welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 6
IC posts : 1

Character sheet
Age: 23
Occupation: None
Residence : Traveling
Profiel bekijken

It's just a bad day... [[Open]]

op wo okt 11, 2017 12:22 pm
burn
WHEN THE LIGHT'S TURNING DOWN, THEY DON'T KNOW WHAT THEY HEARD, STRIKE THE MATCH, PLAY IT LOUD, GIVING LOVE TO THE WORLD. WE'LL BE RAISING OUR HANDS, SHINING UP TO THE SKY 'CAUSE WE GOT THE FIRE, FIRE, FIRE.
Hoofdpijn. De roodharige hield haar hand tegen haar hoofd, terwijl ze haar tanden op elkaar knarste. De afgelopen week was… absoluut lastig geweest. Ze had haar familie niet meer gezien sinds ze er vandoor was gegaan, maar ze wist dat de kans bestond dat ze hen nooit weer zou zien. Nu kon ze best leven zonder haar ouders. Zonder haar vader met zijn riem, zijn geloof wat belangrijker was dan wat dan ook. En zonder haar moeder die toekeek zonder in te grijpen. Maar, in haar buik voelde ze zich schuldig. Het beet haar dat ze haar jongere broertje en zusje had achtergelaten en ze wist niet of ze dat eeuwig vol zou houden. Ze kon hen daar niet laten, maar voor nu… Voor nu had ze iets anders aan haar hoofd.

Ze had… Honger. Een soort honger die ze nooit eerder had gehad, een honger die ze niet begreep… Opnieuw wreef de roodharige over haar slaap, proberend de hoofdpijn te negeren. Ze had geen idee hoe ze hier ooit mee zou moeten gaan leven en hoe ze hiermee om moest gaan… Maar, waar vond je hulp voor iets als dit?
NOTES: n/a
❤️


avatar
Member
Real name : Quinty
Aantal berichten : 56
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24 Year // Immortal
Occupation: Huntress
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: It's just a bad day... [[Open]]

op do okt 12, 2017 7:23 pm
Voor de verandering was de brunette weer eens op reis gegaan. Ze had Rhoynar achter zich gelaten en had een reis door het land gemaakt om aan te komen in Navarre. Het was niet haar favoriete plek om te komen, maar af en toe vond ze het leuk om de zeelucht uit d'r haar te krijgen door eens ergens anders heen te gaan. Haar helder blauwe ogen zochten rond, terwijl ze een poging deed om zo ongezien mogelijk door het gebied te reizen. Vanuit een oude gewoonte was ze op haar hoede, wetend dat er altijd en overal mensen en andere wezens waren die haar dood wilde hebben. Ze snoof eventjes en liet een zachte grom horen toen ze de geur van prooi te pakken kreeg. Ze had honger, maar wist dat als ze een klein diertje te pakken zou kunnen krijgen, ze genoeg bloed kon hebben om ieder geval naar een stad te reizen. Haar ogen vernauwde zich, toen ze een vos in haar blikveld vond. Haar gitzwarte vacht stond overeind, terwijl ze met een snelle pounce het dier tegen de grond aan werkte en diens nek brak. In een soepele beweging veranderde ze terug naar haar menselijke vorm en zetten ze haar tanden in de nek van het dode diertje.
Met haar maag weer iets meer gevuld en het wegzakken van de kwaaltjes die de honger met zich mee had gebracht, besloot ze om in haar menselijke vorm door te blijven lopen. Ze kon wel eventjes gewoon doorlopen in plaats van overal doorheen rennen in haar dierlijke vorm. Vivian draaide zich om toen ze een geluid bij zich hoorde en haar ogen fixeerde op het meisje dat ze zag lopen. "Hallo?" vroeg ze langzaam."Get out of my way, understand!? I don't need to spell if out for you, I hope...?"
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum