r keel en een jonge jongen keek haar angstig aan. Ze snauwde een grom naar hem en hij maakte zich al snel uit de voeten. Eigenlijk zou ze binnen moeten gaan staan, maar ze wachtte nog op een verlate koper voor een goed stuk vlees, al zag het er naar uit dat de vent nooit zou opdagen in dit weer. Misschien dat zijn boot was omgeslagen, of misschien was hij wel geëlektrocuteerd door het onweer. Vivian grinnikte zachtjes bij die gedachten en draaide zich om. In een soepele beweging sloeg ze het water uit d'r lange bruine haar en deed de deur van de bar open, ze zou hem hier waarschijnlijk niet meer zien vandaag. Dan kon ze zich net zo goed even opdrogen bij het vuur. Rustig stapte ze naar binnen en zakte op een kruk neer. Het was opvallend druk in de bar op deze rottige avond. Echt opvallen zou ze dus toch niet.

[+Rikton]"Get out of my way, understand!? I don't need to spell if out for you, I hope...?"
Rikton Bunch
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Re: Raindrops

op wo okt 11, 2017 2:53 pm
Oef, dit begon toch wel erg nat te worden. Hij zou effectief naar de zon moeten reizen wilde hij ooit nog droog worden van deze nattigheid. En de kleur van het leven beviel hem nu ook niet. Alles was gedekt in donkere grijstinten. Dat vond hij bijzonder saai. Hij liep de eerste de beste bar binnen en zocht naar de de barman. "Mijn bestelling zal bestaan uit één Ale." Hij vond het leuk om af en toe zinnen onnodig lang te maken. Het was ook alsof Rikton haar hele dag had verpest met dat onnodige gedoe. Ze had waarschijnlijk een prima omzet gedraaid vandaag vanwege het weer, en nu moest zo'n snotneus even interessant gaan lopen doen. Ze sloeg zijn Ale op de toonbank en Rikton schoof haar het geld met een dikke grijns op zijn gezicht. Hij vond het heerlijk als mensen zich lieten kennen. Op die manier leerde je ze.. nouja.. het makkelijkst kennen. Hij nam zijn Ale in zijn hand en wurmde zich tussen de mensen door naar de open haard. Aan zijn rechterkant waren een aantal mensen een zeemanslied aan het zingen. Aan zijn rechter kant was een kaartspel aan de gang. Hm, daar kon hij straks misschien aan mee doen. Hij zou ze wijs kunnen maken dat verschillende onwaardevolle spullen in zijn juten zak vol ditjes en datjes een hoge prijs hadden. Tenzij hij alles zou verliezen, zou hij dus altijd op winst draaien. Maar dat kon hij nog altijd doen. Eerst weer warm en droog worden. Je kunt geen avonturier zijn als je ziek bent. Ziek zijn is weer een heel ander soort avontuur.


.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum