welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

[M] Method of seduction & Lestat

op wo okt 11, 2017 8:56 pm
kiss me properly and pull me apart

Het zonlicht dat de kamer binnen scheen herinnerde Jasper er meteen aan dat hij niet in zijn eigen huis was. Hij kreunde zachtjes, kneep zijn ogen stevig dicht om ze tegen de plotselinge felheid te beschermen en draaide zich met een ruk om, zodat hij nu met zijn rug tegen de raamkant lag. Wat was er gisteravond gebeurd? Jasper kon zich vaag vlagen van de avond ervoor herinneren – drank (waarschijnlijk te veel om goed voor hem te zijn), gezang, gelach, een man, een kus. Nog dieper in zijn geheugen graven wakkerde zijn hoofdpijn nog feller aan – iets dat hij zo veel mogelijk wilde vermijden.

Jasper drukte zijn gezicht dichter tegen het kussen, zichzelf vervloekend dat hij niks meer kon herinneren van zijn nachtelijke escapades. Hij snoof de geur van het dekbed op en van de kamer – zoetig en weeïg, als een sterk parfum dat de avond ervoor opgespoten was vermengd met de geur van alcohol. De kussens en het dekbed waren warm en kristalwit, een teken dat hun eigenaar waarschijnlijk rijk was en waarschijnlijk ook tot een hogere stand dan Jasper zelf behoorde. Was dit huis van een lid van de adellijke familie? Eén van de Bayards, de Keightleys, hoe ze ook mochten heten? Het verbaasde hem dat hij nog op de namen van de hogere standen van Rhoynar kon komen terwijl zijn hoofd en herinneringen verdoofd waren door de alcohol – iemand als hij die normaal gesproken een hekel had aan die koningsgezinden die maar liepen te pochen met hun weelde en rijkdom.

Of was hij wel in Rhoynar? Het zou hem op dit moment niet eens verbazen als hij in het verre noorden, ergens tussen Falkreath en Navarre of iets dergelijks was, in plaats van in zijn eigen woonplaats. De man dacht aan zijn eigen huisje aan de kust bij Brightwater Keep dat op een vervallen hut leek als hij het vergeleek met dit huis waar hij in was beland, de kajuit op zijn eigen boot (‘comfort’ en ‘zeilboot’ waren twee woorden die immers nauwelijks samengingen) en glimlachte lichtjes – dit moest het meest comfortabele bed zijn waar hij de afgelopen jaren ooit op had geslapen. Van wie het ook mocht zijn – van de man in kwestie was geen spoor te bekennen.

Nieuwsgierig stak hij zijn hoofd boven de dekens uit (zijn ogen iets dichtknijpend door het licht dat opnieuw recht in zijn gezicht scheen), zoekend naar degene met wie hij afgelopen nacht het bed had gedeeld. De man had smaak, dat was Jasper in ieder geval duidelijk.
tag: lestat kazimir
BY MITZI


Laatst aangepast door Jasper Ethelwin op di feb 13, 2018 5:51 pm; in totaal 1 keer bewerkt


avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op za jan 13, 2018 9:35 pm

L E S T A T ▲
Een stad vol leven, zo kon je Brightwater Keep wel noemen, ja. Het centrum zit vol met café's waar al het gespuis van Rhoynar op af komt. Vandaag was een dag waarbij hij even niks hoefde. Over een paar dagen zou hij weer on-stage moeten, voor het toneelstuk waar hij nu al veel te lang in deelnam. Maar het was een manier van leven. In het begin was het oprecht een hobby geweest. Lestat was iemand die goed kon acteren en nog voor hij was herboren als vampier, was het ook echt zijn droom geweest om te acteren. En nog steeds vond hij het geweldig, zeker omdat het ook nog eens een interessante manier was om aan zijn prooien te komen.
Maar zo waren er nog meer manieren om aan zijn maaltijden te komen, of andere manieren van genot. De nacht was gevallen. Lestat had zijn losse witte blouse aan. Hij was een vampier, echt last van de kou zou hij niet hebben, al kon hij het zeker wel waarnemen, maar anders. Naast de witte blouse, had hij een strakke zwarte pantalon aan, met al even zwarte schoenen er onder. Hij zag er geweldig uit, al zei hij het zelf, wanneer hij zich op deze manier kleedde.
In het café had hij een man ontmoet. Een knappe man, natuurlijk, want op het lelijke gespuis zal Lestat nooit af gaan. Er was veel alcohol genoten en voor je het wist hadden hun lippen contact met elkaar gemaakt en meer.

Nu stond Lestat met alleen een broek aan tegen de muur aan geleund, zijn ogen gefixeerd op de man in het bed. Lestat zelf had nauwelijks ergens last van, al kon hij zeker wel voelen dat er een hoop alcohol in zijn lichaam was beland. Hallo, ook vampieren konden aangeschoten tot dronken worden, alleen minder heftig, veel minder heftig, dan bij sterfelijke wezens.

Na de wilde avond had Lestat de man mee genomen naar zijn huidige woning in Brightwater keep. Een groot huis aan de rand van de stad die hij had geërfd van een allang overleden en vergeten familie. De familie van de man die hem tot vampier maakte, Magnus. Van buitenaf leek zijn huis oud, misschien zelfs verlaten, maar hier binnen was het één en al rijkdom. Lestat zelf had ook een paar mensen die hij hield als slaven, die het werk voor hem deden en om niet al te veel op te vallen, liet hij alles buiten het huis zijn gang gaan. Soms kwamen er zwervers bij zijn huis, in de hoop binnen te kunnen komen, om een nacht niet buiten te hoeven slapen, maar dat lukte niet, of Lestat nou wel of niet aanwezig was. Ook al reisde Lestat veel als acteur, bevond hij zich nu weer in Brightwater Keep, in zijn oude, vertrouwde huis.

Jasper was de naam van de man. Niet jong, maar zeker niet oud. Nee, Lestat zou niet snel het bed delen met een man ouder dan, grof gezegd, vijfendertig? Hing er natuurlijk vanaf of de man in kwestie sterfelijk was of niet. Maar Jasper hier was een normale sterveling, een mens.
Jasper kwam in beweging, leek last te hebben van het felle licht en met zichzelf te worstelen om herinneringen van de nacht er voor naar boven te halen. De blonde vampier verroerde zich niet, bleef staan waar hij stond terwijl hij Jasper observeerde. En toen stak Jasper zijn hoofd boven de dekens uit, zoekend naar de bewoner van dit adembenemende huis. Lestat stapte naar voren, zodat hij in het zicht kwam van de ontwaakte man. "Goedemorgen, schoneslaper," sprak de blonde vampier. Je kon duidelijk aan zijn accent horen dat hij niet van nu was. De meesten dachten dat hij gewoon heel ergens anders vandaan kwam, maar nee, het was de tijd die het hem deed. Achtennegentig jaar om precies te zijn en van die jaren was hij zo'n zeventig jaar vampier.avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op zo jan 14, 2018 6:17 pm
kiss me properly and pull me apart

Toegegeven, Jasper kon met alle recht een ervaringsdeskundige genoemd worden als het om ‘in vreemde kamers wakker worden’ ging – iets dat in zijn kringen in Brightwater Keep nogal vaak voorkwam -, maar dit moest toch wel de meest luxueuze kamer zijn waar hij ooit in terechtgekomen was. Met één hand bedekte hij zijn voorhoofd terwijl hij zijn andere arm gebruikte om iets overeind te komen vanuit de dekens. God. Hij moest ooit eens stoppen met zoveel drinken dat hij de avond en nacht ervoor amper meer kon herinneren – maar die belofte aan zichzelf had Jasper al talloze keren gemaakt, en hij wist dat het toch elke keer gebroken zou worden. De verleiding van alcohol en al het andere dat de goden verboden hadden lag toch immers voor het grijpen in de hoofdstad van Rhoynar.

Hij nam even de tijd om zijn ogen te laten wennen aan het licht voor dat hij ze weer opende. Toen pas zag hij de man die aan het bed stond. Had hij hier net ook gestaan, toen hij net wakker werd? Jasper knipperde even weer, om er zeker van te zijn dat de man werkelijk in dezelfde ruimte stond en dat hij geen bedenksel was van Jaspers door alcohol op hol geslagen hersenen. Terwijl hij zijn donkere ogen over de man liet gaan, leken er enkele herinneringen aan de avond en nacht ervoor terug te komen. Zijn halflange blonde haar, zijn ontblote bovenlijf… Perfect. ’Goedemorgen, schone slaper,’ zei hij uiteindelijk, als een standbeeld dat tot leven leek te komen. Op die opmerking kon Jasper alleen maar lachen.

’Goedemorgen…’ Reageerde hij, gevolgd door een gaap. Hij trok zijn lippen op terwijl hij op de naam van de man in kwestie probeerde te komen, maar zijn hoofd leek te bestaan uit één grote mistwolk. Jasper liet het maar zo – wellicht zou hij het hem zo zelf vertellen. ’Weet u wellicht waar we op dit moment zijn, sir? zei hij iets plagerig terwijl hij glimlachte, met een nep-chique accent waar de meeste mensen van hoge adel zo doorheen zouden kunnen prikken. Het accent van de man kon hij zo net niet plaatsen. Valyriaans misschien? Was hij zo knock-out geweest dat hij zich mee had laten voeren naar de hoofdstad?
tag: lestat kazimir
BY MITZI


avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op zo jan 14, 2018 6:59 pm

L E S T A T ▲
Het was vermakelijk om te zien hoe de mensen die hij wel eens mee nam compleet verbaasd waren over waar ze terecht gekomen waren. Hoe ze zich afvroegen wat er gebeurd was, of ze überhaupt nog wel in Rhoynar, of iets dergelijks waren. Lestat zag ze altijd ontwaken en de eerste reacties waren het prachtigst. Arme zielen.

Lestat zelf was al vrij snel weer opgestaan, voor wat een vampier aan slapen deed. Het was meer even tot rust komen, weg dwalen in gedachten, de alcohol uit het systeem laten vloeien en vervolgens weer opstaan. Vanuit het bed had hij nog even naar het plafond gestaard. Nagedacht over de eerste keer toen hijzelf dit huis binnen kwam. Magnus die hem naar dit bed begeleidde. Het bed waar hij zelf gestorven was, om vervolgens weer te ontwaken als vampier. Magnus was helaas niet lang in zijn leven geweest, had hem niks geleerd over de leefstijl van een vampier. Die had Lestat zelf mogen ondervinden, met veel vallen en opstaan. Oh, hoeveel vampieren hem wel niet verachtte omdat hij zo intens laks was geweest in het verleden.

En eigenlijk was hij nog steeds enorm laks en deed hij wat hij wilde. Nam mee wie hij wilde. Doodde wie hij wilde en veranderde wie hij wilde. Dat laatste was nog niet voorgekomen. Hij wachtte op de perfecte metgezel, iemand die zijn leven interessanter zou maken. Man of vrouw maakte niet uit. In tegen stelling tot Magnus, die zichzelf van kant had gemaakt, zou hij zijn fledgling wel begeleiden.

"Goedemorgen..." reageerde Jasper gevolgd door een charmante gaap. Lestat trok één blonde wenkbrauw op en zijn bijzonder gekleurde, bijna violet gekleurde ogen twinkelde. "Lestat," reageerde hij met een malicieuze ondertoon. Hij was een vampier, tenslotte, en het zat helemaal in zijn karakter. Lestat kwam nog dichter naar het bed toe en liet zijn hand langs één van de half-doorzichtige witte gordijnen gaan, voor hij ging zitten. Hij lachte zacht bij de vraag van de man. "Waar zou jij op dit moment willen zijn?" Hij lachte opnieuw en liet zijn blik over de man heen glijden. "En ik dacht dat je no aardig helder was, vannacht," vervolgde Lestat en grinnikte even. Nee, intens dronken was de man niet echt geweest, tenminste, zo had het geleken, want alles was prima en soepel gegaan.avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op di jan 16, 2018 9:39 pm
kiss me properly and pull me apart

De man tegenover hem leek precies op de persoon die hij zich had voorgesteld als de eigenaar van dit monumentale huis. Zijn houding was statig, zijn tred leek iets bovennatuurlijks te hebben – alsof hij zich geruisloos door de kamer kon verplaatsen. Des te meer voelde Jasper zich bijna misplaatst hier tussen al die luxe, met zijn ruwe uitstraling (zijn uiterlijk waarschijnlijk verradend dat hij de meeste tijd op zee in de volle zon doorbracht), zijn baard die hij waarschijnlijk al een week niet geschoren had en de onflatteuze geeuw die hij slaakte.

En toch… Jasper had een stilte laten vallen tussen zijn goedemorgen-wens, iets dat de man had opgevangen als een vraag om zijn naam. Lestat – dus zo heette hij. ’Lestat,’ herhaalde Jasper, alsof zijn naam de sleutel was tot een aantal herinneringen van de avond ervoor. Op dat moment realiseerde hij zich dat hij niet eens wist met welke naam hij zich aan de man had voorgesteld – Jasper of Maverick? Hij bleef hem aankijken, volgde zijn bewegingen, de manier waarop de gordijnen zachtjes ritselden. Ondertussen was hij nog iets verder overeind gekomen, zodat hij bijna met zijn rug tegen het hoofdbord van het bed zat. Lestat ging dicht bij hem zitten, zodat Jasper eindelijk goed zijn gezicht kon zien. Hij hield voor een paar tellen zijn adem in, bijna ongemerkt. Waar hij eerst nog suf en slaapdronken leek, voelde hij zich opeens alert. Zijn gespeeld-plagerige vraag werd ontvangen met een lach en een bijna sinistere vraag. ’Waar zou jij op dit moment willen zijn?’ ’Hmm…’ Jasper liet zijn blik nadenkend naar het plafond glijden, alsof daar het antwoord op zijn vraag te vinden was. ’Een prachtige gigantische villa in Valyria, met een landgoed dat zich uitstrekt over de hele vlakte, tot aan de horizon,’ sprak hij grijzend als een kind dat opsomde wat hij voor zijn verjaardag wilde, Lestat weer aankijkend. ’Zit ik dicht bij de waarheid?’ Zowel zijn naam als bijzondere accent waren nog steeds een raadsel voor hem.

De tweede opmerking van de blonde man liet Jasper lachen. ’Oh ja?’ Vroeg hij, bijna verbaasd, zichzelf in gedachten gelukkig prijzend dat hij niet meteen in slaap was gevallen. ’Heb jij niet gedronken dan, dat je alles van de vorige avond nog zo goed weet?’ Jasper trok zijn mondhoek op en keek Lestat nieuwsgierig aan.
tag: lestat kazimir
BY MITZI


avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op di jan 16, 2018 10:50 pm

L E S T A T ▲
Zo'n huis in een piratenstad als Brightwater Keep. Ja, het was mogelijk. Dan vond het huis zich wel meer aan de rand, of zelfs enigszins buiten Brightwater Keep, het gebied waar t ook veel groener begroeid was, dan in de stad zelf. Het was perfect voor een vampier om hier te leven. Het was er rustig en je viel iets minder op. Daarbij wisten velen niet eens waar de Lestat woonde, behalve dat zijn hoofd veel en regelmatig voorkwam in Brightwater Keep. Maar hoe kon die man toch zo rijk zijn? En hij was acteur in een toneelstuk? Hoe kon je daar nou zo rijk mee worden? Lestat zelf maakte zich alles behalve druk om de gedachten van mensen. En zo erg veel mensen kenden hem nou ook weer niet. Toch was hij een mysterieuze verschijning.

Het bed was groot, Kingsize. Je kon er gemakkelijk met vier personen in slapen. De lakens waren wit en zacht, het matras zelf was ook perfect even als de vele kussen die op het bed lagen. In de dekenhoezen en de kussenslopen zaten nog lichte, glimmende, witte versiersels om het bed op te sieren en langs het bed hingen zachte, doorzichtige witte gordijnen. De rest van het interieur werd in deze kamer opgevuld met donkere eikenhouten kasten, waar ook weer antieke versiersels in zaten. Er was hier en daar zelfs goud te bespeuren. Zoals de kandelaren. Alles was mooi versierd, van de spiegel die in de hoek stond, met prachtige afwerkingen en het plafond, die donkerder was dan de muren. Lestat vulde het plaatje perfect op.

Lestat had zijn naam gegeven, wie Jasper herhaalde. Misschien om zijn naam te proeven of om te kijken of er herinneringen mee naar boven kwamen. Misschien had Lestat zelf nog wel een rol gehad in het één en ander. Lestat speelde zachtjes met de gordijnen terwijl hij langs het bed liep, liet zijn hand er elegant langs zitten, waarna hij ging zitten. De man in het bed was compleet het tegenovergestelde van hem. Terwijl Lestat mensen afdwong voor hem te werken op die boten en zo aan zijn rijkdommen wist te komen, deed Jasper het harde werk zelf. Enige schuldgevoel kwam er bij Lestat niet naar boven. Hij vond het fascinerend om zo'n man bij hem te hebben, op deze manier. Zijn gebruinde huid door de zon, tekens van het harde werken, goed ontwikkelde spieren, discipline. Ook had de man zich in een beste periode niet meer geschoren en zag hij er wild uit in verhouding met Lestat zelf. Maar hierin zag Lestat iets prachtigs en daarom was de man bij hem, daarom had Lestat hem uitgekozen om mee te nemen. En toen kwam de welbekende vraag. Waar ben ik? Lestat lachte en scande de man even, waarna hij de iet wat sinistere vraag stelde over waar hij op dit moment zou willen zijn. Het antwoord die hij ontving liet hem opnieuw lachen, waarna hij even stil bleef. "Een grote villa, dat klopt, al zal het zeker niet de grootste zijn," begon Lestat. "Een groot landschap, dat klopt ook enigszins, al is deze nogal... verwilderd met de tijd," ging Lestat vervolgens verder. Ja, de buitenkant van het huis had zo mooi kunnen zijn, maar Lestat had de natuur zijn gang laten gaan. "Vanaf hier kan je het water nog zien, dus we bevinden ons gewoon in Rhoynar, vlak buiten Brightwater Keep," ging Lestat vervolgens verder en lachte opnieuw. "Ik hoop je niet teleurgesteld te hebben?" Vervolgde Lestat, waarbij hij lichtjes zijn wenkbrauw optrok.

"Ik denk dat ik bijna immuun ben tegen alcohol," sprak Lestat simpelweg en lachte. "Daarbij helpt een goede maaltijd ook wel aardig," ging Lestat vervolgens verder en opnieuw glinsterde zijn ogen even op. Lestat had verschillende maaltijden gehad, nog vlak voor Jasper op zijn pad was gekomen.

OOC: Heeft Lestat bloed gedronken van Jasper?avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op do jan 18, 2018 12:26 am
kiss me properly and pull me apart

De grote hoeveelheid aan statige spullen die de kamer bezat was Jasper ook opvallen toen zijn blik door de ruimte was gegaan: hij bleef immers een handelaar van (al dan niet) verboden luxewaren. Massieve houten kasten, van hetzelfde soort dat zijn vader ooit in zijn werkruimte had staan – en die zijn moeder uiteindelijk na zijn dood had moeten verkopen. De kandelaars, met hun prachtig gekrulde armen en wat Jasper het meeste was opgevallen – de spiegel, met net zo’n krullerige ornamenten als op de kandelaar. Hij wist dat spiegelglas tegenwoordig bijna onbetaalbaar was – hij had zelf net genoeg geld om gepolijst ijzer te kopen waarmee je ongeveer dezelfde soort spiegeling kon krijgen. Het waren objecten die Jasper alleen van dichtbij had gezien als hij ze moest controleren voor de verkoop aan zijn cliënten – verpakt in dozen en kratten gevuld met stro, niet opgehangen om bewonderd te worden zoals in dit huis.

De man die het huis bezat leek al net zo chique te zijn, bijna onaanraakbaar en zo cryptisch door de vragen die hij stelde. Het had Jasper geamuseerd, een zwak glimlachje op zijn even zo zwakke gelaat gebracht. Al sinds het moment dat Lestat in zijn blikveld kwam leek zijn onderbewustzijn een spelletje met hem te spelen. Van de paar seconden dat hij alerter werd toen de blonde man bij hem kwam zitten, tot een soort moeheid waardoor hij alleen kon luisteren en even niets kon zeggen. Hij weet het maar aan de alcohol en de paar uur slaap die hij nog had kunnen vatten nadat Lestat hem naar zijn huis had gebracht. Jasper wist een tweede geeuw niet te onderdrukken, maar wist zich snel genoeg te ‘herstellen’ om de blonde man aan te kijken, benieuwd hoeveel zijn beschrijving van het huis waarvan hij nog maar één kamer had gezien overeen zou komen met de werkelijkheid. Ze bevonden zich dus in een grote villa met een relatief groot stuk land erbij – dat had hij al goed geraden. Jasper grijnsde triomfantelijk terwijl hij het gouden bedeltje om zijn nek vasthield, aandachtig luisterend. De uiteindelijke conclusie van Lestat, dat ze nog steeds in Brightwater Keep waren en niet in Valyria zoals hij eigenlijk gedacht had, was echter een verrassing. ’Oh?’ Jasper trok verbaasd zijn wenkbrauwen op. Hij glimlachte toen Lestat vroeg of hij niet teleurgesteld was. ’Mmm… Ik had nooit verwacht dat Rhoynar zo’n grote landhuizen zou kunnen hebben… Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast.’

Wellicht nog geïnteresseerder was Jasper naar het antwoord op zijn tweede vraag – hoe de blonde man toch alles onthouden leek te hebben, waar er bij hemzelf gigantische gaten in zijn geheugen leken te zijn. ’Ik denk dat ik bijna immuun ben tegen alcohol,’ zei hij, waarop Jasper net als hij moest lachen. ’Zoveel gedronken in je jonge jaren dat je een weerstand hebt opgebouwd tegen alcohol?’ Hij sprak het half-lachend uit – Lestat zag er immers totaal niet oud uit. ’Dat lijkt me nou een prachtige eigenschap om te hebben,’ vervolgde hij nog, meer bedoeld tegen zichzelf dan tegen zijn gesprekspartner. Lestat vervolgde zijn antwoord – hij had nog wat gegeten. Dat had hij waarschijnlijk ook moeten doen de vorige avond, besefte Jasper zich. ’Nu we het toch over eten hebben, heb je… heb je al ontbeten?’ Jasper keek hem vragend aan, hopend dat hij het niet erg vond dat hij zo snel van onderwerp was gewisseld. ’Ik bedoel – je moet vast een klein legertje aan koks en personeel hier hebben die iets voor je kunnen klaarmaken, nietwaar?’
tag: lestat kazimir - OOC: yess, zoals besproken (a)
BY MITZI


avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op do jan 18, 2018 11:14 pm

L E S T A T ▲
Lestat had het bloed van deze man gedronken. Voor een vampier was bloed drinken één van de manieren om aan je genot te komen, zeker wanneer dit gepaard ging met andere praktijken. Bloed drinken vulde alles op in het lijf van een vampier, het zorgde er voor dat het lichaam weer even warm werd. Zijn bloed had goed en verrukkelijk gesmaakt en toch had hij besloten om de man in leven te houden. De afdrukken van zijn tanden waren natuurlijk nog aanwezig in zijn nek en Lestat genoot van het idee dat de sterfelijke nog niks opgemerkt had.

Lestat zat op het bed en legde zijn hand neer op de satijnen lakens. Een prachtig bed en hartstikke comfortabel om in te liggen. Lestat merkte op hoe de man even alerter was geworden toen hij bij hem was gaan zitten, maar hoe dit ook weer als sneeuw voor de zon verdween. Geheid was het niet alleen de kater waar de man mee te kapen had. Ook het bloed verlies. De man vroeg naar waar ze waren, waarom Lestat reageerde met een sinistere vraag. Na het antwoord die hij terug kreeg begon Lestat langzaam te vertellen waar ze waren. De sterfelijke luisterde terwijl hij hem aankeek. Lestat liet zijn blik ook op de man gericht. "Rhoynar heeft waarschijnlijk wel meer dan jij denkt," was Lestat's diepzinnige antwoord. Maar dat was waar. Vrijwel niemand wist meer van het dorpje af waar Lestat zelf was opgegroeid en de geschiedenis daarvan. Lestat zelf was er allang niet meer geweest, maar hij vermoedde dat daar ook niemand meer leefde na de ziekte die daar losgebroken was.

De volgende vraag van Jasper liet hem grijnzen en hoe graag Lestat ook breed wilde grijnzen, deed hij dat niet. Breed grijnzen zouden zijn scherpe tanden verhullen en dat was niet de bedoeling. Als vampier zijnde was Lestat er op getraind om zijn tanden verborgen te houden tijdens het praten, lachen en dergelijke. Lestat antwoordde op de vraag van Jasper, waarna hij een merkwaardig antwoord kreeg. Lestat lachte opnieuw en stelde nu zelf een gedurfde vraag. "Hoe oud denk je wel niet dat ik ben?" Hij grinnikte bij de volgende woorden van Jasper. "Dat is het ook zeker," stemde hij er mee in. Lestat begon over eten, uitleggend waarom hij vrijwel geen last had van een kater. Het waren geen leugens, maar de waarheid was het natuurlijk alles behalve. Bij de vraag die hij kreeg flitste zijn ogen. Nee, eigenlijk niet, maar Lestat zat nog prima gevuld met Jasper's bloed. "Ja," antwoordde hij dan ook en liet zijn blik kort naar zijn nek toe glijden om vervolgens weer in de ogen van Jasper te kijken. "Maar ik kan zeker een ontbijt voor jou laten klaarmaken," sprak hij dan ook. Lestat floot op zijn vingers en al snel kwam een mager meisje naar binnen die een angstige blik op Lestat wierp en vervolgens een glimlach naar Jasper. Ze deed overduidelijk haar best om te doen alsof Lestat de meest aardige man op de wereld was. "Zorg er alsjeblieft voor dat er snel een ontbijt klaar staat voor deze Heer hier," beval Lestat en wuifde vervolgens het meisje weg. Het meisje was niet veel ouder dan twintig. Nu was Lestat opnieuw benieuwd naar de reactie van Jasper. Eens zien wat hij hier van vond.avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op vr jan 19, 2018 6:05 pm
kiss me properly and pull me apart

Jasper draaide het gouden bedeltje tussen zijn vingers, aandachtig naar Lestat luisterend. De blonde man leek een talent te hebben in het beantwoorden en stellen van vragen op een ietwat geheimzinnige manier, alsof hij niet alles wilde prijsgeven wat hij wist. Zelfs voor zijn simpele vraag waar hij op dit moment was had hij een bombardement aan wedervragen moeten beantwoorden voordat hij uiteindelijk achter de waarheid was gekomen. En – hij moest eerlijk zijn – die waarheid had hem verbaasd. Op Sunfall, het eiland waar Jasper geboren was, had hij talloze kleine landhuizen en villa’s gezien, verborgen tussen de wijnranken en de heuvels en valleien, maar nooit huizen die zich qua grootte konden meten aan paleizen. ’Rhoynar heeft waarschijnlijk wel meer dan jij denkt,’ zei Lestat, met opnieuw dat vlaagje mysterie in zijn stem. ’En ik maar denken dat ik Rhoynar ken als mijn broekzak…’ Jasper schudde lachend zijn hoofd, bijna beschaamd.

Jaspers opmerking over zijn ‘jonge jaren’ was blijkbaar niet helemaal goed gevallen – of toch wel, en was dat weer een van zijn woordspelletjes die hij met hem speelde? Op de vraag hoe oud hij dacht dat hij was moest hij even nadenken. ’Mmm,’ begon Jasper, zijn wenkbrauwen fronsend, ’eind twintig – begin dertig? Een beetje zoals ik?’ Hij knipperde even met zijn ogen, zijn schouders ophalend terwijl hij naar Lestat keek, opnieuw benieuwd of hij ook maar een deel van zijn vraag goed had – wellicht kreeg hij weer een verrassend antwoord zoals eerder gebeurd was. Wist hij veel. Leeftijd was uiteindelijk toch, zoals zo veel mensen zeiden, een nummer. Niets meer en niets minder dan dat.

Behalve een uitstekend geheugen had de man ook nog een andere uitmuntende eigenschap: zijn weerstand tegen alcohol. Het gesprek had een iets andere wending genomen – eten. Natuurlijk had Jasper de vraag of hij al ontbeten had met een tikkeltje eigenbelang gesteld – een goede gastheer liet zijn genodigden toch niet verhongeren? Lestat reageerde instemmend op zijn vraag waarna hij zijn blik naar Jaspers – immers, zo leek het voor hem – ketting om zijn nek liet glijden, waarop Jasper zijn vingers om het bedeltje klemde alsof hij het wilde beschermen. Ook zijn opmerking of hij personeel had om voor hem te koken werd instemmend beantwoord, en Jasper had nog niet eens te tijd gehad om dat antwoord te verwerken voordat de man een meisje bij zich had geroepen. Een jongedame die eruitzag alsof ze zelf al tijden niets meer gegeten had en Lestats opmerkingen zonder te morren of te knikken aannam. Jasper keek zelf grijnzend en duidelijk geamuseerd naar het tafereel dat zich voor zijn neus afspeelde, zich afvragend of Lestat vaker aan haar gevraagd had om een ontbijt te maken voor wie hij die nacht ook maar meegenomen had naar zijn huis. Haar neutrale gezichtsuitdrukking verried niets, zelfs geen greintje verrassing. ’Je hebt het goed voor elkaar hier,’ zei Jasper nadat het meisje de kamer verlaten had. Eerlijk, hij zou hier wel aan kunnen wennen: de luxe, het huis, het personeel. Zijn eigen huisje in Brightwater Keep leek opeens mijlenver verwijderd van het sprookje waarin hij zich nu leek te bevinden. De man leek ervan te houden om te pochen met wat hij had, dat was duidelijk.

’Hoe… Hoe lang denk je dat het gaat duren voordat het ontbijt klaar is?’ vroeg Jasper terwijl hij zijn blik een tel naar Lestats lippen liet glijden en hem vervolgens weer recht in zijn lichte ogen aankeek, zwakjes glimlachend.
tag: lestat kazimir
BY MITZI


avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op wo jan 24, 2018 12:30 am

L E S T A T ▲
Het gouden bedeltje die de man tussen zijn vingers hield was hem zeker niet ontgaan. Ooit, toen Lestat zelf nog sterfelijk was geweest, had hij ook waarde gehecht aan materialen, geloofd dat ze geluk gaven, hem steun zouden bieden wanneer dit nodig was. Toen de blonde vampier al enkele jaren onsterfelijk was geweest, was hij het geloof daarin verloren, samen met vele andere geloven. Hij had gezien hoe nutteloos dit was. Dat was één van zijn humane eigenschappen die Lestat toen verloren was.

Lestat sprak in raadsels en vragen tegen Jasper. Toen de blonde vampier had gezegd dat Rhoynar wel meer had dan dat de sterfelijke man dacht, reageerde hij daar ietwat beschaamd op met een lach op zijn hoofd. De man had dus gedacht dat hij Rhoynar tot uit zijn broekzak had gekend en om er achter te komen dat dit toch niet zo was, moest dus beschamend zijn voor hem. Lestat grinnikte zacht. Magnus, de vampier waarvan dit huis ooit was geweest had zijn best gedaan om het landhuis zo verborgen mogelijk te houden. Een plek die niet bekend was en moeilijk te vinden, maar ook zeker moeilijk om te komen.

Nu was het tijd om een iets gewaagdere vraag te stellen. Nadat Jasper een opmerking had gemaakt over alcohol besloot Lestat om de vraag te stellen hoe oud de man wel niet dacht dat hij was. Lestat zelf vermoedde dat Jasper zo aan het einde van zijn twintige jaren was, of misschien net dertig. Niet veel ouder, in ieder geval. Veel ouders zou Lestat ook echt niet mee gaan, nee, of de man of vrouw in kwestie zou wel heel knap moeten zijn, of rijk. Was het wel zo dat Lestat vrouwen echt meer zag als speelgoed en mannen meer als het serieuzere werk. Jasper gokte hem tussen de eind twintig begin dertig in en Lestat lachte. Een lach die ietwat obscuur aanklonk, maar verder ook geamuseerd. Verder antwoordde hij niet, want als hij zou zeggen dat hij zesentwintig was, zou hij liegen. Lestat had een hekel aan liegen, dus maakte hij overal maar een mysterie van als hij een vraag niet eerlijk kon beantwoorden, zelfs niet op een ontwijkende manier.

Van alcohol en leeftijd ging het onderwerp nu door naar eten. Misschien wel het favoriete onderwerp van de blonde vampier, want zijn eten lag hier op bed. Lestat's blik gleed daarom ook naar de nek van Jasper, al leek hij te denken dat Lestat naar het bedeltje om zijn hals heen keek. En zoals vermoed leek dit bedeltje veel waarde te hebben voor de man, aangezien hij zijn hand er beschermend omheen klampte. Lestat glimlachte, zijn tanden lichtjes ontblotend, maar de puntjes niet verhullend, waarna Lestat één van zijn slavinnen riep. Die kwam de kamer binnen en Lestat gaf zijn bevel om ontbijt klaar te maken voor Jasper. De slavin liet het niet zien, maar moest zeker wel verbaasd zijn. Lestat liet ze nooit echt eten klaarmaken, zeker omdat Lestat zelf leefde op bloed. Van normaal voedsel zal hij alleen maar kotsmisselijk worden. Het lichaam van een vampier was daar namelijk helemaal niet meer op gebouwd. Zonder enige tegensprak knikte de slavin en verliet de kamer om het ontbijt klaar te maken. Hier kreeg hij een opmerking op, Jasper zei dat hij het hier goed voor elkaar had waarop Lestat licht grijnsde. "Ongetwijfeld," sprak Lestat.

De volgende vraag kwam ietwat haperend uit de mond van Jasper en Lestat keek hem ietwat innig aan. "Dat kan nog wel even duren," sprak hij, opnieuw die gevaarlijke ondertoon in zijn stem, wat als uitdagend opgevat kon worden. Hij richtte zijn violet gekleurde ogen op de ogen van Jasper. Hierdoor zag hij hoe de ogen van Jasper kort naar zijn lippen leek te gaan, waardoor hij zijn lippen een beetje omhoog bracht en zijn ogen begonnen te fonkelen en nu weer kort naar zijn nek gleed waar de bijtwonden te bespeuren waren. Wanneer zou Jasper het door krijgen? Ondertussen was Lestat nog iets dichter bij Jasper gaan zitten en was zijn hand ook dichter naar de man toe geschoven.avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op za jan 27, 2018 11:57 pm
kiss me properly and pull me apart

Waar de man eerst nog antwoorden gaf in raadsels en vreemde verwoordingen, leek hij nu bijna stilgevallen, op een paar glimlachjes na. Het maakte Jasper bijna oncomfortabel, de ontwijkende manier van vragen beantwoorden zorgde ervoor dat hij bijna geïrriteerd werd – maar op de een of andere manier kreeg de blonde man voor elkaar dat hij naar hem bleef luisteren, zelfs benieuwd was naar wat voor half antwoord hij ook maar kon verzinnen of welk tipje van de sluier hij kon oplichten. Hoewel Jasper zich nog steeds niet echt optimaal voelde – een mengsel van honger, zwakte en iets van een doffe pijn die zich vanaf zijn nek door zijn hele lichaam leek te verspreiden, was het net alsof hij als een magneet aangetrokken werd door Lestat, die hem immers mee had genomen naar zijn eigen huis en nota bene een maaltijd voor hem had laten maken, maar nog steeds niet veel prijsgaf.

Vooral zijn leeftijd leek verscholen onder een mist van geheimzinnigheid. Toegegeven, Jasper was ook geen professional als het om leeftijden raden ging, maar hij kwam vast nog wel in de buurt? Zoveel scheelden ze niet – althans, zo leek het. De blonde man reageerde echter opnieuw ontwijkend – als een lach tot een antwoord gerekend kon worden. ’Heb ik gelijk?’ Jasper fronste zijn wenkbrauwen, hield zijn hoofd iets scheef. ’Kom op,’ voegde hij er nog plagerig aan toe, al had hij er weinig hoop in dat Lestat zijn werkelijke leeftijd ooit zou onthullen.

Zijn opmerking had hij het goed voor elkaar had werd echter wél positief beantwoord. Ongetwijfeld. Alleen al dat ene woord had de blonde man met zoveel zelfgenoegzaamheid uitgesproken dat Jasper het niet kon laten om te glimlachen. Inderdaad – het moest gezegd worden. Voor een man die – voor zover Jasper wist van de royals en nobele families van Rhoynar – niet tot een hoge familie hoorde (hij had zijn naam immers nog nooit gehoord), was zijn optrekje zeker prachtig te noemen: en dan had hij nog maar één kamer gezien. Hoeveel zouden er zelfs zijn? Dertig, veertig, vijftig misschien zelfs, als hij de beschrijving van Lestat mocht geloven. Het leek bijna idyllisch, je dagen doorbrengen op een landgoed met een stel meisjes die hun voeten onder hun lichaam vandaan renden om je te brengen wat je maar wilde – het klonk zo prachtig dat Jasper vergat dat hij ook ooit eens een bemanning had, die hij in één keer op staande voet had ontslagen. Wellicht werden bediendes in landhuizen wel getraind om hun gastheer of gastvrouw niet tegen te spreken – datzelfde kon vast niet gezegd worden voor de matrozen die Jasper ooit had aangenomen.

Het ontbijt kon echter eventjes op zich laten wachten. De manier waarop hij het zei liet echter bijna een rilling over zijn ruggengraat lopen - het was bijna een dreigement. ’Oh?’ sprak hij nep-verbaasd, zijn ogen nog steeds op de man gericht. ’Dus, mister Lestat - , begon Jasper, opnieuw zijn nep-chique stem gebruikend terwijl zijn mondhoek omkrulde in een grijns, ‘heb je enige suggesties waarmee we die lange wachttijd door kunnen komen?’ Zijn donkere ogen schoten even naar Lestats hand op de deken voordat ze de zijne weer ontmoetten.
tag: lestat kazimir
BY MITZI


avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op zo jan 28, 2018 1:42 am

L E S T A T ▲
Natuurlijk ging Lestat zijn leeftijd niet vrijgeven. Maar liegen zou hij ook niet. Dus dan maar zwijgen. Gewoon lachen en je mond houden en maak het nog even wat mysterieuzer, door je ogen er bij te vernauwen. Dat was wat de blonde vampier deed. Jasper leek het er echter niet bij te houden. Dus toen de jonge man er op door drong, keek Lestat hem nog iets indringender aan. Zijn violet gekleurde ogen staarde recht in die van Jasper. Lestat krulde zijn lippen op tot een scherpe glimlach, die perfect gepaard ging met zijn blik. Hij hield zijn blik strak vast en begon vervolgens te spreken, zijn stem laag. "Oh Jasper, waarom hebben we het toch over onze leeftijden?" sprak hij, hierbij ook voor het eerst de naam van de man uitgesproken te hebben. Je kon zeggen dat hij nu zijn Physic Linking weer toepaste, gewoon om het onderwerp 'leeftijd' te laten vallen. Wat was het ook fijn om een vampier te zijn met zekere krachten. En erg vond Lestat het zeker niet om deze ook toe te passen. Hij vond het prachtig om te zien hoe hij vrijwel alles maken kon. Ja, natuurlijk ging het wel eens mis. Maar dan loste de blonde vampier het wel weer op een andere manier op.

Het huis waar ze inzaten was zeker groot. Het bezat over een grote zaal en de familie van Magnus was geheid een belangrijke familie geweest. Een familie met macht, wat ook zeker terug te vinden was. Lestat's eigen familie was niet bepaald belangrijk geweest. Rijk wel, tot dat zijn eigen vader de touwtjes niet meer in handen kon hebben en Lestat's oudere broer de boel overnam en de rijkdom van de Kazimir's teniet liet gaan. De laatste rijkdommen had de moeder van Lestat uitgegeven om er voor te zorgen dat Lestat zich nuttig kon maken als jager en zo voor brood zorgde voor zijn familie. Zijn moeder was misschien de enige geweest waar hij van had gehouden. Zijn broers en vader had hij gehaat en zelfs toen Lestat nog sterfelijk was geweest had hij er van gedroomd ze te vermoorden. Maar naast dat zijn familie rijk was geweest, waren ze verder niet per se belangrijk geweest.

De glimlach die op Jasper's gelaat verscheen ontging Lestat niet. De man leek het allemaal wel mooi te vinden, het landhuis, de slaven die voor hem werkte, dat Lestat maar in zijn vingers hoefde te knippen en er gedaan werd wat hij wilde. Natuurlijk hadden de slaven niet erg veel nut, behalve dat ze het huis schoon en onderhouden hielden. En nu, in dit geval, dat ze eten maakte voor Jasper, zijn gast. Ja, dit huis had een zekere waarde voor Lestat, maar veel meer nut, nee, niet bepaald. Magnus was er niet meer en hij bereikte er niet veel macht mee. Hij kwam gewoon rijk over, wat hem dan wel een beetje macht gaf en er voor zorgde dat men hem met respect behandelde. Nee, dit was niet precies wat hij wilde. Lestat wilde meer.

Lestat was nog wat dichter bij Jasper gekomen, had zijn hand dichter naar de man toe geplaatst toen hij een blik op zijn lippen had geworpen. Ook had hij opnieuw naar zijn nek gekeken en voelde hij toch weer een zekere verlangen door hem heen stromen. Lestat liet hem op een ietwat gevaarlijke, uitdagende manier weten wat het nog wel even kon duren voor het eten klaar was. Jasper liet een neppe 'oh' horen terwijl de man zijn ogen op hem gericht hield. De volgende woorden lieten hem iets beter grijnzen en hierdoor in een korte flits zijn hoektanden verhullend. Bij de vraag van Jasper kwam Lestat nog dichterbij en stapte vervolgens met zijn arm over het lichaam van de man heen, waardoor zijn ontblootte boven lichaam - Lestat had tenslotte al die tijd geen shirt gedragen, - half boven die van Jasper hing. Vervolgens, terwijl hij zo over hem gebogen zat bracht hij zijn vingers naar de nek van Jasper, waar de bijtwonden zaten. "Ik heb genoeg ideeën om de tussentijd op te vullen," sprak hij duister en ontblootte zijn tanden nu volledig. Hem onder bedwang houden met Physic Linking deed hij nog niet, eerst wilde hij de reactie van Jasper zelf zien.avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op vr feb 09, 2018 11:17 pm
kiss me properly and pull me apart

Lestat leek bijna een spelletje met hem te spelen, alsof hij keek hoe lang Jasper door kon gaan met vragen voordat hij het zat werd. Een meester in het verzinnen van vage antwoorden, zo kon de blonde man met recht genoemd worden – hij bleef zwijgen. De blik van Lestat leek echter veranderd te zijn – zijn heldere ogen leken bijna duister, en Jasper voelde hoe hij zijn adem haast vanzelf inhield. ’Oh Jasper, waarom hebben we het toch over onze leeftijden?’ sprak hij uiteindelijk – de eerste keer dat hij zijn naam had gezegd, waarna hij opnieuw een siddering door zijn lijf voelde gaan. Wat deed hij toch met hem? Was het nog steeds de alcohol die hij door zijn lijf voelde gieren? Hij wilde er nog iets aan toevoegen, een half-stekelige opmerking als of is het dan zo’n moeilijke vraag? of je begon zelf met je geheimzinnigheden, maar zijn woorden leken in zijn keel te blijven steken.

De sfeer tussen de twee mannen leek bijna omgeslagen te zijn. Hun blikken hadden elkaar een paar keer gekruist, ze waren iets dichter naar elkaar gebogen. Het minimale contact dat ze hadden leek half-uitdagend, half-duister. Jaspers vraag of de blonde man nog enige suggesties had om die tijd door te komen was bijna een vredesoffer geweest, een goedmakertje. Het was exact dat dat Jasper niet kon begrijpen – hoe hij zo aangetrokken tot hem kon zijn. Iets leek er niet te kloppen, niet correct te zijn – iets waar Jasper niet de vinger op kon leggen. Lestat leek zijn hint te begrijpen – hij was ondertussen dichterbij gekomen. Jasper keek hem breed grijnzend terwijl hij zich iets onderuit liet zakken en zijn hand op Lestats kaaklijn legde. Hij slikte, bleef de man aankijken, wachtend op wat hij zou doen.

Het was de plotselinge aanraking die hij niet verwacht had – het beurse gevoel dat hij er eerder had gehad, leek te verergeren toen Lestat zijn vingers over zijn nek streek. Jasper kreunde zachtjes, sloot zijn ogen voor een moment om hem weer aan te kijken. ’Ik heb genoeg ideeën om de tussentijd op te vullen,’ sprak Lestat. Opnieuw met die duistere stem – een intonatie die totaal niet gepast leek voor het moment. Jasper hief zijn kin iets op, nog steeds het oogcontact niet verbrekend, alsof hij bevroren was. Pas toen hij zijn tanden zag, volledig ontbloot in combinatie met zijn triomfantelijke grijns, wist hij dat het foute boel was.

Vampier.

Nee. Zijn adem bleef in zijn keel steken.

Jasper had het royaal verkloot.

Het maakte niet meer uit hoe ze elkaar hadden ontmoet – die vage herinneringen aan de bar in Brightwater Keep leken alsof ze jaren geleden gebeurd waren – maar het was een feit dat Lestat Jasper op dit moment exact had waar hij hem hebben wilde. Praktisch naakt, verzwakt, half in zijn armen geklemd. Alles in zijn gedachten schreeuwde dat hij moest vluchten, maar ergens had Jasper het idee dat Lestat hem niet zou loslaten – dat het juist beter zou zijn als hij geen tegenstand zou bieden. In een reflex drukte klemde Jasper zijn vingers iets steviger om Lestats kaak, terwijl hij huiverig zijn adem uitblies.

Met wijd opengesperde ogen keek hij de blonde man aan, die in enkele tellen van mens tot iets beestachtigs was veranderd.
Hij kon alleen nog maar hopen dat dit allemaal een slechte droom was.
tag: lestat kazimir
BY MITZI


avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op za feb 10, 2018 2:12 am

L E S T A T ▲
De sfeer was volledig omgeslagen tussen de twee mannen. Het dienstmeisje was vertrokken om ervoor te zorgen dat er een ontbijt voor de man gemaakt zou worden. De spanning tussen de twee mannen was vervolgens een stuk intenser geworden, dit allemaal door de vraag die de sterfelijke man gesteld had. Er was gevraagd naar suggesties om de lange wachttijd door te komen. De vampier was dichter naar de man toe geschoven en zijn uitdrukking was gevaarlijker, duisterder geworden. Er was ook een zekere lust waarneembaar in de violet gekleurde ogen van de vampier. Hij stapte met zijn arm over het lichaam van de man heen en hield zijn ogen gericht op de ogen van de sterfelijke. Zijn gezichtsuitdrukking straalde lust, duister en gevaar uit en hij deed geen moeite meer om dit te verbergen. Nee, hij ging nu een andere wending geven aan dit moment.

Jaspers hand vond een weg naar zijn kaaklijn, wat de vampier nog meer uitdaagde. Terwijl zijn ontblootte bovenlijf zo boven die van Jasper hing, ging zijn hand naar de nek van de man, die hij streelde. Hij voelde de korstjes van waar zijn tanden de huid hadden doorprikt, waar de vampier het bloed had gedronken. Toen de man onder hem ook nog eens zachtjes kreunde merkte Lestat hoe dit hem nog wat meer opwond. Lestat sprak, zei hij hoe genoeg ideeën had om de tijd op te vullen, waarna hij zijn tanden ontblootte en zo zijn vampiertanden liet zien. Pas nu drong het tot Jasper heen met wie en wat hij te maken had, vooral met wat hij te maken had.

Lestat bleef boven het lijf van de man hangen terwijl hij waarnam hoe de adem van de man in zijn luchtpijp bleef steken. Lestat liet zijn blik over hem heen glijden en wachtte af. Lestat had de man precies waar hij hem wilde hebben, half naakt en verzwakt, onder zijn lijf met zijn armen zo goed als om hem heen. De grip die op zijn kaaklijn verhardde zorgde ervoor dat hij zijn gezicht dichter naar die van Jasper bracht. De adem die de man huiverig uitblies streelde zijn gezicht. Lestat genoot ervan, van elke huivering, van elk stukje spanning die van de man af kwam. "Ontspan," zijn stem was een fluistering, zo duister en zacht als een bries in de nacht, maar zeker wel hoorbaar.

Lestat plaatste een kus op de lippen van Jasper, die zijn ogen wagenwijd opengesperd had. Nog steeds had hij geen Physic Linking op de man uitgeoefend en dat besefte Lestat maar al te goed. Jasper liet dit toe. Het puntje van zijn tong streelde over de wang van de man en vervolgens bracht hij zijn lippen naar zijn nek, waar hij met zijn tong zocht naar waar de slagader zat. Hij kon het gepomp van zijn bloed bijna horen door de hevige hartslagen. Lestat drukte zijn ontblootte lijf tegen die van Jasper en plaatste vervolgens zijn tanden in zijn nek en begon van het bloed te drinken. Lestat liet een kreun horen en drukte zijn vingers strak in de satijnen lakens van zijn bed. Zijn spieren spande zich aan en het was overduidelijk te merken dat Lestat genoot. Lestat legde nu ook zijn benen op het bed, waardoor nu ook de rest van zijn lichaam zich boven die van Jasper bevond. Eens zien of hij ervoor kon zorgen dat ook de sterfelijke man zou genieten. De klik was er namelijk geweest, dat was een ding dat zeker was.avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Re: [M] Method of seduction & Lestat

op zo feb 11, 2018 10:35 pm
kiss me properly and pull me apart

In Jaspers herinneringen bestonden vampiers alleen in mythes. Ze waren hoofdpersonages in de wilde verhalen die zijn vader vertelde nadat hij terug was gekomen van één van zijn reizen, waar Jasper als klein kind ademloos naar had kunnen luisteren terwijl zijn moeder zijn vader nadrukkelijk vroeg om een ander onderwerp te kiezen.
Vampiers hadden bloed nodig zoals mensen zuurstof nodig hadden – dat stond zwart op wit. En om daaraan te komen hadden ze een prooi nodig, zo was hem altijd verteld.
Jasper kon niet anders dan zich precies zo te voelen: compleet hulpeloos als een gewond hert, een vangst, volledig overgeleverd aan de genade van het roofdier.

Het leek nu allemaal zo duidelijk te worden: de geheimzinnigheid over zijn leeftijd, zijn vreemde accent… Natuurlijk was het allemaal te mooi geweest om waar te zijn.

Lestats irissen waren bovennatuurlijk helder en licht, en toch voelde Jasper alsof hij de dood recht in de ogen aankeek. Hij had hem weg moeten duwen, weg moeten rennen zoals zijn instinct hem vertelde te doen, maar hij kon het niet. Een weg terug was er niet. Eén dubbelzinnige opmerking had ervoor gezorgd dat hij zijn eigen graf gegraven had. Gevangen in een gouden kooi. Wat had Lestat met hem gedaan? Had hij zijn herinneringen gewist van de vorige nacht? In zijn achterhoofd wist Jasper echter dat hij nu wel volledig bij bewustzijn was – als dit zijn laatste momenten als levend persoon op aarde zouden zijn, dan wilde hij ze ook met de volle aandacht meemaken, zo besloot hij.

Jasper wist niet of hij kreunde van de plotselinge aanraking of de pijn in zijn hals – het voelde alsof er een oude wond opengereten werd. Voordat hij ook maar na kon denken over de bron van de pijn, had de vampier hem die gelegenheid al ontnomen. Zijn grip op Lestats kaaklijn was onbewust sterker geworden, waardoor de blonde man dichter bij hem was gekomen. De vampier leek te teren op de angst die Jasper niet liet zien maar ongetwijfeld van zijn lichaam en houding afstraalde als een aura. ’Ontspan.’ Hij probeerde te knikken, het bijna-commando op te volgen, zijn ademhaling weer op een normaal tempo te krijgen. Zijn hand was inmiddels afgegleden naar de achterkant van Lestats nek, lag losjes op zijn huid.

De onverwachte kus op zijn lippen verwarde hem, het gebaar was te teder, bijna lieflijk, alsof er een stukje van zijn menselijkheid doorheen schemerde. Jasper sloot zijn ogen en kuste hem terug, gretiger dan hij zou willen, als een laatste poging om hem te overtuigen dit vooral niet te doen. Alsof hij zijn honger naar bloed kon stillen door de vampier naar hemzelf te laten verlangen. Lestats tong die over zijn nek liet hem ongewild zijn adem inhouden – een zachte hum ontsnapte tussen zijn lippen door, wachtend op de genadeslag. De vampier nam zijn tijd, iets dat Jasper bijna zenuwachtig maakte – de dodelijke precisie van een roofdier.

Het gevoel van zijn tanden deed hem naar adem snakken. Hel. De scherpe pijn liet hem ineenkrimpen. Niet tegenstribbelen, leek een stem in hem te zeggen. De hand die eerst voorzichtig op Lestats nek gelegen had verkrampte – zijn nagels boorden zich in de huid van zijn schouderblad, zijn andere arm waarmee hij zich eerst nog overeind had gehouden had hij ook om Lestats lichaam geklemd.
De vampier genoot ervan, natuurlijk. Van zijn bloed, van hem. Terwijl Jasper zijn ogen in een reflex tegen de pijn dichtkneep voelde hij hoe Lestats handen de satijnen deken beroerden - de dunne stuk stof was het enige dat de twee nog van elkaar scheidde.

Jasper sloeg zijn blik naar boven, naar het plafond en sloot vervolgens zijn ogen, hopend dat hij er goed aan deed dat hij Lestat zijn gang had laten gaan, zijn honger had laten stillen. Inmiddels leek alles geoorloofd om hier levend weg te komen.
tag: lestat kazimir
BY MITZI


Gesponsorde inhoud

Re: [M] Method of seduction & Lestat

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum